Irem
Bilgili
50CU8000 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Tavsiye Eder Misiniz?
50CU8000 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Şu Andaki Değeri 18759.0 Tl'den Satılmaktadır.
50CU8000 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Kullanıcı Yorumları Nasıl?
50CU8000 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Hakkında yaklaşık 18 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
50CU8000 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Teknik Açıklamalar
50CU8000 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Ürününün Satıcısı, Samsung 50CU8000 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV ürününü 18759.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
50CU8000 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Kullanıcı Geri Dönüşleri
18759.0 Tl ye satışta olan 50CU8000 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
18 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: İşimi görsün ve de kaliteli olsun istiyorsanız fazla araştırmaya gerekyok dayanıklılığı hakkında bilgi veremiyorum ama görüntü ses kumanda vetv opsiyonları tatmin etti
İsim: Sibel Y.
Tarih: Elite Üye
Beden: 03 Ekim 2024
Satıcı: MediaMarkt
Yorum: duvar aparatı yokmuydu içinde çıkmadı
İsim: F** B**
Tarih: 20 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Teknosa
Yorum: güzel kaliteli hızlı
İsim: V** U**
Tarih: 10 Ağustos 2024
Yorum: çok güzel gayet memnunuz
İsim: A** t**
Tarih: 30 Temmuz 2024
Yorum: Çok güzel memnunum
İsim: a** c**
Tarih: 05 Mayıs 2024
Yorum: Samsung kalıtesı der susarım.sağlam hızlı geldi tavsiye ediyorum
İsim: Seher Ç.
Tarih: 17 Ekim 2023
Satıcı: Trendyol
Yorum: Çok güzel tv kumandası güneş enerjili kumandası ama aynı zamanda şarjedilerekte kullanılıyor pilli değil fakat bu şekilde şarjı 5-6 aygidiyormuş. Kullanımı renk canlılığı çok güzel. Keşke daha büyükboyutunu alsaymışım
İsim: D** G**
Tarih: 15 Ağustos 2024
Yorum: ürün güzel kargo çok geç geldi borusan lojistik kargosu
İsim: **** ****
Tarih: 18 Ağustos 2024
Satıcı: novapazar
Yorum: Ürün sağlam geldi
İsim: M** K**
Tarih: 09 Nisan 2024
Satıcı: PUNTECH
Yorum: Faturayı aldım ve yazılım sorunu çözüldü
İsim: ADEM S.
Tarih: 11 Ağustos 2024
50CU8000 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Sıkça Sorulan Sorular
Soru: Kumandası sesli komutla çalışıyor mu?
Cevap: Merhaba, Ürün ile ilgili kutu içeriği ve teknik özellikler hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Kutusunun ölçüleri nedir.
Cevap: Merhaba, satıcı firma olmamız nedeniyle genel ürün özellikleri bilgisine sahibiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. İyi günler dileriz.
Soru: Peki istediğim zaman ücretsiz kurulum yaptıra biliyormuyum ?
Cevap: 1 ay içerisinde ücretsiz kurulum yapılmaktadır
Soru: merhaba duvara montalamak için arka aparatları mevcut mu
Cevap: İçeriğinde çıkan ürünler hakkında bilgi sahibi değiliz ama Samsung sizi arıyor duvara mı basmak istiyorsunuz yoksa ayakta mı kullanmak istiyorsunuz diye soruyor hangisini isterseniz onun uygulamasını yapıyor
Soru: Sihirli kumanda, ayak ve askı aparatı var mı
Cevap: Merhaba, ürün ile ilgili kutu içeriği ve teknik özellikler hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: merhaba bir şey sormak istiyorum, samsung bir t.v. almak istiyorum fakat elektrik kesintisi sık yaşanıyor bizim sokakta elektrik gittiğinde kapanıcak geldiğinde açılmayacak tv almam lazım bizim eski tv böyle elektrik gelince düğmeye basmadan açılmaz bizimki bunda böyle özellik var değilmi
Cevap: Merhaba Tv Elektirik gittiğinde 3 saniye içinde geri gelirse otomatik açılır fakat daha uzun sürerse açılmaz efendim
Soru: duvar aparatı kutuda çıkmadı neden acaba
Cevap: Merhaba, ürün ile ilgili kutu içeriği ve teknik özellikler hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Merhaba 50cu8100 den farkı nedir?
Cevap: Merhaba teknik detayları servisinden öğrenebilirsiniz
Soru: içinde uygulama var mı
Cevap: uygulama da mağazasıda mevcuttur
Soru: Samsung Dex özelliği varmı
Cevap: Belirtilmemiştir
Soru: yenileme hızı 120 mi?
Cevap: Hızğının ne olduğunu internetten araştırmamız
Soru: Samsung 50CU8000 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV modelinde sorunsuz netflix seyredilebiliyormu çünkü şu an kullandığım tv de netflix bağlantısı kesilde o yüzden yenisini almam gerekiyor teşekkürler.
Cevap: Teknik konular için yetkili servisleri veya müşteri hizmetlerini arayıp sormanızı rica ederiz. , Kutu içerikleri vb. konularda ürün bazlı farklılıklar olabilmektedir.
Soru: Merhabalar ürün kutu içinde cihaz duvar asma aparatı bulunuyor mu
Cevap: merhaba, askı aparatı bulunmamaktadır.
Soru: televizyon içinde Netflix YouTube Disney uygulama var mı
Cevap: Uygulama mağazası mevcuttur
Soru: Merhaba kanal düzenlemesi nasıl yapılıyor bulamadım
Cevap: Merhaba, kendiniz kanal düzenlemesi yaparak kişiselleştirebilirsiniz, ayrıca Samsung müşteri hizmetlerini arayarak yardım alabilirsiniz
Soru: hangi kargo firmasıyla gönderim sağlıyorsunuz
Cevap: Merhaba, Horoz Lojistik ile yapılmaktadır. İyi günler dileriz.
Soru: start tv izlebebiliuomu
Cevap: merhaba evet
Soru: merhaba enerji sınıfı nedir
Cevap: Merhaba, ürünümüz G enerji sınıfıdır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: 50” ve 55” Televizyon ölçüleri nedir? En? Boy?
Cevap: merhaba 50'' TV Yüksekliği (Ayaklı) 684.6 mm TV Genişliği (Ayaklı) 1118.3 mm TV Ağırlığı (Ayaklı) 11.8 kg bu seri 55'' satmadığımız için ölçü bilgisi mevcut değildir
Soru: Ürün kapalı kutu mu, yoksa teşhir ürünü mü
Cevap: Merhaba, müşterilerimiz tarafından satın alınan ürünler kapalı kutu sıfır ürünlerdir.
50CU8000 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Ürüne Ait Resimler
50CU8000 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
50CU8000 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Şu Andaki Değeri 18759.0 Tl'den Satılmaktadır.
50CU8000 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Kullanıcı Yorumları Nasıl?
50CU8000 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Hakkında yaklaşık 18 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
50CU8000 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Teknik Açıklamalar
50CU8000 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Ürününün Satıcısı, Samsung 50CU8000 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV ürününü 18759.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
50CU8000 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Kullanıcı Geri Dönüşleri
18759.0 Tl ye satışta olan 50CU8000 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
18 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: İşimi görsün ve de kaliteli olsun istiyorsanız fazla araştırmaya gerekyok dayanıklılığı hakkında bilgi veremiyorum ama görüntü ses kumanda vetv opsiyonları tatmin etti
İsim: Sibel Y.
Tarih: Elite Üye
Beden: 03 Ekim 2024
Yorum: duvar aparatı yokmuydu içinde çıkmadı
İsim: F** B**
Tarih: 20 Eylül 2024
Yorum: güzel kaliteli hızlı
İsim: V** U**
Tarih: 10 Ağustos 2024
Yorum: çok güzel gayet memnunuz
İsim: A** t**
Tarih: 30 Temmuz 2024
Yorum: Çok güzel memnunum
İsim: a** c**
Tarih: 05 Mayıs 2024
Yorum: Samsung kalıtesı der susarım.sağlam hızlı geldi tavsiye ediyorum
İsim: Seher Ç.
Tarih: 17 Ekim 2023
Satıcı: Trendyol
Yorum: Çok güzel tv kumandası güneş enerjili kumandası ama aynı zamanda şarjedilerekte kullanılıyor pilli değil fakat bu şekilde şarjı 5-6 aygidiyormuş. Kullanımı renk canlılığı çok güzel. Keşke daha büyükboyutunu alsaymışım
İsim: D** G**
Tarih: 15 Ağustos 2024
Yorum: ürün güzel kargo çok geç geldi borusan lojistik kargosu
İsim: **** ****
Tarih: 18 Ağustos 2024
Yorum: Ürün sağlam geldi
İsim: M** K**
Tarih: 09 Nisan 2024
Satıcı: PUNTECH
Yorum: Faturayı aldım ve yazılım sorunu çözüldü
İsim: ADEM S.
Tarih: 11 Ağustos 2024
50CU8000 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Sıkça Sorulan Sorular
Soru: Kumandası sesli komutla çalışıyor mu?
Cevap: Merhaba, Ürün ile ilgili kutu içeriği ve teknik özellikler hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Kutusunun ölçüleri nedir.
Cevap: Merhaba, satıcı firma olmamız nedeniyle genel ürün özellikleri bilgisine sahibiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. İyi günler dileriz.
Soru: Peki istediğim zaman ücretsiz kurulum yaptıra biliyormuyum ?
Cevap: 1 ay içerisinde ücretsiz kurulum yapılmaktadır
Soru: merhaba duvara montalamak için arka aparatları mevcut mu
Cevap: İçeriğinde çıkan ürünler hakkında bilgi sahibi değiliz ama Samsung sizi arıyor duvara mı basmak istiyorsunuz yoksa ayakta mı kullanmak istiyorsunuz diye soruyor hangisini isterseniz onun uygulamasını yapıyor
Soru: Sihirli kumanda, ayak ve askı aparatı var mı
Soru: merhaba bir şey sormak istiyorum, samsung bir t.v. almak istiyorum fakat elektrik kesintisi sık yaşanıyor bizim sokakta elektrik gittiğinde kapanıcak geldiğinde açılmayacak tv almam lazım bizim eski tv böyle elektrik gelince düğmeye basmadan açılmaz bizimki bunda böyle özellik var değilmi
Cevap: Merhaba Tv Elektirik gittiğinde 3 saniye içinde geri gelirse otomatik açılır fakat daha uzun sürerse açılmaz efendim
Soru: duvar aparatı kutuda çıkmadı neden acaba
Soru: Merhaba 50cu8100 den farkı nedir?
Cevap: Merhaba teknik detayları servisinden öğrenebilirsiniz
Soru: içinde uygulama var mı
Cevap: uygulama da mağazasıda mevcuttur
Soru: Samsung Dex özelliği varmı
Cevap: Belirtilmemiştir
Soru: yenileme hızı 120 mi?
Cevap: Hızğının ne olduğunu internetten araştırmamız
Soru: Samsung 50CU8000 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV modelinde sorunsuz netflix seyredilebiliyormu çünkü şu an kullandığım tv de netflix bağlantısı kesilde o yüzden yenisini almam gerekiyor teşekkürler.
Cevap: Teknik konular için yetkili servisleri veya müşteri hizmetlerini arayıp sormanızı rica ederiz. , Kutu içerikleri vb. konularda ürün bazlı farklılıklar olabilmektedir.
Soru: Merhabalar ürün kutu içinde cihaz duvar asma aparatı bulunuyor mu
Cevap: merhaba, askı aparatı bulunmamaktadır.
Soru: televizyon içinde Netflix YouTube Disney uygulama var mı
Cevap: Uygulama mağazası mevcuttur
Soru: Merhaba kanal düzenlemesi nasıl yapılıyor bulamadım
Cevap: Merhaba, kendiniz kanal düzenlemesi yaparak kişiselleştirebilirsiniz, ayrıca Samsung müşteri hizmetlerini arayarak yardım alabilirsiniz
Soru: hangi kargo firmasıyla gönderim sağlıyorsunuz
Cevap: Merhaba, Horoz Lojistik ile yapılmaktadır. İyi günler dileriz.
Soru: start tv izlebebiliuomu
Cevap: merhaba evet
Soru: merhaba enerji sınıfı nedir
Cevap: Merhaba, ürünümüz G enerji sınıfıdır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: 50” ve 55” Televizyon ölçüleri nedir? En? Boy?
Cevap: merhaba 50'' TV Yüksekliği (Ayaklı) 684.6 mm TV Genişliği (Ayaklı) 1118.3 mm TV Ağırlığı (Ayaklı) 11.8 kg bu seri 55'' satmadığımız için ölçü bilgisi mevcut değildir
Soru: Ürün kapalı kutu mu, yoksa teşhir ürünü mü
Cevap: Merhaba, müşterilerimiz tarafından satın alınan ürünler kapalı kutu sıfır ürünlerdir.
50CU8000 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Ürüne Ait Resimler

50CU8000 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV En Uygun Satış Linki

Samsung 50CU8000 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Samsung 50CU8000 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.