65" UE65CU8100UXTK Uydulu Smart 4K ULTRA HD LED TV Alanlar Memnun Mu?
65" UE65CU8100UXTK Uydulu Smart 4K ULTRA HD LED TV Güncel Satış Fiyatı 35990.0 Tl'den Satılmaktadır.
65" UE65CU8100UXTK Uydulu Smart 4K ULTRA HD LED TV Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?
65" UE65CU8100UXTK Uydulu Smart 4K ULTRA HD LED TV Hakkında yaklaşık 8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9 .
65" UE65CU8100UXTK Uydulu Smart 4K ULTRA HD LED TV Açıklama Ve Özellikler
65" UE65CU8100UXTK Uydulu Smart 4K ULTRA HD LED TV Ürününün Satıcısı, Samsung 65" UE65CU8100UXTK Uydulu Smart 4K ULTRA HD LED TV ürününü 35990.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
65" UE65CU8100UXTK Uydulu Smart 4K ULTRA HD LED TV Yorum Ve Değerlendirmeler
35990.0 Tl ye satışta olan 65" UE65CU8100UXTK Uydulu Smart 4K ULTRA HD LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9
Yorum: gayet memnunuz
İsim: **** ****
Tarih: 05 Mayıs 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Electronikpazar
Yorum: çok beğendim beklentimi karşıladı
İsim: E** T**
Tarih: 10 Şubat 2024
Satıcı: EPATeknoloji
Yorum: başarılı....
İsim: Z** Y**
Tarih: 09 Kasım 2023
Satıcı: FORSAVM
Yorum: kurulumu yapılmadı ama hızlı ve çok iyi paketlenmiş şekilde geldi kutudaufak bir hasar bile yok
İsim: S** Ç**
Tarih: 15 Mayıs 2024
Satıcı: FixKırmızıBeyaz
Yorum: Tesekurler paketleme satıs sonrası kalıtelı hızmet için
İsim: Evrim B.
Tarih: Elite Üye
Beden: 02 Ağustos 2023
Yorum: ürünü teslim aldım ama daha kutuyu açmadık kurulum için servis gelecekdört gözle servisi bekliyoruz
Tarih: 09 Aralık 2023
Satıcı: Egeizo Dayanıklı Tüketim Malları
65" UE65CU8100UXTK Uydulu Smart 4K ULTRA HD LED TV Sorulan Sorular Ve Cevaplar
Soru: Qled mi yoksa led mi
Cevap: 4 k Tivi yazıyor
Soru: Ürünün genişlik ve uzunluk ölçüleri nelerdir
Cevap: Stantlı Set Boyutu (GxYxD) 1450.9 x 869.6 x 281.8 mm Stantsız Set Boyutu (GxYxD) 1450.9 x 831.9 x 25.7 mm
Soru: kumandası sesli komuta sahip midir
Cevap: Merhaba mevcuttur
Soru: İyi günler sormak ıstedıgım bırkac soru var grundıg garantılı ne demek bır de hangı sehırden gönderiyorsunuz
Cevap: Merhabalar Ürünümüz SAMSUNG TÜRKİYE garantilidir ve izmirden sevk ediyoruz.
Soru: Ürün yetkili servisi tek İstanbul’da mı bulunmaktadır bir arıza yaptığın zaman televizyonun İstanbul’a gitmesi mi lazım yoksa bütün Samsun yetkili servisleri bakabiliyor mu
Cevap: Merhabalar ürün bir arza yaptığı zaman yetkili servisde parça yoksa ya parçayı getilir yada ürünü istanbula gönderim sağlar samsung servisi size daha iyi bilgiyi velir efendim
Soru: Kurulum için kaç gün içerisinde yetkili servise haber vermemiz gerekiyor yada öyle bir süre yokmu.
Cevap: Süre sınırlaması yok paleti siz açarsanız garanti dolu olur
Soru: askı aparatı varmı ve kurulum kim yapacak
Cevap: merhaba kurulumunu samsung yetkili servisi ücretsiz yapacaktır. Askı aparatını ayrıca satın almanız gerekiyor
Soru: Samsung televizyon için neden Grundig garantisi veriliyor? Samsung neden garanti vermiyor, açıklarmısınız.
Cevap: Samsung garantili ürün
Soru: Montaj ve kurulumu kim yapıyor? Ekstra yapmamız gereken bir şey var mı?
Cevap: Merhaba Marka Çagrı merkezini arayarak ücretsiz kurulumdan yararlanabilirsiniz. Garantili olması için Servis kurması zorunludur efendim.
Soru: merhaba 165 ekran tv yanlamasına kaç cm
Cevap: BOYUTLAR VE AĞIRLIKLAR TV Boyutları (Ayaksız) (GxYxD) (mm): 1677 x 965 x 30,9TV Boyutları (Ayaklı) (GxYxD) (mm): 1677 x 1042 x 370 Kutu Boyutları (GxYxD) 1820 x 1205 x 228Ayak Boyutları (GxD) (mm): 380 x 370 TV Ağırlığı (Ayaksız) (kg): 33,3TV Ağırlığı (Ayaklı) (kg): 41,5 Kutu Ağırlığı 52,4VESA Uyumluluğu 400 x 300
Soru: Merhaba Samsung 65cu810xtk modeli ile 65cu8100 arasında ne fark var?
Cevap: Merhabalar bizim elimizde 65cu810xtk modeli olmadı için o konuda bi bilgim yoktur malesef ama sizin dediğiniz 65cu8100 xtk olabilir mi acaba?
Soru: s.a. 65cu8100,den farkı nedir
Cevap: Merhaba ilanda yer alan ürünün kodudur
Soru: Google varmı
Cevap: Samsung tivilere özel tizen uygulaması vardır
Soru: Televizyon gurındig garantili diyor? Neden samsung garantili değil?
Cevap: Merhaba, katalog hatasından öyle gözükmektedir. Ürün Samsung Tr garantisi altındadır.
Soru: Merhaba ürün teşhir değil dimi ? Sıfır kapalı kutu ona göre alıcağım , kuruluma gelen servisede sorarım almadan teyit etmek istedim
Cevap: Merhabalar ürün sıfır kapalı kutu olarak depomuzdan çıkmaktadır efendim
Soru: Merhaba üründe bluetoout varmı.
Cevap: Bluetooth özelliği mevcuttur efendim modelde
Soru: Akıllı kumanda varmı
Cevap: Merhabalar, Yetkili servis ile görüşme sağlayınız, Sağlıklı günler dileriz.
Soru: Merhaba ürün SAMSUNG TÜRKİYE garantili değil mi ?
Cevap: Merhabalar Değerli Müşterimiz 2 Sene Samsung Türiye garantilidir
Soru: Samsung 65" UE65CU8100UXTK Uydulu Smart 4K ULTRA HD LED TV Bu ürün grundig garanti kapsamında mi samsung kapsamında mi trendyolda grundig kapsamında demişsiniz doğru ürün mü?
Cevap: Merhaba, Samsung garantisindedir. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: çok özür dilerim bir sorum daha olacak elinizde Samsung TV lerin hangi modelleri mevcut acaba
Cevap: merhaba bu ürünün 55 incide mevcut efendim
65" UE65CU8100UXTK Uydulu Smart 4K ULTRA HD LED TV Görsel Galerisi
65" UE65CU8100UXTK Uydulu Smart 4K ULTRA HD LED TV En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
65" UE65CU8100UXTK Uydulu Smart 4K ULTRA HD LED TV Güncel Satış Fiyatı 35990.0 Tl'den Satılmaktadır.
65" UE65CU8100UXTK Uydulu Smart 4K ULTRA HD LED TV Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?
65" UE65CU8100UXTK Uydulu Smart 4K ULTRA HD LED TV Hakkında yaklaşık 8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9 .
65" UE65CU8100UXTK Uydulu Smart 4K ULTRA HD LED TV Açıklama Ve Özellikler
65" UE65CU8100UXTK Uydulu Smart 4K ULTRA HD LED TV Ürününün Satıcısı, Samsung 65" UE65CU8100UXTK Uydulu Smart 4K ULTRA HD LED TV ürününü 35990.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
65" UE65CU8100UXTK Uydulu Smart 4K ULTRA HD LED TV Yorum Ve Değerlendirmeler
35990.0 Tl ye satışta olan 65" UE65CU8100UXTK Uydulu Smart 4K ULTRA HD LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9
Yorum: gayet memnunuz
Tarih: 05 Mayıs 2024
Satıcı: Electronikpazar
Yorum: çok beğendim beklentimi karşıladı
İsim: E** T**
Tarih: 10 Şubat 2024
Yorum: başarılı....
İsim: Z** Y**
Tarih: 09 Kasım 2023
Satıcı: FORSAVM
Yorum: kurulumu yapılmadı ama hızlı ve çok iyi paketlenmiş şekilde geldi kutudaufak bir hasar bile yok
İsim: S** Ç**
Tarih: 15 Mayıs 2024
Satıcı: FixKırmızıBeyaz
Yorum: Tesekurler paketleme satıs sonrası kalıtelı hızmet için
İsim: Evrim B.
Tarih: Elite Üye
Beden: 02 Ağustos 2023
Yorum: ürünü teslim aldım ama daha kutuyu açmadık kurulum için servis gelecekdört gözle servisi bekliyoruz
Tarih: 09 Aralık 2023
Satıcı: Egeizo Dayanıklı Tüketim Malları
65" UE65CU8100UXTK Uydulu Smart 4K ULTRA HD LED TV Sorulan Sorular Ve Cevaplar
Soru: Qled mi yoksa led mi
Cevap: 4 k Tivi yazıyor
Soru: Ürünün genişlik ve uzunluk ölçüleri nelerdir
Cevap: Stantlı Set Boyutu (GxYxD) 1450.9 x 869.6 x 281.8 mm Stantsız Set Boyutu (GxYxD) 1450.9 x 831.9 x 25.7 mm
Soru: kumandası sesli komuta sahip midir
Cevap: Merhaba mevcuttur
Soru: İyi günler sormak ıstedıgım bırkac soru var grundıg garantılı ne demek bır de hangı sehırden gönderiyorsunuz
Cevap: Merhabalar Ürünümüz SAMSUNG TÜRKİYE garantilidir ve izmirden sevk ediyoruz.
Soru: Ürün yetkili servisi tek İstanbul’da mı bulunmaktadır bir arıza yaptığın zaman televizyonun İstanbul’a gitmesi mi lazım yoksa bütün Samsun yetkili servisleri bakabiliyor mu
Cevap: Merhabalar ürün bir arza yaptığı zaman yetkili servisde parça yoksa ya parçayı getilir yada ürünü istanbula gönderim sağlar samsung servisi size daha iyi bilgiyi velir efendim
Soru: Kurulum için kaç gün içerisinde yetkili servise haber vermemiz gerekiyor yada öyle bir süre yokmu.
Cevap: Süre sınırlaması yok paleti siz açarsanız garanti dolu olur
Soru: askı aparatı varmı ve kurulum kim yapacak
Cevap: merhaba kurulumunu samsung yetkili servisi ücretsiz yapacaktır. Askı aparatını ayrıca satın almanız gerekiyor
Soru: Samsung televizyon için neden Grundig garantisi veriliyor? Samsung neden garanti vermiyor, açıklarmısınız.
Cevap: Samsung garantili ürün
Soru: Montaj ve kurulumu kim yapıyor? Ekstra yapmamız gereken bir şey var mı?
Cevap: Merhaba Marka Çagrı merkezini arayarak ücretsiz kurulumdan yararlanabilirsiniz. Garantili olması için Servis kurması zorunludur efendim.
Soru: merhaba 165 ekran tv yanlamasına kaç cm
Cevap: BOYUTLAR VE AĞIRLIKLAR TV Boyutları (Ayaksız) (GxYxD) (mm): 1677 x 965 x 30,9TV Boyutları (Ayaklı) (GxYxD) (mm): 1677 x 1042 x 370 Kutu Boyutları (GxYxD) 1820 x 1205 x 228Ayak Boyutları (GxD) (mm): 380 x 370 TV Ağırlığı (Ayaksız) (kg): 33,3TV Ağırlığı (Ayaklı) (kg): 41,5 Kutu Ağırlığı 52,4VESA Uyumluluğu 400 x 300
Soru: Merhaba Samsung 65cu810xtk modeli ile 65cu8100 arasında ne fark var?
Cevap: Merhabalar bizim elimizde 65cu810xtk modeli olmadı için o konuda bi bilgim yoktur malesef ama sizin dediğiniz 65cu8100 xtk olabilir mi acaba?
Soru: s.a. 65cu8100,den farkı nedir
Cevap: Merhaba ilanda yer alan ürünün kodudur
Soru: Google varmı
Cevap: Samsung tivilere özel tizen uygulaması vardır
Soru: Televizyon gurındig garantili diyor? Neden samsung garantili değil?
Cevap: Merhaba, katalog hatasından öyle gözükmektedir. Ürün Samsung Tr garantisi altındadır.
Soru: Merhaba ürün teşhir değil dimi ? Sıfır kapalı kutu ona göre alıcağım , kuruluma gelen servisede sorarım almadan teyit etmek istedim
Cevap: Merhabalar ürün sıfır kapalı kutu olarak depomuzdan çıkmaktadır efendim
Soru: Merhaba üründe bluetoout varmı.
Cevap: Bluetooth özelliği mevcuttur efendim modelde
Soru: Akıllı kumanda varmı
Cevap: Merhabalar, Yetkili servis ile görüşme sağlayınız, Sağlıklı günler dileriz.
Soru: Merhaba ürün SAMSUNG TÜRKİYE garantili değil mi ?
Cevap: Merhabalar Değerli Müşterimiz 2 Sene Samsung Türiye garantilidir
Soru: Samsung 65" UE65CU8100UXTK Uydulu Smart 4K ULTRA HD LED TV Bu ürün grundig garanti kapsamında mi samsung kapsamında mi trendyolda grundig kapsamında demişsiniz doğru ürün mü?
Cevap: Merhaba, Samsung garantisindedir. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: çok özür dilerim bir sorum daha olacak elinizde Samsung TV lerin hangi modelleri mevcut acaba
Cevap: merhaba bu ürünün 55 incide mevcut efendim
65" UE65CU8100UXTK Uydulu Smart 4K ULTRA HD LED TV Görsel Galerisi

65" UE65CU8100UXTK Uydulu Smart 4K ULTRA HD LED TV En Uygun Satış Linki

Samsung 65" Ue65cu8100uxtk Uydulu Smart 4k Ultra Hd Led Tv Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Samsung 65" Ue65cu8100uxtk Uydulu Smart 4k Ultra Hd Led Tv yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.