RüyaGemisi
Bilgili
55UL2063DT 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Fiyatına Göre Alınır Mı?
55UL2063DT 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Şuanki Fiyatı Ne Kadar 18950.0 Tl'den Satılmaktadır.
55UL2063DT 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
55UL2063DT 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Hakkında yaklaşık 5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .
55UL2063DT 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Ürün Tanıtımı
55UL2063DT 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Ürününün Satıcısı, Toshiba 55UL2063DT 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV ürününü 18950.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
55UL2063DT 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Kullanıcı Geri Bildirimleri
18950.0 Tl ye satışta olan 55UL2063DT 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2
Yorum: Hdr,hdr10 ve nice (bu cihazla birlikte yeni ögrendigim) görüntükalitesini arttıran özelliklere sahip gayet güzel bir televizyon.
İsim: **** ****
Tarih: 25 Mayıs 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Purtaş teknoloji
Yorum: ürün görüntü kalitesi çok iyi ses iyi.satin aldığım firma çok ilgiliydi teşekkürler
İsim: S** Ş**
Tarih: 24 Temmuz 2022
Satıcı: Markajuke
Yorum: Ürün elimize ulaştığında yetkili servisi çağırdık ve paketi onlaraçtılar. televizyonu çıkardıklarında ön ekranın kırık ve çok kötü darbealdığını farkettik. Televizyonun kenarlarında köpük koruma vardı, ancakanlamadığım ve kızdığım nokta, ekran nasıl korumasız gönderilir. sonuçtaen hassas ve kırılabilir tarafı ekranı değil mi!!! İade işlemleriyleuğrDevamını Oku
İsim: t** s**
Tarih: 03 Ağustos 2022
55UL2063DT 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Merak Edilenler
Soru: merhabalar, ürünün çıkış yeri ve menşei neresidir acaba, a101 çok fazla satmış fakat çokta şikayet almış.
Cevap: ÜRÜN VESTEL ÜRETİMİ YANİ TÜRKİYE DİR. 3 YIL VESTEL TÜRKİYE GARANTİSİ ALTINDADIR. SİZİ TEMİN EDERİZ BİZDE EN ÇOK SATILAN MARKADIR VE ŞİKAYET GELMİYOR TOSHIBA TV LERDE
Soru: Toshiba 139 ekran için soruyorum farklı bir şehirde kurulumu yapılıyor mu yazılıyorsa hangi şirket tarafından yapılıyor ve kaç gün içinde yapılıyor
Cevap: Efendim Vestel yetkili Servisi istediğiniz şehirde kurulum yapar siz randevu oluşturursunuz bir iki günde kurulum yapılır
Soru: merhabalar almayı düşünüyorum android özelliği varmi bilgi verirseniz sevinirim
Cevap: Merhaba android cihaz
Soru: Beyefendi aras kargo kırar televizyonu benim pek güvenim yok onlara
Cevap: Gerekli tedbirleri mümkün oldugunca alıyoruz. Ürünler bize da kargo firmaları aracılıgıyla balon posete sarılı geliyor. Bir sorun bu vakte kadar yaşamadık ancak tedbiren kutuları tahta çıtalarla kafesleyip gönderiyoruz
Soru: Merhaba bu televizyon dizileri başa sarıp durdurma Google’a girme gibi özellikleri var mı ?
Cevap: Bu konu hakkında vestel çağrı merkezini arayarak öğrenebilirsiniz.
Soru: Telefonu yansıtma kablosuz mause bağlantısı destekliyormu
Cevap: Merhba destekler efendim
Soru: sesli komut var mı
Cevap: Efendim bu konuda teknik özellikler kısmına bakabilirsiniz
Soru: Merhaba bu üründe kumanda üzerinde netflix ve YouTube tuşları varmı acaba
Cevap: uygulamaların tuşları kumandasında mevcuttur
Soru: Android özelliği varmı Kurulum ücretlimi? Teşekkürler
Cevap: Android işletim sistemi yok hazır uygulama smart tv var efendim Kurulumu ücretsiz dir
Soru: 55UA3A63DT toshiba tv … bu üründe andorid var mıdır ?
Cevap: Hayır efendim android yok
Soru: Tv android mi
Cevap: hayır efendim ürün smart android değil..
Soru: Ürünü aldıktan sonra en geç ne zaman kurulum yaptırmamız gerekli ? Yeni evleneceğiz, henüz evimiz belli değil ama tv almak istiyoruz.
Cevap: Servis hizmet süresi üç yıldır efendim.
Soru: Merhaba kurulumu nasıl oluyor birde hangi mağaza acaba ürünün satıldığı yer
Cevap: Ürünü teslim aldıktan sonra vestel çağrı merkezini arayıp kurulum talebinde bulunuyorsunuz.hangi magaza demişsiniz ama,trendyoldaki magaza ismimiz justmarka olarak geçiyor.
Soru: ürünün işletim sistemi ne ? bir de rengi alt aparatı gri duruyor siyah değil mi ?
Cevap: efendim ürün smart olduğu için markanın kendi işletim sistemi var rengi siyah ayakların..
Soru: TV kalınlığı kaç cm ?
Cevap: Ürün özellikleri üretici sayfasında yer almaktadır.
Soru: duvara asma aparatı mevcut mu?
Cevap: Kutu içersinde yok efendim ancak sipariş verdikten sonra bize yazın hediye olarak göndeririz size
Soru: blu tv falan varmi netfliks ?
Cevap: evet efendim var uygulamar hazır olarak var
Soru: merhabalar telefondan tv ye ekran yansitma özelliği var mı acaba
Cevap: Mevcut efendim
Soru: Tv bu uyumlu mu.Dahili veya harici
Cevap: Malesef yok Dahili yok efendim harici kullanabilirsiniz.
Soru: toshiba55ul2163dt kaç GB Rami var
Cevap: 1,5 gb efendim
55UL2063DT 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Ürün Resimleri
55UL2063DT 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
55UL2063DT 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Şuanki Fiyatı Ne Kadar 18950.0 Tl'den Satılmaktadır.
55UL2063DT 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
55UL2063DT 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Hakkında yaklaşık 5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .
55UL2063DT 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Ürün Tanıtımı
55UL2063DT 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Ürününün Satıcısı, Toshiba 55UL2063DT 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV ürününü 18950.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
55UL2063DT 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Kullanıcı Geri Bildirimleri
18950.0 Tl ye satışta olan 55UL2063DT 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2
Yorum: Hdr,hdr10 ve nice (bu cihazla birlikte yeni ögrendigim) görüntükalitesini arttıran özelliklere sahip gayet güzel bir televizyon.

İsim: **** ****
Tarih: 25 Mayıs 2023
Yorum: ürün görüntü kalitesi çok iyi ses iyi.satin aldığım firma çok ilgiliydi teşekkürler
İsim: S** Ş**
Tarih: 24 Temmuz 2022
Satıcı: Markajuke
Yorum: Ürün elimize ulaştığında yetkili servisi çağırdık ve paketi onlaraçtılar. televizyonu çıkardıklarında ön ekranın kırık ve çok kötü darbealdığını farkettik. Televizyonun kenarlarında köpük koruma vardı, ancakanlamadığım ve kızdığım nokta, ekran nasıl korumasız gönderilir. sonuçtaen hassas ve kırılabilir tarafı ekranı değil mi!!! İade işlemleriyleuğrDevamını Oku
İsim: t** s**
Tarih: 03 Ağustos 2022
55UL2063DT 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Merak Edilenler
Soru: merhabalar, ürünün çıkış yeri ve menşei neresidir acaba, a101 çok fazla satmış fakat çokta şikayet almış.
Cevap: ÜRÜN VESTEL ÜRETİMİ YANİ TÜRKİYE DİR. 3 YIL VESTEL TÜRKİYE GARANTİSİ ALTINDADIR. SİZİ TEMİN EDERİZ BİZDE EN ÇOK SATILAN MARKADIR VE ŞİKAYET GELMİYOR TOSHIBA TV LERDE
Soru: Toshiba 139 ekran için soruyorum farklı bir şehirde kurulumu yapılıyor mu yazılıyorsa hangi şirket tarafından yapılıyor ve kaç gün içinde yapılıyor
Cevap: Efendim Vestel yetkili Servisi istediğiniz şehirde kurulum yapar siz randevu oluşturursunuz bir iki günde kurulum yapılır
Soru: merhabalar almayı düşünüyorum android özelliği varmi bilgi verirseniz sevinirim
Cevap: Merhaba android cihaz
Soru: Beyefendi aras kargo kırar televizyonu benim pek güvenim yok onlara
Cevap: Gerekli tedbirleri mümkün oldugunca alıyoruz. Ürünler bize da kargo firmaları aracılıgıyla balon posete sarılı geliyor. Bir sorun bu vakte kadar yaşamadık ancak tedbiren kutuları tahta çıtalarla kafesleyip gönderiyoruz
Soru: Merhaba bu televizyon dizileri başa sarıp durdurma Google’a girme gibi özellikleri var mı ?
Cevap: Bu konu hakkında vestel çağrı merkezini arayarak öğrenebilirsiniz.
Soru: Telefonu yansıtma kablosuz mause bağlantısı destekliyormu
Cevap: Merhba destekler efendim
Soru: sesli komut var mı
Cevap: Efendim bu konuda teknik özellikler kısmına bakabilirsiniz
Soru: Merhaba bu üründe kumanda üzerinde netflix ve YouTube tuşları varmı acaba
Cevap: uygulamaların tuşları kumandasında mevcuttur
Soru: Android özelliği varmı Kurulum ücretlimi? Teşekkürler
Cevap: Android işletim sistemi yok hazır uygulama smart tv var efendim Kurulumu ücretsiz dir
Soru: 55UA3A63DT toshiba tv … bu üründe andorid var mıdır ?
Cevap: Hayır efendim android yok
Soru: Tv android mi
Cevap: hayır efendim ürün smart android değil..
Soru: Ürünü aldıktan sonra en geç ne zaman kurulum yaptırmamız gerekli ? Yeni evleneceğiz, henüz evimiz belli değil ama tv almak istiyoruz.
Cevap: Servis hizmet süresi üç yıldır efendim.
Soru: Merhaba kurulumu nasıl oluyor birde hangi mağaza acaba ürünün satıldığı yer
Cevap: Ürünü teslim aldıktan sonra vestel çağrı merkezini arayıp kurulum talebinde bulunuyorsunuz.hangi magaza demişsiniz ama,trendyoldaki magaza ismimiz justmarka olarak geçiyor.
Soru: ürünün işletim sistemi ne ? bir de rengi alt aparatı gri duruyor siyah değil mi ?
Cevap: efendim ürün smart olduğu için markanın kendi işletim sistemi var rengi siyah ayakların..
Soru: TV kalınlığı kaç cm ?
Cevap: Ürün özellikleri üretici sayfasında yer almaktadır.
Soru: duvara asma aparatı mevcut mu?
Cevap: Kutu içersinde yok efendim ancak sipariş verdikten sonra bize yazın hediye olarak göndeririz size
Soru: blu tv falan varmi netfliks ?
Cevap: evet efendim var uygulamar hazır olarak var
Soru: merhabalar telefondan tv ye ekran yansitma özelliği var mı acaba
Cevap: Mevcut efendim
Soru: Tv bu uyumlu mu.Dahili veya harici
Cevap: Malesef yok Dahili yok efendim harici kullanabilirsiniz.
Soru: toshiba55ul2163dt kaç GB Rami var
Cevap: 1,5 gb efendim
55UL2063DT 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Ürün Resimleri

55UL2063DT 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV En Uygun Satış Linki

Toshiba 55 UL 2063 DT 55
Toshiba 55UL2063DT 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.