50uq81006lb 126ekr 4k Uydu Smart Led Tv Tavsiye Edilen Yer Neresi-

Asude

Bilgili
50uq81006lb 126ekr 4k Uydu Smart Led Tv Alanlar Memnun Mu?
50uq81006lb 126ekr 4k Uydu Smart Led Tv Güncel Fiyatı 23799.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

50uq81006lb 126ekr 4k Uydu Smart Led Tv Alanlar Memnun Mu?

50uq81006lb 126ekr 4k Uydu Smart Led Tv Hakkında yaklaşık 41 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .

50uq81006lb 126ekr 4k Uydu Smart Led Tv Detaylı Açıklama

50uq81006lb 126ekr 4k Uydu Smart Led Tv Ürününün Satıcısı, LG 50uq81006lb 126ekr 4k Uydu Smart Led Tv ürününü 23799.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

50uq81006lb 126ekr 4k Uydu Smart Led Tv Kullanıcı Yorumları
23799.0 Tl ye satışta olan 50uq81006lb 126ekr 4k Uydu Smart Led Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
41 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3

Yorum: Televizyonum geleli 15 gün oldu yoğunluktan dolayı anca fırsatbulabildim. kalite ve memnuniyet asla şaşmaz LG gözünüz kapalıalabilirsiniz kanal geçişi, renk, ses ve akıllı kumandası kesinlikletavsiye edebileceğim tek marka bu arada satış sonrası servis konusundada tereddüt etmeyin televizyon sabah geldi servisi aradım aynı güniçinde hemen geldi kiDevamını Oku
İsim: S** A**
Tarih: 02 Ağustos 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Teknomix

Yorum: benim tw normalde samsungdu ve 10 yildir kullaniyorduk cokta memnundkama ledleri yanmaya baslayinca yeni tw arayisina gectim nanocell le butw arasinda kaldim cok video izledim tandklara sordum bu tw yi onerdilernanoceller biraz skintiliymis bu tw yi aldik ilk etapta biraz goruntukotu geldi daha dogrusu samsung tw renkleri daha canli parlak bu tw daDevamını Oku
İsim: d** k**
Tarih: 19 Mayıs 2023
Satıcı: SetEv

Yorum: Kargolama süperdi, hızlı ve sorunsuz geldi. Servis gelip kurulumunu dayaptı. İnternetten tv alınır mı diye çok tereddütlü yaklaşıyordum amahiç bir sorun yaşamadım. Televizyon alırken çok araştırdım. Kesinliklealdığıma pişman değilim. Bu fiyata belki de alınabilecek en güzel tvdiyebilirim. Akıllı kumandası da var. Hiç düşünmeden alabilirsiniz.
İsim: A** G**
Tarih: 22 Ocak 2023
Satıcı: Teknosa

Yorum: çok memnunum iyi ki almışım
İsim: **** ****
Tarih: 04 Temmuz 2024
Satıcı: KILIÇLIOĞLU DAY TÜK MAL

Yorum: Gayet sorunsuz teslim edildi servisten yana da bir problem yaşamadık
İsim: ELİF B.
Tarih: 03 Şubat 2024
Satıcı: Egeizo Dayanıklı Tüketim Malları

Yorum: Lg kalitesine güvendiğim için aldım memnun kaldım karasal yayınlargayet iyi net ve akıcı, YouTube, netfiix 4 k yayınlar harika cam gibiparlak net tavsiye ederim
İsim: E** Ü**
Tarih: 24 Temmuz 2023
Satıcı: incehesap

Yorum: Lg kalitesi, çok memnunum. Teşekkür ederim.
İsim: R** A**
Tarih: 02 Haziran 2023
Satıcı: Teknomix

Yorum: Teşekkürler
İsim: n** o**
Tarih: Elite Üye
Beden: 13 Mart 2023
Satıcı: Electronikpazar

Yorum: Mükemmelll lg kalitesi
İsim: A** M**
Tarih: 03 Mart 2023

Yorum: kaliteli güzel.. ..
İsim: D** E**
Tarih: 26 Ekim 2023
Satıcı: Miniöde

Yorum: Güzel ürün. Akıllı kumanda için tercih ettim
İsim: B** C** İ**
Tarih: 29 Mayıs 2023
Satıcı: Egeizo Dayanıklı Tüketim Malları

Yorum: bir aydır kullanıyoruz memnunuz herhangi bir problem yaşamadık.
İsim: sibel ç.
Tarih: 21 Şubat 2023

Yorum: horoz lojistik 8 günde zor teslim etti
İsim: İ** Y**
Tarih: 21 Aralık 2022

Yorum: Televizyon iyi fakat çok yavaş donuyor bazen.
İsim: A** Ş** A**
Tarih: 21 Ekim 2023
Satıcı: teknosepeti

Yorum: ürün ve satıcı gercekden güzel satıcı sordum bütün sorulara güzel vehızlı cvp verdi aras kargoyada tsk ederm
İsim: kenan s.
Tarih: 07 Nisan 2023
Satıcı: BOSCH PHİLİPS YETKİLİ BAYİ

Yorum: Ürün için iyi diyorum, servis hizmetide iyi. Fakat bu tür ürünteslimlerinde ilgili kargo (Aras) personeli yaklaşık 1 saat öncesindenbilgi vermeli. İnsan evde olamayabiliyor 7/24, öyle değil mi. Komşuyabırak git ürünler olamaz bunlar. Bu yönü ile aras kargoyu negatif eleştiriyorum.
İsim: R** Y**
Tarih: 30 Aralık 2022

Yorum: Harika çok beğendim Tv’nin açılış kapanışı gayet iyi hızlı. Teslimattahiç sorun yaşamadım 1 iş gününde geldi teşekkürler
İsim: M** İ**
Tarih: 21 Aralık 2022

Yorum: Ürünü çok araştırarak aldım. Beklentilerimi karşıladı.Almak isteyentereddüt etmeden alabilir. Satıcıya da hızlı teslimattan dolayı çokteşekkür ederim.
İsim: M** K**
Tarih: 17 Aralık 2022

Yorum: Biraz geçte olsa geldi güzel kullanımı akıllı kumandası ayrı güzel
İsim: E** Ü**
Tarih: 08 Aralık 2022
Satıcı: Ozerpa Teknoloji

Yorum: TV güzel ama. Aras. kargo eve getrmedi. şubeden. ben. teslim. aldmyazıklar olsun. böyle. kargo. şirketine
İsim: O** A**
Tarih: 26 Mayıs 2023

Yorum: Ürün sorunsuz bir şekilde elime ulaştı. Ama aras kargo yukarı çıkarmadı.Bu nasıl taşımacılık? Tartışılır.
İsim: E** A**
Tarih: 28 Aralık 2022

Yorum: ürünü teslim almadım, kimseye ulaşamıyorum.
İsim: G** K**
Tarih: 26 Aralık 2022
Satıcı: doludepo

Yorum: Bu seri galiba uretim hatalı uzak durun
İsim: M** D**
Tarih: 14 Haziran 2023
Satıcı: Buys

50uq81006lb 126ekr 4k Uydu Smart Led Tv Sıkça Sorulan Sorular

Soru: trendyoldan alırken yarın için krgoya verilecek yazıyordu ondan dolayı sizi tercih ettim şimdi niye 2-3 gün iş günü deniyor?
Cevap: Değerli Müşterimiz, ortalama kargo süresi 2-3 iş günüdür. Ürün yetişirse tabii ki bugün kargoya teslim edilecektir. Sağlıklı günler.

Soru: Hangi kargo firması ile çalışıyorsunuz
Cevap: Merhaba Değerli Müşterimiz, ürünlerimiz trendyol'un anlaşmalı olduğu horoz lojistik ve octovan lojistik firması ile taşınmaktadır.

Soru: Merhabalar televizyonun kalınlığı kaç cm öğrenebilir miyim 🙏🏻
Cevap: Tasarım Kutu Yüksekliği 771 mm Kutu Derinliği 137 mm TV Genişliği ( Ayaklı ) 1118.3 mm TV Derinliği ( Ayaklı ) 226.3 mm TV Genişliği ( Ayaksız ) 1118.3 mm TV Yüksekliği ( Ayaksız ) 644.6 mm TV Derinliği ( Ayaksız ) 25.7 mm TV Ağırlığı 11.5 kg Toplam Ambalaj Ağırlığı 16 kg Kutu Genişliği 1246 mm TV Yüksekliği ( Ayaklı ) 684.6 mm

Soru: YouTube ve diğer uygulamalar varmı
Cevap: Merhaba efendim, app icersinde var. Akilli tv dir. Sağlıklı gunler

Soru: Merhabalar kolay gelsin Ürünün teknik özelliklerinden baktığım zaman İşletim sisteminin Android olduğunu görmekteyim. Doğrumudur
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürün İşletim Sistemi webOS olarak belirtilmiştir. Saygılarımızla.

Soru: ürünü alırsam duvar aparatı ekran temizleme kiti ve akım koruyucu priz yanında yolluyabiliyormusunuz
Cevap: Değerli Müşterimiz Kutu içerisinde aksesuar olarak kumanda mevcut belirtmiş olduğunuz ürünlerin gönderimi yapılmamaktadır. Saygılarımızla.

Soru: İşletim sistemi android değil mi
Cevap: Webos efendim lg sitesinde daha detaylı bilgi alabilirsiniz

Soru: Ürünleriniz sıfır açılmamış paket mi hangi kargo şirketi ile gönderim yapıyorsunuz
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürünlerimiz kapalı kutu ve sıfırdır. Teşhir ürün veya 2.el ürün satışımız bulunmamaktadır. Endişe duymayınız. İstanbul içi Yetkili servisler aracılığı ile İstanbul dışı ise Horoz lojistikle gönderim yapılmaktadır. Saygılarımızla.

Soru: merhaba ürün orjinal öyle değil mi
Cevap: Merhabalar evet efendim

Soru: Mrb tv android işletim sistemine sahip mi acaba
Cevap: Merhaba, mevcuttur. İyi günler dileriz.

Soru: Netflix , Disney Plus ...gibi kanalları izlemek için almak istiyorum . Bu kanallar var mıdır ?
Cevap: Merhaba yüklü geliyor efendim

Soru: "Dlna" özelliği var mı?
Cevap: Sitesinden detaylı bilgi alabilirsiniz

Soru: Merhaba ürün içinde akıllı kumanda var mı
Cevap: Merhaba Evet var

Soru: LG webos kullanıyor diye biliyorum android yazmışsınız arada azda olsa fark var
Cevap: Merhaba ürün webos işletim sitemine sahiptir

Soru: duvar için askı aparatı varmı
Cevap: MERHABALAR ÜRÜN KUTU İÇERİĞİNDE ASKI APARATI BULUNMAMAKTADIR. KURULUM İÇİN GELECEK YETKİLİ SERVİSTEN TALEP EDEBİLİRİSNİZ

Soru: merhabalar uygulama indirebiliyormuyuz bir de akıllı kumanda yani sihirli kumanda mevcut mu acaba
Cevap: Webos uygulamaması var efendim. Akıllı kumanda vardır

Soru: Kurulumunu nasıl yapıyoruz
Cevap: Merhaba ,ilgili marka müşteri hizmetlerini arayarak kurulum talebinde bulunuyorsunuz size randevu veriyorlar ücretsiz olarak kurulum gerçekleştiriyorlar teşekkürler sağlıklı günler

Soru: Merhaba uzunluğu kaç cm ??
Cevap: Tüm bilgiler lg resmi sitesinde mevcut

Soru: ürün android mi
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürün İşletim Sistemi webOS olarak belirtilmiştir. Saygılarımızla.

Soru: hangi kargo ile yolluyorsunuz
Cevap: Aras kargo

50uq81006lb 126ekr 4k Uydu Smart Led Tv Görsel Galerisi

1_org_zoom.jpg

50uq81006lb 126ekr 4k Uydu Smart Led Tv En Uygun Satış Linki

benzerkonular_benzer_konular