65UA3E63DT 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Alanlar Memnun Mu?
65UA3E63DT 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Şimdiki Fiyatı Ile 25341.51 Tl'den Satılmaktadır.
65UA3E63DT 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Gerçekten İyi Mi?
65UA3E63DT 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Hakkında yaklaşık 9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .
65UA3E63DT 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Teknik Bilgiler
Marka TOSHIBA >_x000D_
Üretici Vestel Ticaret A.Ş. >_x000D_
Model Yılı 2024 >_x000D_
Çözünürlük 4K >_x000D_
Kurulum Donanımı Kumanda >_x000D_
Adet 1 >_x000D_
Ekran Teknolojisi LCD >_x000D_
Ekran Boyutu 65 İnç >_x000D_
Görüntüleme Türü IPS, VA, TN, A+ >_x000D_
Görüntü Oranı 16:9 >_x000D_
Çözünürlük 3840x2160 >_x000D_
Piller Dahil Evet >_x000D_
Pil Gerekli Evet >_x000D_
Pil Hücre Bileşimi Alkalin >_x000D_
Yenileme Hızı 60 >_x000D_
Bağlantı Türü Wi-Fi, HDMI >_x000D_
Montaj Türü Duvar Montajı >_x000D_
Şarj Edilebilir Pil Dahil Evet >_x000D_
Ürün Boyutları 29.3 x 146.2 x 88.3 cm 21.55 Kilogram >_x000D_
_x000D_
Menşei ülke/bölge Türkiye >_x000D_
65UA3E63DT 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Ürününün Satıcısı, Toshiba 65UA3E63DT 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV ürününü 25341.51 Tl'den Satılmaktadır.
65UA3E63DT 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Hakkında Yapılan Yorumlar
25341.51 Tl ye satışta olan 65UA3E63DT 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0
Yorum: ürün çok hızlı ve sağlam bir şekilde elime ulaştı...Servis hemen gelipkurulumu montajı yaptı..LG ve Samsung kalitesi yok ama benim içinyeterli bir televizyon
İsim: s** k**
Tarih: 01 Ekim 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Trendyol
Yorum: ürün kırık geldi ama servis gelmeden ben ürünü açamadım bir gün sonraservis ürünü açtıktan sonra kırık olduğunu tespit ettik ancak bir güngeçtiği için kargo tutanak tutmadı satıcı tutanak olmadığı için iademikabul etmedi.tuketici haklarına şikayet edeceğim
İsim: A** A**
Tarih: 17 Eylül 2024
Satıcı: TürkmenElektronik
Yorum: çok güzel kullanışlı Kargo özenli paketleme
Tarih: 04 Eylül 2024
Yorum: 21 ken aldım kargoyaverdikleri gün 20 yaptılar. Müşteri oyunu. Trensyokmüşterisine de destek olmuyo
İsim: P** B**
Tarih: Elite Üye
Beden: 05 Eylül 2024
Yorum: ürün iyi ama uzun süre çalışmalarda belkide kumanda düğmesine basmadığımiçinde olabilir blu tvden vb film izlerken uygulama başına dönüyor yanifilmi ortada kesiyor ve uygulama ana sayfasına dönüyor sorunuaraştırmadım bilginiz olsun
İsim: M** K** K**
Tarih: 21 Haziran 2024
Satıcı: CarrefourSA
65UA3E63DT 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Ürüne Dair Sorular
Soru: ürün sıfır kutusunda hiç açılmamış mı acaba..
Cevap: Merhaba, ürün sıfır kapalı kutu olarak gönderilmektedir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: yetkili servisiniz kim nasıl ulasacam
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl garantilidir. Garanti belgesi ürün ile birlikte gönderilecektir. Gerektiği durumlarda ürünle birlikte gönderilen garanti belgesi üzerinde belirtilen teknik servisten destek alabilirsiniz.
Soru: ürün Qled mi yoksa Oled mi
Cevap: Merhaba, ürün Ekranı LED'tir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: model yılı 2024 yazıyor fakat 2022 üretim yazmışsınız cevaplara ben anliyamadim tam olarak
Cevap: Merhaba, ürünün çıkış yılı 2022' dir. Geri bildiriminizi ekiplerimize ilettik. Bir sorun bulunuyorsa en kısa sürede düzeltilecek. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Cm ölçüleri nedir
Cevap: Merhaba, ekran boyutu 65 inç'tir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Ürünü hangi il den gönderiyorsunuz acaba
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Ürünlerimiz depolarımızın uygunluğu ve stok durumuna göre size en yakın olan noktadan gönderilmektedir.
Soru: Merhaba Gönderilecek cihazda kumandadan sesli komut var mı bide TV üretim yılı nedir teşekkürler
Cevap: Merhaba, ürünün çıkış yılı 2022' dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba , vestelin 65inç tvleri aynı özellikte midir
Cevap: Merhabalar Üst segment diyebiliri
Soru: bu üründe Bluetooth yok mu
Cevap: Merhaba Bluetooth özelliği vardır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: ürünün kurulumunu Vestel servisimi yapiyo yoksa ayrı servis sisteminiz varmı
Cevap: Merhaba, konu hakkında yetkili servisten destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Ürün adroid mi smart tv mi
Cevap: Merhaba, ürün Android Smart TV'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Kurulum için hangi servisi aramamız gerekiyor ?
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl garantilidir. Garanti belgesi ürün ile birlikte gönderilecektir. Gerektiği durumlarda ürünle birlikte gönderilen garanti belgesi üzerinde belirtilen teknik servisten destek alabilirsiniz.
Soru: ekran kaç cm
Soru: Urun saticisi trendyol mudur acaba?
Cevap: Merhaba, Toshiba markadır. Trendyol deposundan gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: servis mi getiriyo kuruyu
Cevap: Merhaba, ürün kurulumu teknik servisi tarafından yapılmaktadır. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Urun garanti suresi 3 yil gozukuyor. Dogru mudur acaba?
Cevap: Merhaba, ürün 3 yıl garantilidir. Garanti belgesi ürün ile birlikte gönderilecektir. Gerektiği durumlarda ürünle birlikte gönderilen garanti belgesi üzerinde belirtilen teknik servisten destek alabilirsiniz.
Soru: kurulum ücretsiz mi
Cevap: Merhaba, kurulum ücretsizdir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba ürünü almak istiyorum ama smart mı android mi anlıayamadım.android almak istiyorum ıp tv yükleniyor mu.teşekkürler
Soru: Merhaba ürünün kumandasında sesli komut varmıdır
Cevap: Merhaba, ürünün Akıllı Kumanda özelliği bulunmaktadır. İyi günler dileriz.
Soru: Kumanda da sesli komut var mıydı ürünü sldım ama bu bilgiyi göremedim
Cevap: Merhaba, üründe Ses ile TV Kontrolü bulunmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.
65UA3E63DT 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Görsel Galerisi
65UA3E63DT 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
65UA3E63DT 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Şimdiki Fiyatı Ile 25341.51 Tl'den Satılmaktadır.
65UA3E63DT 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Gerçekten İyi Mi?
65UA3E63DT 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Hakkında yaklaşık 9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .
65UA3E63DT 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Teknik Bilgiler
Marka TOSHIBA >_x000D_
Model Yılı 2024 >_x000D_
Çözünürlük 4K >_x000D_
Kurulum Donanımı Kumanda >_x000D_
Adet 1 >_x000D_
Ekran Teknolojisi LCD >_x000D_
Ekran Boyutu 65 İnç >_x000D_
Görüntüleme Türü IPS, VA, TN, A+ >_x000D_
Görüntü Oranı 16:9 >_x000D_
Çözünürlük 3840x2160 >_x000D_
Piller Dahil Evet >_x000D_
Pil Gerekli Evet >_x000D_
Pil Hücre Bileşimi Alkalin >_x000D_
Yenileme Hızı 60 >_x000D_
Bağlantı Türü Wi-Fi, HDMI >_x000D_
Montaj Türü Duvar Montajı >_x000D_
Şarj Edilebilir Pil Dahil Evet >_x000D_
Ürün Boyutları 29.3 x 146.2 x 88.3 cm 21.55 Kilogram >_x000D_
_x000D_
Menşei ülke/bölge Türkiye >_x000D_
65UA3E63DT 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Ürününün Satıcısı, Toshiba 65UA3E63DT 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV ürününü 25341.51 Tl'den Satılmaktadır.
65UA3E63DT 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Hakkında Yapılan Yorumlar
25341.51 Tl ye satışta olan 65UA3E63DT 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0
Yorum: ürün çok hızlı ve sağlam bir şekilde elime ulaştı...Servis hemen gelipkurulumu montajı yaptı..LG ve Samsung kalitesi yok ama benim içinyeterli bir televizyon
Tarih: 01 Ekim 2024
Yorum: ürün kırık geldi ama servis gelmeden ben ürünü açamadım bir gün sonraservis ürünü açtıktan sonra kırık olduğunu tespit ettik ancak bir güngeçtiği için kargo tutanak tutmadı satıcı tutanak olmadığı için iademikabul etmedi.tuketici haklarına şikayet edeceğim
İsim: A** A**
Tarih: 17 Eylül 2024
Satıcı: TürkmenElektronik
Yorum: çok güzel kullanışlı Kargo özenli paketleme
Tarih: 04 Eylül 2024
Yorum: 21 ken aldım kargoyaverdikleri gün 20 yaptılar. Müşteri oyunu. Trensyokmüşterisine de destek olmuyo
İsim: P** B**
Tarih: Elite Üye
Beden: 05 Eylül 2024
Yorum: ürün iyi ama uzun süre çalışmalarda belkide kumanda düğmesine basmadığımiçinde olabilir blu tvden vb film izlerken uygulama başına dönüyor yanifilmi ortada kesiyor ve uygulama ana sayfasına dönüyor sorunuaraştırmadım bilginiz olsun
İsim: M** K** K**
Tarih: 21 Haziran 2024
Satıcı: CarrefourSA
65UA3E63DT 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Ürüne Dair Sorular
Soru: ürün sıfır kutusunda hiç açılmamış mı acaba..
Cevap: Merhaba, ürün sıfır kapalı kutu olarak gönderilmektedir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: yetkili servisiniz kim nasıl ulasacam
Soru: ürün Qled mi yoksa Oled mi
Cevap: Merhaba, ürün Ekranı LED'tir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: model yılı 2024 yazıyor fakat 2022 üretim yazmışsınız cevaplara ben anliyamadim tam olarak
Cevap: Merhaba, ürünün çıkış yılı 2022' dir. Geri bildiriminizi ekiplerimize ilettik. Bir sorun bulunuyorsa en kısa sürede düzeltilecek. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Cm ölçüleri nedir
Soru: Ürünü hangi il den gönderiyorsunuz acaba
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Ürünlerimiz depolarımızın uygunluğu ve stok durumuna göre size en yakın olan noktadan gönderilmektedir.
Soru: Merhaba Gönderilecek cihazda kumandadan sesli komut var mı bide TV üretim yılı nedir teşekkürler
Cevap: Merhaba, ürünün çıkış yılı 2022' dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba , vestelin 65inç tvleri aynı özellikte midir
Cevap: Merhabalar Üst segment diyebiliri
Soru: bu üründe Bluetooth yok mu
Cevap: Merhaba Bluetooth özelliği vardır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: ürünün kurulumunu Vestel servisimi yapiyo yoksa ayrı servis sisteminiz varmı
Cevap: Merhaba, konu hakkında yetkili servisten destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Ürün adroid mi smart tv mi
Soru: Kurulum için hangi servisi aramamız gerekiyor ?
Soru: ekran kaç cm
Soru: Urun saticisi trendyol mudur acaba?
Cevap: Merhaba, Toshiba markadır. Trendyol deposundan gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: servis mi getiriyo kuruyu
Cevap: Merhaba, ürün kurulumu teknik servisi tarafından yapılmaktadır. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Urun garanti suresi 3 yil gozukuyor. Dogru mudur acaba?
Cevap: Merhaba, ürün 3 yıl garantilidir. Garanti belgesi ürün ile birlikte gönderilecektir. Gerektiği durumlarda ürünle birlikte gönderilen garanti belgesi üzerinde belirtilen teknik servisten destek alabilirsiniz.
Soru: kurulum ücretsiz mi
Cevap: Merhaba, kurulum ücretsizdir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba ürünü almak istiyorum ama smart mı android mi anlıayamadım.android almak istiyorum ıp tv yükleniyor mu.teşekkürler
Soru: Merhaba ürünün kumandasında sesli komut varmıdır
Cevap: Merhaba, ürünün Akıllı Kumanda özelliği bulunmaktadır. İyi günler dileriz.
Soru: Kumanda da sesli komut var mıydı ürünü sldım ama bu bilgiyi göremedim
Cevap: Merhaba, üründe Ses ile TV Kontrolü bulunmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.
65UA3E63DT 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Görsel Galerisi

65UA3E63DT 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV En Uygun Satış Linki

Toshiba 65UA3E63DT 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Toshiba 65UA3E63DT 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.