50P735 50- 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google LED TV Alınması Gereken Bir Ürün Mü-

Zerrin

Bilgili
15 Eyl 2023
399
0
0
50P735 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google LED TV Ürün Alınmaya Değer Mi?
50P735 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google LED TV Güncel Fiyatı 16491.12 Tl'den Satılmaktadır.

50P735 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google LED TV Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?

50P735 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google LED TV Hakkında yaklaşık 35 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .

50P735 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google LED TV Detaylı Açıklama

_x000D_
_x000D_
TCL 50P735 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Google LED TV Özellikleri _x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
HDMI Girişleri _x000D_
1_x000D_
Ekran Ebatı _x000D_
50 inç / 126 cm_x000D_
Smart TV _x000D_
Var_x000D_
_x000D_
İşletim Sistemi _x000D_
Android_x000D_
Dahili Uydu Alıcı _x000D_
Var_x000D_
Model Yılı _x000D_
2022_x000D_
Görüntü Teknolojisi _x000D_
LED_x000D_
Çözünürlük _x000D_
_x000D_
Çözünürlük (Piksel) _x000D_
3840 x 2160_x000D_
AB Yeni Enerji Sınıfı _x000D_
G_x000D_
HDMI 2.1 _x000D_
Var_x000D_
_x000D_
_x000D_

50P735 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google LED TV Ürününün Satıcısı, TCL 50P735 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google LED TV ürününü 16491.12 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

50P735 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google LED TV Kullananlar
16491.12 Tl ye satışta olan 50P735 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
35 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2

Yorum: Cihaz efsane bir şey fiyatına göre çok iyi sağlam geldi kargo firması dasağlam güvenilir tavsiye ederim.
İsim: B** Ş**
Tarih: 19 Ekim 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Buys

Yorum: TCL markasının televizyonlarını seneler öncesinde tanımıştım vetelevizyonları çok dikkatimi çekmişti ve fiyatları rakiplerine nazarançok uygundu ve teknik kısımda fiyatına göre üst düzey tvler üretiyoduTürkiyeye ilk geldiği andan beri hep TCL tv almak istiyordum ben de 2.televizyon olarak odama hem konsol oyunlari oynamak hem de yatarken filmvs izlDevamını Oku
İsim: M** E**
Tarih: 17 Ekim 2023
Satıcı: byrteknoloji

Yorum: Harika ötesi bir ürün,her şeyiyle mükemmel kesinlikle tavsiye ediyorumTCL bu gün dünyanın en büyük 2.tv üreticisi tereddüt etmeden alın derim.
İsim: E** E**
Tarih: 09 Haziran 2023
Satıcı: Gamers Arena

Yorum: Çok iyi ürün
İsim: M** O** A**
Tarih: 19 Eylül 2024
Satıcı: TRV_TEKNOLOJİ

Yorum: Güzel ürün sorunsuz teslim edildi
İsim: İ** O**
Tarih: 27 Ağustos 2024
Satıcı: BOLKUR

Yorum: Güzel ürün . Paketleme ve teknik destek olarak harika diyebilirim . Ürünkalitesi diğer markalara göre oldukça iyi. Tavsiye ederim…
İsim: N** Y**
Tarih: 21 Mart 2024
Satıcı: Benim O

Yorum: Güzel, fiyatına göre gayet kullanışlı ve kaliteli bir televizyon.Görüntü kalitesi de tatmin edici seviyede. Tavsiye ederim.
İsim: B** E**
Tarih: 17 Şubat 2024
Satıcı: LaCasade

Yorum: Tv gerçekten mükemmel. TCL markası güven veriyor. Kaliteli ve sağlam.
İsim: **** ****
Tarih: 15 Aralık 2023
Satıcı: Benim O

Yorum: Süper ötesi bi cihaz görüntü kalitesini çok beğendim
İsim: A** Ş**
Tarih: 06 Kasım 2023
Satıcı: YILDIZ TEKNOLOJI

Yorum: çok beğendik. Harika
İsim: ramazan i.
Tarih: 28 Haziran 2023
Satıcı: Trendyol

Yorum: güzel ürün iş görür fp boşa fazla para vermeyin
İsim: Metin Ç.
Tarih: 22 Mayıs 2024
Satıcı: Buys

Yorum: televizyonu alalı aylar oldu. kullanım sonrası yorum yapıyorum. ps5 içinözel olarak aldım. oyun modu olması ve 4k 60 fps'ye kilitlemesigerçekten güzel. led olması nedeniyle siyah renklerde oled vey qledfarkını anlayabiliyorsunuz ama kesinlikle yetersiz hissettirmiyor. lg yada samsung'dan kalite olarak zerrece farkı yok. kanal geçişleri birazgecikmeDevamını Oku
İsim: A** Y**
Tarih: 21 Şubat 2024
Satıcı: ALDIMGİTTİ

Yorum: tv nin ayakları yok
İsim: B** G**
Tarih: 10 Aralık 2023
Satıcı: THE NORTH STORE

Yorum: ürün fiyat performans ürünü kulaklık hediye var renkler çok canlı bukonularda takıntılı ve günlerce araştırma yapan birisi olarak ben çokbeğendim Google asistan gereksiz birton arama yazmayı da çok kolay halegetirmiş almaya niyetiniz varsa düşünmeyin alın
İsim: M** k**
Tarih: 25 Kasım 2023

Yorum: parasını kesinlikle hak eden ürün
İsim: e** f**
Tarih: 23 Temmuz 2023

Yorum: Daha ucuz denk gelince başka yerden 9 bin tlye aldım tam bir fiyatperformans ürünü bu paralara daha iyisi yok
İsim: s** k**
Tarih: 05 Nisan 2023
Satıcı: Teknosa

Yorum: Harika ürün gelir gelmez burun testlerini yaptım sorunsuz eksiksiz elimeulasti hediye ayrıca muhteşem
İsim: S** Ö**
Tarih: 16 Kasım 2023

Yorum: Urun kutusu hafif hasarli geldi. Kargocu tutanak tuttugunu belirtti amaservis gelip actiginda bi sorun olmadigini gorduk. Su an sorunsuzcalisiyor. Ekran kalitesi ve sesi tatmin edici duzeyde. Uygulamalari dagayet hizli calisiyo. Browser kullaniminda bazen sorun yasiyorum ama onuhenuz ben ogrenemedigim icin olabilir. Kumandasi da cok guzel sert bimaDevamını Oku
İsim: s** ç**
Tarih: 11 Ekim 2023
Satıcı: burtekno

Yorum: Kusurlu ürün gönderiyorsunuz. Güç bela iade kodu alıyoruz. Ürünü gerigöndeririyoruz. Kusurlu ürünü "Analiz" başlıklı sürece alıpbekletiyor ve para iadesi yapıyorsunuz. Ürünü alırken 12.899₺ ödüyoruzşimdi tekrar almaya kalksak ~14.500₺ civarlarında. Müşteri memnuniyetiiçin de 100 liralık hediye kuponu tanımlıyorsunuz. Gerçektenmuhteşemsiniz. BuradDevamını Oku
Tarih: 17 Ağustos 2023
Satıcı: incehesap

Yorum: kırık geldi iade yapmadılar.
Tarih: 07 Aralık 2023
Satıcı: NÖTRON ELEKTRONİK

Yorum: ürün çok güzel ama kargo firmasının hizmeti çok kötü
Tarih: 16 Kasım 2023

Yorum: ürün ekranı kırık geldi
İsim: H** K**
Tarih: 30 Ağustos 2023
Satıcı: MODERN ELEKTRONİK

Yorum: İade edene kadar 1 ay uğraştım yerleşik kendisine ait servis ağı yokordan burda özel servislere yetki verilip iş yaptırıyor benim bulunduğumbölgenin servisi ise vasat üstüne vasattı sorunu saptayamadılar bilekendim gidip tespit ettirdim , üründe ekran titremesi görüntü yırtılmasıvardı uydu yayınlarında görüntü kalitesi cidden çok kötü tatmin etmiyoDevamını Oku
İsim: M** C** Ş**
Tarih: 23 Eylül 2023
Satıcı: TANDOĞAN TEKNOLOJİ

50P735 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google LED TV Sıkça Sorulan Sorular

Soru: merhaba tcl TV için konya merkez servis varmı bilgi alabilirmiyim
Cevap: Merhaba değerli müşterimiz. Kurulum ve destek için 0850 209 98 25 tcl müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz

Soru: kolay gelsin geldiği zaman servis gelecek mi yani servislik bir durum var mı ?
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl Resmi Distribütör Garantilidir. Yetkili servisten destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba! Bluetooth kulaklık hediyesi varmı?
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Hediye seçeneğimiz şu an için bulunmuyor.

Soru: anladim cok teşekkürler sağolun size zahmet paketlemeyi guzel yapabilirseniz kirilmadan ulasmasini istiyoruz
Cevap: Tabi efendim daha önce gönderdiklerimiz oldu bi sıkıntı olmadı inşallah bundada yaşamayız

Soru: İnternet baglantısı varmı
Cevap: Merhaba, ilgili üründe Wi-Fi özelliği mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: merhaba iyi günler sizden tcl tv aldim bunun kurulumu ucretsiz dimi ?
Cevap: Merhaba efendim ücretsizdir yetkili servisi arayın gelip kurarlar gule gule kullanın

Soru: merhaba p635 ile p735 arasında ne fark var acaba sizin tavsiyeniz ne olur. teşekkürker
Cevap: Değerli Müşterimiz, p635 2023 yılının cihazı p735 2024 yılının cihazı. Üretim yılı dışında arasında ciddi bir fark bulunmamaktadır. Herhangi birini tercih edebilirsiniz. Saygılarımızla.

Soru: akıllı kumanda varmı
Cevap: Selamlar evet sesli komut ve akıllı kumanda vardır

Soru: Merhabalar ürün teşhir ürünü müdür?
Cevap: Merhaba. Ürün, sıfır ve kapalı kutudur. Teşhir ürün satışımız yoktur. Saygılarımızla.

Soru: Acik net bilgi icin tesekkur ederim
Cevap: Rica ederim efendim iyi alışverişler dileriz.

Soru: Merhaba ürün bilkom garantili midir
Cevap: Merhaba efendim, ürün 24 Ay TCL Türkiye garantilidir.

Soru: merhaba bu üründen alırsam hediye varmı yanında
Cevap: Merhabalar efendim. Maalesef öyle bir uygulamamız bulunmamaktadır.

Soru: Merhaba İçerisinde askı aparatı var mıdır veya uyumlu model önerir misiniz?
Cevap: İçinde aparatı varmı yokmu özelliklerinde yazıyor efendim herhangi bir televizyonun da uyumludur

Soru: Ürün çerçeveli mi? çerçeveli model arıyorum
Cevap: Merhabalar efendim. Görseldeki ürün gönderilmektedir

Soru: Bluetooth ve sesli komut varmı bu televizyon da
Cevap: Merhaba, incelemiş olduğunuz üründe bluetooth özelliği mevcuttur. Üründe standart kumanda bulunmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: ürün teşir ürünümü yoksa hiç kullanılmamış ürünmü
Cevap: Merhaba sıfır paketi hiç açılmamış ürün

Soru: elinizde kutusu acilmamks 50 inç var mı
Cevap: Merhaba, ürünlerimiz sıfır kapalı kutu ve 2 yıl TCL Türkiye garantili olarak satılmaktadır. Teşekkürler.

Soru: duvar askı aparatı ayrıca mı satılmaktadır? ürüne dahil midir?
Cevap: Ayrı satılmakta efendim

Soru: merabalar beyaz yada gri renk olanı varmı
Cevap: Merhaba efendim ürün siyahdır

Soru: kurulum için her bölgeye gidiyormusunuz
Cevap: Merhaba, firmamız ürünleri tüm Türkiye'ye göndermektedir. Kurulumla ilgili detaylı bilgi ve destek almak için markanın müşteri hizmetleriyle ile temasa geçebilirsiniz. Saygılarımızla.

50P735 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google LED TV Ürüne Ait Fotoğraflar

50P735 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google LED TV En Uygun Satış Linki

Hakkımızda

• Enuygunfirmalar.com, kullanıcıların her türlü ürünün en uygun fiyatlarını bulmalarına yardımcı olan bir forum platformudur. Gönüllü üyelerimiz tarafından sağlanan bilgilerle alışveriş deneyiminizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Ancak, burada sunulan bilgilerin doğruluğunu garanti edemeyiz. Kullanıcıların, alışveriş yaparken kendi araştırmalarını yapmaları önemlidir. En iyi fırsatları keşfedin, fakat kararlarınızı dikkatli bir şekilde verin!

Kullanıcı Menüsü