58va3205t 58'' 147 Ekran Android 4k Ultra Hd Uydulu Led Televizyon Tavsiye Edilen Yer Neresi?
58va3205t 58'' 147 Ekran Android 4k Ultra Hd Uydulu Led Televizyon Güncel Fiyatı 20000.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
58va3205t 58'' 147 Ekran Android 4k Ultra Hd Uydulu Led Televizyon Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
58va3205t 58'' 147 Ekran Android 4k Ultra Hd Uydulu Led Televizyon Hakkında yaklaşık 19 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
58va3205t 58'' 147 Ekran Android 4k Ultra Hd Uydulu Led Televizyon Ürün Bilgisi
58va3205t 58'' 147 Ekran Android 4k Ultra Hd Uydulu Led Televizyon Ürününün Satıcısı, Jvc 58va3205t 58'' 147 Ekran Android 4k Ultra Hd Uydulu Led Televizyon ürününü 20000.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
58va3205t 58'' 147 Ekran Android 4k Ultra Hd Uydulu Led Televizyon Kullanıcı Geri Bildirimleri
20000.0 Tl ye satışta olan 58va3205t 58'' 147 Ekran Android 4k Ultra Hd Uydulu Led Televizyon Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
19 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: kurulum yapıldı, gayet güzel, büyüklüğü de iyi, kargo ile ilgiliherhangibir sorun yaşamadık
İsim: H** G**
Tarih: 06 Haziran 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: MUTSAN TİCARET
Yorum: Artık alt yazıları okuyabiliyorum
İsim: M** E**
Tarih: 18 Nisan 2023
Yorum: severek kullaniyoruz tek sorun ilk açtigimizda geç geliyor
İsim: f** a**
Tarih: 15 Nisan 2023
Satıcı: BEYAZESYABUL
Yorum: 2 ürün aldım gayet memnunum tavsiye ederim
İsim: **** ****
Tarih: 02 Şubat 2023
Yorum: tavsiye ederim
İsim: a** Ç**
Tarih: 28 Aralık 2022
Yorum: görüntü kalitesi diğer markalardan daha iyi olan bir televizyon
İsim: B** D**
Tarih: 15 Aralık 2022
Yorum: fiyat performans oranı çok iyi
İsim: İ** U**
Tarih: 12 Nisan 2024
Satıcı: ymt ev aletleri
Yorum: Ürün teslim aldık hızlı şekilde gönderici harika hızlı ama kargofirması iyi değil di tavır ve hareketler taşımak zorunda değilmiş eviniçine zorla 2 miz taşıdık kargo değiştirin
İsim: E** Z**
Tarih: 31 Ekim 2023
Yorum: ürünü yeni aldım kurulalı 4 gun oldu, uygulama yukleyebiliyorum çiftwifi(2,4 ve 5 Ghz) destekliyor sayfa acilis veya ilk acilis hızı hicdefena değil. renkler canlı aldigim günden iki gun icinde eve teslimedildi hemen vestel servisi arayip kurulum randevusu aldim Cestelservisi gerçek ten ertesi gun hemen gelip kurdular ( yer istanbul) .firma urune hDevamını Oku
İsim: A** i**
Tarih: 21 Ocak 2024
Satıcı: TEKÇARŞIM
Yorum: Beklemediğimiz TV'den Daha ötesi çıktı japon ürünü yüksek Fiat veripiyisini aramaya gerek yok artı satıcı kendisi geliyor teslimat içinmontaj için Vestel geliyor muhteşem ötesi TV muhteşem ötesi satıcıgözünüz kapalı alabilirsiniz..!
İsim: L** Z**
Tarih: 01 Mayıs 2024
Yorum: Ürün yeni geldi ve servis de kurulumunu yaptı, şu an için bir sorun yok.Yalnız ürünü gönderen firma teslimatı kendi yaptı ama tam 8 günde! ...Bağcılar'dan Küçükçekmece ye....
İsim: A** Y**
Tarih: 12 Şubat 2024
Yorum: hızlı ve temiz bir kargolama ile geldi. ürün geldikten sonra da teknikservisten randevu alıp kurulumunu yaptırdık. lakin içinden askı aparatıcıkmadıgından servis ek ücret ile takabiliriz dedi. geri kalan kısmındaürün gayet güzel.
İsim: s** k**
Tarih: 21 Eylül 2022
Satıcı: Bunlar Alınır
Yorum: İdare eder parasına göre iyi 15 gün iade olayı yok uğraştırıyorlar iadealmamak için
İsim: Abdurrahman G.
Tarih: 24 Ekim 2022
58va3205t 58'' 147 Ekran Android 4k Ultra Hd Uydulu Led Televizyon Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: dahili hafıza varmi
Cevap: var efendim
Soru: Merhaba netfliks YouTube Google play yüklü müdür ?
Cevap: merhaba evet efendim
Soru: yerli üretim mi
Cevap: Efendim parçalar Japon ontaj türkiye vestel garantil
Soru: Merhaba kaç hz
Cevap: Merhaba efendim, 60 Hz’dir. İyi günler dileriz
Soru: merhabalar kolay gelsin... ürünün garantisi kaç yıldır? 3 yıl olarak yazıyor , bazı satiş yerlerinde 2 yıl olduğu söyleniyor..
Cevap: Bize 3 yıl diye bilgisi verildi efendim
Soru: Merhabalar Playstation 5 Oynamak İçin Alacağım Bağlantıları Mevcut mu Sorunsuz Bir Şekilde Oynayabilir miyim
Cevap: merhaba uygun degildir
Soru: Qled mi acaba
Cevap: Led efendim
Soru: kutu içerisinden duvar askı aparatı çıkıyormu ve kurulumu hangi servis yapiyor
Cevap: merhaba askı aparatı ilave alınmalıdır. kurulumu servis ücretsiz yapmaktadır
Soru: Merhaba ben youtube uygulaması varmı diye merak ettim ve iptv kuruluyormu
Cevap: Android işletim sistemli google play den istediğinizi indirebilrisiniz içinde yüklü
Soru: akıllı kumanda mevcutmu..sesli komut özelligi
Cevap: merhaba akıllı kumanda yok efendim
Soru: Mi tv stick android dönüştürü takılıyor mu hdm girişi varmı ?
Cevap: merhaba android oldugu için mi stick çubuga gerek kalmıcaktır fakat ilave kullanabilirsiniz çünkü hdmı girişi mevcut efendim
Soru: RAM hafıza ve android sürümünü öğrenebilir miyim?
Cevap: İşletim sistemi Android efendim
Soru: merhaba duvara monte etme aparati icinde mevcut mu
Cevap: Merhaba hayır efendim
Soru: merhaba en boy yükseklik ambalajsız ölçüleri nedir
Cevap: merhaba genişlik 132 cm yükseklik 77 cmdir
Soru: Slm. Panel Va mı IPS mi?
Cevap: Maalesef efendim
Soru: Sesli komut özelliği varmı acaba Akıllı kumanda
Cevap: Maalesef, akıllı kumandası bulunmamaktadır efendim
Soru: merhabalar,Televizyon kumandası Garanti kapsamında mı?
Cevap: Değil efendim
Soru: ses komut s varmı
Cevap: mrh yoktur
Soru: Merhabalar, ürünün kumandasında vestel android modellerdeki gibi sesli komut tuşu bulunuyor mu? Eğer bulunmuyorsa vestelin kumandaları bu ürünle eşleşiyor mu?
Cevap: meh sesli komut yok ama vestel kumandasi uyar
Soru: Ürünün kurulumunu hangi servis yapıyor ve garantisi ne kadar?
Cevap: merhaba vestel garanti
58va3205t 58'' 147 Ekran Android 4k Ultra Hd Uydulu Led Televizyon Ürün Resimleri
58va3205t 58'' 147 Ekran Android 4k Ultra Hd Uydulu Led Televizyon En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
58va3205t 58'' 147 Ekran Android 4k Ultra Hd Uydulu Led Televizyon Güncel Fiyatı 20000.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
58va3205t 58'' 147 Ekran Android 4k Ultra Hd Uydulu Led Televizyon Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
58va3205t 58'' 147 Ekran Android 4k Ultra Hd Uydulu Led Televizyon Hakkında yaklaşık 19 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
58va3205t 58'' 147 Ekran Android 4k Ultra Hd Uydulu Led Televizyon Ürün Bilgisi
58va3205t 58'' 147 Ekran Android 4k Ultra Hd Uydulu Led Televizyon Ürününün Satıcısı, Jvc 58va3205t 58'' 147 Ekran Android 4k Ultra Hd Uydulu Led Televizyon ürününü 20000.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
58va3205t 58'' 147 Ekran Android 4k Ultra Hd Uydulu Led Televizyon Kullanıcı Geri Bildirimleri
20000.0 Tl ye satışta olan 58va3205t 58'' 147 Ekran Android 4k Ultra Hd Uydulu Led Televizyon Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
19 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: kurulum yapıldı, gayet güzel, büyüklüğü de iyi, kargo ile ilgiliherhangibir sorun yaşamadık
İsim: H** G**
Tarih: 06 Haziran 2023
Yorum: Artık alt yazıları okuyabiliyorum

İsim: M** E**
Tarih: 18 Nisan 2023
Yorum: severek kullaniyoruz tek sorun ilk açtigimizda geç geliyor
İsim: f** a**
Tarih: 15 Nisan 2023
Yorum: 2 ürün aldım gayet memnunum tavsiye ederim
İsim: **** ****
Tarih: 02 Şubat 2023
Yorum: tavsiye ederim
İsim: a** Ç**
Tarih: 28 Aralık 2022
Yorum: görüntü kalitesi diğer markalardan daha iyi olan bir televizyon
İsim: B** D**
Tarih: 15 Aralık 2022
Yorum: fiyat performans oranı çok iyi
İsim: İ** U**
Tarih: 12 Nisan 2024
Satıcı: ymt ev aletleri
Yorum: Ürün teslim aldık hızlı şekilde gönderici harika hızlı ama kargofirması iyi değil di tavır ve hareketler taşımak zorunda değilmiş eviniçine zorla 2 miz taşıdık kargo değiştirin
İsim: E** Z**
Tarih: 31 Ekim 2023
Yorum: ürünü yeni aldım kurulalı 4 gun oldu, uygulama yukleyebiliyorum çiftwifi(2,4 ve 5 Ghz) destekliyor sayfa acilis veya ilk acilis hızı hicdefena değil. renkler canlı aldigim günden iki gun icinde eve teslimedildi hemen vestel servisi arayip kurulum randevusu aldim Cestelservisi gerçek ten ertesi gun hemen gelip kurdular ( yer istanbul) .firma urune hDevamını Oku
İsim: A** i**
Tarih: 21 Ocak 2024
Yorum: Beklemediğimiz TV'den Daha ötesi çıktı japon ürünü yüksek Fiat veripiyisini aramaya gerek yok artı satıcı kendisi geliyor teslimat içinmontaj için Vestel geliyor muhteşem ötesi TV muhteşem ötesi satıcıgözünüz kapalı alabilirsiniz..!
İsim: L** Z**
Tarih: 01 Mayıs 2024
Yorum: Ürün yeni geldi ve servis de kurulumunu yaptı, şu an için bir sorun yok.Yalnız ürünü gönderen firma teslimatı kendi yaptı ama tam 8 günde! ...Bağcılar'dan Küçükçekmece ye....
İsim: A** Y**
Tarih: 12 Şubat 2024
Yorum: hızlı ve temiz bir kargolama ile geldi. ürün geldikten sonra da teknikservisten randevu alıp kurulumunu yaptırdık. lakin içinden askı aparatıcıkmadıgından servis ek ücret ile takabiliriz dedi. geri kalan kısmındaürün gayet güzel.
İsim: s** k**
Tarih: 21 Eylül 2022
Yorum: İdare eder parasına göre iyi 15 gün iade olayı yok uğraştırıyorlar iadealmamak için
İsim: Abdurrahman G.
Tarih: 24 Ekim 2022
58va3205t 58'' 147 Ekran Android 4k Ultra Hd Uydulu Led Televizyon Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: dahili hafıza varmi
Cevap: var efendim
Soru: Merhaba netfliks YouTube Google play yüklü müdür ?
Cevap: merhaba evet efendim
Soru: yerli üretim mi
Cevap: Efendim parçalar Japon ontaj türkiye vestel garantil
Soru: Merhaba kaç hz
Cevap: Merhaba efendim, 60 Hz’dir. İyi günler dileriz
Soru: merhabalar kolay gelsin... ürünün garantisi kaç yıldır? 3 yıl olarak yazıyor , bazı satiş yerlerinde 2 yıl olduğu söyleniyor..
Cevap: Bize 3 yıl diye bilgisi verildi efendim
Soru: Merhabalar Playstation 5 Oynamak İçin Alacağım Bağlantıları Mevcut mu Sorunsuz Bir Şekilde Oynayabilir miyim
Cevap: merhaba uygun degildir
Soru: Qled mi acaba
Cevap: Led efendim
Soru: kutu içerisinden duvar askı aparatı çıkıyormu ve kurulumu hangi servis yapiyor
Cevap: merhaba askı aparatı ilave alınmalıdır. kurulumu servis ücretsiz yapmaktadır
Soru: Merhaba ben youtube uygulaması varmı diye merak ettim ve iptv kuruluyormu
Cevap: Android işletim sistemli google play den istediğinizi indirebilrisiniz içinde yüklü
Soru: akıllı kumanda mevcutmu..sesli komut özelligi
Cevap: merhaba akıllı kumanda yok efendim
Soru: Mi tv stick android dönüştürü takılıyor mu hdm girişi varmı ?
Cevap: merhaba android oldugu için mi stick çubuga gerek kalmıcaktır fakat ilave kullanabilirsiniz çünkü hdmı girişi mevcut efendim
Soru: RAM hafıza ve android sürümünü öğrenebilir miyim?
Cevap: İşletim sistemi Android efendim
Soru: merhaba duvara monte etme aparati icinde mevcut mu
Cevap: Merhaba hayır efendim
Soru: merhaba en boy yükseklik ambalajsız ölçüleri nedir
Cevap: merhaba genişlik 132 cm yükseklik 77 cmdir
Soru: Slm. Panel Va mı IPS mi?
Cevap: Maalesef efendim
Soru: Sesli komut özelliği varmı acaba Akıllı kumanda
Cevap: Maalesef, akıllı kumandası bulunmamaktadır efendim
Soru: merhabalar,Televizyon kumandası Garanti kapsamında mı?
Cevap: Değil efendim
Soru: ses komut s varmı
Cevap: mrh yoktur
Soru: Merhabalar, ürünün kumandasında vestel android modellerdeki gibi sesli komut tuşu bulunuyor mu? Eğer bulunmuyorsa vestelin kumandaları bu ürünle eşleşiyor mu?
Cevap: meh sesli komut yok ama vestel kumandasi uyar
Soru: Ürünün kurulumunu hangi servis yapıyor ve garantisi ne kadar?
Cevap: merhaba vestel garanti
58va3205t 58'' 147 Ekran Android 4k Ultra Hd Uydulu Led Televizyon Ürün Resimleri

58va3205t 58'' 147 Ekran Android 4k Ultra Hd Uydulu Led Televizyon En Uygun Satış Linki

Jvc 58va3205t 58
Jvc 58va3205t 58'' 147 Ekran Android 4k Ultra Hd Uydulu Led Televizyon yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.