Meltem
Bilgili
9 Fonksiyon Retro Bej Ankastre Set (8218 Fırın + 3326 Ocak + 8716 Davlumbaz) Ürün Alınmaya Değer Mi?
9 Fonksiyon Retro Bej Ankastre Set (8218 Fırın + 3326 Ocak + 8716 Davlumbaz) Güncel Satış Fiyatı 24929.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
9 Fonksiyon Retro Bej Ankastre Set (8218 Fırın + 3326 Ocak + 8716 Davlumbaz) Alanlar Memnun Mu?
9 Fonksiyon Retro Bej Ankastre Set (8218 Fırın + 3326 Ocak + 8716 Davlumbaz) Hakkında yaklaşık 1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
9 Fonksiyon Retro Bej Ankastre Set (8218 Fırın + 3326 Ocak + 8716 Davlumbaz) Teknik Açıklamalar
9 Fonksiyon Retro Bej Ankastre Set (8218 Fırın + 3326 Ocak + 8716 Davlumbaz) Ürününün Satıcısı, Simfer 9 Fonksiyon Retro Bej Ankastre Set (8218 Fırın + 3326 Ocak + 8716 Davlumbaz) ürününü 24929.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
9 Fonksiyon Retro Bej Ankastre Set (8218 Fırın + 3326 Ocak + 8716 Davlumbaz) Ürün Hakkındaki Yorumlar
24929.0 Tl ye satışta olan 9 Fonksiyon Retro Bej Ankastre Set (8218 Fırın + 3326 Ocak + 8716 Davlumbaz) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: biz çok beğendik güzel duruyor rustic bejini tercih ettik
İsim: **** ****
Tarih: 06 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: GÜLER AVM
9 Fonksiyon Retro Bej Ankastre Set (8218 Fırın + 3326 Ocak + 8716 Davlumbaz) Merak Edilen Konular
Soru: merhaba LPG uyumlumudur
Cevap: Merhabalar efendim lpg doğalgaz tüp hepsine uyumludur
Soru: ocak tamperli cam mi seramik cam mi
Cevap: Merhaba iyi akşamlar tamperli cam efendim
Soru: Merhaba ocak camı kalınlığı nedir?
Cevap: Merhaba; Ürünümüzün cam kalınlığı 8 MM'dir İyi günler dileriz.
Soru: Merhaba Ocak cam kalınlığı nedir ?
Soru: Merhabalar, mutfakta davlumbaz baca çıkışı yok, bu ürün filteri mi uygunmudur bizim için
Cevap: Merhaba; Ürünümüzün bacalı ve bacasız kullanımı mevcuttur. Karbonfiltre ile kullanabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: beyazı var mi
Cevap: Merhaba iyi günler Yeni Airfry serilerinden tercih edebilirsiniz efendim
Soru: merhaba rustik beyaz mevcut mu sizde
Cevap: MERHABALAR EFENDİM HAYIR TEK RENKTİR
Soru: Beyaz rengi varmi
Cevap: Merhaba iyi geceler Trendyol Güler avm mağazamızdan farklı modeller ve renkler mevcuttur dilerseniz efendim
Soru: mrb beyaz rengi yokmu arıza durumunda servisi varmı ilçedeyim servisi varsa ilçelere geliyormu
Cevap: Merhaba; Beyaz rengi şuan stoklarımızda bulunmamaktadır. Tüm illerimizde servis ağımız bulunmaktadır en yakın servis sizlere hizmet desteği verir. İyi günler dileriz.
Soru: Beyaz rengini alabilirmiyiz
Cevap: MERHABALAR EFENDİM 8212-3654-8739 BEYAZ SETİMİZ MEVCUTTUR DEĞERLENDİREBİLİRSİNİZ
Soru: Merhabalar fırın turbo ve normal elektrikli ayarı varmı
Cevap: MERHABALAR EFENDİM EVET İKİSİDE VARDIR
Soru: residanslar gizli mi yoksa açık mi?
Cevap: GİZLİ EFENDİM.
Soru: Sadece fırın alabilir miyim
Cevap: SADECE FIRIN ŞATIŞIMIZ BU ÜRÜNDE YOKTUR EFENDİM.
Soru: merhaba renk olarak bej yazıyor ama krem rengi görünüyor acaba aynı görseldeki renk mi yoksa daha koyumu
Cevap: Merhabalar efendim bej rengidir
Soru: Merhaba Ocak doğal gazlı ?
Cevap: Merhabalar efendim Ister dogalgaz isterseniz tüp ile uyumlu çevrilebilir
Soru: sadece davlumbaz ve fırını var mı acaba
Cevap: Merhaba iyi günler bu set olarak mevcut efendim beyaz ve siyah olarak düşünürseniz mevcut
Soru: Kurulumu nasıl oluyor
Cevap: Merhabalar efendim simfer yetkili servisi tarafından ücretsiz yapılmaktadır
Soru: Merhaba.Ocak doğal gazlı dimi ?
Soru: Merhaba altın sarısı detayları silindikçe yıpranıp renk atar mı acaba malzemesi nedir?
Cevap: Merhabalar efendim renk atmaz müşteri memnuniyeti yüksek üründür biz üretici firma değiliz satıcı olduğumuz için üretim malzemelerini bilmiyoruz simfer müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz
9 Fonksiyon Retro Bej Ankastre Set (8218 Fırın + 3326 Ocak + 8716 Davlumbaz) Görseller
9 Fonksiyon Retro Bej Ankastre Set (8218 Fırın + 3326 Ocak + 8716 Davlumbaz) En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
9 Fonksiyon Retro Bej Ankastre Set (8218 Fırın + 3326 Ocak + 8716 Davlumbaz) Güncel Satış Fiyatı 24929.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
9 Fonksiyon Retro Bej Ankastre Set (8218 Fırın + 3326 Ocak + 8716 Davlumbaz) Alanlar Memnun Mu?
9 Fonksiyon Retro Bej Ankastre Set (8218 Fırın + 3326 Ocak + 8716 Davlumbaz) Hakkında yaklaşık 1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
9 Fonksiyon Retro Bej Ankastre Set (8218 Fırın + 3326 Ocak + 8716 Davlumbaz) Teknik Açıklamalar
9 Fonksiyon Retro Bej Ankastre Set (8218 Fırın + 3326 Ocak + 8716 Davlumbaz) Ürününün Satıcısı, Simfer 9 Fonksiyon Retro Bej Ankastre Set (8218 Fırın + 3326 Ocak + 8716 Davlumbaz) ürününü 24929.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
9 Fonksiyon Retro Bej Ankastre Set (8218 Fırın + 3326 Ocak + 8716 Davlumbaz) Ürün Hakkındaki Yorumlar
24929.0 Tl ye satışta olan 9 Fonksiyon Retro Bej Ankastre Set (8218 Fırın + 3326 Ocak + 8716 Davlumbaz) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: biz çok beğendik güzel duruyor rustic bejini tercih ettik
İsim: **** ****
Tarih: 06 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: GÜLER AVM
9 Fonksiyon Retro Bej Ankastre Set (8218 Fırın + 3326 Ocak + 8716 Davlumbaz) Merak Edilen Konular
Soru: merhaba LPG uyumlumudur
Cevap: Merhabalar efendim lpg doğalgaz tüp hepsine uyumludur
Soru: ocak tamperli cam mi seramik cam mi
Cevap: Merhaba iyi akşamlar tamperli cam efendim
Soru: Merhaba ocak camı kalınlığı nedir?
Soru: Merhaba Ocak cam kalınlığı nedir ?
Soru: Merhabalar, mutfakta davlumbaz baca çıkışı yok, bu ürün filteri mi uygunmudur bizim için
Cevap: Merhaba; Ürünümüzün bacalı ve bacasız kullanımı mevcuttur. Karbonfiltre ile kullanabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: beyazı var mi
Cevap: Merhaba iyi günler Yeni Airfry serilerinden tercih edebilirsiniz efendim
Soru: merhaba rustik beyaz mevcut mu sizde
Cevap: MERHABALAR EFENDİM HAYIR TEK RENKTİR
Soru: Beyaz rengi varmi
Cevap: Merhaba iyi geceler Trendyol Güler avm mağazamızdan farklı modeller ve renkler mevcuttur dilerseniz efendim
Soru: mrb beyaz rengi yokmu arıza durumunda servisi varmı ilçedeyim servisi varsa ilçelere geliyormu
Cevap: Merhaba; Beyaz rengi şuan stoklarımızda bulunmamaktadır. Tüm illerimizde servis ağımız bulunmaktadır en yakın servis sizlere hizmet desteği verir. İyi günler dileriz.
Soru: Beyaz rengini alabilirmiyiz
Cevap: MERHABALAR EFENDİM 8212-3654-8739 BEYAZ SETİMİZ MEVCUTTUR DEĞERLENDİREBİLİRSİNİZ
Soru: Merhabalar fırın turbo ve normal elektrikli ayarı varmı
Cevap: MERHABALAR EFENDİM EVET İKİSİDE VARDIR
Soru: residanslar gizli mi yoksa açık mi?
Cevap: GİZLİ EFENDİM.
Soru: Sadece fırın alabilir miyim
Cevap: SADECE FIRIN ŞATIŞIMIZ BU ÜRÜNDE YOKTUR EFENDİM.
Soru: merhaba renk olarak bej yazıyor ama krem rengi görünüyor acaba aynı görseldeki renk mi yoksa daha koyumu
Cevap: Merhabalar efendim bej rengidir
Soru: Merhaba Ocak doğal gazlı ?
Soru: sadece davlumbaz ve fırını var mı acaba
Cevap: Merhaba iyi günler bu set olarak mevcut efendim beyaz ve siyah olarak düşünürseniz mevcut
Soru: Kurulumu nasıl oluyor
Cevap: Merhabalar efendim simfer yetkili servisi tarafından ücretsiz yapılmaktadır
Soru: Merhaba.Ocak doğal gazlı dimi ?
Soru: Merhaba altın sarısı detayları silindikçe yıpranıp renk atar mı acaba malzemesi nedir?
Cevap: Merhabalar efendim renk atmaz müşteri memnuniyeti yüksek üründür biz üretici firma değiliz satıcı olduğumuz için üretim malzemelerini bilmiyoruz simfer müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz
9 Fonksiyon Retro Bej Ankastre Set (8218 Fırın + 3326 Ocak + 8716 Davlumbaz) Görseller

9 Fonksiyon Retro Bej Ankastre Set (8218 Fırın + 3326 Ocak + 8716 Davlumbaz) En Uygun Satış Linki

Simfer 9 Fonksiyon Retro Bej Ankastre Set (8218 Fırın + 3326 Ocak + 8716 Davlumbaz) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Simfer 9 Fonksiyon Retro Bej Ankastre Set (8218 Fırın + 3326 Ocak + 8716 Davlumbaz) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.