55 GHQ 9500 55 inç 139 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart 4K Ultra HD QLED TV Antrasit Alınır Mı-

Tugba

Bilgili
15 Eyl 2023
284
0
0
55 GHQ 9500 55 inç 139 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart 4K Ultra HD QLED TV Antrasit Fiyatına Göre Alınır Mı?
55 GHQ 9500 55 inç 139 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart 4K Ultra HD QLED TV Antrasit Şu Andaki Değeri 31350.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

55 GHQ 9500 55 inç 139 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart 4K Ultra HD QLED TV Antrasit Kullanıcı Yorumları Nasıl?

55 GHQ 9500 55 inç 139 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart 4K Ultra HD QLED TV Antrasit Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

55 GHQ 9500 55 inç 139 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart 4K Ultra HD QLED TV Antrasit Detaylı Açıklama

55 GHQ 9500 55 inç 139 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart 4K Ultra HD QLED TV Antrasit Ürününün Satıcısı, Grundig 55 GHQ 9500 55 inç 139 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart 4K Ultra HD QLED TV Antrasit ürününü 31350.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

55 GHQ 9500 55 inç 139 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart 4K Ultra HD QLED TV Antrasit Yorum Ve Değerlendirmeler
31350.0 Tl ye satışta olan 55 GHQ 9500 55 inç 139 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart 4K Ultra HD QLED TV Antrasit Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: Televizyon arayışında olanların kesinlikle markaya takılmadan direktalması gereken bir ürün. arkadaşlar ürün google tv olduğu için androidtv'lerden çok çok daha hızlı. istediğiniz uygulamayı yükleyebilirsiniz.ürünün ekran kalitesi oled seviyesinde. kesinlikle gidip lcd tvleredünya para vermeyin. bu televizyon görüntü kalitesi olarak üstseviyelerde.Devamını Oku
İsim: H** T**
Tarih: 09 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: 2 gün içinde teslim edildi. Ürün gayet güzel paketlenmiş ben mediamrktsatıcısından aldım.
İsim: A** U**
Tarih: 15 Mayıs 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: MediaMarkt

55 GHQ 9500 55 inç 139 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart 4K Ultra HD QLED TV Antrasit Sıkça Sorulan Sorular

Soru: Merhaba Ürün google tv mi android tv mi?
Cevap: Google tv efendim

Soru: merhaba sesli komut kumanda da varmi
Cevap: Lütfen ürün ile ilgili detaylı bilgiyi distribütör den alınız.Bu cevap hazır cevap sistemi ile verilmiştir.teşekkürler

Soru: Ürün kapalı kutumu teşhirmi acaba
Cevap: Sıfır kapalı kutu efendim

Soru: merhaba ürünü satın almak istiyorum ayak genişliği ne kadar acaba ne kadarlık yer kapliyo
Cevap: Lütfen ürün ile ilgili detaylı bilgiyi distribütör den alınız.Bu cevap hazır cevap sistemi ile verilmiştir.teşekkürler

Soru: kurulum için nereyi aramamız gerekiyor sakaryada
Cevap: Grundig müşteri hizmetleri ninaramaniz gerekiyor efendim

Soru: kutu içeriğinde duvara takma aparatı da var değil mi ???
Cevap: Değerli Müşterimiz, Kutu İçeriği:2 x AAA Pil, Masa Üstü Stand ,Uzaktan Kumanda şeklindedir. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Soru: 100 veya 120 hz olduğunu nasıl anlarım
Cevap: Cihaz 120 herz e kadar çıkıyor. Yayının kalitesine göre

55 GHQ 9500 55 inç 139 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart 4K Ultra HD QLED TV Antrasit Fotoğraf Ve Görseller

55 GHQ 9500 55 inç 139 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart 4K Ultra HD QLED TV Antrasit En Uygun Satış Linki

Hakkımızda

• Enuygunfirmalar.com, kullanıcıların her türlü ürünün en uygun fiyatlarını bulmalarına yardımcı olan bir forum platformudur. Gönüllü üyelerimiz tarafından sağlanan bilgilerle alışveriş deneyiminizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Ancak, burada sunulan bilgilerin doğruluğunu garanti edemeyiz. Kullanıcıların, alışveriş yaparken kendi araştırmalarını yapmaları önemlidir. En iyi fırsatları keşfedin, fakat kararlarınızı dikkatli bir şekilde verin!

Kullanıcı Menüsü