43UL2063DT 43- 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Tavsiye Eder Misiniz-

Serap

Bilgili
15 Eyl 2023
694
0
0
43UL2063DT 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
43UL2063DT 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Şuanki Fiyatı Ne Kadar 12299.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

43UL2063DT 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?

43UL2063DT 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Hakkında yaklaşık 13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .

43UL2063DT 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Teknik Açıklamalar

43UL2063DT 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Ürününün Satıcısı, Toshiba 43UL2063DT 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV ürününü 12299.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

43UL2063DT 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Yorumlar Ve Değerlendirmeler
12299.0 Tl ye satışta olan 43UL2063DT 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6

Yorum: Ürünü alalı bir hafta oldu kendimiz kurmadık kurulum için servisçağırdık ücretsizdi memnun kaldık. Görüntü ve ses kalitesini beğendiknetflix youtube gibi uygulamalar sorunsuz çalışıyor. Şimdilik memnunuz.
İsim: **** ****
Tarih: 24 Ocak 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: hepsigidiyooor

Yorum: çok iyi görüntü kalitesi var
Tarih: 25 Mart 2024
Satıcı: MİNİ TECH

Yorum: güzel ürün
İsim: Y** M**
Tarih: 28 Nisan 2023
Satıcı: Purtaş teknoloji

Yorum: güzel ürün
Tarih: 23 Mart 2023
Satıcı: Erpa Holding

Yorum: Ürünü çok beğendim tşk ederim
Tarih: 20 Ağustos 2022
Satıcı: Erpa Holding

Yorum: Bir iş günü içinde kargo elimdeydi ürünün tesliminde sıkıntı yaşamadıkinşallah üründe de yaşamayız
İsim: D** E**
Tarih: 11 Ocak 2023
Satıcı: Purtaş teknoloji

43UL2063DT 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Akıllarda Kalan Sorular

Soru: ürünü alsak 6-7 ay sonra kurulum yapılabilir mi
Cevap: Tabiki ne zaman isterseniz servisi cagirmaniz yeterli

Soru: ürünün kurulumu için servis gelecek dimi
Cevap: Gelıo fakat duvara montede ücret alıyolar vestel servisiyle bi görüşün istersenız

Soru: Televizyonun boyutları kaç?
Cevap: Merhaba ürün 109 ekran genişlik 98cm yükseklik 62 cm ayakl yükseklik 57 cm ayaksız

Soru: Tv android midir değilse farkı ne
Cevap: Merhaba , Smart Tv dir. Smart TV’ler diğer modellere nazaran daha az akıllı TV olarak bilinir. Bu TV’lerin de internete bağlantısı bulunuyor. Bağlantılar kablolu veya kablosuz olarak sağlanabilir. Android TV’lere nazaran Smart TV’ler sadece içinde bulunan uygulamalara erişim sağlar. Yeni bir uygulama indiremezsiniz. Çoğu smart TV içeriğinde youtube, netflix, eba, blueTv gibi uygulamaları barındırıyor. TV’nizi düzenli kullandığınız takdirde ömürleri de uzun oluyor. Android TV ile Smart TV arasındaki en büyük fark ise fiyat politikası. Smart TV’ler Android TV’lere nazaran daha ucuz oluyor. Buda Smart TV’lerin daha çok tercih edilmesine sebep oluyor.

Soru: bu üründe dizi vs izlerken kumandadan durdurma özelliği var mı
Cevap: bulunmuyor efendim

Soru: Yeni enerji yönetmeliğine göremi enerji sınıfı G Yoksa eski enerji sınıfına göremi G Biliyorsunuz eski G yüksek enerji tüketimi
Cevap: Yeni enerji sınıfına göre efendim.

Soru: Merhabalar Bluetooth özelliği varmi
Cevap: Merhaba, wi-fi özelliği vardır sadece

Soru: Ürün kurulumu servis tarafından mı yapılıyor
Cevap: Kurulum ücretsiz servis tarafından

Soru: Disney Plus Var mı
Cevap: Merhabalar içerisine mağzadan uygulama olarak indirebilirsiniz.

Soru: Merhabalar ürün ün boyutu nedir acaba rica etsem eni ve boyu?
Cevap: Merhaba , 95 genişlik 54 Yükseklik dir

Soru: merhaba android uyumlu mu acaba
Cevap: Merhabalar efendim… Android üstü 4 k modelidir

Soru: Ultra 4 K HD ile full HD arasındaki fark nedir?
Cevap: Hiçbir fark yoktur

Soru: bu üründe android ve ekran yansıtma özellikleri var mı?
Cevap: Smart tv efendim.

Soru: dahili uydu alıcı var demi hocam
Cevap: Merhaba evet var.

Soru: 4K ULTRA HD SMART TV MI
Cevap: 4K Ultra HD Smart tvdir efendim

Soru: Garanti belgesini gönderiyorsunuz değil mi?
Cevap: garanti belgesi ürün içerisindeki kitapçıktır. sizin için önemli olan garanti belgesinden çok servisin gelerek ürünü kurup garantisini sistem üzerinden başlatmasıdr. bu sebeple ürünün kurulumunu ücretsiz olarak vestel yetkili servisini arayarak yaptırmalısınız.

Soru: merhaba duvar askı aparatı var mı
Cevap: Merhaba kutu içeriğinde çıkmamaktadır.Ayrıca almanız gerekmektedir

Soru: kolay gelsin duvara montaj oluyormu
Cevap: Merhabalar efendim duvara elbette monte edilmektedir… Askı aparatlarını aldığınız takdirde istediğiniz yere monte edebilirsiniz.. Saygılar

Soru: Netflix var mı
Cevap: Merhaba var efendim

Soru: Toshiba nerde üretiliyor
Cevap: Japonya efendim.

43UL2063DT 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Görseller

43UL2063DT 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV En Uygun Satış Linki

Hakkımızda

• Enuygunfirmalar.com, kullanıcıların her türlü ürünün en uygun fiyatlarını bulmalarına yardımcı olan bir forum platformudur. Gönüllü üyelerimiz tarafından sağlanan bilgilerle alışveriş deneyiminizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Ancak, burada sunulan bilgilerin doğruluğunu garanti edemeyiz. Kullanıcıların, alışveriş yaparken kendi araştırmalarını yapmaları önemlidir. En iyi fırsatları keşfedin, fakat kararlarınızı dikkatli bir şekilde verin!

Kullanıcı Menüsü