50GHU8500A 4K Ultra HD 50- 127 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart Led TV En Ucuzu Nerede Bulunur-

Meral

Bilgili
50GHU8500A 4K Ultra HD 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart Led TV Alınmaya Değer Mi?
50GHU8500A 4K Ultra HD 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart Led TV Şu Anki Satış Fiyatı 16999.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

50GHU8500A 4K Ultra HD 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart Led TV Memnuniyet Oranı Nedir?

50GHU8500A 4K Ultra HD 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart Led TV Hakkında yaklaşık 24 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .

50GHU8500A 4K Ultra HD 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart Led TV Teknik Detaylar

50GHU8500A 4K Ultra HD 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart Led TV Ürününün Satıcısı, Grundig 50GHU8500A 4K Ultra HD 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart Led TV ürününü 16999.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

50GHU8500A 4K Ultra HD 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart Led TV Ürün Hakkındaki Yorumlar
16999.0 Tl ye satışta olan 50GHU8500A 4K Ultra HD 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart Led TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
24 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6

Yorum: Kaliteli ürün
İsim: B** B**
Tarih: 18 Mayıs 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: Çok güzel mükemmel!!!
İsim: **** ****
Tarih: 03 Nisan 2024
Satıcı: Teknosa

Yorum: ürün sorunsuz şekilde ulaştı elime Kasım indirimlerin de 11000 TL'yealmıştım, TV güzel fakat arada bir kaç saniyelik takılma sorunuyaşıyoruz birde TV'nin yanlardan bakıldığında rengi çok farklı görünüyorama yine de güzel
İsim: ö** B**
Tarih: 19 Şubat 2024

Yorum: Hızlı teslimat
Tarih: 25 Ocak 2024
Satıcı: ENUCUZUNADRESİ

Yorum: Gayet başarılı.Goruntu ve ses kalitesi iyi,yılbaşından sonra zam gelirdiye erken almıştım yanilmamisim.Yaklasik iki bin lira koymuşlarüzerine.Arcelik servisi gelip kuruyor TV'yi.Servis ağının çok yaygınolması da ayrı bir avantaj.Beklentilerimi fazlasıyla karşıladı.Kumandadida ayrıca güzel.Alacaklara tavsiye edebilirim.
İsim: G** G**
Tarih: 12 Ocak 2024

Yorum: Beklentimin üzerine bir televizyon herkese tavsiye ederim
İsim: K** Y**
Tarih: 15 Kasım 2023

Yorum: Gayet güzel görüntü kalitesi dış görünüş olarakta yakışıklı.Ne alsamdiye arada kalmıştım.Bunda kara kıldık çok hassas düşünüp çok paravermeye gerek yok.Nasipse 10 sene gider😊😀
İsim: Y** A**
Tarih: 22 Eylül 2023

Yorum: yandan bakıldığı zaman görüntü farklı önden güzel
Tarih: 24 Ağustos 2024
Satıcı: bo&bo

Yorum: 10 üzerinden 7 güzel ürun 3 aydır kullanıyorum.ust seviye bir görüntüyok ama güzel ayarlarını yapınca zaten üst seviye TV de 20 bindenbaşlıyor.kanal geçişler kullanım ses Google android kullanımı iyi
Tarih: 11 Haziran 2024

Yorum: ürün erken geldi. sıkıntı olmadan teslim aldım ancak kullanmadım.kullanınca tekrar değerlendirmeyi güncellerim.
İsim: c** k**
Tarih: 26 Şubat 2024
Satıcı: ucuz adres 07

Yorum: görüntü kalitesini hiç beğenmedim. play store yok . beklentimin %50'siniancak karşıladı. TCL düşünüyordum keşke alsaymışım.
Tarih: 18 Kasım 2023

Yorum: 5yıldız kaliteli ürün
İsim: İ** Ö**
Tarih: 08 Kasım 2023
Satıcı: Localhome

Yorum: gayet güzel begendim ama kanal geçişleri sırasında biraz bekletiyor
İsim: G** Ç**
Tarih: 15 Ocak 2024
Satıcı: BEYAZESYABUL

Yorum: Kutulama gayet iyiydi sağlam bir şekilde geldi.
İsim: h** a**
Tarih: 12 Ekim 2023
Satıcı: TECHWORLD

Yorum: sağlam bir şekilde geldi teşekkürler
İsim: V** ç**
Tarih: 07 Mart 2024

Yorum: Çok güzel bir ürün bütün apk uygulamalar yükleniyor ve çalışıyor
İsim: S** Y**
Tarih: 06 Mart 2024

Yorum: ghu 8500 modelini aliyorum ama gelen ghu 7500.boyle sacmalik olmaz birhaftadan fazla oldu kargo hala almaya gelmedi.sozde degiseceklerinisoylediler.bekliyoruz bakalim.bu magazadan alisveris yapmadan once iyi dusunun
İsim: ibrahim o.
Tarih: 26 Aralık 2023

Yorum: Kargo da herhangi bir sıkıntı yaşanmadan teslim edildi. Servis deverdikleri randevu saatinde gelip kurdular. Üründen şuan için gayet memnunum.
İsim: C** Ö**
Tarih: 12 Kasım 2023

50GHU8500A 4K Ultra HD 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart Led TV Merak Edilen Konular

Soru: tv android mi ?
Cevap: android efendim

Soru: 8000 ile 8500 arasında ne fark var acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz, 8000 serisi model stoklarımızda bulunmamaktadır. İyi günler dileriz.

Soru: Kurulumu kim yapıyor ve askı aparatı varmı
Cevap: Askı aparatı dahil değildir bölgenizdeki yetkili servis kurulumu gerçekleştirmektedir

Soru: kurulum nasıl olucak
Cevap: Merhaba servisi tarafından efendim

Soru: Merhaba sesli komut özelliği varmı
Cevap: Değerli Müşterimiz, ürün de sesli komut özelliği yoktur. İyi günler dileriz.

Soru: Merhaba, Wifi özelliği var mıdır?
Cevap: Merhaba, üründe dahili Wi-Fi bulunmaktadır. İyi günler dileriz.

Soru: YouTube var mı
Cevap: Değerli Müşterimiz, üründe youtube özelliği vardır. İyi günler dileriz.

Soru: Servis kurulumu ücretli mi acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz, kurulum arçelik servisi tarafından ücretsiz olarak yapılmaktadır. İyi günler dileriz.

Soru: Görüntü soluk gibi neden ayarlanabilirmi
Cevap: Merhaba, görüntü kısmen ayarlanabilir. Bunun için yetkili servisten destek alabilirsiniz. Saygılarımızla

Soru: merhabalar ürün google asistan mevcut mu
Cevap: Merhaba, Evet özellik mevcuttur. Saygılarımızla.

Soru: Enerji sınıfı A++++&D arası yazıyor doğrumudur.
Cevap: Sistemde ne yazıyorsa doğrudur efendim ürün fabrika çıkışı neyse o efendim iyi günler

Soru: merhaba ürün kaç model öğrenebilir miyim aceba
Cevap: Merhaba, 2023 Model olarak geçmetekdir. Saygılarımızla.

Soru: merhaba bu TV'ye uygulama yükleyebilir miyiz bazı TV modelleri uygulama yüklemeyi desteklemiyormuş
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: Merhaba, sorulan sorularda sesli komut özelliği yok demişsiniz. Fakat bu modelde her yerde sesli komut özelliği olduğu yazıyor, model 50GHU8500 mü? Doğru model mi alıyorum emin olmak istiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
Cevap: sesli komut özelliği mevcut efendim ggole kurulumu yaptıgınız da taktirde kullanabilirsiniz

Soru: ram kaç gb acaba
Cevap: Merhaba efendim,16 GB Ram bulunmaktadır.

Soru: Merhaba ürünün en ve boy olarak kaç santimetre olduğunu öğrenebilir miyim?
Cevap: Merhaba, Tv genişliği 1115 mm, Tv yüksekliği 709 mm'dir. İyi günler dileriz.

Soru: ram kaç gb acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz, üretici firma tarafından ram özelliği paylaşılmamıştır. İyi günler dileriz.

Soru: iyi günler adana ya gönderim yapıyor musunuz
Cevap: Evet gönderim yapılıyor efendim

Soru: Merhaba, tv alacağız fakat kurulumu haziranda olması gerekiyor. Şuan gönderdiğiniz zaman sorun olup olmadığını kontrol etmek için kutusunu açtığımızda garanti kapsamından çıkıyor mu?
Cevap: herhangi bir problem olmaz efendim

Soru: Ürün teşir ürünümü efendim
Cevap: Efendim ürün sıfır üründür kapali kutusunda gönderiliyor

50GHU8500A 4K Ultra HD 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart Led TV Ürüne Ait Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

50GHU8500A 4K Ultra HD 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart Led TV En Uygun Satış Linki