50uq75006lf 50- 127 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Smart Led Tv En Ucuzu Nerede Bulunur-

Seren

Bilgili
15 Eyl 2023
600
0
0
50uq75006lf 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Smart Led Tv Alınır Mı?
50uq75006lf 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Smart Led Tv Güncel Satış Fiyatı 18249.0 Tl'den Satılmaktadır.

50uq75006lf 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Smart Led Tv Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?

50uq75006lf 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Smart Led Tv Hakkında yaklaşık 311 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .

50uq75006lf 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Smart Led Tv Ürün Bilgisi

50uq75006lf 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Smart Led Tv Ürününün Satıcısı, LG 50uq75006lf 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Smart Led Tv ürününü 18249.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

50uq75006lf 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Smart Led Tv Hakkında Yapılan Yorumlar
18249.0 Tl ye satışta olan 50uq75006lf 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Smart Led Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
311 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3

Yorum: Televizyonum elime ulaştı çok güzel hediyeler içinde çok teşekkür ederimçok güzeller
İsim: İ** Y**
Tarih: 25 Mayıs 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: LaCasade

Yorum: LG kalitesi diyorum sorunsuz bir şekilde elimize ulaştı kurulum içinhızlı bir şekilde geldiler .
İsim: E** k** G**
Tarih: 02 Nisan 2023
Satıcı: incehesap

Yorum: Gayet guzel calisiyor hic sorun yok
İsim: e** k**
Tarih: 25 Şubat 2023
Satıcı: Electronikpazar

Yorum: Çok iyi hayvan gibi Tv
İsim: K** B**
Tarih: 10 Ağustos 2024

Yorum: Babama hediye olarak almıştım. Çok beğendi, renkler ve ses kaliteli.Kargolama iyi birnsorun çıkmadı, kurulum için yerel LG bayisi varsa kişizaten duvara asma aparatı ile geliyor ve kurulumu yapıyor.
İsim: o** e**
Tarih: 06 Ağustos 2024
Satıcı: EPATeknoloji

Yorum: Sağlam, görüntü kalitesi iyi, şık duruyor. LG kalitesi çok farklı. Fiyatperformans ürünü diyebiliriz.
İsim: C** A**
Tarih: 05 Ağustos 2024
Satıcı: Trendyol

Yorum: çekinerek sipariş verdim arkadaş tavsiyesiyle gerçekten güzel fiyatına göre
İsim: **** ****
Tarih: 09 Haziran 2024

Yorum: Çok kaliteli bir ürün, her şey mükemmel. Tavsiye ederim. Paketleme,kargove servis hepsi kusursuzdu. Çok teşekkürler.
Tarih: 05 Haziran 2024

Yorum: LG teknoloci...Türkiye'de 5 yıldızı bir LG bir de Galatasaray hakediyor...Gerçekten ürün çok kaliteli ve ödediğiniz paranın hakkınıfazlasıyla ödüyor.Renkler süper ötesi canlı...
İsim: Y** A**
Tarih: 04 Mayıs 2024

Yorum: tamda lc kalitesi beğendim ama kanal geçişleri yavaş
Tarih: 29 Nisan 2024

Yorum: hızlı ve güvenilirdi teşekkurler
İsim: M** D**
Tarih: 15 Nisan 2024
Satıcı: SENDEKALDI

Yorum: Aynı ürün daha ucuza aldım.Sorunsux
İsim: n** b**
Tarih: 02 Nisan 2024
Satıcı: OYMAKELEKTRONİK

Yorum: Ürün gayet güzel.
İsim: Abdullah A.
Tarih: 30 Mart 2024

Yorum: Parasını Sonuna Kadar Hak Eden Bir Cihaz. Kalite Kalitedir.
İsim: R** K**
Tarih: 25 Mart 2024

Yorum: tavsiye ederim
İsim: O** H**
Tarih: 23 Mart 2024
Satıcı: Massimo Home

Yorum: Ben geçen yıl kendime bu televizyondan aldım. Annemlerin ihtiyacıolduğundan onlara aldık. Tam bir kalite, fiyat ve uygunluk ürünü.Görüntü kalitesi harika, kibar bir duruşu var. Tavsiye ederim, uygunfiyata buradan alın.
İsim: A** T**
Tarih: 04 Mart 2024

Yorum: görüntü kalitesini çok beğendim kurulum da hiç bir sıkıntı yaşamadımücretsiz montajını yaptilar
İsim: E** K**
Tarih: 29 Şubat 2024
Satıcı: BEM TEKNOLOJİ

Yorum: servis hızlı karga güvenli kurulum gerçeklesti memnun kalırız inşalllah
İsim: R** S**
Tarih: 29 Şubat 2024

Yorum: Memnun kaldım
İsim: Yasin n. k.
Tarih: 26 Şubat 2024

Yorum: Açtık kontrol ettik sağlam geldi beğendim
İsim: T** Ö**
Tarih: Elite Üye
Beden: 16 Şubat 2024
Satıcı: Bulpa A.Ş

Yorum: Gayet iyi sağlam ve hızlı şekilde teslim edildi.
İsim: Muhammet S.
Tarih: 12 Şubat 2024

Yorum: kaliteli ürün
İsim: s** ç**
Tarih: 09 Şubat 2024

Yorum: Teslimat ve kargo iyiydi. Tv ye cok duskun olmadigimiz icin bizefazlasiyla yeterli bir urun. Goruntu ve ses kalitesi iyi. Wifi yebaglaniyor. Youtube ve abone olunan diger platformlara kolayerisilebiliyor. Kumandasi kolay kullanilabilir standart. Akillikumandasi bulunmuyor
İsim: Sonay D.
Tarih: 06 Şubat 2024

Yorum: ürün fiyat ve kalite olarak çok iyi
İsim: İ** E**
Tarih: 03 Şubat 2024

Yorum: Oled tv kullanıyorum bı tv yazlık evim için aldım ben tv de lg markasınıseviyorum ama imkanı olan oled alsın tabsiyederim
İsim: İ** ş**
Tarih: Elite Üye
Beden: 29 Ocak 2024
Satıcı: Massimo Home

Yorum: Ürünü beğendik
İsim: G** Y**
Tarih: 24 Ocak 2024

Yorum: LG kalitesini hissediyorsunuz görüntü ve ses kalitesi gayet yeterli tambir f/p ürünü
Tarih: 23 Ocak 2024

Yorum: Çok iyi bir televizyon
İsim: L** B**
Tarih: 17 Ocak 2024

Yorum: mükemmel bir ürün çok hızlı güvenli bir şekilde geldi
İsim: M** E**
Tarih: 06 Ocak 2024

Yorum: Lg kalitesini
İsim: H** Y**
Tarih: 06 Ocak 2024

50uq75006lf 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Smart Led Tv Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular

Soru: İnternete baglanabiliyormu
Cevap: Merhaba, ürünümüzde Wi-Fi özelliği bulunuyor. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Ürünün kumandası tam olarak nasıl? Kumandanın magic remote olduğunu belirtmişsiniz ama diğer yorumlarda da akıllı kumanda ya da diğer söylemiyle sihirli kumanda olmadığını normal kumanda olduğunu ifade etmişsiniz. Kumanda hakkında net bir bilgi verebilir misiniz
Cevap: Merhaba, ürün standart kumanda ile gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba . Webos sürümü kaç acaba ?
Cevap: Merhaba, işletim sistemi versiyonu WebOS 22'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: merhaba içinde sihirli kumandası varmi
Cevap: Merhaba, ürün standart kumanda ile gönderim yapılmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Akıllı kumanda var mı
Cevap: Merhaba, ürün standart kumanda ile gönderim yapılmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: ürümü aldıktan 6 ay sonra yetkili servise ücretisz kurdurabiliyor muyuz?
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl LG Türkiye Garantilidir. Yetkili servisten destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: içinde duvar apartmanı çıkıyor mu
Cevap: Merhaba, kutu içerisinde ayak çıkmaktadır. Duvar askı aparatı dahil değildir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba 50 inç in genişliği ve yüksekliği kaç cm
Cevap: Merhaba, ürün yüksekliği ayaklı 719 mm, ayaksız 663 mm ve genişliği ayaklı 1130 mm, ayaksız 1130 mm'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba ürün kaç hz
Cevap: Merhaba, ilgili üründe yenileme hızı (Gerçek) 50/60 Hz'dır. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: merhaba akıllı kumanda varmıdır

Soru: merhabalar şimdi al iki ay sonra öde yazıyor. bunun için ayrı bir işlem gerekiyor mu.
Cevap: Merhaba, ilgili sorularınızı Hesabım-Trendyol Asistan alanındaki ilgili konu başlığını seçerek iletmenizi rica ediyoruz.

Soru: Merhaba duvara monte yapılır mı kutu içerisinde aparatı varmı?
Cevap: Merhaba, duvar askı aparatı dahil değildir. Satın alarak kullanabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: LG50UQ75006LF 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart WebOS LED TV TV-UQ75006 kumandası akıllı kumanda mı?
Cevap: Merhaba, ürünümüz akıllı kumanda (Magic Remote) uyumludur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: merhaba bizim TV ünitesi genişlik 117 cm acaba bu ürün uyumlu olur mu birde you tube varmı
Cevap: Merhaba, incelemiş olduğunuz ürünün ekran boyutu 50 İnç, ekran boyutu 126 cm'dir. Smart TV Uygulamaları Netflix, Prime Video, YouTube vardır.İlginize teşekkür ederiz.

Soru: Duvara asmak icin aparat geliyor mu
Cevap: Merhaba, kutu içerisinde ayak çıkmaktadır. Duvar askı aparatı dahil değildir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba kumanda mause özelliklimi
Cevap: Merhaba, ürünümüz akıllı kumanda (Magic Remote) uyumludur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: selamun aleykum akıllı kumanda varmi
Cevap: Merhaba, akıllı kumanda ayrı satılmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: merhaba bu TV'nin kayıt yapma özelliği bulunuyor mu kumandası sihirli kumanda mı teşekkür ederim
Cevap: Merhaba, incelemiş olduğunuz üründe yayın kaydetme özelliği mevcut değildir. Ürün standart kumanda ile gönderim yapılmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: teşhir ürünü değildir inşallah.bugun aldım .
Cevap: Merhaba, ürün sıfır kapalı kutu olarak gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: kurulumu biz şuan istemiyoruz düğün hediyesi alıcaz nasıl anlatabiliriz de kutudan açılmadan alalım
Cevap: Değerli Müşterimiz, Servis ekibinden daha sonra kurulum edebilirsiniz. Saygılarımızla

50uq75006lf 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Smart Led Tv Ürünün Fotoğrafları

50uq75006lf 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Smart Led Tv En Uygun Satış Linki

Hakkımızda

• Enuygunfirmalar.com, kullanıcıların her türlü ürünün en uygun fiyatlarını bulmalarına yardımcı olan bir forum platformudur. Gönüllü üyelerimiz tarafından sağlanan bilgilerle alışveriş deneyiminizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Ancak, burada sunulan bilgilerin doğruluğunu garanti edemeyiz. Kullanıcıların, alışveriş yaparken kendi araştırmalarını yapmaları önemlidir. En iyi fırsatları keşfedin, fakat kararlarınızı dikkatli bir şekilde verin!

Kullanıcı Menüsü