GökyüzüRuhu
Bilgili
910 Kmg A++ Sınıfı Manhattan Grey 9 kg Kurutma Makinesi En Ucuzu Nerede Bulunur?
910 Kmg A++ Sınıfı Manhattan Grey 9 kg Kurutma Makinesi Şu Anki Fiyat Aralığı 30999.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
910 Kmg A++ Sınıfı Manhattan Grey 9 kg Kurutma Makinesi Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
910 Kmg A++ Sınıfı Manhattan Grey 9 kg Kurutma Makinesi Hakkında yaklaşık 28 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
910 Kmg A++ Sınıfı Manhattan Grey 9 kg Kurutma Makinesi Teknik Detaylar
910 Kmg A++ Sınıfı Manhattan Grey 9 kg Kurutma Makinesi Ürününün Satıcısı, Arçelik 910 Kmg A++ Sınıfı Manhattan Grey 9 kg Kurutma Makinesi ürününü 30999.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
910 Kmg A++ Sınıfı Manhattan Grey 9 kg Kurutma Makinesi Yorumlar Hakkında Bilgi
30999.0 Tl ye satışta olan 910 Kmg A++ Sınıfı Manhattan Grey 9 kg Kurutma Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
28 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: Gerçekten memnuniyet duyabileceğiniz bir ürün kendi adımıza aldığımızamemnun kaldık.
İsim: E** C** B**
Tarih: 15 Nisan 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: konsept34
Yorum: Güzel ürün beğedim
İsim: D** U**
Tarih: Elite Üye
Beden: 22 Eylül 2024
Satıcı: Alataş Dayanıklı Tüketim
Yorum: Hızlı teslimat ve aşırı kaliteli ürün bugün ilk kez kullandım ve aşırımemnun kaldım. Arçelik kalitesi yine şaşmadı fakat satıcı da çok iyikuzenimde aynı satıcıdan aldı aşırı memnun kaldık teşekkürler
İsim: S** A** T**
Beden: 31 Aralık 2023
Satıcı: ZÜMRÜT ÇARŞI -ZÜMPA
Yorum: Çok güzel kurtarıcı tavsiye ederim
İsim: B** Ö**
Tarih: 08 Aralık 2023
Satıcı: ANKAMALL ÇELİKBAŞLAR
Yorum: çok memnunum iyiki dediğim bir makine her türlü kurutmayi yaptım çekmeyipranma yaşamadı m kurumayan çamaşır derdi ve çamaşırların birikmesineson verdi beni bir stresten kurtardı
İsim: A** A**
Tarih: 20 Eylül 2022
Satıcı: Buybuy
Yorum: urun gercekten harika. bugune kadar camasir asmak ve kurumasinibeklemekle bosuna ugrasmisim. makina kesinlikle harika. enerji tasarrufubir okadar iyi. sessiz modda calismasi ayrica guzel.
İsim: Burcu C.
Tarih: 17 Ocak 2022
Satıcı: BIRBEYAZ
Yorum: Çok iyi tşk
İsim: M** E**
Tarih: 06 Ocak 2022
Satıcı: E-Trend
Yorum: Çekme yapmıyor gayet memnunuz süre uzatıyor deniyor karma ve kot modundakullanıyorum başlatınca sayaç kuruyorum dakikasında bitiyor
İsim: Y** B**
Tarih: 16 Aralık 2023
Satıcı: KAHRAMANOĞULLARI
Yorum: Ürü sipariş ettiğimde diğer gün servis tarafından aranıpbilgilendirmeler yapılıp randevu oluşturuluyor sizin ekstra servisiaramanıza gerek kalmıyor zaten servis tarafından da getirilip kuruluyor.İki kez kullandım kurutmayı ikisinde de şunu fark ettim. Sessiz birmakine değil öncelikle. tık tık diye sesler çıkartıyor ara ara veçevresine çok fazla ıDevamını Oku
İsim: E** K**
Tarih: 12 Aralık 2023
Satıcı: MASKHOME
Yorum: Daha bir defa denedim ama ben beğendim gayet iyi kurutması vardı
İsim: G** K**
Tarih: 21 Mayıs 2023
Yorum: bugüne kadar neden almamışım diye üzüldüm.cok iyi performans elektrikfaturasında çok bir fark yaratmadı.filtresindeki topladığı tozainanamayacaksiniz.cok iyi
İsim: ş** e**
Tarih: 12 Ocak 2022
Yorum: 4 .kullanımda bozuldu degistirilmiyor
İsim: F** m** Y**
Tarih: 30 Ekim 2023
Satıcı: BEYAZESYAEVİMDE
Yorum: Ürün sorunsuz şekilde elime ulaştı. Satıcı çok ilgiliydi kesinlikledüşünmeden alabilirsiniz. Kurulumda Arçelik yetkili servis tarafındangerçekleştirildi tavsiye ediyorum
İsim: bensanadiyorum
Tarih: Fenomen
Beden: 29 Mart 2023
Yorum: Mükemmel bir ürün keşke daha önce alsaydım. Çamaşır asma derdi yok.Satıcı da sorunsuz şekilde ürünü ulaştırdı. Teşekkürler
İsim: A** Ö** S**
Beden: 24 Ocak 2024
Yorum: Güzel kurutuyor hepsüni denedikten sınra yazıyorum kot pantolon birazçekiyor ve çamaşırşarı biraz solduruyor onun dışında güzel diğerçamaşırlarda çekme olmadı ayrıca satıcı ertesi gün aradı ve randevuoluşturdukar hemen geldi
İsim: C** G**
Tarih: 03 Ocak 2024
Yorum: Satıcı ürünü hemen kargoya verdi.Sorunsuz bir şekilde elimizeulaştı.Servis kurdu.Resmen hayatımız kolaylaştı.Öncesinde çamaşırkurutmak bir kaosa dönüşüyordu.
İsim: İ** a** T**
Tarih: 31 Aralık 2023
Satıcı: TÜRKOĞLU AVM
Yorum: tek kelimeyle mükemmel sorunsuz geldi sizi arayıp randevu oluşturuyorlarservis gelip kurulumunu yapıyor teşekkürler
İsim: **** ****
Tarih: 22 Aralık 2023
Yorum: Kısa sürede(7 gün) elimize sorunsuz bir şekilde ulaştı ( Sizinleiletişime geçiyorlar ve direk servise yönlendirme yapılıyor ve servisgetirip kuruyor. )
Tarih: 28 Kasım 2023
Yorum: Ürün sorunsuz elime ulaştı satıcı çok ilgili ve güvenilir ürünü servisgetirdi hemen kurdular odanın içinde çamaşır serme derdimde bittigerçekten mükemmel tavsiye ederim..
İsim: E** Ç**
Tarih: 20 Kasım 2023
910 Kmg A++ Sınıfı Manhattan Grey 9 kg Kurutma Makinesi Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: Merhaba uzatma kablosu kullanmamızda bir sıkıntı olur mu kullanılmıyor diye gördüm internette ama doğruluk payı nedir
Cevap: Efendim hiçbir elektronik cihaz uzatmalarla kullanmaması gerekir
Soru: Kolay gelsin hotpoint ariston çamaşır makinesi var 9 kg bu kurutma makinesi onun üzerine olur mu
Cevap: olur efendim
Soru: 910 kmi ile 910 kmg farklı modeller mi oluyor, eğer öyleyse farkı nedir aceba?
Cevap: 910 KM - BEYAZ / 910 KMG: GRION rek farkı var efendim
Soru: Merhaba nem sensörü var mı?
Cevap: VAR EFENDİM
Soru: Kapağı cam mı plastik mi ?
Cevap: plastik efendim
Soru: Samsung 9kg çamaşır makinası üstüne kurulumu uygun mu?
Cevap: Merhabalar, evet uygundur.
Soru: kazanı çelik mi , galvaniz mi?
Cevap: Çelik kazan efendim
Soru: 900kmx s farkı nedir
Cevap: Renk farkı vardır efendim
Soru: Dolap kuruluğu şeklinde mi çıkarıyor?
Cevap: Merhabalar, programlarda dolap kuruluğuda mevcuttur.
Soru: Yünlü Kazaklar da kurutma yapıyor mu bı yorum da kullanan kişi kazaklar da kurutma yabmıyor diye yazmış
Cevap: Her kumaş türüne göre uygun program seçmelisiniz.
Soru: Bu modelin 900 km s den farkı ne acaba
Cevap: 910 KMG daha üst segment, renk farkı var, dokunmatik tuş ve wifi farkı var
Soru: Kazanı çekilmi
Cevap: Çelik efendim
Soru: meraba 910 km arasındaki fark nedir
Cevap: Merhaba, Renk farkı vardır,dışında gri boya katmanı vardır.
Soru: Bütün şehirlere gönderim yapıyor musunuz
Cevap: Merhabalar, evet gönderim sağlıyoruz.
Soru: 7 kiloluk Samsung kurutma makinesine kurulum yapiyorl.mu sesi yüksek mi birde elektrik tüketimi nasıl
Cevap: DERİNLİĞİ KURTARIYORSA KURULUM YAPILIR EFENDİM SES SEVİYESİ STANDART VE ENERJİ TASARRUFLUDUIR
Soru: ısı pompalı ve yoğuşmalı farkı avantaj dezavantajları neler
Cevap: Yoğuşmalı artık eski bir sistem, ısı pompalı sistem daha yeni bir sistem en büyük avantajı enerji tasarrufudur. Yoğuşmalı sisteme göre herhangi bir dezavantajı bulunmamaktadır.
Soru: Merhaba mağazanız nerde
Cevap: merhaba istanbulda
Soru: İnox varmı su lekesi felan tutmuyor demi temizlediginizdr sildıgınızde
Cevap: inoxu yok efendim.temzilendiği zaman su lekesi bırakmaz
Soru: Ürün de gider var mı yoksa fişe taksak yeterli mi ?
Cevap: İster gidere bağlayabilirsiniz dilerseniz içinde bulunan su tankına doldurabilirsiniz.
Soru: 10 yıl motor garantisi var mı?
Cevap: Var efendim
910 Kmg A++ Sınıfı Manhattan Grey 9 kg Kurutma Makinesi Resim Galerisi
910 Kmg A++ Sınıfı Manhattan Grey 9 kg Kurutma Makinesi En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
910 Kmg A++ Sınıfı Manhattan Grey 9 kg Kurutma Makinesi Şu Anki Fiyat Aralığı 30999.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
910 Kmg A++ Sınıfı Manhattan Grey 9 kg Kurutma Makinesi Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
910 Kmg A++ Sınıfı Manhattan Grey 9 kg Kurutma Makinesi Hakkında yaklaşık 28 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
910 Kmg A++ Sınıfı Manhattan Grey 9 kg Kurutma Makinesi Teknik Detaylar
910 Kmg A++ Sınıfı Manhattan Grey 9 kg Kurutma Makinesi Ürününün Satıcısı, Arçelik 910 Kmg A++ Sınıfı Manhattan Grey 9 kg Kurutma Makinesi ürününü 30999.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
910 Kmg A++ Sınıfı Manhattan Grey 9 kg Kurutma Makinesi Yorumlar Hakkında Bilgi
30999.0 Tl ye satışta olan 910 Kmg A++ Sınıfı Manhattan Grey 9 kg Kurutma Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
28 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: Gerçekten memnuniyet duyabileceğiniz bir ürün kendi adımıza aldığımızamemnun kaldık.
İsim: E** C** B**
Tarih: 15 Nisan 2023
Satıcı: konsept34
Yorum: Güzel ürün beğedim
İsim: D** U**
Beden: 22 Eylül 2024
Satıcı: Alataş Dayanıklı Tüketim
Yorum: Hızlı teslimat ve aşırı kaliteli ürün bugün ilk kez kullandım ve aşırımemnun kaldım. Arçelik kalitesi yine şaşmadı fakat satıcı da çok iyikuzenimde aynı satıcıdan aldı aşırı memnun kaldık teşekkürler

İsim: S** A** T**
Beden: 31 Aralık 2023
Yorum: Çok güzel kurtarıcı tavsiye ederim
İsim: B** Ö**
Tarih: 08 Aralık 2023
Satıcı: ANKAMALL ÇELİKBAŞLAR
Yorum: çok memnunum iyiki dediğim bir makine her türlü kurutmayi yaptım çekmeyipranma yaşamadı m kurumayan çamaşır derdi ve çamaşırların birikmesineson verdi beni bir stresten kurtardı
İsim: A** A**
Tarih: 20 Eylül 2022
Satıcı: Buybuy
Yorum: urun gercekten harika. bugune kadar camasir asmak ve kurumasinibeklemekle bosuna ugrasmisim. makina kesinlikle harika. enerji tasarrufubir okadar iyi. sessiz modda calismasi ayrica guzel.
İsim: Burcu C.
Tarih: 17 Ocak 2022
Satıcı: BIRBEYAZ
Yorum: Çok iyi tşk
İsim: M** E**
Tarih: 06 Ocak 2022
Yorum: Çekme yapmıyor gayet memnunuz süre uzatıyor deniyor karma ve kot modundakullanıyorum başlatınca sayaç kuruyorum dakikasında bitiyor
İsim: Y** B**
Tarih: 16 Aralık 2023
Yorum: Ürü sipariş ettiğimde diğer gün servis tarafından aranıpbilgilendirmeler yapılıp randevu oluşturuluyor sizin ekstra servisiaramanıza gerek kalmıyor zaten servis tarafından da getirilip kuruluyor.İki kez kullandım kurutmayı ikisinde de şunu fark ettim. Sessiz birmakine değil öncelikle. tık tık diye sesler çıkartıyor ara ara veçevresine çok fazla ıDevamını Oku
İsim: E** K**
Tarih: 12 Aralık 2023
Yorum: Daha bir defa denedim ama ben beğendim gayet iyi kurutması vardı
İsim: G** K**
Tarih: 21 Mayıs 2023
Yorum: bugüne kadar neden almamışım diye üzüldüm.cok iyi performans elektrikfaturasında çok bir fark yaratmadı.filtresindeki topladığı tozainanamayacaksiniz.cok iyi
İsim: ş** e**
Tarih: 12 Ocak 2022
Yorum: 4 .kullanımda bozuldu degistirilmiyor
İsim: F** m** Y**
Tarih: 30 Ekim 2023
Yorum: Ürün sorunsuz şekilde elime ulaştı. Satıcı çok ilgiliydi kesinlikledüşünmeden alabilirsiniz. Kurulumda Arçelik yetkili servis tarafındangerçekleştirildi tavsiye ediyorum
İsim: bensanadiyorum
Tarih: Fenomen
Beden: 29 Mart 2023
Yorum: Mükemmel bir ürün keşke daha önce alsaydım. Çamaşır asma derdi yok.Satıcı da sorunsuz şekilde ürünü ulaştırdı. Teşekkürler
İsim: A** Ö** S**
Beden: 24 Ocak 2024
Yorum: Güzel kurutuyor hepsüni denedikten sınra yazıyorum kot pantolon birazçekiyor ve çamaşırşarı biraz solduruyor onun dışında güzel diğerçamaşırlarda çekme olmadı ayrıca satıcı ertesi gün aradı ve randevuoluşturdukar hemen geldi
İsim: C** G**
Tarih: 03 Ocak 2024
Yorum: Satıcı ürünü hemen kargoya verdi.Sorunsuz bir şekilde elimizeulaştı.Servis kurdu.Resmen hayatımız kolaylaştı.Öncesinde çamaşırkurutmak bir kaosa dönüşüyordu.
İsim: İ** a** T**
Tarih: 31 Aralık 2023
Satıcı: TÜRKOĞLU AVM
Yorum: tek kelimeyle mükemmel sorunsuz geldi sizi arayıp randevu oluşturuyorlarservis gelip kurulumunu yapıyor teşekkürler
Tarih: 22 Aralık 2023
Yorum: Kısa sürede(7 gün) elimize sorunsuz bir şekilde ulaştı ( Sizinleiletişime geçiyorlar ve direk servise yönlendirme yapılıyor ve servisgetirip kuruyor. )
Tarih: 28 Kasım 2023
Yorum: Ürün sorunsuz elime ulaştı satıcı çok ilgili ve güvenilir ürünü servisgetirdi hemen kurdular odanın içinde çamaşır serme derdimde bittigerçekten mükemmel tavsiye ederim..
İsim: E** Ç**
Tarih: 20 Kasım 2023
910 Kmg A++ Sınıfı Manhattan Grey 9 kg Kurutma Makinesi Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: Merhaba uzatma kablosu kullanmamızda bir sıkıntı olur mu kullanılmıyor diye gördüm internette ama doğruluk payı nedir
Cevap: Efendim hiçbir elektronik cihaz uzatmalarla kullanmaması gerekir
Soru: Kolay gelsin hotpoint ariston çamaşır makinesi var 9 kg bu kurutma makinesi onun üzerine olur mu
Cevap: olur efendim
Soru: 910 kmi ile 910 kmg farklı modeller mi oluyor, eğer öyleyse farkı nedir aceba?
Cevap: 910 KM - BEYAZ / 910 KMG: GRION rek farkı var efendim
Soru: Merhaba nem sensörü var mı?
Cevap: VAR EFENDİM
Soru: Kapağı cam mı plastik mi ?
Cevap: plastik efendim
Soru: Samsung 9kg çamaşır makinası üstüne kurulumu uygun mu?
Cevap: Merhabalar, evet uygundur.
Soru: kazanı çelik mi , galvaniz mi?
Cevap: Çelik kazan efendim
Soru: 900kmx s farkı nedir
Cevap: Renk farkı vardır efendim
Soru: Dolap kuruluğu şeklinde mi çıkarıyor?
Cevap: Merhabalar, programlarda dolap kuruluğuda mevcuttur.
Soru: Yünlü Kazaklar da kurutma yapıyor mu bı yorum da kullanan kişi kazaklar da kurutma yabmıyor diye yazmış
Cevap: Her kumaş türüne göre uygun program seçmelisiniz.
Soru: Bu modelin 900 km s den farkı ne acaba
Cevap: 910 KMG daha üst segment, renk farkı var, dokunmatik tuş ve wifi farkı var
Soru: Kazanı çekilmi
Cevap: Çelik efendim
Soru: meraba 910 km arasındaki fark nedir
Cevap: Merhaba, Renk farkı vardır,dışında gri boya katmanı vardır.
Soru: Bütün şehirlere gönderim yapıyor musunuz
Cevap: Merhabalar, evet gönderim sağlıyoruz.
Soru: 7 kiloluk Samsung kurutma makinesine kurulum yapiyorl.mu sesi yüksek mi birde elektrik tüketimi nasıl
Cevap: DERİNLİĞİ KURTARIYORSA KURULUM YAPILIR EFENDİM SES SEVİYESİ STANDART VE ENERJİ TASARRUFLUDUIR
Soru: ısı pompalı ve yoğuşmalı farkı avantaj dezavantajları neler
Cevap: Yoğuşmalı artık eski bir sistem, ısı pompalı sistem daha yeni bir sistem en büyük avantajı enerji tasarrufudur. Yoğuşmalı sisteme göre herhangi bir dezavantajı bulunmamaktadır.
Soru: Merhaba mağazanız nerde
Cevap: merhaba istanbulda
Soru: İnox varmı su lekesi felan tutmuyor demi temizlediginizdr sildıgınızde
Cevap: inoxu yok efendim.temzilendiği zaman su lekesi bırakmaz
Soru: Ürün de gider var mı yoksa fişe taksak yeterli mi ?
Cevap: İster gidere bağlayabilirsiniz dilerseniz içinde bulunan su tankına doldurabilirsiniz.
Soru: 10 yıl motor garantisi var mı?
Cevap: Var efendim
910 Kmg A++ Sınıfı Manhattan Grey 9 kg Kurutma Makinesi Resim Galerisi

910 Kmg A++ Sınıfı Manhattan Grey 9 kg Kurutma Makinesi En Uygun Satış Linki

Arçelik 910 Kmg A++ Sınıfı Manhattan Grey 9 kg Kurutma Makinesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Arçelik 910 Kmg A++ Sınıfı Manhattan Grey 9 kg Kurutma Makinesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.