Yaprak
Bilgili
75PA725EQG 75" QLED 4K ANDROID SMART LED TV En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
75PA725EQG 75" QLED 4K ANDROID SMART LED TV Mevcut Fiyatı 35890.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
75PA725EQG 75" QLED 4K ANDROID SMART LED TV Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
75PA725EQG 75" QLED 4K ANDROID SMART LED TV Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
75PA725EQG 75" QLED 4K ANDROID SMART LED TV Ürünün Detayları
75PA725EQG 75" QLED 4K ANDROID SMART LED TV Ürününün Satıcısı, Profilo 75PA725EQG 75" QLED 4K ANDROID SMART LED TV ürününü 35890.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
75PA725EQG 75" QLED 4K ANDROID SMART LED TV Yorum Ve Değerlendirmeler
35890.0 Tl ye satışta olan 75PA725EQG 75" QLED 4K ANDROID SMART LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: fena bir televizyon değil görüntü kalitesi ekran geçişleri menüsü idareeder çok iyi değil çok kötüde değil Digitürk hediye kampanyası almamdaetkili oldu fiyatına göre alınabilir bir televizyon ama 75 inç çok büyükbenim salonum çok büyük olmasına rağmen yinede salonda büyük kaldı
İsim: k** k**
Tarih: 26 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: İstereyon
Yorum: Televizyon Gerçekten On Numara Çok Harika Görüntü Ses Vs Çok Güzel
İsim: M** G**
Tarih: 08 Temmuz 2024
Satıcı: BİRTEK AVM
75PA725EQG 75" QLED 4K ANDROID SMART LED TV Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: Qlet ne demek
Cevap: ekran teknolojisi efendim.
Soru: Ürün çerçevesiz
Cevap: Merhaba efendim ürün çerçevesizdir.Alt tarafında gri çıtası bulunmaktadır.
Soru: Tv Bluetooth var mi
Cevap: var efendim
Soru: Ram ve Rom bilgisi nedir?
Cevap: MERHABA ÜRETİCİ FİRMA TARAFINDAN BİLGİ VERİLMEMİŞTİR EFENDİM.
Soru: Profilo 75 inç TV yi alınca diğitürk sporun yıldızı 1 yıl hediye mi tv yi aldık diyelim diğitürk üyelik nasıl aktif olacak
Cevap: Merhaba efendim profilodan kaynaklı ürünlerimize dijitürk paketini tanımlıyamıyoruz.
Soru: Profilo 75 inç tv alınca diğitürk 1 yıl sporun yıldızı paketi hediyemi alınca hediye diğitürk nasıl aktif olacak birde kumandası akıllı mıı
Cevap: Merhaba efendim profilodan kaynaklı dijitürk paketlerini tanımlıyamıyoruz.
Soru: merhaba. ürün model yılı nedir? ürün sıfır ürünmüdür? ürüne optik internet kablo takılabılıyormu? ürün kurulumunu nasıl yapıyoruz?
Cevap: model yılı 2023 ürün sıfır ürün efendim montaj ücretsiz 3 yıl garantili internet bağlayabilirsiniz
Soru: Merhabalar Tv qled midir?
Cevap: Evet efendim
Soru: optik kablo takiliyo mu yani İnternet kablosu akıllı kumanda varmı
Cevap: merhaba takabilirsiniz efendim.
Soru: Ürün gelince servismi kurulumu sağlıyor servis sağlıyorsa servise bizmi haber vereceğiz
Cevap: servisi çağırmanız gerekmekte efendim.
Soru: merhaba ürün duvara monte edilen türden mi çünkü ufak çocuk var masa üstüne olmaz
Cevap: merhaba duvara monte ettirebilirsiniz efendim.
Soru: Digitürk üyeliği halen devam ediyormu
Cevap: Merhaba efendim profilodan kaynaklı dijitürk paketini tanımlayamıyoruz. İyi günler dileriz.
Soru: ekran LED mi Qled mi
Cevap: Merhabalar, 75PA725EQG 75" QLED
Soru: profilo Digitürk sporun yıldızı paketi aktif mi kampanya 30 eylüle kadar devam ediyor eğer aktifse satın alacam
Cevap: EVET EFENDİM DEVAM EDİYOR
Soru: 30 bine olurmu usta
Cevap: Hayır efendim
Soru: kurulum ücretli midir kutu hiç acildimi
Cevap: ücretsiz efendim.. kurulum için bize bilgi vermeniz yeterli servis yönlendiriyoruz..açılmamış kolidir
Soru: Kumanda akıllı mı duvar askı aparatı kutuda varmı
Cevap: AKILLI KUMANDA VAR ASKI APARATI SERVISTEN LABİLİRSİNİZ
Soru: Bluetooth özelliği var mı acaba
Cevap: üRÜN DETAYLI ÖZELLİKLERİNDEN BAKABİLİRSİNİZ.
Soru: merhaba ürün nere üretimi
Cevap: Türkiye efendim.
Soru: Sizden dönüş bekliyorum. Acil taraftan
Cevap: Merhabalar, sizlerle görüşülüp bilgi verilmiştir.
75PA725EQG 75" QLED 4K ANDROID SMART LED TV Detaylı Resimler
75PA725EQG 75" QLED 4K ANDROID SMART LED TV En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
75PA725EQG 75" QLED 4K ANDROID SMART LED TV Mevcut Fiyatı 35890.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
75PA725EQG 75" QLED 4K ANDROID SMART LED TV Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
75PA725EQG 75" QLED 4K ANDROID SMART LED TV Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
75PA725EQG 75" QLED 4K ANDROID SMART LED TV Ürünün Detayları
75PA725EQG 75" QLED 4K ANDROID SMART LED TV Ürününün Satıcısı, Profilo 75PA725EQG 75" QLED 4K ANDROID SMART LED TV ürününü 35890.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
75PA725EQG 75" QLED 4K ANDROID SMART LED TV Yorum Ve Değerlendirmeler
35890.0 Tl ye satışta olan 75PA725EQG 75" QLED 4K ANDROID SMART LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: fena bir televizyon değil görüntü kalitesi ekran geçişleri menüsü idareeder çok iyi değil çok kötüde değil Digitürk hediye kampanyası almamdaetkili oldu fiyatına göre alınabilir bir televizyon ama 75 inç çok büyükbenim salonum çok büyük olmasına rağmen yinede salonda büyük kaldı
İsim: k** k**
Tarih: 26 Eylül 2024
Satıcı: İstereyon
Yorum: Televizyon Gerçekten On Numara Çok Harika Görüntü Ses Vs Çok Güzel
İsim: M** G**
Tarih: 08 Temmuz 2024
Satıcı: BİRTEK AVM
75PA725EQG 75" QLED 4K ANDROID SMART LED TV Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: Qlet ne demek
Cevap: ekran teknolojisi efendim.
Soru: Ürün çerçevesiz
Cevap: Merhaba efendim ürün çerçevesizdir.Alt tarafında gri çıtası bulunmaktadır.
Soru: Tv Bluetooth var mi
Cevap: var efendim
Soru: Ram ve Rom bilgisi nedir?
Cevap: MERHABA ÜRETİCİ FİRMA TARAFINDAN BİLGİ VERİLMEMİŞTİR EFENDİM.
Soru: Profilo 75 inç TV yi alınca diğitürk sporun yıldızı 1 yıl hediye mi tv yi aldık diyelim diğitürk üyelik nasıl aktif olacak
Cevap: Merhaba efendim profilodan kaynaklı ürünlerimize dijitürk paketini tanımlıyamıyoruz.
Soru: Profilo 75 inç tv alınca diğitürk 1 yıl sporun yıldızı paketi hediyemi alınca hediye diğitürk nasıl aktif olacak birde kumandası akıllı mıı
Cevap: Merhaba efendim profilodan kaynaklı dijitürk paketlerini tanımlıyamıyoruz.
Soru: merhaba. ürün model yılı nedir? ürün sıfır ürünmüdür? ürüne optik internet kablo takılabılıyormu? ürün kurulumunu nasıl yapıyoruz?
Cevap: model yılı 2023 ürün sıfır ürün efendim montaj ücretsiz 3 yıl garantili internet bağlayabilirsiniz
Soru: Merhabalar Tv qled midir?
Cevap: Evet efendim
Soru: optik kablo takiliyo mu yani İnternet kablosu akıllı kumanda varmı
Cevap: merhaba takabilirsiniz efendim.
Soru: Ürün gelince servismi kurulumu sağlıyor servis sağlıyorsa servise bizmi haber vereceğiz
Cevap: servisi çağırmanız gerekmekte efendim.
Soru: merhaba ürün duvara monte edilen türden mi çünkü ufak çocuk var masa üstüne olmaz
Cevap: merhaba duvara monte ettirebilirsiniz efendim.
Soru: Digitürk üyeliği halen devam ediyormu
Cevap: Merhaba efendim profilodan kaynaklı dijitürk paketini tanımlayamıyoruz. İyi günler dileriz.
Soru: ekran LED mi Qled mi
Cevap: Merhabalar, 75PA725EQG 75" QLED
Soru: profilo Digitürk sporun yıldızı paketi aktif mi kampanya 30 eylüle kadar devam ediyor eğer aktifse satın alacam
Cevap: EVET EFENDİM DEVAM EDİYOR
Soru: 30 bine olurmu usta
Cevap: Hayır efendim
Soru: kurulum ücretli midir kutu hiç acildimi
Cevap: ücretsiz efendim.. kurulum için bize bilgi vermeniz yeterli servis yönlendiriyoruz..açılmamış kolidir
Soru: Kumanda akıllı mı duvar askı aparatı kutuda varmı
Cevap: AKILLI KUMANDA VAR ASKI APARATI SERVISTEN LABİLİRSİNİZ
Soru: Bluetooth özelliği var mı acaba
Cevap: üRÜN DETAYLI ÖZELLİKLERİNDEN BAKABİLİRSİNİZ.
Soru: merhaba ürün nere üretimi
Cevap: Türkiye efendim.
Soru: Sizden dönüş bekliyorum. Acil taraftan
Cevap: Merhabalar, sizlerle görüşülüp bilgi verilmiştir.
75PA725EQG 75" QLED 4K ANDROID SMART LED TV Detaylı Resimler

75PA725EQG 75" QLED 4K ANDROID SMART LED TV En Uygun Satış Linki

Profilo 75PA725EQG 75" QLED 4K ANDROID SMART LED TV Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Profilo 75PA725EQG 75" QLED 4K ANDROID SMART LED TV yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.