AL 7100 D A+++ 1000 Devir 7 Kg Çamaşır Makinesi AL-7100 D En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim-

Saadet

Bilgili
AL 7100 D A+++ 1000 Devir 7 Kg Çamaşır Makinesi AL-7100 D Tavsiye Edilen Yer Neresi?
AL 7100 D A+++ 1000 Devir 7 Kg Çamaşır Makinesi AL-7100 D Güncel Fiyatı 12799.0 Tl'den Satılmaktadır.

AL 7100 D A+++ 1000 Devir 7 Kg Çamaşır Makinesi AL-7100 D Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?

AL 7100 D A+++ 1000 Devir 7 Kg Çamaşır Makinesi AL-7100 D Hakkında yaklaşık 54 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .

AL 7100 D A+++ 1000 Devir 7 Kg Çamaşır Makinesi AL-7100 D Ürün Tanıtımı

AL 7100 D A+++ 1000 Devir 7 Kg Çamaşır Makinesi AL-7100 D Ürününün Satıcısı, Altus AL 7100 D A+++ 1000 Devir 7 Kg Çamaşır Makinesi AL-7100 D ürününü 12799.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

AL 7100 D A+++ 1000 Devir 7 Kg Çamaşır Makinesi AL-7100 D En Son Yapılan Yorumlar
12799.0 Tl ye satışta olan AL 7100 D A+++ 1000 Devir 7 Kg Çamaşır Makinesi AL-7100 D Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
54 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1

Yorum: bulaşık makinem ALTUS çok memnundum çamaşır makinesi de Altus olsundedim alalı 20 gün oldu çok hızlı bir şekilde geldi serviste hemen geldikurdu.. programları çok güzel çok beğendim aslında ama sıkarken acayipses çıkarıyor normal olduğunu sanmiyorum o seslerin o yüzden değişimistedik ses dışında makineyi çok beğendim
İsim: Y** c**
Tarih: 12 Aralık 2021
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: BEM TEKNOLOJİ

Yorum: Bilerek 5 yıldız veriyorum en üstte gözükmesi için ürün 7100 D siparişettik 7103 D gönderildi satıcı ile iletişime geçtim ancak aynı ürünfarklı kod olduğunu iletti fakat yetkili servis geldiğinde onlara sordumve ikisi tamamen farklı ürünler olduğunu söyledi makina sağlam geldi amabenim aldığım makina bu değildi sırf iade ile uğraşmamak içinkullanacDevamını Oku
İsim: N** D**
Tarih: 12 Eylül 2024
Satıcı: ÇEYİZ İSTANBUL

Yorum: anneme hediye aldım. çok begendi. pişman olmazsınız.
İsim: Fatih t.
Tarih: 06 Ağustos 2023
Satıcı: Marka Express

Yorum: hiç sorunsuz teşekkürler
İsim: F** Y**
Tarih: 01 Temmuz 2023

Yorum: Ürün sorunsuz elimize ulaştı memnun kaldık
İsim: N** U**
Tarih: 28 Aralık 2022
Satıcı: AnkaBilgisayar

Yorum: hızlı kargo sorunsuz geldi.
İsim: s** e**
Tarih: 16 Mayıs 2022
Satıcı: İndiriminmerkezi

Yorum: Yaklaşık 1 yıldır kullanıyoruz ve memnunuz
İsim: **** ****
Tarih: 03 Şubat 2022
Satıcı: Smartevim

Yorum: Çok kullanışlı ve fiyatı uygun bir ürün. Aldığımda çok daha ucuzdu
İsim: H** B**
Tarih: 25 Ocak 2022
Satıcı: incehesap

Yorum: iyi kullanışlı bir makineden beklenileni veriyor.
İsim: Ş** C**
Tarih: 22 Ocak 2022
Satıcı: TekÇarşı

Yorum: gayet kullanışlı bir ürün Bu fiyata bulamazsınız Sağ olsunlar kurulumuda güzeldi
Tarih: 23 Kasım 2021
Satıcı: Buybuy

Yorum: güzel ürün beğendim hızlı teslimat
Tarih: 19 Kasım 2021
Satıcı: EnkaPlus

Yorum: Çok memnunum güzel yıkıyor sesi çok yüksek değil
İsim: F** Ö**
Tarih: 02 Mart 2024

Yorum: Markanın tüm ürünlerini kullanmak gerek. Kesinlikle beklentilerifazlasıyla karşılıyor.
İsim: K** T**
Tarih: 19 Kasım 2023

Yorum: Bekletimi karşıladı. Zamanında teslim edildi ve sorunsuz kurulum yapıldı.
İsim: Z** A**
Tarih: 13 Eylül 2023

Yorum: teşekkür ederim istediğim gibi geldi henüz kurulmadı umarım iyi dir
İsim: S** M**
Tarih: 21 Haziran 2023

Yorum: Beğenerek almıştım güvenim boşa çıkmadı
İsim: G** D**
Tarih: 27 Ekim 2022
Satıcı: Taşdemir avm

Yorum: Çok güzel geldi
İsim: Bekir B.
Tarih: 02 Ekim 2022
Satıcı: Atriko

Yorum: uzun zamandır kullanıyorum hiç fena değil
Tarih: 04 Temmuz 2022
Satıcı: E-Trend

Yorum: Kargo ve montaj iyiydi
Tarih: 18 Mayıs 2022
Satıcı: Dijitall

Yorum: yıkaması sıkması güzel beğendim
Tarih: 16 Şubat 2022
Satıcı: Buybuy

Yorum: Fiyat performans açısından iyi bir ürün kullanıyorum herhangi bir sorun olmadı
Tarih: 30 Kasım 2021
Satıcı: İndiriminmerkezi

Yorum: Fiyatina uygun gayet güzel yıkama yapıyor. Sadece programlama mibilemiyorum karma, hijyen gibi bazi programlarda yikama tusuna bastiktan2 dakika sonra beklemeye geçiyor. Tekrar başlatmak gerekiyordu amaservisteki arkadaşlar sağolsun su tahliye borusunu yukarı kaldırıncaçözülür dediler nitekim çözüldü. .
İsim: fatma g.
Tarih: 24 Mart 2022
Satıcı: Beyaz Live

Yorum: Bayağı iyi yıkıyor o kadar para verip aynı işlevi gören makineyi almak saçma
İsim: japonbaligim_
Tarih: Fenomen
Beden: 11 Aralık 2021

Yorum: 5 aydır kullanıyoruz şimdilik bir sorun yok güzel tavsiye ederim
İsim: s** h**
Tarih: 18 Ekim 2021
Satıcı: TekÇarşı

Yorum: Fiyatına göre güzel cihaz. Hızlı yıkama özelliği daha güzel hızlı birşekilde yıkamayı bitiriyor. Tavsiye ediyorum. Kargo hızlı geldi vemontajı da müsait olduğum zamana getirdiler. Belirlediğimiz saatte gelipmontajını yaptılar. Planlı disiplinli çalışıyorlar. Helal olsun.Tebrikler. 3 yıl garanti ve ilk 6 ay içerisinde 250₺ ödemeyle 4 yıl dahagarantiDevamını Oku
Tarih: 21 Ağustos 2022
Satıcı: E-Trend

Yorum: Ürün güzel ama kargo çok bekletiyor.
İsim: M** K**
Tarih: 10 Haziran 2024

Yorum: Sipariş verdiğim ürün değil farklı bir alt model olan ürün geldi. Telafietmenizi rica ediyorum. (Ürün sağlam, güzel paketlenmiş ve horozlojistik olan kargo firması sapasağlam getirdi. Bunu da eklemek istedim.)
İsim: KUBRA S.
Tarih: 10 Mayıs 2023

Yorum: AL 7100 D A+++ 1000 Devir 7 Kg Çamaşır Makinesi yerine AL 7101 olanıyollamış 7101 olan model farklı sitelerde 700,00 tl daha ucuzkendilerine durumu ilettik fakat cevap veren olmadı.
İsim: Nebi K.
Tarih: 24 Ocak 2024

Yorum: bize başka model gönderilmiş ne yapmamız lazım
İsim: g** t**
Tarih: 03 Ocak 2024

Yorum: yanlış ürün gönderildi, iletişime geçmeye calisiyorum ilgilenen yokmalesef. kesinlikle alisveris yapmayin
Tarih: 03 Ocak 2024

AL 7100 D A+++ 1000 Devir 7 Kg Çamaşır Makinesi AL-7100 D Merak Edilenler

Soru: 30 dakikalık programı var mı?
Cevap: Teknik detayları markanın müşteri hizmetlerinden veya teknik servisten bilgi alabilirsiniz.

Soru: Ön yıkama mevcutmu efendim
Cevap: Merhaba efendim evet var

Soru: 10 yil motor garantisi varmi acaba?
Cevap: Merhabalar efendim, ürünümüzün kendi garantisi 3 senedir. İstediğiniz dahilinde yetkili servisle iletişime geçerek ekstradan 4 sene uzatma hakkınız bulunmaktadır. Keyifli alışverişler dileriz 😊

Soru: Kaç günde gelir acaba
Cevap: Merhaba efendim ürünü siparişinizi geçtiğiniz ilk iş gününde kargoluyoruz illere göre farklılık göstermekle beraber 3 iş günü içinde teslim edilmiş oluyor ek bi bilgi olarak da belirtelim aynı ürün yeni enerji etiketi uygulamasıyla 7105 kodu olarak fabrikadan çıkıyor üründe herhangi bi değişiklik yok bilgilerinize hayırlı akşamlar

Soru: Merhaba Enerji sınıfının türü nedir?
Cevap: A++ TIR EFENDİM

Soru: merhaba, kurulum size mi ait ?
Cevap: Merhaba efendim kurulum Türkiye geneli ücretsiz oluyor tüm Altus yetkili servisleri numaralara internetten ulasabilirsiniz aynı gün veya 1 gün sonra

Soru: 7 kilo olduğu için tereddüt ettim battaniyeler sığar mı acaba ?
Cevap: Merhaba,7 kg çamaşır makinelerinde yorgan,battaniye,ince yolluklar için program malesef yok.9 kg ve 10 kg bakınız

Soru: Selamlar kolay gelsin 1 kasım 2019 da sizden bu ürünü almıştım garantisi 2 yıl mı 3 yıl mı ?
Cevap: Merhaba,altus marka beyaz eşyalar 3 yıl servis garantilidir.

Soru: Merhaba şu anda en iyi enerji tasarrufu D midir
Cevap: Teknik detayları markanın müşteri hizmetlerinden veya teknik servisten bilgi alabilirsiniz.

Soru: Bu ürünün AL 700 ML ile arasındaki fark nedir
Cevap: Merhabalar, konu ile alakalı detaylı bilgi için yetkili servis ile görüşme sağlamanız gerekiyor efendim

Soru: izmirde servisi var mi
Cevap: merhaba ,evet var

Soru: Banyoya koyduğum için buhar etkiler mi?
Cevap: Merhaba,buhar etkilemez tabiki fakat rutubet olması(tüm cihazlarda olduğu gibi) zamanla dış kasasında dökülmelere neden olabilir

Soru: Ürün gerçekten A+++ MI YOKSA alt sınıf bir ürün mü geliyor. Bazı yorumlarda diğer satıcılar, farklı model göndermiş. Mağdur olmuş insanlar. Hatta benim Bi arkadaşm paylaşım yaptığı bu soruyu bile yayınlamadilar. Satıcı bilerek cevaplamadi. Bu tarz satıcılar için zaten yakında video çekeceğim. İsimlerini tek tek vereceğim.
Cevap: Merhaba başkasını bilemeyiz bizde yanlış olmaz

Soru: İyi günler . Kayseri Yahyalı ilçesinin. Köyüne servisiniz varmı
Cevap: İyi günler, Kurulum ve servis için Altus müşteri hizmetleri ile görüşmeniz gerekmektedir. Her bölgede anlaşmalı yetkili teknik servisleri bulunmaktadır.

Soru: merhaba kac dakikalık kısa programı var
Cevap: Merhaba tüm özellikler açıklam kısmında yazıyor detaylı bilgi için altus servislerini arıyabilirsiniz

Soru: peki c enerji ne demek

Soru: 7105 D farklı energy sınıfı "D", onun maliyeti daha az. benim ürünüm istiyorum, onun energy sınıfı A+++. Neden ben pahalı bir ürüne para ödüyorum da sen bana ucuz bir ürün gönderiyorsun?
Cevap: Enerji sınıfları düzenlemesi devlet tarafından Avrupa birliği uyum yasası çerçevesinde düzenlemeye gidildi yani artık eskide olduğu gibi a+++ gibi ifadeler yerine farklı terimler kullanılıyor fakat ürün görsel ve enerji bakımında eski modellerdekilerle aynı oluyor kısa bi örnek vermek gerekirse daha önce elektrikli süpürgelerde 2500 watt 3000 watt gibi terimler kullanılırken bunun karşılığı olarak yeni modellerde 500 watt 700 watt gibi cekim gücü kullanılmaya başlandı aynı bu verdiğim örnekte olduğu yeni düzenlemeye göre eski ürünlerin yerine aynı ürün fakat kodları değiştirilmiş yeni ürünleri üretiyor fabrikalar sizin herhangi bi enerji kaybınız olmuyor sadece genel olarak bilgi sahibi olmadığınız için bunu farklı algılamış olabilirsiniz umarız yeterince açıklayıcı bilgi verebilmişizdir tekrardan hayırlı akşamlar dilerim

AL 7100 D A+++ 1000 Devir 7 Kg Çamaşır Makinesi AL-7100 D Ürünün Detaylı Resimleri

1_org_zoom.jpg

AL 7100 D A+++ 1000 Devir 7 Kg Çamaşır Makinesi AL-7100 D En Uygun Satış Linki