58UA2263DT 58'' 146 Ekran 4K Ultra HD Android LED TV Satın Alır Mısınız?
58UA2263DT 58'' 146 Ekran 4K Ultra HD Android LED TV Şu Anki Değeri 19450.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
58UA2263DT 58'' 146 Ekran 4K Ultra HD Android LED TV Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?
58UA2263DT 58'' 146 Ekran 4K Ultra HD Android LED TV Hakkında yaklaşık 31 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .
58UA2263DT 58'' 146 Ekran 4K Ultra HD Android LED TV Ürün Detayları
58UA2263DT 58'' 146 Ekran 4K Ultra HD Android LED TV Ürününün Satıcısı, Toshiba 58UA2263DT 58'' 146 Ekran 4K Ultra HD Android LED TV ürününü 19450.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
58UA2263DT 58'' 146 Ekran 4K Ultra HD Android LED TV Kullanıcı Geri Dönüşleri
19450.0 Tl ye satışta olan 58UA2263DT 58'' 146 Ekran 4K Ultra HD Android LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
31 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1
Yorum: Harika bir ürün
İsim: K** Y** Ö**
Tarih: 30 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Teknolojist
Yorum: çok beyendik
İsim: F** Ö**
Tarih: 23 Mart 2024
Satıcı: Electronikpazar
Yorum: çok iyi ürün güzel kargo
İsim: O** d**
Tarih: 09 Şubat 2024
Yorum: harika... Toshiba kalitesi!!!!
İsim: **** ****
Tarih: 23 Ocak 2024
Yorum: Bekledigimden iyidi
İsim: M** G**
Tarih: 16 Ağustos 2023
Yorum: Kargo hızlıydı üründe gayet iyi gözüküyor
İsim: D** A**
Tarih: 25 Nisan 2023
Satıcı: PixeL TicareT
Yorum: Ürün tam istediğimiz gibi, kurulumunu yaptırmadık ama şimdidenheycanlıyız. Kargo inanılmaz hızlıydı yaklaşık 18-20 saatte elimdeyditv. Teşekkürler.
İsim: E** A**
Tarih: 21 Ocak 2023
Satıcı: DEMİR
Yorum: harika bi ürün tavsiye ederim görüntü ve ses kalitesi harika
İsim: c** k**
Tarih: 14 Ocak 2023
Satıcı: SATÜRN
Yorum: Fiyat performans harika
İsim: a** y**
Tarih: 13 Ocak 2023
Yorum: fıyatına göre gayet güzel kargo hızlı teşekkürler
Tarih: 19 Şubat 2024
Yorum: Toshiba kalitesi Vestel servisi ile birlikte mükemmel hizmet. Televizyongayet güzel. Boşuna yüksek meblağlar vermeye gerek yok.
İsim: S** S**
Tarih: 01 Şubat 2024
Yorum: urun buyuk fakat sanki renkler soluk canlı degil
İsim: L** K**
Tarih: 06 Ocak 2024
Yorum: Fotoğrafta küçük çıkıyor ama alttaki sehpa 180cm ona göre bakın
gayetsıkıntısız geldi ve takıldı muhteşem bir tv çok memnunum
İsim: B** Y**
Tarih: 16 Temmuz 2024
Yorum: olumsuz yorumlar nedeniyle tereddüt yaşayarak aldık ama fiyatına göregayet kaliteli ve ist den antepe 3 üncü günün sabahı teslim edildi
İsim: mahmut b.
Tarih: 14 Mart 2024
Satıcı: Fatmen Shop
Yorum: Toshiba markasının Türkiye'de Vestel tarafından üretildiğini öğrendimlisans anlaşması olduğu için birkaç markanın üretimini almış özellikolarak fiyat performans ürünü diyebilirim güzel kaliteli herkese tavsiye ederim
İsim: S** K**
Tarih: 17 Ocak 2023
Yorum: Paketleme super ayrıca çok kesiteli
İsim: E** P**
Tarih: 16 Ocak 2023
Yorum: Fiyatın çok üstünde bir performansı var piyasa da ki pahalı ürünlereyakın bir görüntü kalitesi var olumsuz yorumlara ve videolara kanmayınTürk mallarını kötü anlatıp pirim yapıyorlar bozulur sa bozuk çıkar sa 3yıl servis garantisi var.her yerde tüm Türkiye de il de ilçede servisağı bulunuyor Vestel güvencesi altında servisi bile kötülüyorlar adamlaDevamını Oku
İsim: B** B**
Tarih: 22 Temmuz 2024
Yorum: ürün 7 gün olmasına rağmen teslim edilmedi. fakat mükemmel kargo firmasıHOROZ LOJİSTİK teslim edilmiş gösteriyor. düpedüz yalan söylüyorlar.
İsim: Ö** O**
Yorum: Uzun süre araştırarak ve çevremden performans karşılaştırması yaparaksatın aldım. Ürün gayet güzel. Fiyat performans ürünü. Android ve Googletv, kullanması keyifli. Iptv için çok ideal. Sadece kumandasında seslikomut özelliği yok. Ürünün anakart ve görüntü performansı başarılı. Tvgeçişleri bi tık yavaş. Satıcı son derece ilgili. Kargo gayet iyi.VDevamını Oku
İsim: R** A**
Yorum: Kargom ağzı açık geldi umarım garanti sıkıntı çıkarmaz yoksa iade süreciile uğraşmak zorunda kalacağım
İsim: A** T**
Tarih: 31 Aralık 2022
Satıcı: izonline
Yorum: ürün ekranı kırık olarak geldi fakat ambalajı sağlamdı kargoda hasargördüğünü düşünmüyorum Servis tutanağı ile iade yaptim
İsim: D** D**
Tarih: 26 Ağustos 2024
Satıcı: hepsigidiyooor
Yorum: ürün yeni geldi alt tarafı açık ve kolide çizikler var yarın için servisgelecek inşallah sıkıntı çıkmaz. fotoğrafları kargodan inmeden çektik.
İsim: Z** K**
Satıcı: bizimevinmutfagi
Yorum: TV yi akıllı kumanda özelliği olduğunu satıcıya sorarak ve sözüneguvenerek aldık. malesf servis kurulum için geldiğinde normal kumandaçıktı kutudan. ve ekstra 500tl vererek yeni kumanda aldık. satıcıyamaduriyetimizin giderilmesini talep ettiğimizi söyledik böyle birşeyinolamayacağını söylediler ve karşılığında malesf sadece kusura bakmayindiyerek cDevamını Oku
İsim: Z** B**
Tarih: 27 Aralık 2023
Yorum: Ürün Kutudan kusurlu çıktı
Tarih: 06 Mayıs 2023
58UA2263DT 58'' 146 Ekran 4K Ultra HD Android LED TV Merak Edilenler Neler?
Soru: Televizyonun Uzunluğu ve Eni kaç Cm ?. Televizyon masası alacağım ?
Cevap: Merhaba TV Genişliği (Ayaklı) 1305 mm TV Yüksekliği (Ayaklı) 791 mm TV Derinliği (Ayaklı) 264 mm TV Genişliği (Ayaksız) 1305 mm TV Yüksekliği (Ayaksız) 760 mm TV Derinliği (Ayaksız) 81 mm TV Ağırlığı (Ayaklı) 15.5 kg
Soru: Ramı kaçtı hocam
Cevap: Merhaba Efendim ürün ile ilgili detay bilgi verememekteyiz. İsterseniz ürünün üretici firmanın sayfasından bilgi edinebilirsiniz. İyi günler iyi alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba tekrar indirime ne zaman girer? 9999 tl idi
Cevap: Merhaba , şuandan bir indirim görünmemekte efendim
Soru: Merhabalar, aşağıdaki aparat bu televizyona takılabiliyor mu ?
Cevap: Aşağıdaki aparat nedir efendim
Soru: Sıfır ürün ihraç değil değil mi
Cevap: Sıfır efendim ihraç değildir
Soru: cihaz google tv mi android tv mi
Cevap: Android efendim
Soru: Hocam boyut 147 cm ve garanti süresi 3 yıl mı
Cevap: Merhaba ürünlerimiz sıfır ve kapalı kutudur 2 yıl Türkiye garantilidir iyi günler dileriz.
Soru: Toshiba ua2263 Tv 58" 147 ekran yazmısınız aynı marka başka sitede 58" 139 ekran yazmışlar doğrusu nedir
Cevap: Merhaba Efendim ürün ile ilgili detay bilgi verememekteyiz. İsterseniz ürünün üretici firmanın sayfasından bilgi edinebilirsiniz. İyi günler iyi alışverişler dileriz.
Soru: kendinden uydulu mu
Cevap: Evet efendim işletim sistemi de Android tır
Soru: Bluetooth özelliği ve wifi varmı efendim
Cevap: Var efendim
Soru: merhaba akıllı kumanda özelliği var mı
Soru: merhabalar ürün için soru sorduğumuzda Android yazıyorlar ancak smart çıkıyor bu Android öyle değil mi bize bilgi verir misiniz teşekkürler
Cevap: Ürün androiddir efendim.
Soru: blu tv yüklenirmi
Cevap: Evet efendim
Soru: Tv özelliklerine baktığımda wep tarayıcı yok gösteriyor yani İnternete bağlanıp internetten her hangi bişe indirme ve yükleme işlemi yapılmıyor mu
Cevap: Yapılır efendim
Soru: kumanda da sesli komut var mı
Cevap: Yok efendim
Soru: Daha demin 9 bin kusurdu rakaminiz ??
Cevap: Merhaba. Firmaları karıştırdınız bizim fiyatımız hep bu fiyatti ilginiz için teşekkür ederiz
Soru: Slm kolay gelsin A101 den alacam perşembe günü 8299 tl eğer sizde bu fiyata verirseniz sizden alayım
Cevap: Malesef efendim
Soru: Kurulum için yetkili servis ücret talep ediyormu?
Cevap: Hayır efendim , kurulum ücretsizdir.
Soru: merhaba bu üründe googleden program indirebiliyormuyuz acaba inat tv gibi
Cevap: Tabi efendim
Soru: merhaba Netfix var mı
Cevap: Merhaba evet var
58UA2263DT 58'' 146 Ekran 4K Ultra HD Android LED TV Ürünün Detaylı Resimleri
58UA2263DT 58'' 146 Ekran 4K Ultra HD Android LED TV En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
58UA2263DT 58'' 146 Ekran 4K Ultra HD Android LED TV Şu Anki Değeri 19450.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
58UA2263DT 58'' 146 Ekran 4K Ultra HD Android LED TV Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?
58UA2263DT 58'' 146 Ekran 4K Ultra HD Android LED TV Hakkında yaklaşık 31 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .
58UA2263DT 58'' 146 Ekran 4K Ultra HD Android LED TV Ürün Detayları
58UA2263DT 58'' 146 Ekran 4K Ultra HD Android LED TV Ürününün Satıcısı, Toshiba 58UA2263DT 58'' 146 Ekran 4K Ultra HD Android LED TV ürününü 19450.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
58UA2263DT 58'' 146 Ekran 4K Ultra HD Android LED TV Kullanıcı Geri Dönüşleri
19450.0 Tl ye satışta olan 58UA2263DT 58'' 146 Ekran 4K Ultra HD Android LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
31 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1
Yorum: Harika bir ürün
İsim: K** Y** Ö**
Tarih: 30 Temmuz 2024
Satıcı: Teknolojist
Yorum: çok beyendik
İsim: F** Ö**
Tarih: 23 Mart 2024
Yorum: çok iyi ürün güzel kargo
İsim: O** d**
Yorum: harika... Toshiba kalitesi!!!!
Tarih: 23 Ocak 2024
Yorum: Bekledigimden iyidi
İsim: M** G**
Tarih: 16 Ağustos 2023
Yorum: Kargo hızlıydı üründe gayet iyi gözüküyor
İsim: D** A**
Tarih: 25 Nisan 2023
Yorum: Ürün tam istediğimiz gibi, kurulumunu yaptırmadık ama şimdidenheycanlıyız. Kargo inanılmaz hızlıydı yaklaşık 18-20 saatte elimdeyditv. Teşekkürler.
Tarih: 21 Ocak 2023
Satıcı: DEMİR
Yorum: harika bi ürün tavsiye ederim görüntü ve ses kalitesi harika
İsim: c** k**
Tarih: 14 Ocak 2023
Yorum: Fiyat performans harika
İsim: a** y**
Tarih: 13 Ocak 2023
Yorum: fıyatına göre gayet güzel kargo hızlı teşekkürler
Tarih: 19 Şubat 2024
Yorum: Toshiba kalitesi Vestel servisi ile birlikte mükemmel hizmet. Televizyongayet güzel. Boşuna yüksek meblağlar vermeye gerek yok.
İsim: S** S**
Yorum: urun buyuk fakat sanki renkler soluk canlı degil
İsim: L** K**
Tarih: 06 Ocak 2024
Yorum: Fotoğrafta küçük çıkıyor ama alttaki sehpa 180cm ona göre bakın
İsim: B** Y**
Yorum: olumsuz yorumlar nedeniyle tereddüt yaşayarak aldık ama fiyatına göregayet kaliteli ve ist den antepe 3 üncü günün sabahı teslim edildi
İsim: mahmut b.
Tarih: 14 Mart 2024
Satıcı: Fatmen Shop
Yorum: Toshiba markasının Türkiye'de Vestel tarafından üretildiğini öğrendimlisans anlaşması olduğu için birkaç markanın üretimini almış özellikolarak fiyat performans ürünü diyebilirim güzel kaliteli herkese tavsiye ederim
İsim: S** K**
Tarih: 17 Ocak 2023
Yorum: Paketleme super ayrıca çok kesiteli
İsim: E** P**
Tarih: 16 Ocak 2023
Yorum: Fiyatın çok üstünde bir performansı var piyasa da ki pahalı ürünlereyakın bir görüntü kalitesi var olumsuz yorumlara ve videolara kanmayınTürk mallarını kötü anlatıp pirim yapıyorlar bozulur sa bozuk çıkar sa 3yıl servis garantisi var.her yerde tüm Türkiye de il de ilçede servisağı bulunuyor Vestel güvencesi altında servisi bile kötülüyorlar adamlaDevamını Oku
İsim: B** B**
Tarih: 22 Temmuz 2024
Yorum: ürün 7 gün olmasına rağmen teslim edilmedi. fakat mükemmel kargo firmasıHOROZ LOJİSTİK teslim edilmiş gösteriyor. düpedüz yalan söylüyorlar.
İsim: Ö** O**
Yorum: Uzun süre araştırarak ve çevremden performans karşılaştırması yaparaksatın aldım. Ürün gayet güzel. Fiyat performans ürünü. Android ve Googletv, kullanması keyifli. Iptv için çok ideal. Sadece kumandasında seslikomut özelliği yok. Ürünün anakart ve görüntü performansı başarılı. Tvgeçişleri bi tık yavaş. Satıcı son derece ilgili. Kargo gayet iyi.VDevamını Oku
İsim: R** A**
Yorum: Kargom ağzı açık geldi umarım garanti sıkıntı çıkarmaz yoksa iade süreciile uğraşmak zorunda kalacağım
İsim: A** T**
Tarih: 31 Aralık 2022
Satıcı: izonline
Yorum: ürün ekranı kırık olarak geldi fakat ambalajı sağlamdı kargoda hasargördüğünü düşünmüyorum Servis tutanağı ile iade yaptim
İsim: D** D**
Tarih: 26 Ağustos 2024
Satıcı: hepsigidiyooor
Yorum: ürün yeni geldi alt tarafı açık ve kolide çizikler var yarın için servisgelecek inşallah sıkıntı çıkmaz. fotoğrafları kargodan inmeden çektik.
İsim: Z** K**
Satıcı: bizimevinmutfagi
Yorum: TV yi akıllı kumanda özelliği olduğunu satıcıya sorarak ve sözüneguvenerek aldık. malesf servis kurulum için geldiğinde normal kumandaçıktı kutudan. ve ekstra 500tl vererek yeni kumanda aldık. satıcıyamaduriyetimizin giderilmesini talep ettiğimizi söyledik böyle birşeyinolamayacağını söylediler ve karşılığında malesf sadece kusura bakmayindiyerek cDevamını Oku
İsim: Z** B**
Tarih: 27 Aralık 2023
Yorum: Ürün Kutudan kusurlu çıktı
Tarih: 06 Mayıs 2023
58UA2263DT 58'' 146 Ekran 4K Ultra HD Android LED TV Merak Edilenler Neler?
Soru: Televizyonun Uzunluğu ve Eni kaç Cm ?. Televizyon masası alacağım ?
Cevap: Merhaba TV Genişliği (Ayaklı) 1305 mm TV Yüksekliği (Ayaklı) 791 mm TV Derinliği (Ayaklı) 264 mm TV Genişliği (Ayaksız) 1305 mm TV Yüksekliği (Ayaksız) 760 mm TV Derinliği (Ayaksız) 81 mm TV Ağırlığı (Ayaklı) 15.5 kg
Soru: Ramı kaçtı hocam
Soru: Merhaba tekrar indirime ne zaman girer? 9999 tl idi
Cevap: Merhaba , şuandan bir indirim görünmemekte efendim
Soru: Merhabalar, aşağıdaki aparat bu televizyona takılabiliyor mu ?
Cevap: Aşağıdaki aparat nedir efendim
Soru: Sıfır ürün ihraç değil değil mi
Cevap: Sıfır efendim ihraç değildir
Soru: cihaz google tv mi android tv mi
Cevap: Android efendim
Soru: Hocam boyut 147 cm ve garanti süresi 3 yıl mı
Cevap: Merhaba ürünlerimiz sıfır ve kapalı kutudur 2 yıl Türkiye garantilidir iyi günler dileriz.
Soru: Toshiba ua2263 Tv 58" 147 ekran yazmısınız aynı marka başka sitede 58" 139 ekran yazmışlar doğrusu nedir
Soru: kendinden uydulu mu
Cevap: Evet efendim işletim sistemi de Android tır
Soru: Bluetooth özelliği ve wifi varmı efendim
Soru: merhaba akıllı kumanda özelliği var mı
Soru: merhabalar ürün için soru sorduğumuzda Android yazıyorlar ancak smart çıkıyor bu Android öyle değil mi bize bilgi verir misiniz teşekkürler
Cevap: Ürün androiddir efendim.
Soru: blu tv yüklenirmi
Cevap: Evet efendim
Soru: Tv özelliklerine baktığımda wep tarayıcı yok gösteriyor yani İnternete bağlanıp internetten her hangi bişe indirme ve yükleme işlemi yapılmıyor mu
Cevap: Yapılır efendim
Soru: kumanda da sesli komut var mı
Cevap: Yok efendim
Soru: Daha demin 9 bin kusurdu rakaminiz ??
Cevap: Merhaba. Firmaları karıştırdınız bizim fiyatımız hep bu fiyatti ilginiz için teşekkür ederiz
Soru: Slm kolay gelsin A101 den alacam perşembe günü 8299 tl eğer sizde bu fiyata verirseniz sizden alayım
Cevap: Malesef efendim
Soru: Kurulum için yetkili servis ücret talep ediyormu?
Cevap: Hayır efendim , kurulum ücretsizdir.
Soru: merhaba bu üründe googleden program indirebiliyormuyuz acaba inat tv gibi
Cevap: Tabi efendim
Soru: merhaba Netfix var mı
Cevap: Merhaba evet var
58UA2263DT 58'' 146 Ekran 4K Ultra HD Android LED TV Ürünün Detaylı Resimleri

58UA2263DT 58'' 146 Ekran 4K Ultra HD Android LED TV En Uygun Satış Linki

Toshiba 58UA2263DT 58
Toshiba 58UA2263DT 58'' 146 Ekran 4K Ultra HD Android LED TV yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.