65UA2263DT 65- 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim-

PeriRüzgar

Bilgili
9 Ağu 2023
300
2
0
65UA2263DT 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Alınmaya Değer Mi?
65UA2263DT 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Şu Anki Fiyat Aralığı 25950.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

65UA2263DT 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?

65UA2263DT 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Hakkında yaklaşık 15 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.3 .

65UA2263DT 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Ürünün Detayları

65UA2263DT 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Ürününün Satıcısı, Toshiba 65UA2263DT 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV ürününü 25950.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

65UA2263DT 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Kullanıcı Geri Dönüşleri
25950.0 Tl ye satışta olan 65UA2263DT 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
15 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.3

Yorum: cok guzel daha oncede kullandigim
İsim: c** A** k**
Tarih: 27 Nisan 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Gelecek Evimde LTD. ŞTİ.

Yorum: Ürün gayet güzel memnun kaldım.
İsim: **** ****
Tarih: 02 Ocak 2023
Satıcı: SATÜRN

Yorum: anlatıldığı gibi geldi teşekkürler flaş izleyemiyorum maalesef sırf onuniçin almıştım ama tam bir fiyasko
İsim: M** Y**
Tarih: 07 Aralık 2023
Satıcı: Purtaş teknoloji

Yorum: anlatıldığı gibi modelde aynı , hızlı geldi
İsim: A** A**
Tarih: 12 Ocak 2023

Yorum: Televizyon durduk yere bozuldu ve Vestel servisi bile ilgilenmedi
İsim: O** K**
Tarih: 04 Mayıs 2023
Satıcı: EMC BİLİŞİM TEKN

Yorum: ürün Vestel servisi tarafından açıldı kırık geldi
İsim: Mehmet O.
Tarih: 21 Temmuz 2023
Satıcı: Hepsibirarada

Yorum: Neyse o geldi 👍 Android işletim sistemi 65 inc. Paketlemede süper. 24saatten daha kısa sürede geldi
İsim: Y** z** Y**
Tarih: 10 Nisan 2023
Satıcı: Gelecek Evimde LTD. ŞTİ.

Yorum: Ürün görseldekinin aynısı geldi. bugün kurulumunu yaptırdık. yanlizkargo bir hafta gecikti o yüzden 1 puan kırdım.
İsim: E** d**
Tarih: 08 Nisan 2023

Yorum: Ürün sorunsuz geldi daha kurulumunu yaptırmadım ama faturayı nasılkestirebilirim onu sormadan sipariş etmişim
İsim: A** G**
Tarih: 11 Ocak 2023

Yorum: 09.01.2023 tarihinde Trendyoldan satürn teknolojik ürünler sanayi veticaret limited şirketinden (çiçeksuyu cad. No:59 İç Kapı No:2Eyüpsultan 34000 İstanbul Türkiye Gaziosmanpaşa İstanbul ) 65UA2263DTModel numaralı Toshiba televizyon satın aldım. Gelen ürün 65UL2063DTfarklı bir modeldi ben de iade ettim. İlk önce para iadesi yapacaklarınısöyledilerDevamını Oku
Tarih: 27 Ocak 2023

Yorum: Ürün Resimdekilerden ve belirtilen modelden farklı geldi A 101 desatılan 65 inç toshibalardan geldi android değil…!
İsim: C** G** U**
Tarih: 07 Ocak 2023

Yorum: Hiç memnun kalmadım teşhir ürünü göndermiş
İsim: S** Ç**
Tarih: 03 Ocak 2023

Yorum: Hatalı ve kusurlu ürün geldi iadeyi de kabul etmediler sakın bu firmadanalışveriş yapmayın.
Tarih: 18 Ocak 2023

65UA2263DT 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar

Soru: Akıllı kumandası varmı acaba
Cevap: Merhaba, ürünler hakkında en doğru bilgiyi üretici firmanın resmi sitesinden, müşteri hizmetlerinden veya yetkili servislerinden alabilirsiniz. Sizlere yanlış bilgi paylaşımı yapmamak adına bu konuda bilgi veremiyoruz. Firmanın Müşteri hizmetlerini arayarak bilgi alabilirsiniz.

Soru: BU ÜRÜN SIFIR KUTUSUNDAMI TEŞHİRMİ
Cevap: Sıfır efendim

Soru: sağa sol köşelerden mı 165cm ülcüler
Cevap: Merhaba Efendim ürün ile ilgili detay bilgi verememekteyiz. İsterseniz ürünün üretici firmanın sayfasından bilgi edinebilirsiniz. İyi günler iyi alışverişler dileriz.

Soru: üretim yılı nedir?
Cevap: 2023 . . .

Soru: Android olan dimi
Cevap: Evet efendim

Soru: Küçük bir salonum var en fazla kaç cö olmalı tv nin eni boyu?
Cevap: Küçük bir salonsa 50' yada 55' bile yeterli gelicektir efendim

Soru: vestel servis mi bakıyor ?
Cevap: Merhaba, Toshiba markalı televizyonların servisini genellikle Türkiye'de Vestel üstlenmektedir. Toshiba, belirli modellerde Vestel ile ortaklık yaptığı için, bu model için de Vestel yetkili servislerine başvurmanız gerekebilir. Size en yakın Vestel yetkili servisini öğrenmek için Vestel'in resmi web sitesine bakabilir ya da müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.

Soru: toshiba 65ua2263dt duvara asilabiliyor mu?
Cevap: Merhaba, ürünler hakkında en doğru bilgiyi üretici firmanın resmi sitesinden, müşteri hizmetlerinden veya yetkili servislerinden alabilirsiniz. Sizlere yanlış bilgi paylaşımı yapmamak adına bu konuda bilgi veremiyoruz. Firmanın Müşteri hizmetlerini arayarak bilgi alabilirsiniz.

Soru: Ürün kodunu neden söylemiyosunuz? Uydu alıcı var diyor ama emin olamadım varmıdır?
Cevap: 65UA2263DT ürün kodu budur

Soru: مرحبا هل فيه ميزة إنعكاس الشاشة
Cevap: Türkçe yazmanız rica ediyorum

Soru: satürn firması! Siz necisiniz anlamadım. Sattığınız ürün hakkında bilgi "0" Neyse ki TV olduğunun farkındasınız sanırım.
Cevap: Efendim sanırım yanlış satıcıya yazdınız.

Soru: Merhabalar ürün sıfır kutudamı geliyor teşhir ürün gelmiyor digilmi? Kurumunu hangi servis yapıyor
Cevap: Merhaba , teshir urun satisimiz kesinlikle yoktur. Toshiba yetkili servisi ucretsiz sekilde kurulumunu yapmaktadır

Soru: android TV mi
Cevap: smart tv dir

Soru: televizyonun eni boyu kac cm acaba
Cevap: EBAT & AĞIRLIK Kutu Genişliği 1620 mm Kutu Yüksekliği 1010 mm Kutu Derinliği 165 mm TV Genişliği (Ayaklı) 1462 mm TV Yüksekliği (Ayaklı) 875 mm TV Derinliği (Ayaklı) 274 mm TV Genişliği (Ayaksız) 1462 mm TV Yüksekliği (Ayaksız) 843 mm TV Derinliği (Ayaksız) 74 mm TV Ağırlığı (Ayaklı) 21 kg Toplam Ambalaj Ağırlığı 28 kg

Soru: Yetkili servis hangisi kurulum yapıyor
Cevap: Toshiba yetkili servisi aramanız yeterli efendim

Soru: ürün Android mi YouTube Bluetooth Netflix varmi
Cevap: Evet var efendim

Soru: Ürün de telefondan tv ye ekran yansıtma var mı
Cevap: Evet var. .

Soru: Resimdeki ürünmü geliyor modeli filan aynıdır umarım
Cevap: Model efendim

Soru: ÜRÜN ANDROİD 11 MİDİR. VESTEL UA9090 İLE HANGİSİNİ ÖNDERİRSİNİZ
Cevap: Merhaba Efendim ürün ile ilgili detay bilgi verememekteyiz. İsterseniz ürünün üretici firmanın sayfasından bilgi edinebilirsiniz. İyi günler iyi alışverişler dileriz.

Soru: Tv ile birlikte duvar aski aparati varmidir ?
Cevap: Merhaba , kutu icerisinde mevcut degildir. Yetkili servisten temin edebilirsiniz

65UA2263DT 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Fotoğraf Ve Görseller

65UA2263DT 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV En Uygun Satış Linki

Hakkımızda

• Enuygunfirmalar.com, kullanıcıların her türlü ürünün en uygun fiyatlarını bulmalarına yardımcı olan bir forum platformudur. Gönüllü üyelerimiz tarafından sağlanan bilgilerle alışveriş deneyiminizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Ancak, burada sunulan bilgilerin doğruluğunu garanti edemeyiz. Kullanıcıların, alışveriş yaparken kendi araştırmalarını yapmaları önemlidir. En iyi fırsatları keşfedin, fakat kararlarınızı dikkatli bir şekilde verin!

Kullanıcı Menüsü