Nil
Bilgili
55 GHU 8000 Uydu Alıcılı UHD 4K Google TV Bu Ürünü Almalı Mı?
55 GHU 8000 Uydu Alıcılı UHD 4K Google TV Şimdiki Fiyatı Ile 21899.0 Tl'den Satılmaktadır.
55 GHU 8000 Uydu Alıcılı UHD 4K Google TV Memnuniyet Oranı Nedir?
55 GHU 8000 Uydu Alıcılı UHD 4K Google TV Hakkında yaklaşık 75 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
55 GHU 8000 Uydu Alıcılı UHD 4K Google TV Ürünün Detayları
55 GHU 8000 Uydu Alıcılı UHD 4K Google TV Ürününün Satıcısı, Grundig 55 GHU 8000 Uydu Alıcılı UHD 4K Google TV ürününü 21899.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
55 GHU 8000 Uydu Alıcılı UHD 4K Google TV Hakkında Yapılan Yorumlar
21899.0 Tl ye satışta olan 55 GHU 8000 Uydu Alıcılı UHD 4K Google TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
75 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: Anneme aldık çok begendik
İsim: M** B** u**
Tarih: 06 Nisan 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Grundig Türkiye
Yorum: Çeyizim için aldım henüz kullanmadık ama çok hızlı ve sağlam bir şekildeelimize ulaştı
İsim: **** ****
Tarih: 24 Mart 2024
Yorum: Tam bir fiyat performans ürünü düşünmeden alın çok memnun kaldımkurulumda ücretsiz bu kadar iyi olcağını beklemiyordum
Tarih: 16 Mart 2024
Yorum: Epey araştırarak aldım google tv olması güzel ekran kalitesi harika
İsim: S** G**
Tarih: 09 Mart 2024
Yorum: elinize sağlık sağlam bir şekilde geldi
İsim: İsmail Y.
Tarih: 04 Mart 2024
Yorum: Tam bir fiyat performans ürünü teşekkürler.
Tarih: 01 Ekim 2024
Yorum: Görüntü kalitesi, özellikleri tam bir fiyat performans televizyonu.
İsim: A** C** A**
Tarih: 03 Ağustos 2024
Yorum: beğendim göründüğü gibi geldi servise gönderildi ve servis hemen gelipkurup gitti memnunum
Tarih: Elite Üye
Beden: 25 Temmuz 2024
Yorum: ses kalitesi harika
İsim: B** S**
Tarih: 06 Haziran 2024
Yorum: urun elime sorunsuz ulaştı serviste kurulumu yapti
Tarih: 14 Mayıs 2024
Yorum: daha kutusunu açmadım kutusunda deforme yok yeni evime taşınıncakullanıcam inşallah
İsim: A** D**
Tarih: 28 Nisan 2024
Yorum: 10 numara alabılırsınız memnun kaldık
İsim: K** D**
Tarih: 26 Nisan 2024
Yorum: üründen çok memnunuz ses ve görüntü olarak çok iyi
İsim: A** M** Y**
Tarih: 07 Nisan 2024
Yorum: ürün çok güzel Beğendik. kargoda bir problem yaşadık elimize ulaşmasıbiraz uzun sürdü. ama firma hatasını telafi edip ürünümüzü yenileyip gönderdi
İsim: H** Ö**
Tarih: 28 Mart 2024
Yorum: Ürün hızlı sorunsuz elime ulaştı
İsim: a** s**
Tarih: 23 Mart 2024
Yorum: Çarşamba akşam 22:00 de sipariş verdim. Cuma günü servise ulaşmış bugün( cumartesi ) servis getirip montajını yaptı. Sapasağlam geldi ekrangörüntü kalitesi çok iyi. Ses bana göre başarılı. Bide satın almazamanlamam çok iyi ben aldığımda 15.999 tl ydi şu anda 22 bini geçmiş.Verdiğim paranın karşılığını fazlasıyla aldım
İsim: S** Y**
Tarih: 02 Mart 2024
Yorum: hızlı teslimat ve hızlı kurulum çok iyiydi
İsim: Ö** b**
Tarih: 01 Mart 2024
Yorum: Tavsiye etmem
İsim: Ö** K**
Tarih: 24 Şubat 2024
Yorum: Renk olarak canlılık olarak çok iyi bir ürün tam anlamıyla fiyatperformans ürünü tereddütte kalmıştım toshiba mı vestel mi grundig mialayım diye ama iyiki grundig almışım hız olarak da çok iyi kanaldeğiştirme süresi 1 saniye falan donma ve kasma yapmıyor en önemlisi deo kumandası sese duyarlı bir çok özelliği mevcut çok iyi bir google tvistediğinizDevamını Oku
İsim: Batuhan B.
Tarih: 23 Şubat 2024
Yorum: Herşeyiyle çok güzel bir ürün. Teşekkürler
İsim: R** A**
Tarih: 05 Şubat 2024
Yorum: Cok memnunum. Boyutu, ses, goruntu kalitesi vs cok iyi.
İsim: E** Ö**
Tarih: 17 Ocak 2024
Yorum: ürünü bi haftadır kullanıyorum gayet güzel sırf marka diye cok paravermeye gerek yok fiyat performans ürünü cok hos düsünmeden alabilirsiniz
İsim: O** K**
Tarih: 05 Aralık 2023
Yorum: Gayet iyi teşekkürler
İsim: S** g** A**
Tarih: 30 Kasım 2023
Yorum: Görüntü kalitesi güzel sadece biraz yavaş
İsim: A** Y**
Tarih: 25 Kasım 2023
Yorum: fiyat performansı
İsim: E** S**
Tarih: 19 Kasım 2023
Yorum: Çok iyiii bu kadar iyi beklemiyordum
İsim: A** g** G** g**
Tarih: 11 Kasım 2023
Yorum: Siparişimi aldım ve memnunum
İsim: M** G** A**
Tarih: 09 Kasım 2023
Yorum: Ürün kısa zamanda geldi güzel beğendim ihtiyacı olan tereddütsüz alabilir
İsim: Y** ö**
Tarih: 30 Ekim 2023
Yorum: Tv ti tavsiye üzerine aldık. Servis getirip kurdu . Google tv olmasıgüzel . Görüntü kalitesi 4K güzel görüntü veriyor . Yalnız yansıtmaözelliğinde sıkıntı var gibi ara da algılamıyor .
İsim: F** Y**
Tarih: 12 Haziran 2024
Yorum: eğer karşısına dikilmiyorsanız bütün renkler değişiyor. görüş açısı60-70 derecenin üstünde değil.
Tarih: 10 Haziran 2024
55 GHU 8000 Uydu Alıcılı UHD 4K Google TV Merak Edilenler Neler?
Soru: Merhaba bu ürünün çerçeve rengi beyaz mıdır
Cevap: Değerli Müşterimiz, 55GHU8000 modelimizin sağ/sol ve üst çerçeve rengi siyah renk olup , alt çerçeve rengi gri renktir. Saygılarımızla, Grundıg Türkiye
Soru: merhaba ürün hangi renk
Cevap: Değerli Müşterimiz, 55 GHU 8000 modelimiz Gümüş renk olarak geçmektedir. Saygılarımızla, Grundıg Türkiye
Soru: Garanti süresi ne kadardır
Cevap: Değerli Müşterimiz, Garanti süresi 3 yıldır. Saygılarımızla.
Soru: Merhaba duvara asma aparatı geliyor mu içinde var mıydı
Cevap: Değerli Müşterimiz, kutu içeriğine duvara askı aparatı bulunmamaktadır. Montaja gelmeden yetkili servise askı aparatı için bilgi verirseniz, ücretsiz işlem sağlanacaktır. Saygılarımızla, Grundig Türkiye.
Soru: Garantili midir?
Cevap: Değerli Müşterimiz, montaj tarihi itibariyle 3 yıl garantilidir. Saygılarımızla, Grundig Türkiye.
Soru: grundig tv nerde üretiliyor satis sonrasi hangi firma güvencesinde tesekkurler
Cevap: Değerli Müşterimiz, ürününüzle ilgili herhangi bir problem yaşadığınızda size en yakın Arçelik yetkili servislerimizden hizmet alabilirsiniz. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Saygılarımızla. Grundig Türkiye.
Soru: 55ghu800 55inc tvde ekrana yansıtma yapılıyor mu
Cevap: Değerli Müşterimiz, Yansıtma özelliği bulunmaktadır. Saygılarımızla.
Soru: enerji sınıfı nedir
Cevap: Değerli Müştetimiz, Enerji sınıfı F enerji grubudur. Saygılarımızla. Grundig Türkiye
Soru: Ürün garantisi var mı
Cevap: Değerli Müşterimiz, Belirtmiş olduğunuz cihaz 3 yıl garantilidir. Saygılarımızla
Soru: Android mi
Cevap: Değerli Müşterimiz, 55GHU8000 modelimiz android televizyondur. Bu modellerimiz de internet mevcut olup , televizyonun desteklediği uygulamaları indirebilirsiniz. Saygılarımızla Grundıg Türkiye
Soru: smart TV lerde telefon yansıtma oluyor bunda niye yok opsiyonel özellik olarak mi geçiyor bu özellik . telefon yansıtma bı model önerebilir misiniz
Cevap: Bu konusa bilgimiz yok malesef
Soru: merhaba ekran ölçüleri nedir
Cevap: Değerli Müşterimiz, Belirtmiş olduğunuz cihazın ekran ölçüleri 55" / 139 Ekrandır. Saygılarımızla.
Soru: Merhaba bu ne renk Simdi ya beyaz mi gri mi aldim ama beyaz diye isde edicem yoksa
Cevap: Değerli Müşterimiz, Belirtmiş olduğunuz tv rengi gümüş tür. Saygılarımızla
Soru: Akıllı kumandası varmi..
Cevap: Değerli Müşterimiz, Mevcut ürün akıllı kumanda uygulamasını desteklememektedir. Saygılarımızla
Soru: Merhaba, ExxenTV yüklenebilir mi?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Google tv olduğundan uygulama indirilmektedir. Saygılarımızla
Soru: Merhaba , sağ sola dönen montaj aparatı var mı bu ürün için?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürün içerisinde askı aparatı mevcut değildir. İlk montajda askı aparatını yetkili servisten talep etmeniz ve montajın servisimizce yapılması durumunda ücretsiz olarak, ilk montajdan sonra ise belli bir ücret karşılığında temin edilmektedir. Farklı yedek parça talepleriniz ile ilgili yetkili servislerimizden destek alabilirsiniz. Saygılarımızla. Grundig Türkiye.
Soru: Merhaba TV de miracast varmı.Tesekkurler
Cevap: Değerli Müşterimiz, belirtmiş olduğunuz modelde Chromecast özelliği mevcuttur. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Saygılarımızla. Grundig Türkiye.
Soru: duvara aski aparatida varmi icinde
Cevap: Değerli Müşterimiz Ürünler içerisinde askı aparatı mevcut değildir. Ancak ürünün ilk montajı için askı aparatını yetkili servisten talep etmeniz ve montajın yetkili servisimizce yapılması durumunda ücretsiz olarak, ilk montajdan sonra ise belli bir ücret karşılığında temin edilebilmektedir. Saygılarımızla
Soru: rem rom kaç gb
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ram 2 GB, depolama 16 GB'dır. Saygılarımızla.Grundig Türkiye
Soru: iyi calismalar urunun bluetooth baglantisi varmi
Cevap: Değerli Müşterimiz, İlgili ürünün bluetooth bağlantısı bulunmaktadır. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Grundig Türkiye
55 GHU 8000 Uydu Alıcılı UHD 4K Google TV Görsel Galerisi
55 GHU 8000 Uydu Alıcılı UHD 4K Google TV En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
55 GHU 8000 Uydu Alıcılı UHD 4K Google TV Şimdiki Fiyatı Ile 21899.0 Tl'den Satılmaktadır.
55 GHU 8000 Uydu Alıcılı UHD 4K Google TV Memnuniyet Oranı Nedir?
55 GHU 8000 Uydu Alıcılı UHD 4K Google TV Hakkında yaklaşık 75 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
55 GHU 8000 Uydu Alıcılı UHD 4K Google TV Ürünün Detayları
55 GHU 8000 Uydu Alıcılı UHD 4K Google TV Ürününün Satıcısı, Grundig 55 GHU 8000 Uydu Alıcılı UHD 4K Google TV ürününü 21899.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
55 GHU 8000 Uydu Alıcılı UHD 4K Google TV Hakkında Yapılan Yorumlar
21899.0 Tl ye satışta olan 55 GHU 8000 Uydu Alıcılı UHD 4K Google TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
75 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: Anneme aldık çok begendik
İsim: M** B** u**
Tarih: 06 Nisan 2024
Yorum: Çeyizim için aldım henüz kullanmadık ama çok hızlı ve sağlam bir şekildeelimize ulaştı
Tarih: 24 Mart 2024
Yorum: Tam bir fiyat performans ürünü düşünmeden alın çok memnun kaldımkurulumda ücretsiz bu kadar iyi olcağını beklemiyordum
Tarih: 16 Mart 2024
Yorum: Epey araştırarak aldım google tv olması güzel ekran kalitesi harika
İsim: S** G**
Tarih: 09 Mart 2024
Yorum: elinize sağlık sağlam bir şekilde geldi
İsim: İsmail Y.
Tarih: 04 Mart 2024
Yorum: Tam bir fiyat performans ürünü teşekkürler.
Tarih: 01 Ekim 2024
Yorum: Görüntü kalitesi, özellikleri tam bir fiyat performans televizyonu.
İsim: A** C** A**
Tarih: 03 Ağustos 2024
Yorum: beğendim göründüğü gibi geldi servise gönderildi ve servis hemen gelipkurup gitti memnunum
Tarih: Elite Üye
Beden: 25 Temmuz 2024
Yorum: ses kalitesi harika
İsim: B** S**
Tarih: 06 Haziran 2024
Yorum: urun elime sorunsuz ulaştı serviste kurulumu yapti
Tarih: 14 Mayıs 2024
Yorum: daha kutusunu açmadım kutusunda deforme yok yeni evime taşınıncakullanıcam inşallah
İsim: A** D**
Tarih: 28 Nisan 2024
Yorum: 10 numara alabılırsınız memnun kaldık
İsim: K** D**
Tarih: 26 Nisan 2024
Yorum: üründen çok memnunuz ses ve görüntü olarak çok iyi
İsim: A** M** Y**
Tarih: 07 Nisan 2024
Yorum: ürün çok güzel Beğendik. kargoda bir problem yaşadık elimize ulaşmasıbiraz uzun sürdü. ama firma hatasını telafi edip ürünümüzü yenileyip gönderdi
İsim: H** Ö**
Tarih: 28 Mart 2024
Yorum: Ürün hızlı sorunsuz elime ulaştı
İsim: a** s**
Tarih: 23 Mart 2024
Yorum: Çarşamba akşam 22:00 de sipariş verdim. Cuma günü servise ulaşmış bugün( cumartesi ) servis getirip montajını yaptı. Sapasağlam geldi ekrangörüntü kalitesi çok iyi. Ses bana göre başarılı. Bide satın almazamanlamam çok iyi ben aldığımda 15.999 tl ydi şu anda 22 bini geçmiş.Verdiğim paranın karşılığını fazlasıyla aldım
İsim: S** Y**
Tarih: 02 Mart 2024
Yorum: hızlı teslimat ve hızlı kurulum çok iyiydi
İsim: Ö** b**
Tarih: 01 Mart 2024
Yorum: Tavsiye etmem
İsim: Ö** K**
Tarih: 24 Şubat 2024
Yorum: Renk olarak canlılık olarak çok iyi bir ürün tam anlamıyla fiyatperformans ürünü tereddütte kalmıştım toshiba mı vestel mi grundig mialayım diye ama iyiki grundig almışım hız olarak da çok iyi kanaldeğiştirme süresi 1 saniye falan donma ve kasma yapmıyor en önemlisi deo kumandası sese duyarlı bir çok özelliği mevcut çok iyi bir google tvistediğinizDevamını Oku
İsim: Batuhan B.
Tarih: 23 Şubat 2024
Yorum: Herşeyiyle çok güzel bir ürün. Teşekkürler
İsim: R** A**
Tarih: 05 Şubat 2024
Yorum: Cok memnunum. Boyutu, ses, goruntu kalitesi vs cok iyi.
İsim: E** Ö**
Tarih: 17 Ocak 2024
Yorum: ürünü bi haftadır kullanıyorum gayet güzel sırf marka diye cok paravermeye gerek yok fiyat performans ürünü cok hos düsünmeden alabilirsiniz
İsim: O** K**
Tarih: 05 Aralık 2023
Yorum: Gayet iyi teşekkürler
İsim: S** g** A**
Tarih: 30 Kasım 2023
Yorum: Görüntü kalitesi güzel sadece biraz yavaş
İsim: A** Y**
Tarih: 25 Kasım 2023
Yorum: fiyat performansı
İsim: E** S**
Tarih: 19 Kasım 2023
Yorum: Çok iyiii bu kadar iyi beklemiyordum
İsim: A** g** G** g**
Tarih: 11 Kasım 2023
Yorum: Siparişimi aldım ve memnunum
İsim: M** G** A**
Tarih: 09 Kasım 2023
Yorum: Ürün kısa zamanda geldi güzel beğendim ihtiyacı olan tereddütsüz alabilir
İsim: Y** ö**
Tarih: 30 Ekim 2023
Yorum: Tv ti tavsiye üzerine aldık. Servis getirip kurdu . Google tv olmasıgüzel . Görüntü kalitesi 4K güzel görüntü veriyor . Yalnız yansıtmaözelliğinde sıkıntı var gibi ara da algılamıyor .
İsim: F** Y**
Tarih: 12 Haziran 2024
Yorum: eğer karşısına dikilmiyorsanız bütün renkler değişiyor. görüş açısı60-70 derecenin üstünde değil.
Tarih: 10 Haziran 2024
55 GHU 8000 Uydu Alıcılı UHD 4K Google TV Merak Edilenler Neler?
Soru: Merhaba bu ürünün çerçeve rengi beyaz mıdır
Cevap: Değerli Müşterimiz, 55GHU8000 modelimizin sağ/sol ve üst çerçeve rengi siyah renk olup , alt çerçeve rengi gri renktir. Saygılarımızla, Grundıg Türkiye
Soru: merhaba ürün hangi renk
Cevap: Değerli Müşterimiz, 55 GHU 8000 modelimiz Gümüş renk olarak geçmektedir. Saygılarımızla, Grundıg Türkiye
Soru: Garanti süresi ne kadardır
Cevap: Değerli Müşterimiz, Garanti süresi 3 yıldır. Saygılarımızla.
Soru: Merhaba duvara asma aparatı geliyor mu içinde var mıydı
Cevap: Değerli Müşterimiz, kutu içeriğine duvara askı aparatı bulunmamaktadır. Montaja gelmeden yetkili servise askı aparatı için bilgi verirseniz, ücretsiz işlem sağlanacaktır. Saygılarımızla, Grundig Türkiye.
Soru: Garantili midir?
Cevap: Değerli Müşterimiz, montaj tarihi itibariyle 3 yıl garantilidir. Saygılarımızla, Grundig Türkiye.
Soru: grundig tv nerde üretiliyor satis sonrasi hangi firma güvencesinde tesekkurler
Cevap: Değerli Müşterimiz, ürününüzle ilgili herhangi bir problem yaşadığınızda size en yakın Arçelik yetkili servislerimizden hizmet alabilirsiniz. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Saygılarımızla. Grundig Türkiye.
Soru: 55ghu800 55inc tvde ekrana yansıtma yapılıyor mu
Cevap: Değerli Müşterimiz, Yansıtma özelliği bulunmaktadır. Saygılarımızla.
Soru: enerji sınıfı nedir
Cevap: Değerli Müştetimiz, Enerji sınıfı F enerji grubudur. Saygılarımızla. Grundig Türkiye
Soru: Ürün garantisi var mı
Cevap: Değerli Müşterimiz, Belirtmiş olduğunuz cihaz 3 yıl garantilidir. Saygılarımızla
Soru: Android mi
Cevap: Değerli Müşterimiz, 55GHU8000 modelimiz android televizyondur. Bu modellerimiz de internet mevcut olup , televizyonun desteklediği uygulamaları indirebilirsiniz. Saygılarımızla Grundıg Türkiye
Soru: smart TV lerde telefon yansıtma oluyor bunda niye yok opsiyonel özellik olarak mi geçiyor bu özellik . telefon yansıtma bı model önerebilir misiniz
Cevap: Bu konusa bilgimiz yok malesef
Soru: merhaba ekran ölçüleri nedir
Cevap: Değerli Müşterimiz, Belirtmiş olduğunuz cihazın ekran ölçüleri 55" / 139 Ekrandır. Saygılarımızla.
Soru: Merhaba bu ne renk Simdi ya beyaz mi gri mi aldim ama beyaz diye isde edicem yoksa
Cevap: Değerli Müşterimiz, Belirtmiş olduğunuz tv rengi gümüş tür. Saygılarımızla
Soru: Akıllı kumandası varmi..
Cevap: Değerli Müşterimiz, Mevcut ürün akıllı kumanda uygulamasını desteklememektedir. Saygılarımızla
Soru: Merhaba, ExxenTV yüklenebilir mi?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Google tv olduğundan uygulama indirilmektedir. Saygılarımızla
Soru: Merhaba , sağ sola dönen montaj aparatı var mı bu ürün için?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürün içerisinde askı aparatı mevcut değildir. İlk montajda askı aparatını yetkili servisten talep etmeniz ve montajın servisimizce yapılması durumunda ücretsiz olarak, ilk montajdan sonra ise belli bir ücret karşılığında temin edilmektedir. Farklı yedek parça talepleriniz ile ilgili yetkili servislerimizden destek alabilirsiniz. Saygılarımızla. Grundig Türkiye.
Soru: Merhaba TV de miracast varmı.Tesekkurler
Cevap: Değerli Müşterimiz, belirtmiş olduğunuz modelde Chromecast özelliği mevcuttur. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Saygılarımızla. Grundig Türkiye.
Soru: duvara aski aparatida varmi icinde
Cevap: Değerli Müşterimiz Ürünler içerisinde askı aparatı mevcut değildir. Ancak ürünün ilk montajı için askı aparatını yetkili servisten talep etmeniz ve montajın yetkili servisimizce yapılması durumunda ücretsiz olarak, ilk montajdan sonra ise belli bir ücret karşılığında temin edilebilmektedir. Saygılarımızla
Soru: rem rom kaç gb
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ram 2 GB, depolama 16 GB'dır. Saygılarımızla.Grundig Türkiye
Soru: iyi calismalar urunun bluetooth baglantisi varmi
Cevap: Değerli Müşterimiz, İlgili ürünün bluetooth bağlantısı bulunmaktadır. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Grundig Türkiye
55 GHU 8000 Uydu Alıcılı UHD 4K Google TV Görsel Galerisi

55 GHU 8000 Uydu Alıcılı UHD 4K Google TV En Uygun Satış Linki

Grundig 55 GHU 8000 Uydu Alıcılı UHD 4K Google TV Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Grundig 55 GHU 8000 Uydu Alıcılı UHD 4K Google TV yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.