58UA3D63DT 58'' 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Tavsiye Edilen Yer Neresi?
58UA3D63DT 58'' 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Güncel Fiyatı 19749.87 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
58UA3D63DT 58'' 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
58UA3D63DT 58'' 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Hakkında yaklaşık 140 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .
58UA3D63DT 58'' 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Teknik Açıklamalar
Toshiba 58UA2263DT 58'' 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV _x000D_
_x000D_
Toshiba 58UA2263DT 58'' 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV Özellikleri _x000D_
_x000D_
_x000D_
HDMI Girişleri _x000D_
3_x000D_
Smart TV _x000D_
Var_x000D_
İşletim Sistemi _x000D_
Android_x000D_
Dahili Uydu Alıcı _x000D_
Var_x000D_
Model Yılı _x000D_
2023_x000D_
Görüntü Teknolojisi _x000D_
LED_x000D_
Çözünürlük _x000D_
_x000D_
Çözünürlük (Piksel) _x000D_
3840 x 2160_x000D_
AB Yeni Enerji Sınıfı _x000D_
E_x000D_
Ekran Ebatı _x000D_
58 inç / 147 cm_x000D_
Garanti Tipi _x000D_
Resmi Distribütör Garantili_x000D_
_x000D_
_x000D_
58UA3D63DT 58'' 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Ürününün Satıcısı, Toshiba 58UA3D63DT 58'' 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV ürününü 19749.87 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
58UA3D63DT 58'' 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Son Yorumlar
19749.87 Tl ye satışta olan 58UA3D63DT 58'' 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
140 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2
Yorum: Ürün gayet iyi paketlenmişti sağlam bir şekilde elimize ulaştı
İsim: D** G**
Tarih: 09 Haziran 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: incehesap
Yorum: çok sağol örün kaliteli ve sağlam çok çabuk geldi Allah razı olsun tamkadro ilgilendiler serviste hemen birgün sonra geldi kurdu benindirimdeyken aldım çok kardayım ve çok iyi
İsim: **** ****
Tarih: 03 Nisan 2024
Satıcı: Trendyol
Yorum: ürün sağlam geldi servis duvara montaj yaptı çok teşekkür ediyorumgörüntü kalitesini beğendim
İsim: N** Ü**
Tarih: 16 Mart 2024
Yorum: fazla para vermye gerek yok çok güzel vestel güvencesi içyapısının vestel olduğunu öğrenmem de iyi oldu . kurulum yapanlardçok naziklerdi tşk ederim VESTEL

İsim: Ç** E**
Tarih: 05 Mart 2024
Yorum: Fiyat performans olarak çok iyi annemlere aldık çok memnunlar
İsim: S** K**
Tarih: 07 Şubat 2024
Satıcı: CarrefourSA
Yorum: Muhteşem ürün
İsim: M** A** U**
Tarih: 30 Mayıs 2023
Yorum: Ürün bir haftada geldi hasarsız çok güzel
çok beğendim tavsiyeediyorum fiyatıda uygun 
İsim: G** Y**
Tarih: 24 Mayıs 2023
Yorum: çok güzel teşekkürler
Tarih: Elite Üye
Beden: 22 Eylül 2024
Satıcı: BeyazPlus
Yorum: hızlı teslimat
İsim: E** V**
Tarih: 21 Eylül 2024
Yorum: TV gayet iyi
İsim: İslam T.
Tarih: 13 Eylül 2024
Yorum: Teşekkür ederim.
İsim: S** B**
Tarih: 12 Eylül 2024
Yorum: biraz uğraştırdı ama çok çok harika bir televizyon bayıldım
İsim: M** E** Ü**
Tarih: 17 Ağustos 2024
Yorum: Sağlam geldi kurulumu yapıldı beğendik, salonum geniş ve yüksek tavan,televizyon büyüklüğü çok yerinde, bayağı büyük tv sevenler alsın fiyat performans
İsim: E** K** D**
Tarih: 06 Ağustos 2024
Yorum: Ürünü çok beğendim kutusu sağlam elime ulaştı ama daha kurulumunu yapmadım.
İsim: Nasır Ö.
Tarih: 28 Haziran 2024
Yorum: Sorunsuz elimize ulaştı
İsim: B** Ö**
Tarih: 04 Mayıs 2024
Yorum: çok beğendim servis gelip montajı yaptı sorunsuz çalışıyor teşekkürler
İsim: k** k**
Tarih: 23 Nisan 2024
Yorum: Ürün hasarlı geldi yeni evlendim evime almıştım şimdi uğraş dur neolacak bilmiyorum. *güncelleme* servis geldi bu üründen ellerindeolmadığını bir ekran büyüğünü vermeyi teklif ettiler çok ilgilendiler 1hafta içinde yeni televizyonum geldi çok memnun kaldım çok teşekkürederim hiç umduğum gibi zorlu bir süreç geçmedi
İsim: Almira S.
Tarih: 08 Nisan 2024
Yorum: Güzellllll
İsim: B** E**
Tarih: 05 Nisan 2024
Yorum: tavsiye ederim güzel ürün.
Tarih: 30 Mart 2024
Yorum: Sağlam bir şekilde teslim edildi. Yalnızca teslimat süresi biraz uzunsürdü, bulunduğumuz bölgeden kaynaklı da olabilir. Boyutu çok ideal
İsim: A** Y** S**
Tarih: 23 Mart 2024
Yorum: televizyon çok sağlam geldi hemen kurulumu oldu bu fiyata bedava denecektelevizyon teşekkür ederim
Yorum: 10 numara 5 yıldız
İsim: E** B**
Tarih: 22 Mart 2024
Yorum: Tam olarak fiyat performans ürünü
İsim: İ** A**
Tarih: 18 Mart 2024
Yorum: Ürünü cok begendım kocaman parasına gore cok uygun
İsim: Ö** A**
Tarih: 14 Mart 2024
Yorum: Ürün sorunsuz teslim edildi çok güzel memnun kaldık fiyatına göre çokgüzel tavsiye ederim
Tarih: 13 Mart 2024
Yorum: teşekkürler
İsim: Furkan Ö.
Tarih: 22 Şubat 2024
Yorum: eksiksiz tam hızlı geldi kurulum montaj aynı gün yapıldı teşekkürler
İsim: O** Y**
Tarih: 20 Şubat 2024
Yorum: Ürün süper sorunsuz elime ulaştı
İsim: Atakan A.
Yorum: Çok hızlı ve hasarsız geldi. Görüntü kalitesi de harika

İsim: D** D**
Tarih: 17 Ocak 2024
Satıcı: Market015
Yorum: Daha yeni aldım. Çok sorunsuz kuruldu. Ekran büyüklüğü ideal. Çok beğendim.
İsim: A** D**
Tarih: 07 Ocak 2024
58UA3D63DT 58'' 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: Apple için yansıtma var mıdır ?
Cevap: Merhaba, ürün ekran yansıtma özelliğine sahiptir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Kurulum ücretlimi
Cevap: Merhaba, ürünün kurulumu için servis çağırmanız gereklidir. Servis sağlayıcısı ile görüşmenizi rica ederiz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Garanti süresi 3 yıl yazıyor neden 2 yıl dediniz
Cevap: Merhaba, ürün 3 yıl garantilidir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba ürün açıklamasında Wi-Fi var yazıyor ama soru bölümünde birisine Wi-Fi yok demişsiniz? Wi-Fi özelliği var mıdır?
Cevap: Merhaba, WiFi özelliği bulunmamaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Wi-Fi özellik var mı
Cevap: Merhaba, üründe Wi-Fi mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Wayfı varmışdır
Soru: Ekran kaç Hz hızında?
Cevap: Merhaba, ürünün yenileme hızı 50/60 Hz'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: sesli komut kumanda özelliği varmi?
Cevap: Merhaba, ürünün Google Play Store özelliği ve sesli komut özelliği mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: en erken ne zaman gelir
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Ürünlerimizin stokları belirli aralıklarla güncellenmektedir. "Gelince Haber Ver" özelliğini kullanarak stoklar yenilendiğinde haberdar olabilir, ürünü favorilerinize ekleyerek takip edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: akıllı kumanda var deddiniz ama bı yorumunuzu okudum vifi özelliği bulunmamaktadır yazıyor wifi yoksa pilaystr işimize nasıl yariyyacak eğer varsa o soruya cavabinizi düzeltirseniz sevinirim benim gibi almak isteyenler vaz gecebilir
Cevap: Merhaba, değerli fikriniz için teşekkür ederiz. Geri bildiriminiz ilgili ekiplerimiz ile paylaşılmıştır. Teşekkür ederiz.
Soru: duvar askı aparatı dahil mi
Cevap: Merhaba, ürünün kutu içeriğinde duvar askı aparatı bulunmamaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Askı aparatı var mı acaba
Cevap: Merhaba, ürünün kutu içeriğinde duvar askı aparatı mevcut değildir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: WiFi açılıyormu
Cevap: Merhaba, üründe Wi-Fi özelliği mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: kurulum için yetkili servisle nasıl görüşebiliriz
Cevap: Merhaba, ürünün kurulumu için servis çağırmanız gereklidir. Servis sağlayıcısı ile görüşmenizi rica ederiz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Üretim ve yazılım yılı nedir
Cevap: Merhaba, ürünün çıkış yılı 2022 'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Netflix falan var mı cihazda?
Cevap: Merhaba, ürünün smart tv uygulamaları netflix, prime video,youtube vardır. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: merhaba Şırnak Cizre ilçesine kurulumu yapıyor musunuz?
Soru: SELAM. Toshiba 58UA3D63DT tv almak istiyorum. Askı aparatını gönderiyormusunuz ? ve ekran koruyucu var mı ?
Cevap: Merhaba, ürünün kutu içeriğinde duvar askı aparatı mevcut değildir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhabalar, Ürün özelliklerinde 2022, ürün açıklamasında 2023 model olduğu yazıyor. Hangisi doğrudur?
Soru: wi-fi özelliği var diyor doğru mudur ve televizyon büyük mü küçük mü salon için uygun mudur
58UA3D63DT 58'' 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Ürüne Ait Fotoğraflar
58UA3D63DT 58'' 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
58UA3D63DT 58'' 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Güncel Fiyatı 19749.87 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
58UA3D63DT 58'' 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
58UA3D63DT 58'' 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Hakkında yaklaşık 140 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .
58UA3D63DT 58'' 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Teknik Açıklamalar
Toshiba 58UA2263DT 58'' 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV _x000D_
_x000D_
Toshiba 58UA2263DT 58'' 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV Özellikleri _x000D_
_x000D_
_x000D_
HDMI Girişleri _x000D_
3_x000D_
Smart TV _x000D_
Var_x000D_
İşletim Sistemi _x000D_
Android_x000D_
Dahili Uydu Alıcı _x000D_
Var_x000D_
Model Yılı _x000D_
2023_x000D_
Görüntü Teknolojisi _x000D_
LED_x000D_
Çözünürlük _x000D_
_x000D_
Çözünürlük (Piksel) _x000D_
3840 x 2160_x000D_
AB Yeni Enerji Sınıfı _x000D_
E_x000D_
Ekran Ebatı _x000D_
58 inç / 147 cm_x000D_
Garanti Tipi _x000D_
Resmi Distribütör Garantili_x000D_
_x000D_
_x000D_
58UA3D63DT 58'' 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Ürününün Satıcısı, Toshiba 58UA3D63DT 58'' 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV ürününü 19749.87 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
58UA3D63DT 58'' 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Son Yorumlar
19749.87 Tl ye satışta olan 58UA3D63DT 58'' 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
140 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2
Yorum: Ürün gayet iyi paketlenmişti sağlam bir şekilde elimize ulaştı
İsim: D** G**
Tarih: 09 Haziran 2024
Satıcı: incehesap
Yorum: çok sağol örün kaliteli ve sağlam çok çabuk geldi Allah razı olsun tamkadro ilgilendiler serviste hemen birgün sonra geldi kurdu benindirimdeyken aldım çok kardayım ve çok iyi
Tarih: 03 Nisan 2024
Yorum: ürün sağlam geldi servis duvara montaj yaptı çok teşekkür ediyorumgörüntü kalitesini beğendim
İsim: N** Ü**
Tarih: 16 Mart 2024
Yorum: fazla para vermye gerek yok çok güzel vestel güvencesi içyapısının vestel olduğunu öğrenmem de iyi oldu . kurulum yapanlardçok naziklerdi tşk ederim VESTEL

İsim: Ç** E**
Tarih: 05 Mart 2024
Yorum: Fiyat performans olarak çok iyi annemlere aldık çok memnunlar
İsim: S** K**
Tarih: 07 Şubat 2024
Yorum: Muhteşem ürün
İsim: M** A** U**
Tarih: 30 Mayıs 2023
Yorum: Ürün bir haftada geldi hasarsız çok güzel

İsim: G** Y**
Tarih: 24 Mayıs 2023
Yorum: çok güzel teşekkürler
Tarih: Elite Üye
Beden: 22 Eylül 2024
Satıcı: BeyazPlus
Yorum: hızlı teslimat
İsim: E** V**
Tarih: 21 Eylül 2024
Yorum: TV gayet iyi
İsim: İslam T.
Tarih: 13 Eylül 2024
Yorum: Teşekkür ederim.
İsim: S** B**
Tarih: 12 Eylül 2024
Yorum: biraz uğraştırdı ama çok çok harika bir televizyon bayıldım
İsim: M** E** Ü**
Tarih: 17 Ağustos 2024
Yorum: Sağlam geldi kurulumu yapıldı beğendik, salonum geniş ve yüksek tavan,televizyon büyüklüğü çok yerinde, bayağı büyük tv sevenler alsın fiyat performans
İsim: E** K** D**
Tarih: 06 Ağustos 2024
Yorum: Ürünü çok beğendim kutusu sağlam elime ulaştı ama daha kurulumunu yapmadım.
İsim: Nasır Ö.
Tarih: 28 Haziran 2024
Yorum: Sorunsuz elimize ulaştı
İsim: B** Ö**
Tarih: 04 Mayıs 2024
Yorum: çok beğendim servis gelip montajı yaptı sorunsuz çalışıyor teşekkürler
İsim: k** k**
Tarih: 23 Nisan 2024
Yorum: Ürün hasarlı geldi yeni evlendim evime almıştım şimdi uğraş dur neolacak bilmiyorum. *güncelleme* servis geldi bu üründen ellerindeolmadığını bir ekran büyüğünü vermeyi teklif ettiler çok ilgilendiler 1hafta içinde yeni televizyonum geldi çok memnun kaldım çok teşekkürederim hiç umduğum gibi zorlu bir süreç geçmedi
İsim: Almira S.
Tarih: 08 Nisan 2024
Yorum: Güzellllll
İsim: B** E**
Tarih: 05 Nisan 2024
Yorum: tavsiye ederim güzel ürün.
Tarih: 30 Mart 2024
Yorum: Sağlam bir şekilde teslim edildi. Yalnızca teslimat süresi biraz uzunsürdü, bulunduğumuz bölgeden kaynaklı da olabilir. Boyutu çok ideal

İsim: A** Y** S**
Yorum: televizyon çok sağlam geldi hemen kurulumu oldu bu fiyata bedava denecektelevizyon teşekkür ederim
Yorum: 10 numara 5 yıldız
İsim: E** B**
Tarih: 22 Mart 2024
Yorum: Tam olarak fiyat performans ürünü
İsim: İ** A**
Tarih: 18 Mart 2024
Yorum: Ürünü cok begendım kocaman parasına gore cok uygun
İsim: Ö** A**
Tarih: 14 Mart 2024
Yorum: Ürün sorunsuz teslim edildi çok güzel memnun kaldık fiyatına göre çokgüzel tavsiye ederim
Tarih: 13 Mart 2024
Yorum: teşekkürler
İsim: Furkan Ö.
Tarih: 22 Şubat 2024
Yorum: eksiksiz tam hızlı geldi kurulum montaj aynı gün yapıldı teşekkürler
İsim: O** Y**
Yorum: Ürün süper sorunsuz elime ulaştı
İsim: Atakan A.
Yorum: Çok hızlı ve hasarsız geldi. Görüntü kalitesi de harika

İsim: D** D**
Tarih: 17 Ocak 2024
Satıcı: Market015
Yorum: Daha yeni aldım. Çok sorunsuz kuruldu. Ekran büyüklüğü ideal. Çok beğendim.
İsim: A** D**
Tarih: 07 Ocak 2024
58UA3D63DT 58'' 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: Apple için yansıtma var mıdır ?
Cevap: Merhaba, ürün ekran yansıtma özelliğine sahiptir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Kurulum ücretlimi
Soru: Garanti süresi 3 yıl yazıyor neden 2 yıl dediniz
Cevap: Merhaba, ürün 3 yıl garantilidir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba ürün açıklamasında Wi-Fi var yazıyor ama soru bölümünde birisine Wi-Fi yok demişsiniz? Wi-Fi özelliği var mıdır?
Soru: Wi-Fi özellik var mı
Soru: Wayfı varmışdır
Soru: Ekran kaç Hz hızında?
Cevap: Merhaba, ürünün yenileme hızı 50/60 Hz'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: sesli komut kumanda özelliği varmi?
Cevap: Merhaba, ürünün Google Play Store özelliği ve sesli komut özelliği mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: en erken ne zaman gelir
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Ürünlerimizin stokları belirli aralıklarla güncellenmektedir. "Gelince Haber Ver" özelliğini kullanarak stoklar yenilendiğinde haberdar olabilir, ürünü favorilerinize ekleyerek takip edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: akıllı kumanda var deddiniz ama bı yorumunuzu okudum vifi özelliği bulunmamaktadır yazıyor wifi yoksa pilaystr işimize nasıl yariyyacak eğer varsa o soruya cavabinizi düzeltirseniz sevinirim benim gibi almak isteyenler vaz gecebilir
Cevap: Merhaba, değerli fikriniz için teşekkür ederiz. Geri bildiriminiz ilgili ekiplerimiz ile paylaşılmıştır. Teşekkür ederiz.
Soru: duvar askı aparatı dahil mi
Cevap: Merhaba, ürünün kutu içeriğinde duvar askı aparatı bulunmamaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Askı aparatı var mı acaba
Soru: WiFi açılıyormu
Cevap: Merhaba, üründe Wi-Fi özelliği mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: kurulum için yetkili servisle nasıl görüşebiliriz
Soru: Üretim ve yazılım yılı nedir
Soru: Netflix falan var mı cihazda?
Cevap: Merhaba, ürünün smart tv uygulamaları netflix, prime video,youtube vardır. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: merhaba Şırnak Cizre ilçesine kurulumu yapıyor musunuz?
Soru: SELAM. Toshiba 58UA3D63DT tv almak istiyorum. Askı aparatını gönderiyormusunuz ? ve ekran koruyucu var mı ?
Soru: Merhabalar, Ürün özelliklerinde 2022, ürün açıklamasında 2023 model olduğu yazıyor. Hangisi doğrudur?
Soru: wi-fi özelliği var diyor doğru mudur ve televizyon büyük mü küçük mü salon için uygun mudur
58UA3D63DT 58'' 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Ürüne Ait Fotoğraflar

58UA3D63DT 58'' 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV En Uygun Satış Linki

Toshiba 58UA3D63DT 58
Toshiba 58UA3D63DT 58'' 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.