65Q67C 65- 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV En Ucuzu Nerede Bulunur-

Tugba

Bilgili
15 Eyl 2023
284
0
0
65Q67C 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Tavsiye Eder Misiniz?
65Q67C 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Şuanki Fiyatı Ne Kadar 46400.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

65Q67C 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?

65Q67C 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Hakkında yaklaşık 13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.7 .

65Q67C 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Teknik Açıklamalar

65Q67C 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Ürününün Satıcısı, Samsung 65Q67C 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV ürününü 46400.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

65Q67C 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Ürün Hakkındaki Yorumlar
46400.0 Tl ye satışta olan 65Q67C 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.7

Yorum: sesi çok değil extradan hoparlör aldım şimdi çok iyi oldu çokta güzeloldu tamam mı :)
İsim: H** S** T**
Tarih: 09 Kasım 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Teknosa

Yorum: Görüntü kalitesi çok güzel
İsim: M** C**
Tarih: 01 Ekim 2023

Yorum: Çok güzel çok beğendim görüntüsünü ama sesi az geldi bana biraz dahayüksek olabilirdi
İsim: Merve R.
Tarih: 11 Ağustos 2023
Satıcı: Trendyol

Yorum: Aldıgım gibi fiyatı düştü
İsim: H** m** K**
Tarih: 22 Temmuz 2024
Satıcı: ALLMALL ELEKTRONİK

Yorum: Harika bir görüntü ve ses kalitesi
İsim: a** d**
Tarih: 08 Eylül 2023

Yorum: aras kargo ürünü kata teslim etmediği (akşamüstü getirin bina kapısındateslim alayım diyede soyledim), trendyol ve satıcı firma teknosa dayardımcı olmadığı için iade talebinde bulundum.
İsim: g** g**
Tarih: 02 Eylül 2023

Yorum: tv ekran ambalajdan kırık çıktı. ürün kurulumunu servis yaptığı içinürünü alıp geri değişime gönderdi. Ancak teknosa trendyol üzerindenyapılan satışa değişim vermiyormuş. para iadesi yapılacağını söylediler.Samsung ekran tamir değişiminii dahi kabul etmememize rağmen, servis ilkanda yapacağını söyledi. Ancak yapmadı. Şu an elimizde ne tv var ne deDevamını Oku
İsim: **** ****
Tarih: 27 Kasım 2023

65Q67C 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Ürünle İlgili Merak Edilenler

Soru: Çerçeve rengi siyah mı?gri mi?
Cevap: Merhaba, Ürün ile ilgili bilgi, garanti, kurulum ve teknik özellikler hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: ekran yenileme hızı nedir acaba
Cevap: Merhaba, ürün 50/60 Hz ekran yenileme hızına sahiptir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Cihaz Samsung garantili mi acaba
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl Samsung TR Garantilidir. İlginize teşekkür ederiz.

Soru: Yenileme hızı nedir
Cevap: Değerli müşterimiz, Yenileme Hızı (Gerçek) 50/60 Hz'dir. Saygılarımızla,

Soru: Selam biyu ve yükseklik ne kadar birde akilli kumanda varmi
Cevap: Değerli müşterimiz, akıllı kumanda mevcuttur. TV Genişliği (Ayaklı) 1450.9 mm TV Yüksekliği (Ayaklı) 872.2 mm TV Derinliği (Ayaklı) 274 mm Saygılarımızla,

Soru: merhaba. uygulamalarda disney chanell var mı acaba
Cevap: Merhabalar evet efendim disney uygulaması vardır.

Soru: duvara asmak icin uygunmudur duvara asma aparatı yok ise nerden temin edebiliriz.
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: Kurulu mu siz mi yapıyorsunuz
Cevap: Merhaba, tarafımızdan kurulum talebi girilememektedir. Kurulum talebinin tarafınızdan alınması gerektiğini belirtmek isteriz. Kurulum hizmeti ile ilgili markanın müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: EXXEN NETFLİX YOUTUBE BLU TV BEİN CONNECT V.B. UYGULAMALAR VAR MI?
Cevap: Merhaba evet bu uygulamalar mevcuttur

Soru: Kart yuvası (cı modul) var mı. 3D var mı
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: Merhaba akıllı kumanda mı yoksa normal mi?
Cevap: Merhabalar, ürün içerisinde akıllı kumanda mevcut

Soru: İP TV Gibi uygulama indiriliniyor mu
Cevap: Günaydın, evet indirilebilir. Saygılarımızla

Soru: merhaba bu televizyonda optik ses girişi var mı bende Jbl soundbar var optik ses kablosuyla bağlamak istiyorum bu televizyonda bu giriş var mı
Cevap: Gunaydın, bu urunde Digital Ausio Output mevcut. Teyit amaclı Samsung Müşteri hizmetleri ile yazısmaları da ekliyorum. - Merhaba ismim Yunus Emre, Samsung Ailesine hoş geldiniz.😊 Size nasıl yardımcı olabilirim? - Gunaydın Yunus Emre Bey, 65Q67c bu televizyonda optik ses girişi var mı bende Jbl soundbar var optik ses kablosuyla bağlamak istiyorum bu televizyonda bu giriş var mı - Memnuniyetle yardımcı olmak isterim 😊 Ürünü kontrol sağlıyorum. Dijital Ses Çıkışı (Optik) mevcut üründe. - JBL soundbar ile bağlayabilirim o zaman değil mi - Evet bağlantı noktası mevcut uyumluluk konusunda ise JBL ürün sağlayıcısı ile görüşmeniz gerekecektir.

Soru: Ürün model yılı hakkında bilgi alabilir miyim

Soru: garantisi hemen başlatmasak ya da uzatsak hangisini yapabiliriz

Soru: merhabalar içinde ayakları var mı üniteye koymak için
Cevap: Merhaba üründe stand yerleşimi için ayaklar bulunmaktaıdr. iyi günler dilerim

Soru: merhabalar bu B ve c serileri arasındaki fark nedir teşekkürler
Cevap: Merhabalar B eski model C yeni model

Soru: Cihazın üretim yılı bilgini alamadım
Cevap: Merhaba çıkış yılı 2023 tür. Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Soru: renk siyah mı
Cevap: Merhaba, Siyah renktir. İyi günler dileriz

Soru: Hdmi 2.1 varmı

65Q67C 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Ürüne Ait Fotoğraflar

65Q67C 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV En Uygun Satış Linki

Hakkımızda

• Enuygunfirmalar.com, kullanıcıların her türlü ürünün en uygun fiyatlarını bulmalarına yardımcı olan bir forum platformudur. Gönüllü üyelerimiz tarafından sağlanan bilgilerle alışveriş deneyiminizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Ancak, burada sunulan bilgilerin doğruluğunu garanti edemeyiz. Kullanıcıların, alışveriş yaparken kendi araştırmalarını yapmaları önemlidir. En iyi fırsatları keşfedin, fakat kararlarınızı dikkatli bir şekilde verin!

Kullanıcı Menüsü