A22-lb-x329 Full Hd (FHD) Tv Siyah Tavsiye Edilen Yer Neresi-

Arzu

Bilgili
14 Eyl 2023
602
0
15
A22-lb-x329 Full Hd (FHD) Tv Siyah Alınmaya Değer Mi?
A22-lb-x329 Full Hd (FHD) Tv Siyah Şu Anki Fiyat Aralığı 8000.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

A22-lb-x329 Full Hd (FHD) Tv Siyah Gerçekten İyi Mi?

A22-lb-x329 Full Hd (FHD) Tv Siyah Hakkında yaklaşık 1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 1.0 .

A22-lb-x329 Full Hd (FHD) Tv Siyah Ürün Özellikleri

A22-lb-x329 Full Hd (FHD) Tv Siyah Ürününün Satıcısı, Arçelik A22-lb-x329 Full Hd (FHD) Tv Siyah ürününü 8000.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

A22-lb-x329 Full Hd (FHD) Tv Siyah Ürün Hakkındaki Yorumlar
8000.0 Tl ye satışta olan A22-lb-x329 Full Hd (FHD) Tv Siyah Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 1.0

Yorum: gönderici firma televizyonu şubeden teslim alinacak şeklinde kargolamiş.anne ve babama hediye almıştık. son ana kadar bu durumdan haberim olmadıüstelik. yurtici kargoya rica ettim, sagolsunlar eve bıraktılarsonra.boupe bir gönderim yapacaklarını bilseydim kesinlikle başka birmağazadan alırdım.
İsim: G** K**
Tarih: 29 Nisan 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: KOÇKARDEŞLER DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI

A22-lb-x329 Full Hd (FHD) Tv Siyah Sıkça Sorulan Sorular

Soru: 55 ekran kendinden uydulumu
Cevap: Kendinden uydulu değil efendim

Soru: internet bağlantısı varmi
Cevap: Yok efendim

Soru: merhabalar bu TV'nin alt ayak kısmını gönderebiliyor musunuz ayrı olarak ya da nereden bulabilirim link var mı
Cevap: Arçelik çağrı merkezinden bilgi alabilirsiniz

A22-lb-x329 Full Hd (FHD) Tv Siyah Detaylı Fotoğraflar

A22-lb-x329 Full Hd (FHD) Tv Siyah En Uygun Satış Linki

Hakkımızda

• Enuygunfirmalar.com, kullanıcıların her türlü ürünün en uygun fiyatlarını bulmalarına yardımcı olan bir forum platformudur. Gönüllü üyelerimiz tarafından sağlanan bilgilerle alışveriş deneyiminizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Ancak, burada sunulan bilgilerin doğruluğunu garanti edemeyiz. Kullanıcıların, alışveriş yaparken kendi araştırmalarını yapmaları önemlidir. En iyi fırsatları keşfedin, fakat kararlarınızı dikkatli bir şekilde verin!

Kullanıcı Menüsü