58R66U01 58'' Smart 4K Ultra HD TV Alınmaya Değer Mi-

Muge

Bilgili
14 Eyl 2023
737
0
0
58R66U01 58'' Smart 4K Ultra HD TV Tavsiye Eder Misiniz?
58R66U01 58'' Smart 4K Ultra HD TV Güncel Fiyatı 19998.0 Tl'den Satılmaktadır.

58R66U01 58'' Smart 4K Ultra HD TV Kaç Kişi Memnun?

58R66U01 58'' Smart 4K Ultra HD TV Hakkında yaklaşık 4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

58R66U01 58'' Smart 4K Ultra HD TV Ürün Özellikleri

58R66U01 58'' Smart 4K Ultra HD TV Ürününün Satıcısı, Regal 58R66U01 58'' Smart 4K Ultra HD TV ürününü 19998.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

58R66U01 58'' Smart 4K Ultra HD TV Kullanıcı Geri Bildirimleri
19998.0 Tl ye satışta olan 58R66U01 58'' Smart 4K Ultra HD TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: cak kaliteli ve kullanisli
İsim: e** s**
Tarih: 06 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: TANDOĞAN TEKNOLOJİ

Yorum: Tv fiyatına ve emsallerine göre gayet mantıklı en önemli detay servishep arkasında. Smart fonksiyonları yeterli fazlasıyla iş görür seskalitesi beklentimin üstünde kanal geçişleri ne uzun ne kısa kampanyadanaldım memnunum bu ebatlarda bilinmedik marka çok fakat regal yani vestelhiç düşünmeden tercih edilebilir
İsim: M** R**
Tarih: 23 Mayıs 2024
Satıcı: Regal Kurumsal Mağaza

Yorum: içindeki uygulamalar yeterli. internetten tv alışverişi konusundaçekincelerim vardı, teslim süresi uzar mı sağlam gelir mi, sağlamgelmezse ne yaparım, servis ne zaman kurulum yapar vb. ancak cumartesisipariş verdim aynı gün fabrikadan kargoya verildi ve ürün direktyetkili vestel servisine salı günü teslim edildi. aynı gün servistenarayıp getirip kuDevamını Oku
İsim: H** C**
Tarih: 21 Mayıs 2024
Satıcı: Regal Kurumsal Mağaza

58R66U01 58'' Smart 4K Ultra HD TV Ürüne Dair Sorular

Soru: televizyonun en ve boy ölçüsünü ogrenebilirmiyim
Cevap: Ayaksız ölçüleri Genişlik 130cm Yükseklik 75cm Ayaklı ölçüleri Genişlik 130cm Yükseklik 82cm

Soru: merhaba ürünün wifi bağlantı özelliği varmı?
Cevap: Merhaba, dahili wifi bulunuyor. Sağlıklı günler.

Soru: Duvara monte aparatı varmış
Cevap: Merhabalar ürün ile ilgili bilgi, garanti, kurulum ve teknik özellikler hakkında detaylı Bilgi için ilgili markanın müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: selamlar telefon yansıtma özelliği varmı .Bu televizyonun küçüğünü kullanıyorum youtoba baglaniyor fakat telefon yansıtma malesef olmuyor bu üründe de aynısı olurmu
Cevap: merhaba ekran yansıtma fabrika verilerinde yer almaktadır.

Soru: Merhaba ürünü servis mi getiriyor
Cevap: merhaba ürünü biz gönderiyoruz efendim siz servisi arayıp kurulum talep ediyorsunuz

Soru: Ürünü aldıktan sonra kurulumu nasıl yapıyoruz servisimi arıyoruz
Cevap: Evet servisi

Soru: merhaba üründe netflıx YouTube varmı kayıtlı
Cevap: merhaba evet mevcut efendim vardır

Soru: merhaba içerisinde duvara Monte Aparatı var mı?
Cevap: Merhaba. Ücretli veya ücretsiz montaj hizmeti fark etmeksizin, bu üründe yetkili servis tarafından yapılacak olan ilk montaj hizmetinde askı aparatı ücretsiz verilir. Keyifli alışverişler dileriz. :)

Soru: Merhaba, Regal 58R66U01 modelini duvara taktırmak isteyenler için ürünün ayaksız ağırlığı nedir acaba
Cevap: Merhaba, Ayaklı ağırlık 14.4 kg. Ayaksız ağırlık 14.15 kg. Keyifli alışverişler dileriz. :)

Soru: Cihaza exxen blu tv uygulamaları eklenebiliyor mu
Cevap: Merhabalar ürün ile ilgili bilgi, garanti, kurulum ve teknik özellikler hakkında detaylı Bilgi için ilgili markanın müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: superonline tvplus bu tvde calisirmi
Cevap: Merhaba detaylı bilgi ye resmi sitesi üzerinden bakabilirsiniz

Soru: mrbalar ürünü dırek servıse gidio yoksa bız servısmı cagarıyoruz ek ucretle
Cevap: Merhaba, ürün geldikten sonra servis çağırmanız gerekiyor. Servis Ücretsiz diye biliyoruz, aradığınızda sorunuz lütfen. Saygılarımızla

Soru: merhabalar youtube varmi acaba
Cevap: Merhaba, Evetyoutube uygulaması mevcut. Saygılarımızla

Soru: ürün net kaç ekran
Cevap: 146cm efendim

Soru: Oyun konsolu bağlanır mı
Cevap: Merhaba, Hdmı girişinden bağlantı yapabilirsiniz. Sağlıklı günler.

Soru: Kurulum ücretsiz var mı? Yoksa fişi tak çalıştır mı
Cevap: Merhaba, Ürünlerimiz öncelikle servisimize gitmektedir. Servisimiz sizden randevu alıp müsait olduğunuz zaman diliminde ürünü getirip ücretsiz nakliye hizmeti vermektedir. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: panel türü tekmi /karmamıdır
Cevap: Regal resmî sitesinden yada müşteri hizmetlerini arayıp detaylı bilgi alabilirsiniz efendim

Soru: merhaba duvara monte servise ait dimi
Cevap: Merhaba , ilk kurulum yetkili servis tarafından duvara kurulum ücretsiz olarak yapılacaktır. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: Uzaktan wifi İnternete bağlanıyor mu ?
Cevap: merhaba evet mevcut efendim vardır

Soru: iyi günler, kumandada sesli komut özelliği var mı?
Cevap: Merhaba, sesli komut özelliği mevcut değildir. Sağlıklı günler dileriz.

58R66U01 58'' Smart 4K Ultra HD TV Resim Ve Fotoğraflar

58R66U01 58'' Smart 4K Ultra HD TV En Uygun Satış Linki

Hakkımızda

• Enuygunfirmalar.com, kullanıcıların her türlü ürünün en uygun fiyatlarını bulmalarına yardımcı olan bir forum platformudur. Gönüllü üyelerimiz tarafından sağlanan bilgilerle alışveriş deneyiminizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Ancak, burada sunulan bilgilerin doğruluğunu garanti edemeyiz. Kullanıcıların, alışveriş yaparken kendi araştırmalarını yapmaları önemlidir. En iyi fırsatları keşfedin, fakat kararlarınızı dikkatli bir şekilde verin!

Kullanıcı Menüsü