Aysegul
Bilgili
43PFS6808 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV Alınmaya Değer Mi?
43PFS6808 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV Mevcut Fiyatı 13340.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
43PFS6808 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV Memnuniyet Durumu Nedir?
43PFS6808 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV Hakkında yaklaşık 17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .
43PFS6808 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV Teknik Bilgiler
43PFS6808 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV Ürününün Satıcısı, Philips 43PFS6808 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV ürününü 13340.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
43PFS6808 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV Ürünü Kullananların Görüşleri
13340.0 Tl ye satışta olan 43PFS6808 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1
Yorum: Çok beğendim
İsim: A** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 21 Eylül 2024
Satıcı: Güreller
Yorum: çok memnunum. fiyat mükemmel
İsim: b** b**
Beden: 26 Temmuz 2024
Satıcı: Trendyol
Yorum: Ürün medya markt tarafından sağlam şekilde geldi Philips müşterihizmetleri aradım randevu aldım bir gün sonra ÜCRETSİZ şekilde kurulumuyaptılar. Duvar askısı çıkmıyor yanlarında var ücretlidir. Televizyonparasına göre son derece kaliteli ses sistemi muhteşem görüntü kalitesiyüksek her türlü özellik var.
İsim: A** E**
Tarih: 16 Haziran 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: MediaMarkt
Yorum: Cumartesi sipariş ettim pazartesi geldi, kargo hızlı sorunsuzdu. Görüntükalitesi biraz zayıf onun dışında gayet güzel bir televizyon. Tam birf/p ürünü.
İsim: Ö** H**
Tarih: 23 Nisan 2024
Yorum: görüntü, kanallar arası geçiş ve 3 hdmi oluşu mükemmel
İsim: Z** p** B**
Tarih: 09 Mart 2024
Yorum: kargolama süresi fln iyi kaliteli çok iyi geldi çok memnunuz
İsim: **** ****
Tarih: 17 Ocak 2024
Yorum: Fiyat performans ürünü.
İsim: E** Y** I**
Tarih: 02 Ocak 2024
Yorum: Güzel çok beğendim.Kargo ve teslimat sorunsuz.Tv.bi harika canlıperformans tavsiye ederim.
Tarih: 24 Aralık 2023
Satıcı: Ontec
Yorum: ürün aşırı iyi fiyat performansının üstünde bir ürün kargo sağlam geldikurulumu servis yaptı çok iyi bir televizyon
Tarih: 13 Ocak 2024
Yorum: trendyoldan ürün al ürün kırık gelsin (iyiki kutuyu yetkili srv açtı)müşteriye yeni ürün gönderme 1 ay paranın üstüne yat sonra iade parayıyatır müşteriyi mağdur eden trandyol daha ben size niye güvenipalışveriş yapayım aferin trendyol devam edin bu taktikler iyi parayıkullanın kazanın ama bilinki her geçen gün müşteri portföyünüz azalıyordaha benDevamını Oku
İsim: r** g**
Tarih: 16 Mart 2024
Yorum: Tv çok başarılı fakat ya depolama sırasında ya da kargolama esnasındaürünün paneli kırılmış olarak bana geldi. Allahtan koliyi kendimaçmayarak ve yetkili servisi çağırarak koliyi açtırmışım. Sonuçtatutanak tutturdum ve tv'yi kurmadan gittiler Ürünü kendim açıp kurmayakalksaydım iademi alma konusunda başım derde girerdi. Şu an tüm yasaldayanaklarımDevamını Oku
İsim: Murat U.
Tarih: 12 Mart 2024
Yorum: Ürün kırık çıktı çok üzgünüm
İsim: Nimet T.
Yorum: 43PFS6808 televizyon aldım. Bozuk mallar bana teslim edildi. Arızalıtelevizyonu yenisiyle değiştirmenizi rica ediyorum.
İsim: Olga K.
43PFS6808 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: Duvara monte edebiliyor muyuz
Cevap: Merhaba, üründe VESA desteği mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba kurulum ücretli mi ücretsiz mi? Herkes sormuş ama hep servise sorun diye cvp yazmışsınız? Almadığımız ürünün neyini nasıl soralım servise? Bir çok ürünün kurulumu ücretli mi değil mi diye bildirilmekte! Siz de bildirin bir zahmet!
Cevap: Merhaba, yetkili servisten destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Montaj ücretli mi ?
Cevap: Merhaba, yetkili servisten destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba kurulumu nasıl oluyor
Cevap: Merhaba, konu hakkında teknik servisten bilgi ve destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Bluetooth var mi
Cevap: Merhaba, üründe Bluetooth özelliği mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Ürünün satıcısı sizsiniz. Sizden teknik bir bilgi istemiyorum. Android mi sorusunun cevabını verebilmelisiz.
Cevap: Merhaba detaylı bilgi için philips ile ileitşime geçebilirsiniz
Soru: Hdmı özelliği var mı
Cevap: Merhaba, üründe HDMI girişi mevcuttur. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: merhaba benim tv ünitemin boyu 108×65 uyarmı
Cevap: Merhaba, ürünün ebatları:95.6 cm / 58.6 cm / 22.4 cm'dir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Kurulumuna Servis geliyor mu burdan aldığımızda
Cevap: Merhaba, kurulum için yetkili servis ile görüşmenizi rica ederiz.Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba duvar aparatı varmı
Cevap: Merhaba hayır
Soru: Ekran yansıtma varmı
Cevap: Merhaba, ürünün ekran yansıtma özelliği vardır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: PHILIPS 43PFS6808/62 ile aynı mıdır
Cevap: Merhaba Philips 43PFS6808/62 43''(108 cm) Full HD Smart TV'dir
Soru: Ölçüleri nedir
Cevap: 43 inch 108 ekran efendim
Soru: nano özellik var mı
Cevap: Smart uydulu tv özelliği vardır efendim
Soru: En 90 cm boy75 kaç ekran televizyon almamız gerekir 106 ekran olurmu
Cevap: Uygun efendim
Soru: Philips 43PFS6808 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV ilgili televizyonun işletim sistemi ANDROİD mi?
Cevap: Merhaba android değildir. Smart Tv dir
Soru: Merhaba, dahili uydu alıcı var mı TV içinde? YouTube açılabiliyor mu?
Cevap: Merhaba evet var açılıyoeu
Soru: Merhaba amblight özelliği varmı
Cevap: Merhaba, üründe Ambilight özelliği mevcut değildir. İyi günler dileriz.
Soru: tabii var mı
Cevap: Doğru bilgi için philips resmi sayfasını ziyaret etmenizi rica ederiz efendim
Soru: ürün istanbul içinden mi gönderiyorsunuz
Cevap: Değerli müşterimiz, İstanbul 'dan gönderimi yapılacaktır. Saygılarımızla,
43PFS6808 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV Ürünün Detaylı Resimleri
43PFS6808 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
43PFS6808 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV Mevcut Fiyatı 13340.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
43PFS6808 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV Memnuniyet Durumu Nedir?
43PFS6808 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV Hakkında yaklaşık 17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .
43PFS6808 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV Teknik Bilgiler
43PFS6808 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV Ürününün Satıcısı, Philips 43PFS6808 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV ürününü 13340.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
43PFS6808 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV Ürünü Kullananların Görüşleri
13340.0 Tl ye satışta olan 43PFS6808 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1
Yorum: Çok beğendim
İsim: A** K**
Beden: 21 Eylül 2024
Satıcı: Güreller
Yorum: çok memnunum. fiyat mükemmel
İsim: b** b**
Beden: 26 Temmuz 2024
Yorum: Ürün medya markt tarafından sağlam şekilde geldi Philips müşterihizmetleri aradım randevu aldım bir gün sonra ÜCRETSİZ şekilde kurulumuyaptılar. Duvar askısı çıkmıyor yanlarında var ücretlidir. Televizyonparasına göre son derece kaliteli ses sistemi muhteşem görüntü kalitesiyüksek her türlü özellik var.
İsim: A** E**
Tarih: 16 Haziran 2024
Yorum: Cumartesi sipariş ettim pazartesi geldi, kargo hızlı sorunsuzdu. Görüntükalitesi biraz zayıf onun dışında gayet güzel bir televizyon. Tam birf/p ürünü.
İsim: Ö** H**
Tarih: 23 Nisan 2024
Yorum: görüntü, kanallar arası geçiş ve 3 hdmi oluşu mükemmel
İsim: Z** p** B**
Tarih: 09 Mart 2024
Yorum: kargolama süresi fln iyi kaliteli çok iyi geldi çok memnunuz
Tarih: 17 Ocak 2024
Yorum: Fiyat performans ürünü.
İsim: E** Y** I**
Yorum: Güzel çok beğendim.Kargo ve teslimat sorunsuz.Tv.bi harika canlıperformans tavsiye ederim.
Tarih: 24 Aralık 2023
Satıcı: Ontec
Yorum: ürün aşırı iyi fiyat performansının üstünde bir ürün kargo sağlam geldikurulumu servis yaptı çok iyi bir televizyon
Tarih: 13 Ocak 2024
Yorum: trendyoldan ürün al ürün kırık gelsin (iyiki kutuyu yetkili srv açtı)müşteriye yeni ürün gönderme 1 ay paranın üstüne yat sonra iade parayıyatır müşteriyi mağdur eden trandyol daha ben size niye güvenipalışveriş yapayım aferin trendyol devam edin bu taktikler iyi parayıkullanın kazanın ama bilinki her geçen gün müşteri portföyünüz azalıyordaha benDevamını Oku
İsim: r** g**
Tarih: 16 Mart 2024
Yorum: Tv çok başarılı fakat ya depolama sırasında ya da kargolama esnasındaürünün paneli kırılmış olarak bana geldi. Allahtan koliyi kendimaçmayarak ve yetkili servisi çağırarak koliyi açtırmışım. Sonuçtatutanak tutturdum ve tv'yi kurmadan gittiler Ürünü kendim açıp kurmayakalksaydım iademi alma konusunda başım derde girerdi. Şu an tüm yasaldayanaklarımDevamını Oku
İsim: Murat U.
Tarih: 12 Mart 2024
Yorum: Ürün kırık çıktı çok üzgünüm
İsim: Nimet T.
Yorum: 43PFS6808 televizyon aldım. Bozuk mallar bana teslim edildi. Arızalıtelevizyonu yenisiyle değiştirmenizi rica ediyorum.
İsim: Olga K.
43PFS6808 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: Duvara monte edebiliyor muyuz
Cevap: Merhaba, üründe VESA desteği mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba kurulum ücretli mi ücretsiz mi? Herkes sormuş ama hep servise sorun diye cvp yazmışsınız? Almadığımız ürünün neyini nasıl soralım servise? Bir çok ürünün kurulumu ücretli mi değil mi diye bildirilmekte! Siz de bildirin bir zahmet!
Soru: Montaj ücretli mi ?
Soru: Merhaba kurulumu nasıl oluyor
Cevap: Merhaba, konu hakkında teknik servisten bilgi ve destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Bluetooth var mi
Cevap: Merhaba, üründe Bluetooth özelliği mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Ürünün satıcısı sizsiniz. Sizden teknik bir bilgi istemiyorum. Android mi sorusunun cevabını verebilmelisiz.
Cevap: Merhaba detaylı bilgi için philips ile ileitşime geçebilirsiniz
Soru: Hdmı özelliği var mı
Cevap: Merhaba, üründe HDMI girişi mevcuttur. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: merhaba benim tv ünitemin boyu 108×65 uyarmı
Cevap: Merhaba, ürünün ebatları:95.6 cm / 58.6 cm / 22.4 cm'dir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Kurulumuna Servis geliyor mu burdan aldığımızda
Cevap: Merhaba, kurulum için yetkili servis ile görüşmenizi rica ederiz.Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba duvar aparatı varmı
Cevap: Merhaba hayır
Soru: Ekran yansıtma varmı
Cevap: Merhaba, ürünün ekran yansıtma özelliği vardır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: PHILIPS 43PFS6808/62 ile aynı mıdır
Cevap: Merhaba Philips 43PFS6808/62 43''(108 cm) Full HD Smart TV'dir
Soru: Ölçüleri nedir
Cevap: 43 inch 108 ekran efendim
Soru: nano özellik var mı
Cevap: Smart uydulu tv özelliği vardır efendim
Soru: En 90 cm boy75 kaç ekran televizyon almamız gerekir 106 ekran olurmu
Cevap: Uygun efendim
Soru: Philips 43PFS6808 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV ilgili televizyonun işletim sistemi ANDROİD mi?
Cevap: Merhaba android değildir. Smart Tv dir
Soru: Merhaba, dahili uydu alıcı var mı TV içinde? YouTube açılabiliyor mu?
Cevap: Merhaba evet var açılıyoeu
Soru: Merhaba amblight özelliği varmı
Cevap: Merhaba, üründe Ambilight özelliği mevcut değildir. İyi günler dileriz.
Soru: tabii var mı
Cevap: Doğru bilgi için philips resmi sayfasını ziyaret etmenizi rica ederiz efendim
Soru: ürün istanbul içinden mi gönderiyorsunuz
Cevap: Değerli müşterimiz, İstanbul 'dan gönderimi yapılacaktır. Saygılarımızla,
43PFS6808 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV Ürünün Detaylı Resimleri

43PFS6808 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV En Uygun Satış Linki

Philips 43PFS6808 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Philips 43PFS6808 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.