AL43L 4950 4B 43- 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD LED TV En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim-

Yasemin

Bilgili
15 Eyl 2023
393
0
15
AL43L 4950 4B 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD LED TV En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
AL43L 4950 4B 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD LED TV Güncel Fiyatı 8879.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

AL43L 4950 4B 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD LED TV Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?

AL43L 4950 4B 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD LED TV Hakkında yaklaşık 10 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .

AL43L 4950 4B 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD LED TV Ürün Tanıtımı

_x000D_

AL43L 4950 4B 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD LED TV Ürününün Satıcısı, Altus AL43L 4950 4B 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD LED TV ürününü 8879.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

AL43L 4950 4B 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD LED TV Kullanıcı Geri Bildirimleri
8879.0 Tl ye satışta olan AL43L 4950 4B 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
10 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6

Yorum: Ürün fp ürünü
İsim: H** Ö**
Tarih: 11 Şubat 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Mgs Electronics

Yorum: cok guzle kaliteli teşekkür ederim
İsim: **** ****
Tarih: 08 Kasım 2021
Satıcı: ibilisim

Yorum: kullanımı kolay f/p ürün
İsim: Seher E.
Tarih: 14 Kasım 2021
Satıcı: ibilisim

Yorum: ürün sorunsuz geldi kargo çabuk geldi
İsim: H** E**
Tarih: 18 Ekim 2022
Satıcı: Teknolojist

AL43L 4950 4B 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD LED TV Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular

Soru: eni kaç cm
Cevap: 97 cm genişliği var efendim.

Soru: merhaba, ürün Arçelik yetkili servisleri garantisinde midir yoksa anlaşmalı spot servisler garantisinde mi ? kolay gelsin
Cevap: Merhabalar Efendim, Arçelik yetkili servisleri garantisi güvencesindedir.

Soru: slm AltusAL43L 4950 4B 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD L televizyonda askı aparatı varmıdır yok ise fiyatı nedir
Cevap: Servisi aradığınızda duvara olacağını beyan ederseniz ücretsiz veriyorlar

Soru: Wi-Fi var mı cevap yazmamışsınız ilk soruya
Cevap: Maalesef Yok efendim

Soru: merhaba lar kurulum ücreti varmi duvar aparatı cikiyormu içinden
Cevap: Merhaba efendim kurulum ücretsiz ancak askı aparatı ücretli takılıyor

Soru: Eğirdirde ikamet ediyorum kac günde gelir acaba
Cevap: Ptt kargo ile gönderim yapılıyor en hızlı sekilde efendim

Soru: Ekran yansıtma varmı
Cevap: Sahili Wi Fi alıcısı olmadığı için maalesef Efendim.

Soru: bein connect yüklenebiliyor mu?
Cevap: Maalesef Smart yoktur

Soru: Merhaba ürün sıfır kapalı kutumu ve model yılı kaç
Cevap: EVET SIFIR ORJİNAL KUTU

Soru: AltusAL43L 4950 4B 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD L marka televizyon askı aparatı fiyatı ne kadar tşk
Cevap: Merhaba efendim askı aparatı biz de yok malesef Arçelik servisinden temin edebilirsiniz

Soru: Merhaba ürünüm geldi bugün ancak içinden kumanda çıkmadı
Cevap: Merhaba bizden siparişiniz gözükmemektedir. Fakat normalde kurulumu yapan servisin tedarik etmesi lazım

Soru: televizyonda internet varmı
Cevap: YOK EFENDİM

Soru: Merhaba dün 50 inch TV aldım sizden kargom yarın çıkarmı?
Cevap: Ürününüz bugün kargoya verildi yarın çıkışı yapılır şimdiden hayırlı olsun

Soru: Bu ürün 720p mi, 1080p mi yoksa 2160p mi? Ürün isminden yazılan teknik özelliklere her yerde farklı bilgi yazıyor. Eğer 1366x768 ise isimdeki Full HD ibaresini kaldırmalısınız.
Cevap: full hd olamsı lazım arcelik müşteri hizmetlerini arayarak bilgi alabilirsiniz

Soru: RAHATSIZ EDİYORUM AMA BU TELEVİZYONA PLAYSTATİON 3 veya 4 GİRERMİ
Cevap: Girmez efendim

Soru: Bu Ürünü aldığım da kurulum nasıl olacak, arçelik servis i arasam ücretli mi gelip kurar
Cevap: Ücretsiz efendim duvar montajı yapılırsa ücret alınır

Soru: wifi özelliği varmı?
Cevap: vifi ozelligi yok

Soru: wi-fi özelliği var mi
Cevap: Var diye biliyorum yarın bakym

AL43L 4950 4B 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD LED TV Fotoğraf Ve Görseller

AL43L 4950 4B 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD LED TV En Uygun Satış Linki