Muazzez
Bilgili
55nano766qa 140 Ekr 4k Uhd Uydulu Smart Led Tv Ürün Alınmaya Değer Mi?
55nano766qa 140 Ekr 4k Uhd Uydulu Smart Led Tv Güncel Fiyatı 29990.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
55nano766qa 140 Ekr 4k Uhd Uydulu Smart Led Tv Alanlar Memnun Mu?
55nano766qa 140 Ekr 4k Uhd Uydulu Smart Led Tv Hakkında yaklaşık 603 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
55nano766qa 140 Ekr 4k Uhd Uydulu Smart Led Tv Ürün Hakkında Bilgi
55nano766qa 140 Ekr 4k Uhd Uydulu Smart Led Tv Ürününün Satıcısı, LG 55nano766qa 140 Ekr 4k Uhd Uydulu Smart Led Tv ürününü 29990.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
55nano766qa 140 Ekr 4k Uhd Uydulu Smart Led Tv Yorum Ve Değerlendirmeler
29990.0 Tl ye satışta olan 55nano766qa 140 Ekr 4k Uhd Uydulu Smart Led Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
603 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: 2 aylık kullanımdan sonra yazıyorum, fiyatının hakkını veriyor, teşekkürederim

İsim: A** T**
Tarih: 12 Mart 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Trendyol
Yorum: Gayet başarılı ürün sorunsuz geldi teşekkür ediyorum
İsim: Sezgin F.
Tarih: 11 Mart 2024
Yorum: Çok korunaklı sapasağlam geldi servis 2 gün içinde kurulum yaptı çokmemnun kaldık
İsim: M** Ç**
Tarih: 12 Ocak 2024
Yorum: Şimdilik memnunuz. Lg ekibi kurulumunu yaptı çok ilgililerdi
İsim: Ö** D**
Tarih: 02 Eylül 2023
Yorum: Ürün sorunsuz elimize ulaştı çok memnunuz
İsim: G** I**
Tarih: 04 Ağustos 2023
Yorum: Ürünü çeyizim için aldım. Daha kullanmadım umarım sağlamdır.
İsim: B** B**
Tarih: Elite Üye
Beden: 18 Temmuz 2023
Yorum: Beklediğimizden daha güzel çıktı görüntü ses kalitesi harika yorumlardandolayı biraz endişe etmiştik ama sorunsuz kırılmadan elimize ulaştı
İsim: N** E**
Tarih: 15 Mayıs 2023
Satıcı: Tütüncü AVM
Yorum: Satıcıya çok teşekkür ederim hızlı hasarsız şekilde ulaştı .iyi kialmışım mükemmel görüntü ve ses

İsim: S** H**
Tarih: 10 Mayıs 2023
Yorum: Tam anlamıyla mükemmel birşey, Trendyol ve satıcı firmaya teşekkür ederim.
İsim: Y** Ş**
Tarih: 12 Nisan 2023
Satıcı: Teknomix
Yorum: Çeyizim için aldım kesinlikle kalitenin 1 numarası lg
İsim: y** a**
Tarih: 17 Şubat 2023
Satıcı: CarrefourSA
Yorum: Çok iyi beklediğimiz gibi servis gelip kurdu bi sorun yaşamadık
İsim: F** A**
Tarih: 16 Ocak 2023
Satıcı: Electronikpazar
Yorum: Tv elimize yoğunluktan 6 günde ulaştı. Kutu sağlam ve temiz geldi.Kurulumu LG servisi tarafından aynı gün yapıldı. Çok memnun kaldım. TVgüzel kaliteli, firma güvenilir. Düşünen herkese tavsiye ederim.
İsim: **** ****
Tarih: 05 Aralık 2022
Yorum: Televizyon çok güzel epey büyük görüntü kalitesi çok yüksek. Baya dahızlı biz bayıldık
İsim: k** k**
Tarih: 22 Eylül 2024
Yorum: Hızlı ve sorunsuz teslimat yapıldı
İsim: M** U**
Beden: 19 Temmuz 2024
Yorum: Düşünmeden alın harika.
İsim: M** K**
Tarih: 18 Temmuz 2024
Yorum: tavsiye ederim çok güzel
İsim: H** S**
Tarih: 26 Haziran 2024
Yorum: guzel yeterli bir ürün sesli komut ozelligi en sevdiğim kumanda şekliniseviyrm kullanışlı
İsim: D** S**
Tarih: 21 Haziran 2024
Yorum: kaliteli çeyiz için aldım
İsim: B** Ö**
Tarih: 07 Haziran 2024
Yorum: LG vazgeçilmez marka. Kargo ve ambalaj çok güzel.
İsim: Y** Y**
Tarih: 03 Haziran 2024
Yorum: yeni evimize aldık
İsim: İ** A**
Tarih: 31 Mayıs 2024
Yorum: Gayet güzel memnunum kullanıyorum
İsim: R** S**
Tarih: 30 Mayıs 2024
Yorum: Mükemmel ürün
İsim: M** A**
Tarih: 20 Mayıs 2024
Yorum: Çeyizim için aldım henüz kullanmak nasip olmadı umarım iyidir
İsim: Kürşat K.
Tarih: 18 Mayıs 2024
Yorum: Görüntü kalitesi çok güzel kullandıktan sonra yorum yapmak istedim.Şimdilik sorunsuz.
İsim: P** B**
Tarih: 22 Nisan 2024
Yorum: Çok iyi kesin alın
İsim: T** P**
Tarih: 18 Nisan 2024
Yorum: lg şüper televizyon, alan pişman olmaz
İsim: M** Y**
Tarih: 09 Nisan 2024
Yorum: LG Harika bir marka
İsim: Ahmet B.
Tarih: 08 Nisan 2024
Yorum: süper TV
İsim: D** Ü**
Tarih: 07 Nisan 2024
Yorum: İnanılmaz kaliteli çok beğendim hızlı ilerliyor tüm seçenekler varboyutu çok iyi sağlam kargolanmış
İsim: A** B**
Yorum: 1 aydır kullanıyorum çok memnunum. Servis kayıt oluşturduktan sonraertesi gün kurulum için geldi. Görüntü ve ses kalitesi çok çok iyi.Kumandada mikrofon özelliğini çok beğendim. LG ve Trendyola çok teşekkürler.
İsim: B** Ş**
Tarih: 05 Nisan 2024
55nano766qa 140 Ekr 4k Uhd Uydulu Smart Led Tv Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular
Soru: kurulum ücretli mi
Cevap: Merhaba, kurulum için LG yetkili servislerinden bilgi alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhaba efendim.ürün teşhir ürünümüdür acaba?
Cevap: Merhaba, ürün sıfır kapalı kutu olarak gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: enerji sınıfı nedir acaba
Cevap: Merhaba, AB Yeni Enerji Sınıfı G'dir.İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: youtube varmı netflix varmı
Cevap: Merhaba, üründe Netflix, Prime Video, YouTube uygulamaları mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Kumandası asma aparatı var mı kutunyn içinde
Cevap: Değerli Müşterimiz, Kutu içerisinde askı aparatı mevcut değildir. Servisten ücretli temin edebilirsiniz. Duvara kurulum için servisten destek alabilirsiniz. Kutu içerisinde kumanda mevcuttur. Saygılarımızla.
Soru: Ekran yenileme hızı nedir ?
Cevap: Merhaba, ürünün yenileme hızı 50/60 Hz'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Askı aparatı varmı duvar için
Cevap: Merhaba, askı aparatı ayrı satılmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: iyi günler tv nin arkasindaki askı aparat aralığı kaç cm acaba?
Cevap: Merhaba, ürün Vesa Uyumluluğu : 300 x 300'dür. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: TV alındıktan sonra. biz kutudan çıkarmadan 6 ay sonrasında yetkili servisi gelip hem garantisini hemde kurulumunu yapıyor mu
Cevap: Merhaba, ilgili sorularınızı Hesabım-Trendyol Asistan alanındaki ilgili konu başlığını seçerek iletmenizi rica ediyoruz.
Soru: Tv ünitemin tv boşlugu 125 cm net geliyor 139 ekran sıgarmı dıştan dışa kaç cm geliyor
Cevap: Merhaba, tv boyutları ayaksız 1235×715×58.1 mm, ayak boyutları 819×260 mm'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Taşımada kırılma ihtimali varmı daha fazla taksit olurmuş peşin fiyatına
Cevap: Merhaba, taksit seçeneğimiz her ürün için geçerli değildir. Kartınız taksit kampanyamıza uygunsa ödeme adımında kart bilgilerinizi girdikten sonra taksit seçeneklerini görebilir, alışverişinizi dilediğiniz seçenek ile tamamlayabilirsiniz. Platformumuzda satışa sunulan ürünlerin paketleme kontrolü, ürünler gönderilmeden önce yapılıyor. Alışverişinizden sonra aldığınız ürünle ilgili bir sorunuz olursa bizimle hemen iletişime geçebilirsiniz. Gerekli kontrolleri mümkün olan en kısa sürede yapıp size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: ürünü aldığımız zaman çeyiz paketi garantisi diye bir olanak olduğunu ve kurulum yaptırmadığımız sürece garantisinin başlamayacağını duyduk. internetten alımlarda bunu nasıl sağlayabiliriz
Cevap: Merhaba, Hesabım-Trendyol Asistan alanındaki ilgili konu başlığını seçerek bilgi ve destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhaba kolay gelsin ürün android sistem mi sorabilirmiyim
Cevap: Merhaba, ürün teknolojisi Smart LED'tir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: kredi kartına en fazla kac taksit oluyo bi de deprem bölgesine gönderebiliyomusunuz
Cevap: Merhaba, taksit seçeneğimiz her ürün için geçerli değildir. Kartınız taksit kampanyamıza uygunsa ödeme adımında kart bilgilerinizi girdikten sonra taksit seçeneklerini görebilir, alışverişinizi dilediğiniz seçenek ile tamamlayabilirsiniz. Ürünü sepetinize eklediğinizde ürün görselinin sağında tahmini kargoya verilme süresine dair bilgilendirmeye ulaşabilirsiniz. Keyifli alışverişler.
Soru: ürünün ayakları arasındaki mesafe kaç cm dir acaba?
Cevap: Merhaba, ürünün TV Genişliği (Ayaksız)1235 mm, TV Yüksekliği (Ayaksız) 715 mm, TV Derinliği (Ayaksız)58.1 mm'dir. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: Ürün androit mi
Soru: ekran boyutlari en boy olarak kaç cm
Cevap: Merhaba, ürünün TV Genişliği (Ayaksız)1235 mm, TV Yüksekliği (Ayaksız) 715 mm, TV Derinliği (Ayaksız)58.1 mm'dir.İlginize teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba ürünü siz mi gönderiyorsunuz en yakın bayi mi?
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Trendyol depomuzdan gönderilecektir. Ürünlerimiz depolarımızın uygunluğu ve stok durumuna göre size en yakın olan noktadan gönderilmektedir.
Soru: ürünü şimdi alıp 6 ay sonra kurdursam fark eder mi.
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl garantilidir. Garanti belgesi ürün ile birlikte gönderilecektir. Gerektiği durumlarda ürünle birlikte gönderilen garanti belgesi üzerinde belirtilen teknik servisten destek alabilirsiniz.
Soru: Kurulum icin nezaman gelicek servis
Cevap: Merhaba, konu hakkında teknik servisten bilgi ve destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
55nano766qa 140 Ekr 4k Uhd Uydulu Smart Led Tv Detaylı Resimler
55nano766qa 140 Ekr 4k Uhd Uydulu Smart Led Tv En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
55nano766qa 140 Ekr 4k Uhd Uydulu Smart Led Tv Güncel Fiyatı 29990.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
55nano766qa 140 Ekr 4k Uhd Uydulu Smart Led Tv Alanlar Memnun Mu?
55nano766qa 140 Ekr 4k Uhd Uydulu Smart Led Tv Hakkında yaklaşık 603 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
55nano766qa 140 Ekr 4k Uhd Uydulu Smart Led Tv Ürün Hakkında Bilgi
55nano766qa 140 Ekr 4k Uhd Uydulu Smart Led Tv Ürününün Satıcısı, LG 55nano766qa 140 Ekr 4k Uhd Uydulu Smart Led Tv ürününü 29990.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
55nano766qa 140 Ekr 4k Uhd Uydulu Smart Led Tv Yorum Ve Değerlendirmeler
29990.0 Tl ye satışta olan 55nano766qa 140 Ekr 4k Uhd Uydulu Smart Led Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
603 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: 2 aylık kullanımdan sonra yazıyorum, fiyatının hakkını veriyor, teşekkürederim

İsim: A** T**
Tarih: 12 Mart 2024
Yorum: Gayet başarılı ürün sorunsuz geldi teşekkür ediyorum
İsim: Sezgin F.
Tarih: 11 Mart 2024
Yorum: Çok korunaklı sapasağlam geldi servis 2 gün içinde kurulum yaptı çokmemnun kaldık
İsim: M** Ç**
Tarih: 12 Ocak 2024
Yorum: Şimdilik memnunuz. Lg ekibi kurulumunu yaptı çok ilgililerdi
İsim: Ö** D**
Tarih: 02 Eylül 2023
Yorum: Ürün sorunsuz elimize ulaştı çok memnunuz
İsim: G** I**
Tarih: 04 Ağustos 2023
Yorum: Ürünü çeyizim için aldım. Daha kullanmadım umarım sağlamdır.
İsim: B** B**
Beden: 18 Temmuz 2023
Yorum: Beklediğimizden daha güzel çıktı görüntü ses kalitesi harika yorumlardandolayı biraz endişe etmiştik ama sorunsuz kırılmadan elimize ulaştı
İsim: N** E**
Tarih: 15 Mayıs 2023
Yorum: Satıcıya çok teşekkür ederim hızlı hasarsız şekilde ulaştı .iyi kialmışım mükemmel görüntü ve ses

İsim: S** H**
Tarih: 10 Mayıs 2023
Yorum: Tam anlamıyla mükemmel birşey, Trendyol ve satıcı firmaya teşekkür ederim.
İsim: Y** Ş**
Tarih: 12 Nisan 2023
Yorum: Çeyizim için aldım kesinlikle kalitenin 1 numarası lg
İsim: y** a**
Tarih: 17 Şubat 2023
Satıcı: CarrefourSA
Yorum: Çok iyi beklediğimiz gibi servis gelip kurdu bi sorun yaşamadık
İsim: F** A**
Tarih: 16 Ocak 2023
Satıcı: Electronikpazar
Yorum: Tv elimize yoğunluktan 6 günde ulaştı. Kutu sağlam ve temiz geldi.Kurulumu LG servisi tarafından aynı gün yapıldı. Çok memnun kaldım. TVgüzel kaliteli, firma güvenilir. Düşünen herkese tavsiye ederim.
İsim: **** ****
Tarih: 05 Aralık 2022
Yorum: Televizyon çok güzel epey büyük görüntü kalitesi çok yüksek. Baya dahızlı biz bayıldık
İsim: k** k**
Tarih: 22 Eylül 2024
Yorum: Hızlı ve sorunsuz teslimat yapıldı

İsim: M** U**
Beden: 19 Temmuz 2024
Yorum: Düşünmeden alın harika.
İsim: M** K**
Tarih: 18 Temmuz 2024
Yorum: tavsiye ederim çok güzel
İsim: H** S**
Tarih: 26 Haziran 2024
Yorum: guzel yeterli bir ürün sesli komut ozelligi en sevdiğim kumanda şekliniseviyrm kullanışlı
İsim: D** S**
Tarih: 21 Haziran 2024
Yorum: kaliteli çeyiz için aldım
İsim: B** Ö**
Tarih: 07 Haziran 2024
Yorum: LG vazgeçilmez marka. Kargo ve ambalaj çok güzel.
İsim: Y** Y**
Tarih: 03 Haziran 2024
Yorum: yeni evimize aldık
İsim: İ** A**
Tarih: 31 Mayıs 2024
Yorum: Gayet güzel memnunum kullanıyorum
İsim: R** S**
Tarih: 30 Mayıs 2024
Yorum: Mükemmel ürün
İsim: M** A**
Tarih: 20 Mayıs 2024
Yorum: Çeyizim için aldım henüz kullanmak nasip olmadı umarım iyidir
İsim: Kürşat K.
Tarih: 18 Mayıs 2024
Yorum: Görüntü kalitesi çok güzel kullandıktan sonra yorum yapmak istedim.Şimdilik sorunsuz.
İsim: P** B**
Tarih: 22 Nisan 2024
Yorum: Çok iyi kesin alın
İsim: T** P**
Tarih: 18 Nisan 2024
Yorum: lg şüper televizyon, alan pişman olmaz
İsim: M** Y**
Tarih: 09 Nisan 2024
Yorum: LG Harika bir marka
İsim: Ahmet B.
Tarih: 08 Nisan 2024
Yorum: süper TV

İsim: D** Ü**
Yorum: İnanılmaz kaliteli çok beğendim hızlı ilerliyor tüm seçenekler varboyutu çok iyi sağlam kargolanmış
İsim: A** B**
Yorum: 1 aydır kullanıyorum çok memnunum. Servis kayıt oluşturduktan sonraertesi gün kurulum için geldi. Görüntü ve ses kalitesi çok çok iyi.Kumandada mikrofon özelliğini çok beğendim. LG ve Trendyola çok teşekkürler.
İsim: B** Ş**
Tarih: 05 Nisan 2024
55nano766qa 140 Ekr 4k Uhd Uydulu Smart Led Tv Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular
Soru: kurulum ücretli mi
Cevap: Merhaba, kurulum için LG yetkili servislerinden bilgi alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhaba efendim.ürün teşhir ürünümüdür acaba?
Cevap: Merhaba, ürün sıfır kapalı kutu olarak gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: enerji sınıfı nedir acaba
Cevap: Merhaba, AB Yeni Enerji Sınıfı G'dir.İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: youtube varmı netflix varmı
Cevap: Merhaba, üründe Netflix, Prime Video, YouTube uygulamaları mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Kumandası asma aparatı var mı kutunyn içinde
Cevap: Değerli Müşterimiz, Kutu içerisinde askı aparatı mevcut değildir. Servisten ücretli temin edebilirsiniz. Duvara kurulum için servisten destek alabilirsiniz. Kutu içerisinde kumanda mevcuttur. Saygılarımızla.
Soru: Ekran yenileme hızı nedir ?
Cevap: Merhaba, ürünün yenileme hızı 50/60 Hz'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Askı aparatı varmı duvar için
Cevap: Merhaba, askı aparatı ayrı satılmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: iyi günler tv nin arkasindaki askı aparat aralığı kaç cm acaba?
Cevap: Merhaba, ürün Vesa Uyumluluğu : 300 x 300'dür. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: TV alındıktan sonra. biz kutudan çıkarmadan 6 ay sonrasında yetkili servisi gelip hem garantisini hemde kurulumunu yapıyor mu
Cevap: Merhaba, ilgili sorularınızı Hesabım-Trendyol Asistan alanındaki ilgili konu başlığını seçerek iletmenizi rica ediyoruz.
Soru: Tv ünitemin tv boşlugu 125 cm net geliyor 139 ekran sıgarmı dıştan dışa kaç cm geliyor
Cevap: Merhaba, tv boyutları ayaksız 1235×715×58.1 mm, ayak boyutları 819×260 mm'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Taşımada kırılma ihtimali varmı daha fazla taksit olurmuş peşin fiyatına
Cevap: Merhaba, taksit seçeneğimiz her ürün için geçerli değildir. Kartınız taksit kampanyamıza uygunsa ödeme adımında kart bilgilerinizi girdikten sonra taksit seçeneklerini görebilir, alışverişinizi dilediğiniz seçenek ile tamamlayabilirsiniz. Platformumuzda satışa sunulan ürünlerin paketleme kontrolü, ürünler gönderilmeden önce yapılıyor. Alışverişinizden sonra aldığınız ürünle ilgili bir sorunuz olursa bizimle hemen iletişime geçebilirsiniz. Gerekli kontrolleri mümkün olan en kısa sürede yapıp size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: ürünü aldığımız zaman çeyiz paketi garantisi diye bir olanak olduğunu ve kurulum yaptırmadığımız sürece garantisinin başlamayacağını duyduk. internetten alımlarda bunu nasıl sağlayabiliriz
Cevap: Merhaba, Hesabım-Trendyol Asistan alanındaki ilgili konu başlığını seçerek bilgi ve destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhaba kolay gelsin ürün android sistem mi sorabilirmiyim
Soru: kredi kartına en fazla kac taksit oluyo bi de deprem bölgesine gönderebiliyomusunuz
Cevap: Merhaba, taksit seçeneğimiz her ürün için geçerli değildir. Kartınız taksit kampanyamıza uygunsa ödeme adımında kart bilgilerinizi girdikten sonra taksit seçeneklerini görebilir, alışverişinizi dilediğiniz seçenek ile tamamlayabilirsiniz. Ürünü sepetinize eklediğinizde ürün görselinin sağında tahmini kargoya verilme süresine dair bilgilendirmeye ulaşabilirsiniz. Keyifli alışverişler.
Soru: ürünün ayakları arasındaki mesafe kaç cm dir acaba?
Cevap: Merhaba, ürünün TV Genişliği (Ayaksız)1235 mm, TV Yüksekliği (Ayaksız) 715 mm, TV Derinliği (Ayaksız)58.1 mm'dir. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: Ürün androit mi
Soru: ekran boyutlari en boy olarak kaç cm
Cevap: Merhaba, ürünün TV Genişliği (Ayaksız)1235 mm, TV Yüksekliği (Ayaksız) 715 mm, TV Derinliği (Ayaksız)58.1 mm'dir.İlginize teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba ürünü siz mi gönderiyorsunuz en yakın bayi mi?
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Trendyol depomuzdan gönderilecektir. Ürünlerimiz depolarımızın uygunluğu ve stok durumuna göre size en yakın olan noktadan gönderilmektedir.
Soru: ürünü şimdi alıp 6 ay sonra kurdursam fark eder mi.
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl garantilidir. Garanti belgesi ürün ile birlikte gönderilecektir. Gerektiği durumlarda ürünle birlikte gönderilen garanti belgesi üzerinde belirtilen teknik servisten destek alabilirsiniz.
Soru: Kurulum icin nezaman gelicek servis
Cevap: Merhaba, konu hakkında teknik servisten bilgi ve destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
55nano766qa 140 Ekr 4k Uhd Uydulu Smart Led Tv Detaylı Resimler

55nano766qa 140 Ekr 4k Uhd Uydulu Smart Led Tv En Uygun Satış Linki

LG 55nano766qa 140 Ekr 4k Uhd Uydulu Smart Led Tv Fiyatı, Yorumları - Trendyol
LG 55nano766qa 140 Ekr 4k Uhd Uydulu Smart Led Tv yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.