Zuleyha
Bilgili
Ailipu Aılepu Profesyonel 3500watt Dokumatik Elektrikli Lazer Indüksiyon Ocak Genel Pişirici Bu Ürünü Almalı Mı?
Ailipu Aılepu Profesyonel 3500watt Dokumatik Elektrikli Lazer Indüksiyon Ocak Genel Pişirici Şu Anki Satış Fiyatı 1699.99 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Ailipu Aılepu Profesyonel 3500watt Dokumatik Elektrikli Lazer Indüksiyon Ocak Genel Pişirici Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
Ailipu Aılepu Profesyonel 3500watt Dokumatik Elektrikli Lazer Indüksiyon Ocak Genel Pişirici Hakkında yaklaşık 14 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .
Ailipu Aılepu Profesyonel 3500watt Dokumatik Elektrikli Lazer Indüksiyon Ocak Genel Pişirici Ürün Detayları
Ailipu Aılepu Profesyonel 3500watt Dokumatik Elektrikli Lazer Indüksiyon Ocak Genel Pişirici Ürününün Satıcısı, teknotrust Ailipu Aılepu Profesyonel 3500watt Dokumatik Elektrikli Lazer Indüksiyon Ocak Genel Pişirici ürününü 1699.99 Tl'den Satılmaktadır.
Ailipu Aılepu Profesyonel 3500watt Dokumatik Elektrikli Lazer Indüksiyon Ocak Genel Pişirici Kullananlar
1699.99 Tl ye satışta olan Ailipu Aılepu Profesyonel 3500watt Dokumatik Elektrikli Lazer Indüksiyon Ocak Genel Pişirici Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
14 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1
Yorum: ürün güzel begendim ama garanti belgesi içinde yoktu dört yıllık satınaldık ama yok
İsim: **** ****
Tarih: 22 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: TABİKİ BİZ
Yorum: sağlam ulaştı tüm tencerelerde kullanılabiliyor beğendik
İsim: S** K**
Tarih: 19 Eylül 2024
Satıcı: NEXUS GLOBAL
Yorum: Ürün gerçekten çok iyi tavsiye ederim hemen ısıtıyo
İsim: M** d** A**
Tarih: 25 Ağustos 2024
Yorum: ürün çok iyi teflon tencere ile denedim çok hızlı pişirdi tekrar siparişvermeyi düşünüyorum
İsim: E** D**
Tarih: 13 Ağustos 2024
Satıcı: Apar Shop
Yorum: Çok güzel teşekkür ederim
Tarih: 12 Temmuz 2024
Yorum: Ürün kırık geldi iade …
İsim: JILAN B.
Tarih: 26 Ağustos 2024
Yorum: ÜRÜN DÜN GELDİ AMA SAYI YARIM GELDİ TAM DEĞİL FİRMA SORDUK BİZ TESTYAPTIK GÖNDER DİK ŞAKA GİBİ
İsim: E** U**
Tarih: 22 Ağustos 2024
Ailipu Aılepu Profesyonel 3500watt Dokumatik Elektrikli Lazer Indüksiyon Ocak Genel Pişirici Ürüne İlişkin Sorular
Soru: Garantısı mecut mu ürünün
Cevap: ithalatçı firma garanatili
Soru: bı yerde tüm tencereleri tutmaz yazmişsiniz bir yerde de her tencereye uygun anlayamadim?
Cevap: her tencereye uygun
Soru: siyah renk mi gonderiyorsunuz kırmızı mi ?
Cevap: Siyah renk Şuan mevcut sadece
Soru: rengi siyah olarakmi geliyor ve granik teflon her türlü tencerede uyum saqliyirmu
Cevap: evet siyah, her türlü tencereyi kabul eder
Soru: Diğer üzeri kırmızı olandan farkı nedir
Cevap: desen farkı var sadece
Soru: alüminyum demlik tencere ile uyumlumu hocam
Cevap: her türlü tencere ile uyumlu
Soru: Her tencereye uyumlumu hocam
Cevap: merhaba, her tencereye uyumlu
Soru: Merhaba tüm tencerelerı alıo mu
Cevap: merhaba, evet
Soru: mrb. pizza yapılrmı direk üstüne
Cevap: Merhaba efendim o sizin marifetinize kalmış birsey
Soru: merhaba elektirik nekadar harcar Volt yüksek olunca elektirik dahami çok harcar
Cevap: YANİ TABİ Kİ GÜÇ NE KADAR FAZLALAŞIRSA ELEKTRİK TÜKETİMİ DE FAZLA OLUR
Soru: tava kabul ediyomu
Cevap: Merhaba, evst
Soru: bütün tencereleri kabul ediyormu
Cevap: Merhaba, evet
Soru: merhaba elektrik çok yakarmi
Cevap: Hayır efendim yakmaz
Soru: elektrik çok yakıyormu
Cevap: 3500W olan ürünümüz tasarrufludur
Soru: üzerinde biber patlıcan közleniyormu
Cevap: Yok efendim, bu ürün kapalı ocak, açık değil
Soru: vatt ısı ayarı en düşük kaç dan başlıyor
Cevap: Merhaba efendim en düşük 200wat sonra 500wat
Soru: merhaba teflon tava yada tencere kabul eder mi
Cevap: merhaba, evet eder
Soru: merhaba üst kısmı ısınıyor mu diher ocaklarda dokunulaniliyor bunda nasıl acaba
Cevap: merhaba, ısınıyor
Soru: her tencereyi aliyormu teflon aliminyum celik kullanimina uygunmu
Cevap: Evet tüm tencerelere uyar efendim
Soru: Her tencereyi algılıyor mu teflon granit çaydanlık
Cevap: Algilar efendim
Ailipu Aılepu Profesyonel 3500watt Dokumatik Elektrikli Lazer Indüksiyon Ocak Genel Pişirici Görsel Galerisi
Ailipu Aılepu Profesyonel 3500watt Dokumatik Elektrikli Lazer Indüksiyon Ocak Genel Pişirici En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Ailipu Aılepu Profesyonel 3500watt Dokumatik Elektrikli Lazer Indüksiyon Ocak Genel Pişirici Şu Anki Satış Fiyatı 1699.99 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Ailipu Aılepu Profesyonel 3500watt Dokumatik Elektrikli Lazer Indüksiyon Ocak Genel Pişirici Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
Ailipu Aılepu Profesyonel 3500watt Dokumatik Elektrikli Lazer Indüksiyon Ocak Genel Pişirici Hakkında yaklaşık 14 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .
Ailipu Aılepu Profesyonel 3500watt Dokumatik Elektrikli Lazer Indüksiyon Ocak Genel Pişirici Ürün Detayları
Ailipu Aılepu Profesyonel 3500watt Dokumatik Elektrikli Lazer Indüksiyon Ocak Genel Pişirici Ürününün Satıcısı, teknotrust Ailipu Aılepu Profesyonel 3500watt Dokumatik Elektrikli Lazer Indüksiyon Ocak Genel Pişirici ürününü 1699.99 Tl'den Satılmaktadır.
Ailipu Aılepu Profesyonel 3500watt Dokumatik Elektrikli Lazer Indüksiyon Ocak Genel Pişirici Kullananlar
1699.99 Tl ye satışta olan Ailipu Aılepu Profesyonel 3500watt Dokumatik Elektrikli Lazer Indüksiyon Ocak Genel Pişirici Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
14 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1
Yorum: ürün güzel begendim ama garanti belgesi içinde yoktu dört yıllık satınaldık ama yok
Tarih: 22 Eylül 2024
Yorum: sağlam ulaştı tüm tencerelerde kullanılabiliyor beğendik
İsim: S** K**
Tarih: 19 Eylül 2024
Yorum: Ürün gerçekten çok iyi tavsiye ederim hemen ısıtıyo
İsim: M** d** A**
Tarih: 25 Ağustos 2024
Yorum: ürün çok iyi teflon tencere ile denedim çok hızlı pişirdi tekrar siparişvermeyi düşünüyorum
İsim: E** D**
Tarih: 13 Ağustos 2024
Yorum: Çok güzel teşekkür ederim
Tarih: 12 Temmuz 2024
Yorum: Ürün kırık geldi iade …
İsim: JILAN B.
Tarih: 26 Ağustos 2024
Yorum: ÜRÜN DÜN GELDİ AMA SAYI YARIM GELDİ TAM DEĞİL FİRMA SORDUK BİZ TESTYAPTIK GÖNDER DİK ŞAKA GİBİ
İsim: E** U**
Tarih: 22 Ağustos 2024
Ailipu Aılepu Profesyonel 3500watt Dokumatik Elektrikli Lazer Indüksiyon Ocak Genel Pişirici Ürüne İlişkin Sorular
Soru: Garantısı mecut mu ürünün
Cevap: ithalatçı firma garanatili
Soru: bı yerde tüm tencereleri tutmaz yazmişsiniz bir yerde de her tencereye uygun anlayamadim?
Cevap: her tencereye uygun
Soru: siyah renk mi gonderiyorsunuz kırmızı mi ?
Cevap: Siyah renk Şuan mevcut sadece
Soru: rengi siyah olarakmi geliyor ve granik teflon her türlü tencerede uyum saqliyirmu
Cevap: evet siyah, her türlü tencereyi kabul eder
Soru: Diğer üzeri kırmızı olandan farkı nedir
Cevap: desen farkı var sadece
Soru: alüminyum demlik tencere ile uyumlumu hocam
Cevap: her türlü tencere ile uyumlu
Soru: Her tencereye uyumlumu hocam
Cevap: merhaba, her tencereye uyumlu
Soru: Merhaba tüm tencerelerı alıo mu
Cevap: merhaba, evet
Soru: mrb. pizza yapılrmı direk üstüne
Cevap: Merhaba efendim o sizin marifetinize kalmış birsey
Soru: merhaba elektirik nekadar harcar Volt yüksek olunca elektirik dahami çok harcar
Cevap: YANİ TABİ Kİ GÜÇ NE KADAR FAZLALAŞIRSA ELEKTRİK TÜKETİMİ DE FAZLA OLUR
Soru: tava kabul ediyomu
Cevap: Merhaba, evst
Soru: bütün tencereleri kabul ediyormu
Cevap: Merhaba, evet
Soru: merhaba elektrik çok yakarmi
Cevap: Hayır efendim yakmaz
Soru: elektrik çok yakıyormu
Cevap: 3500W olan ürünümüz tasarrufludur
Soru: üzerinde biber patlıcan közleniyormu
Cevap: Yok efendim, bu ürün kapalı ocak, açık değil
Soru: vatt ısı ayarı en düşük kaç dan başlıyor
Cevap: Merhaba efendim en düşük 200wat sonra 500wat
Soru: merhaba teflon tava yada tencere kabul eder mi
Cevap: merhaba, evet eder
Soru: merhaba üst kısmı ısınıyor mu diher ocaklarda dokunulaniliyor bunda nasıl acaba
Cevap: merhaba, ısınıyor
Soru: her tencereyi aliyormu teflon aliminyum celik kullanimina uygunmu
Cevap: Evet tüm tencerelere uyar efendim
Soru: Her tencereyi algılıyor mu teflon granit çaydanlık
Cevap: Algilar efendim
Ailipu Aılepu Profesyonel 3500watt Dokumatik Elektrikli Lazer Indüksiyon Ocak Genel Pişirici Görsel Galerisi

Ailipu Aılepu Profesyonel 3500watt Dokumatik Elektrikli Lazer Indüksiyon Ocak Genel Pişirici En Uygun Satış Linki

teknotrust Ailipu Aılepu Profesyonel 3500watt Dokumatik Elektrikli Lazer Indüksiyon Ocak Genel Pişirici Fiyatı, Yorumları - Trendyol
teknotrust Ailipu Aılepu Profesyonel 3500watt Dokumatik Elektrikli Lazer Indüksiyon Ocak Genel Pişirici yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.