58UA2263DT 58'' 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV Alınmaya Değer Mi-

Gulsen

Bilgili
14 Eyl 2023
713
0
0
58UA2263DT 58'' 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV Ürün Alınmaya Değer Mi?
58UA2263DT 58'' 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV Güncel Satış Fiyatı 18900.0 Tl'den Satılmaktadır.

58UA2263DT 58'' 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV Alanlar Memnun Mu?

58UA2263DT 58'' 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV Hakkında yaklaşık 1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

58UA2263DT 58'' 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV Detaylı Açıklama

58UA2263DT 58'' 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV Ürününün Satıcısı, Toshiba 58UA2263DT 58'' 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV ürününü 18900.0 Tl'den Satılmaktadır.

58UA2263DT 58'' 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV Kullanıcı Geri Dönüşleri
18900.0 Tl ye satışta olan 58UA2263DT 58'' 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: aldığım ürünün içinden orijinal kumandası çıkmadı servisinden orijinalkumandasını istedim benden ücret talep ettiler.. bu durum normal bir şey mi.?
İsim: B** D**
Tarih: 20 Nisan 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: teknolojicaddesi

58UA2263DT 58'' 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular

Soru: Youtu.be bağlantı mevcutmu İnternet wife
Cevap: YouTube uygulaması vardır Tv android dir Wi-Fi ile internete bağlana bilirsiniz.

Soru: smart tv mi kurulumu nasıl oluyor
Cevap: Evet efendim Smart özelliği de var android aynı zamanda yetkili servis tarafından kurulum yapılması gerekiyor

Soru: Google varmı Google'den Uygulama indirebiliyormuyuz
Cevap: Google var efendim android olduğundan kendi içeriliğindeki uygulamaları indirebilirsiniz yalnız app yüklemesi yapamazsınız

Soru: yansıtma varmı
Cevap: Uygulama ile var efendim

Soru: merhaba garanti süresi ve kumandası akıllı mı acaba
Cevap: Merhaba 2 yıl. Standart kumanda

Soru: ürünün üretim yılı nedir acaba.
Cevap: 2023 . . .

Soru: netflix yok mu
Cevap: Var efendim

Soru: yenileme hızı nedir
Cevap: 5 m sn efendim

Soru: Yani 5 mhz mi ? 50 mhz mi
Cevap: 50 hz efendim

Soru: ekran yansıtma özelliği mevcutmudur?
Cevap: Uygulama ile var efendim

Soru: kurulum ucret limi
Cevap: Ücretsiz efendim

Soru: ürün teşhir mi?
Cevap: Sıfır efendim

Soru: Tv özelliklerine baktığımda wep tarayıcı yok gösteriyor yani İnternete bağlanıp internetten her hangi bişe indirme ve yükleme işlemi yapılmıyor mu
Cevap: Efendim android işletim sistemi vardır telefonda android gibi düşünmeyin televizyonlar için kısıtlı uygulamak özel uygulamalar vardır bilginiz olsun

58UA2263DT 58'' 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV Ürüne Ait Resimler

58UA2263DT 58'' 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV En Uygun Satış Linki

Hakkımızda

• Enuygunfirmalar.com, kullanıcıların her türlü ürünün en uygun fiyatlarını bulmalarına yardımcı olan bir forum platformudur. Gönüllü üyelerimiz tarafından sağlanan bilgilerle alışveriş deneyiminizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Ancak, burada sunulan bilgilerin doğruluğunu garanti edemeyiz. Kullanıcıların, alışveriş yaparken kendi araştırmalarını yapmaları önemlidir. En iyi fırsatları keşfedin, fakat kararlarınızı dikkatli bir şekilde verin!

Kullanıcı Menüsü