50- Sn50fmn252-0276 Ultra Hd Frame Uydu Alıcılı Weboshub Netflix Wifili Dual Smart Led Tv Tavsiye Eder Misiniz-

Hande

Bilgili
50" Sn50fmn252-0276 Ultra Hd Frame Uydu Alıcılı Weboshub Netflix Wifili Dual Smart Led Tv Tavsiye Edilen Yer Neresi?
50" Sn50fmn252-0276 Ultra Hd Frame Uydu Alıcılı Weboshub Netflix Wifili Dual Smart Led Tv Şu Anki Satış Fiyatı 10920.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

50" Sn50fmn252-0276 Ultra Hd Frame Uydu Alıcılı Weboshub Netflix Wifili Dual Smart Led Tv Kaç Kişi Memnun?

50" Sn50fmn252-0276 Ultra Hd Frame Uydu Alıcılı Weboshub Netflix Wifili Dual Smart Led Tv Hakkında yaklaşık 29 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .

50" Sn50fmn252-0276 Ultra Hd Frame Uydu Alıcılı Weboshub Netflix Wifili Dual Smart Led Tv Ürün Açıklaması

50" Sn50fmn252-0276 Ultra Hd Frame Uydu Alıcılı Weboshub Netflix Wifili Dual Smart Led Tv Ürününün Satıcısı, Sunny 50" Sn50fmn252-0276 Ultra Hd Frame Uydu Alıcılı Weboshub Netflix Wifili Dual Smart Led Tv ürününü 10920.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

50" Sn50fmn252-0276 Ultra Hd Frame Uydu Alıcılı Weboshub Netflix Wifili Dual Smart Led Tv Son Yorumlar
10920.0 Tl ye satışta olan 50" Sn50fmn252-0276 Ultra Hd Frame Uydu Alıcılı Weboshub Netflix Wifili Dual Smart Led Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
29 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3

Yorum: televizyon arkası darbeli geldi ve ön paneli açılmış şekilde geldi vefirma tamir edilip kullanın diyor arkadaşlar yenisinide vermiyor tamiredilip geri gönderiyor ben kargo geldigi zaman almayacağım paramı iade etmezlerse
İsim: z** p**
Tarih: 21 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: SENDEKALDI

Yorum: Güzel bir televizyon,çok memnun kaldım.
İsim: **** ****
Tarih: 29 Ağustos 2024
Satıcı: MarkaReyon

Yorum: Fiyat performans ürünü harika bir ürün Android bütün uygulamalar var
Tarih: 18 Ağustos 2024
Satıcı: ENUCUZUNADRESİ

Yorum: Fiyat, performans ürünü. Sorunsuz çalışıyor.
İsim: P** K**
Tarih: 21 Temmuz 2024

Yorum: Güzel cihaz lg kalitesi var
İsim: Sedat Y.
Tarih: 02 Nisan 2024
Satıcı: EPATeknoloji

Yorum: hızlı teslimat için teşekkürler
İsim: Ferhat k.
Tarih: 20 Ocak 2024

Yorum: Tam bir fiyat performans ürünü. bu fiyata emsalleri ilekarşılaştırılamaz bence. al kullan arkana bakma
İsim: T** H**
Tarih: 17 Haziran 2023

Yorum: Teşekkürler.
İsim: E** Y**
Tarih: 23 Mayıs 2023
Satıcı: Electronikpazar

Yorum: Güzel beklentimizi karşıladı renkler canlı ses on numara fakat siyahtonu çık iyi değil
İsim: O** G**
Tarih: Elite Üye
Beden: 21 Mayıs 2023

Yorum: ürün teslim edilmedi.
İsim: E** A**
Tarih: 06 Eylül 2024

Yorum: Güzel bir ürün lg nin kopyası fakat görüntü olarak renkleri biraz solukcanlı değil ama parasına göre çok iyi
İsim: E** B**
Tarih: 03 Temmuz 2024

Yorum: süper fiyat süper kalite
Tarih: 06 Haziran 2024

Yorum: sorunsuz geldi ama servisleri kötü
İsim: F** K**
Tarih: 20 Mayıs 2024

Yorum: Fiyat Performans olarak çok çok iyi. arayüz çok akici. kesinlikletavsiye ederim
İsim: F** Ö**
Beden: 04 Mart 2024

Yorum: Efsane çok güzel ürün
İsim: A** E**
Tarih: 01 Mart 2024
Satıcı: Bem-Teknoloji

Yorum: çok güzel ve çok net gözderiyor hemen kurulum oldu gönül rahatlığıylaala bilirsiniz
İsim: O** E**
Tarih: 27 Ocak 2024

Yorum: ürün malesef kırık geldi üzülerek iade
İsim: M** K**
Beden: 09 Haziran 2023

Yorum: Kutu teknik servis tarafından açıldığında kırık çıktı. Kutuda herhangibir hasar yoktu..
İsim: H** T**
Tarih: 02 Mart 2024

Yorum: Ürün ekranı kırık çıktı ve satıcı hiç ilgilenmedi.Bu satıcıdan bencealmayın.Sattığı ürünün arkasında durmuyor.
İsim: E** S**
Tarih: 27 Şubat 2024

50" Sn50fmn252-0276 Ultra Hd Frame Uydu Alıcılı Weboshub Netflix Wifili Dual Smart Led Tv Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Soru: Merhaba, hangi kargo firması ile gönderim yapılıyor?
Cevap: Horoz lojistik de efendim

Soru: Merhaba kurulumu servismi gelip yapacak ?
Cevap: Merhaba. Evet servisi aramanız gerekmektedir.

Soru: içinde YouTube var mı
Cevap: Evet mevcut

Soru: Kurulum ücreti varmı?
Cevap: Merhaba, ilk kurulum ücretsizdir efendim. İyi günler keyifli alışverişler dilerim.

Soru: Merhaba, ürün android mi?
Cevap: Evet efendim

Soru: Google chrome giriyormu
Cevap: Tabi efendim

Soru: Akıllı kumanda modelimi,konuşan denilen cinstenmi.
Cevap: Merhabalar, - Kutu içerisinde Sihirli Kumanda vardır. - Sesten Yazıya Dönüştür Özelliği Sanal klavyeniz üzerindeki mikrofon düğmesini seçin ve sadece kumandanızın mikrofonuna aratmak istediğiniz cümleyi söylemeniz yeterli. ÖR:Televizyonu kapat / Televizyonu aç gibi. - En İyi Ses Tanıma Sistemi Özelliği SUNNY Powered by webOS televizyonlarda herhangi bir harici dinleme cihazı olmadan, ses tanıma sistemi için ThinkQ Al teknolojisini kullanabilirsiniz. Sesli komutu uzaktan kumandınız ya da LG Thinq uygulaması indirilmiş cep telefonunuz ile akıllı ev aletlerinizi kontrol etmek amaçlı kullanabilir, aileniz ve arkadaşlarınızla konuşur gibi sesli komut uygulamasını kumandanız ile rahatça kullanabilirsiniz.. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: kurulum ücretlimi
Cevap: ücretsiz kurulum efendim

Soru: ürünün seri numarası nedir
Cevap: Merhaba, Sunny Sn50fmn252 model ürünlerin her birinin serisi birbirinden farklıdır. Ürünlerin ortak olan barkodu bulunmaktadır. Barkodu 8682442106155 şeklindedir. İyi günler dileriz.

Soru: ekran yenileme hızı kaç hz
Cevap: Merhaba, 50-60 hz'dir efendim.

Soru: Merhaba, bu ürün üretim yılı nedir?
Cevap: Merhaba efendim bu yıl üretim

Soru: izmir konak bölgesinde servis varmı
Cevap: Var efendim

Soru: kurulumunu yapabiliyor muyuz ??
Cevap: merhaba efendim ücretsiz kurulum siz kurulum yaparsanız garanti dışı kalır

Soru: hangi kargo şirketi ile çalışıyorsunuz
Cevap: Borusan lojistik

Soru: TV de pes oyunları oynanirmi play storeden indirilmi
Cevap: Oyun inmez efendim bağlantıya oynayabilirsiniz

Soru: Hdmı girişi varmı
Cevap: Tabi efendim

Soru: merhaba hangi kargo ile gönderiyorsunuz
Cevap: horoz lojistik

Soru: kumada nasil sesli akilimi kumadami
Cevap: Evet efendim

Soru: Bu üründe akıllı kumanda varmı acaba tşk
Cevap: Evet vardır

Soru: 242 ile 252 arasındaki fark nedir acaba,242 de olan özellikler unda da mevcutmu
Cevap: 252 yeni modeli efendim tabi tüm özelikler 252 de var efendim

50" Sn50fmn252-0276 Ultra Hd Frame Uydu Alıcılı Weboshub Netflix Wifili Dual Smart Led Tv Ürünün Detaylı Resimleri

1_org_zoom.jpg

50" Sn50fmn252-0276 Ultra Hd Frame Uydu Alıcılı Weboshub Netflix Wifili Dual Smart Led Tv En Uygun Satış Linki