58ua2063dt 58 Inç Ultra Hd Android Smart Led Tv Ürün Alınmaya Değer Mi-

Naime

Bilgili
58ua2063dt 58 Inç Ultra Hd Android Smart Led Tv En Ucuzu Nerede Bulunur?
58ua2063dt 58 Inç Ultra Hd Android Smart Led Tv Güncel Satış Fiyatı 17999.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

58ua2063dt 58 Inç Ultra Hd Android Smart Led Tv Kaç Kişi Memnun?

58ua2063dt 58 Inç Ultra Hd Android Smart Led Tv Hakkında yaklaşık 38 Değerlendirme, Ortalama Puan: 2.9 .

58ua2063dt 58 Inç Ultra Hd Android Smart Led Tv Detaylı Bilgi

_x000D_
_x000D_
Önemli bilgilendirme mutlaka okunmalıdır :_x000D_
_x000D_
_x000D_
Kurulum ürün tarafınıza ulaştığında vestel müsteri hizmetleri üzerinden servis çagrısı açılarak muhakkak servis tarafından yapılmalıdır._x000D_
_x000D_
--Duvara montaj istenmesi durumunda askı aparatı servis tarafından tedarik edilmektedir._x000D_
_x000D_
--Ürünler ihrac ürün olması nedeniyle kurulum ücretlidir_x000D_
_x000D_
--Satışa konu ürün 2 yıl garantili üretim ve ihraç fazlası kayıtlı ürün olup detayları aşağıda bildirilmiştir._x000D_
_x000D_
--Yasal mevzuat gereği çeşitli vergi muafiyetleri ile olarak satılmaktadır ve satıcı kanalı ile iade ve değişim yapılamamaktadır_x000D_
_x000D_
--Satış sonrası tüm hizmetleri (iade ve değişim dahil) vestel tarafından adreste ücretsiz hizmet kapsamında sağlanmaktadır._x000D_
_x000D_
--Dış ambalaj ( üretim fazlası / ihracat fazlası ürünleri veya standarda uymayan paket nedeni ile fabrikasyon olarak renksiz resimsiz kutulara tekrar paketlenmektedir. Bu nedenle RVZ kayıtlı olup özürlü ürün olarak yurt içi satışa sunulmaktadır.)_x000D_
_x000D_
Paket içeriği: Fabrikasyon / tam (cihaz, masaüstü stand, kılavuzlar, garanti belgesi, uzaktan kumanda, pil)_x000D_
_x000D_
Garanti durumu: Vestel müşteri hizmetleri ve servis güvencesi ile adreste ücretsiz hizmet kapsamında fatura tarihi itibari ile 2 yıl fonksiyonel tam garanti_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_

TOSHIBA 58UA2063DT 58'' 146 ekran uydu alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV ile yüksek çözünürlüklü görsel ve işitsel içerikleri en gerçekçi şekilde deneyimleyebilirsiniz. Donanım özelliklerinin yanı sıra, tercih edilen yazılım destekleri ve markaya özgü teknolojiler de görüntü-ses kalitesini artırıyor. Bağlantı çeşitliliği ve çoklu medya seçenekleri ise alternatif içeriklere ulaşmanıza, kablosuz etkileşimin sınırlarını genişletmenize olanak tanıyor. TOSHIBA Smart TV ile internete girebilir, popüler uygulamaları çalıştırabilir, farklı cihazlar ile TV arasında bağlantı kurabilir ve daha pek çok işlemi pratik şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Estetik görünümü ile yaşam alanlarına yakışan TOSHIBA televizyonlar, dayanıklı yapısı ile uzun süre kullanım da vadediyor. Tüm bunları bir arada sunan TOSHIBA 58UA2063DT fiyat ve işlevsellik anlamında kullanıcıların beğenisini kazanmayı başarıyor. >_x000D_
_x000D_
_x000D_
Nitelikli Görüntü ve Ses Deneyimi_x000D_
_x000D_
TOSHIBA 58UA2063DT Smart TV, geniş ekranda ultra yüksek çözünürlük sunuyor. 146 cm ekran boyutlu cihaz, 3840 x 2160 piksel UHD 4K çözünürlük ile kaliteli seyir deneyimi sunuyor. Bu niteliklere görüntü iyileştirme teknolojileri eşlik ediyor. HDR10 ve Dolby Vision teknolojileri görüntüler üzerinde renk, parlaklık ve keskinlik düzenlemeleri yapıyor. Marka teknolojileri, ürünlerin görüntü performansı üzerinde doğrudan etkili olan önemli bir unsur olduğundan TOSHIBA, bu TV modelinde yenilikçi Pixellence özelliğine de yer veriyor. TOSHIBA Pixellence temel olarak imajların netlik derecesini artırıyor. Özel renk ve kontrast iyileştirme algoritmaları renklerde maksimum doğruluk sunuyor. Böylece hem siyah-beyaz keskinliği optimize ediliyor hem de renkler en doğal ve canlı hâli ile ekrandan yansıyor. HDR10 ve Dolby Vision formatları ise sinematik etki yaratıyor. Görsellerin mevcut ışık ve renk bilgisini algılayarak ideal renk yoğunluğu, parlaklık ve kontrast ataması yapabiliyor. Cihazın bir diğer avantajı da yüksek yenileme hızı oluyor. SMR 1600 yazılım yenileme hızı ve 50 Hz gerçek yenileme hızı yüksek netlik vadediyor. Saniye başına yapılan güncelleme sayesinde spor müsabakası, aksiyon içerikli film ve oyun türleri de dahil tüm içerikler bulanıklık ya da renk kaybı olmaksızın izlenebiliyor. _x000D_
TOSHIBA 58UA2063DT Teknik ÖzellikleriAndroid TV özelliği bulunan siyah çerçeveli TOSHIBA televizyon, stantsız 1294 x 752 x 66 mm boyutları ile ince fakat dayanıklı bir genel yapı sunuyor. _x000D_
_x000D_
Flat LED TV kategorisindeki televizyon, 146 cm / 58 inç ekran boyutu ile geniş bir izleme alanı sağlıyor. Ultra yüksek çözünürlük ise büyük ekranlı televizyonda dizi, film izlerken kaliteden ödün vermemenizi önceliyor.TOSHIBA Smart TV, Bluetooth teknolojisi ile kablo bağlantısı gereksinimini ortadan kaldırıyor. Desteklenen kablosuz hoparlör, ses sistemi ve kumanda gibi cihazlar TV ile eşleştirilerek rahatlıkla kullanılabiliyor. _x000D_
_x000D_
Yeni nesil akıllı televizyonda 20 W RMS ses çıkışına sahip 2.0 hoparlör sistemi bulunuyor. Ses donanımı Dolby Digital ve DTS HD gibi ses çözücüler ile desteklendiğinden detaylı sesler dahi net biçimde duyuluyor. _x000D_
_x000D_
Fonksiyonelliğin Tadını Çıkarın_x000D_
_x000D_
_x000D_
Multimedya ve bağlantı çeşitliliği ürünün işlevselliğini doğrudan artırıyor. Android TV işletim sistemli akıllı televizyon serisi, Google Play Store ve internet tarayıcı kullanımını destekliyor. Ayrıca , ve Prime Video gibi uygulamalar da TV üzerinden çalıştırılabiliyor. Uygulama yükleme özelliği sayesinde kullanıcı pek çok alternatif içeriği televizyona indirerek kullanabiliyor. 4 çekirdekli işlemcisi ile hızlı bir kullanım vadeden televizyonda dahili Wi-Fi, Ethernet, DLNA, HDMI, USB, AV kompozit girişi, VGA PC girişi de yer alıyor. Uydu alıcılı tasarım ise uydu kutusu ve bağlantı kablosu gibi ekipmanlara gerek duymadan HD kanalları izleyebilmenize olanak tanıyor. Fiyat-performans avantajlı bir Smart TV satın almak istiyorsanız, işlevselliği ve kalitesi ile öne çıkan 58UA2063DT model televizyonu tercih edebilirsiniz _x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_

58ua2063dt 58 Inç Ultra Hd Android Smart Led Tv Ürününün Satıcısı, Toshiba 58ua2063dt 58 Inç Ultra Hd Android Smart Led Tv ürününü 17999.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

58ua2063dt 58 Inç Ultra Hd Android Smart Led Tv Kullanıcı Yorumları
17999.0 Tl ye satışta olan 58ua2063dt 58 Inç Ultra Hd Android Smart Led Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
38 Değerlendirme, Ortalama Puan: 2.9

Yorum: ürünü aldım direkt kurulum için servise götürdüm servis kutuyu açtıambalajında herhangi bir problem yok çok güzel ambalajlanmış fakat ekrankırık çıktı
İsim: A** Ç**
Tarih: 03 Ekim 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: AYAZ TİCARET45

Yorum: ikinci el, revizyonlu ürün geldi, kurulumu 3-4 ay sonra yaptırdığım içinve servis raporunda sadece revizyonlu yazdığı iade veya değişimyazmadığı için trendyol hiç birşey yapmadı. mahkemede her türlü çözeceğiz.
İsim: T** K**
Tarih: 23 Eylül 2024
Satıcı: ExportDeposu

Yorum: gayet iyi ama bozulmuş ve yapılmış ve satışa sunulmuş TV göndermişleroyuzden Uygun
İsim: y** s**
Tarih: 15 Eylül 2024

Yorum: Ürün kargo ile geldiğinde kutuda deformasyon yoktu, kurulumageldiklerinde TV ekranı kırık çıktı. Kuruluma gelen adam da Toshiba’yıişin içinden sıyırmak için raporuna kutuda deformasyon var yazmış. Şimdisatıcı “kargo geldiğinde kutuda deformasyon olduğunu nedenyazdırmadınız” diyor ve işin içinden sıyrılıyor. Kurulumu yapan dakendini kurtardı deformaDevamını Oku
İsim: Serkan P.
Tarih: 13 Eylül 2024

Yorum: kargo hızlıydı 3 günde elime ulaştı paketleme cok iyi yapılmış sağlamgelmiş satıcıya tesekurler
İsim: g** k**
Tarih: 11 Ağustos 2024

Yorum: Fiyat araştırması yapan herkese tavsiye ederim hiç tereddüt etmedenalabilirsiniz.Satıcı olsun, kargo olsun çok memnun kaldığım biralışveriş oldu.
İsim: Ayla Ş.
Tarih: 18 Temmuz 2024

Yorum: Ben üründen ziyade, paketlemesine daha çok dikkat ettim. Böyle güzelpaketleme olamaz. O kadar itina edilmiş ki; Özellikle ekran kısmınamedefe ağaç plakası yerleştirilmiş. Gerçekten tebrik ederim👏🏻👏🏻👏🏻
İsim: İnan U.
Tarih: 29 Mayıs 2024

Yorum: Harika çok beyendim herkeze tavsiye ederim ses görüntü mukkemel 🥰👍
İsim: G** K**
Tarih: 20 Aralık 2023

Yorum: Çok beğendim, paketleme güzeldi. Aynı gün içinde kurulumu yapmaya geldiler.
İsim: F** N**
Tarih: 29 Kasım 2023

Yorum: Baya kaliteli ürün sorunsuz elimize ulaştı
İsim: S** O**
Tarih: 21 Temmuz 2023

Yorum: Ürün açılınca çok mutlu oldum , harika bi cihaz çok güzel çok estetikçok mutluyum bu tercihe çok cekincem vardı fiyatdan dolayı ama çok iyiMaşallah , Artı cihazda sesli komut var kumandada var servis bilebilmiyor onlarada gösterdim , Bluetooth ile tanıtıyorsun googlehesabınla oturum açıp sesli komut için izin istiyor olay tamam mıtetuşunun altındakDevamını Oku
İsim: K** F** B**
Tarih: 20 Ocak 2024

Yorum: kırık çatlak
İsim: m** e**
Tarih: 30 Kasım 2023

Yorum: Ürün süper, 146 Cm 4 K uHD Wifi Bluetooth uydu ne ararsan var tam fulldolu bir ürün bizde satıp para kazanacağız fiyatı piyasadan baya uygunduumarım bir sorun çıkmaz..
İsim: B** A**
Tarih: 20 Ağustos 2023

Yorum: Bu ikinci siparişim daha önce bu modelden alım satım yapmıştıkmüşterilerim memnundu umarım bunda da bir sıkıntı çıkmaz..
İsim: B** A**
Tarih: 20 Ağustos 2023

Yorum: orjinal kutusunda göndermiyorlar içind n eksik parça çıkıyor almayıntavsiye etmiyorum
İsim: S** b**
Tarih: 21 Mayıs 2024

Yorum: Kırık ürün geldi iade
İsim: g** t**
Tarih: 30 Ocak 2024

Yorum: Ürün Vestel olarak gönderildi çok saçma
İsim: HACER Y.
Tarih: 19 Aralık 2023

Yorum: ürün gayet güzel bir puan kırma sebebim renkler biraz cansız
İsim: C** İ**
Tarih: 19 Aralık 2023

Yorum: gorseldeki gibi güzel gözüküyor lakin yolanilan Televizyon reservelitelevizyon iade edecem
İsim: H** E**
Tarih: 27 Ağustos 2024

Yorum: Ürün henuz açmadık ancak aklımda çok fazla soru işareti var birincisisabah sipariş ettim öglen eve geldi ancak şu varkı kutusunda lego kagıthiç bişey yok sankı teşhir ürününü yeniden paketleyip yollamışlar gibiduruyo paket açılınca ne oldugu belli olur ancak gönderim hızına bişey diyemem
İsim: **** ****
Tarih: 09 Ağustos 2024

Yorum: Teslim aldiğim Ürün açilmiş kesinlikle sıfır değil . Televizyondaki tümyapişkanlar sökülmüş şekilde kutudan çıkarttim ve hayliyle kilcalciziklerde vardı işin komik tarafi ekranda bile ekran koruyucu yoktu .xfirmadan gelen parça değişimi yapilmiş veya iade edilmiş ürünler bunlarbence.ihracat fazlasi ibareside defolu ürünleri satmak için uydurulanbişDevamını Oku
İsim: A** H**
Tarih: 27 Ocak 2024

Yorum: Kırık geldi geri almadılar muhattap yok kimse üstlenmiyor trendyol sahipçıkmıyor aldığıma bin pişman oldun
İsim: D** K**
Tarih: 01 Kasım 2023

Yorum: ürün elime ulaştı servis geldi ürün hasarlı ve servisi tv kusunun onaait olmadığını söyledi ürünün arkasında özürlü diye geçiyor.
İsim: Y** Ç**
Tarih: 24 Ekim 2023

Yorum: Ürün orijinal kendi kutusunda gelmedi içerisinden ne çıkacağınıbilmediğim için geri iade ettim
İsim: İdris T.
Tarih: 11 Ekim 2023

Yorum: ürününüz hu şekilde bozuk çıktı ama arkasında durmuyorsunuz
İsim: A** A**
Tarih: 13 Eylül 2024

58ua2063dt 58 Inç Ultra Hd Android Smart Led Tv Merak Edilenler Neler?

Soru: Ürün teşhir mi sıfır mı gelecek
Cevap: ilan sayfamızda açıklama kısmında grekli bilgilendirme mevcut efendim

Soru: merhaba elinizde 45cm lik vestel bulasik mak vardı bittimi başka 45 cm lik varmi
Cevap: Mevcuttur fakat trendyol listelemesini kaldırmış exportdeposu sitesinden alım yapabilirsiniz.

Soru: ürün ebatları kaç cm
Cevap: Dimensions with stand (mm) 1305 x 245 x 814

Soru: kolay gelsin ürünün ramkaç gb ve hafızası kac gb
Cevap: vestel müşteri hizmetlerinden ddetaylı bilgi alabilirsiniz

Soru: yenilenmiş ürünmü acaba
Cevap: merhaba gerekli bilgilendirma ilan açıklma bölümünde mevcut efendim

Soru: wi-fi Dual Band 5GHz varmi
Cevap: evet mevcut

Soru: İkinci el ürün göndermişsiniz
Cevap: ÜRÜNLERİMİZ İHRAC FAZLASI ÜRÜN OLMASI NEDENİYLE KUTU REVİZYONLU URUNDUR.İLAN AÇIKLAMA KISMINDA DETAYLAR MEVCUT

Soru: Google play var mı üründe
Cevap: evet efendim mevcut

Soru: TV ye APK yükleniyor mu , ethernet girişi varmı
Cevap: Lisanslı android işletim sistemidir, apk yüklenebilir ve ehternet girişi mevcuttur.

Soru: Merhaba. Kurulum yapıyor musunuz
Cevap: Kurulum Vestel servislerince ücretsiz sağlanmaktadır

Soru: merhaba andorit islemi ne
Cevap: Lisanslı Android 11 İşletim Sistemidir.

Soru: Açıklama kısmında sıfırmı revizyonlu ürünmü diye yazmıyor şu an sepete ekledim bekliyorum
Cevap: ABİ İHRAC FAZLASI KUTU REVİZYONLU ÜRÜN

Soru: bu TV uygulama kuruluyor mu?
Cevap: evet kuruluyor

Soru: Açıklama kısmı boş bişey yazmıyor sıfır ürün mü gönderiyorsunuz teşhir mi bunu söylemek zor değil
Cevap: ihrac fazlası kutu revzyonlu sıfır ürün gönderiyoruz

Soru: Merhaba YouTube bağlanıyormu
Cevap: Evet, google play store üzerinden youtube dahil 500.000+ uygulamadan faydalanabilirsiniz.

Soru: Sıfır ürünmü yoksa revizyonlu ürünmü geliyor
Cevap: İLANIN AÇIKLAMA KISMANDA GEREKLİ BİLGİLENDİRME MEVCUT

Soru: ürün teşhir ürün mü sıfır ürün mü
Cevap: tüm detaylar ilanın açıklama kısmında mevcut efendim

Soru: merhaba hangi kargo firması ile çalışiyorsunuz
Cevap: PTT ile gönderim yapılmaktadır.

Soru: yorumlarınıza baktım güncel 2024 üretim diyorsunuz ama ürün kodunuz 58 UA 2063 DT olması gereken 58 UA 2263 DT degilmidir
Cevap: 58UA2063 kodunda avrupa için üretilmiş ihracat fazlası ürünleridir. 2024 güncel üretim ürünleri gönderilmektedir.

Soru: Ürün0 almak istiyorum marka toshiba başka bişey gelmez değil mi bide askı aparatı var mı benim koymaya yerim yok sadece duvara asabilirim
Cevap: MERHABA EVET ÜRÜN TOSHIBA BASKA BİRŞEY GELMEZ. APARATI SERVİSTEN TALEP EDEBİLİRSİNİZ

58ua2063dt 58 Inç Ultra Hd Android Smart Led Tv Görseller

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

58ua2063dt 58 Inç Ultra Hd Android Smart Led Tv En Uygun Satış Linki