Alk 484 X Kombi No Frost Beyaz Buzdolabı Alanlar Memnun Mu-

Alk 484 X Kombi No Frost Beyaz Buzdolabı Alanlar Memnun Mu?
Alk 484 X Kombi No Frost Beyaz Buzdolabı Güncel Satış Fiyatı 46791.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Alk 484 X Kombi No Frost Beyaz Buzdolabı Alanlar Memnun Mu?

Alk 484 X Kombi No Frost Beyaz Buzdolabı Hakkında yaklaşık 15 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .

Alk 484 X Kombi No Frost Beyaz Buzdolabı Ürün Bilgisi

Altus ALK 484 X Kombi No Frost Beyaz Buzdolabı_x000D_
F Enerji No Frost Çift Kapılı 615 lt. Kombi Beyaz BuzdolabıÜrün RengiBeyazÜrün Tipiİki KapılıToplam Hacim (L)615 LDondurucu Çekmece Sayısı2Kapaklı Bölme Sayısı1Tatil ModuVarElektronik GöstergeVarŞarj (kg)0.070Hızlı DondurmaVarHızlı SoğutmaVarKontrol SistemiElektronik0°c BölmesiVarEco ModuVarSoğutma SistemiNo FrostKapı Açık AlarmıVarAydınlatma TipiYandan LEDMavi ışıkVarSebzelik Adedi1Buzluk TipiKartuşsuzGünlük Buz Yapma Kapasitesi (kg)1Derinlik74.7 cmGenişlik83.2 cmYükseklik191.5 cmNofrost buzdolaplarında dondurucu bölmede karlanma, buzlanma ve terleme olmaz. Defrost ( buz eritme) işlemi otomatiktir.Adana içi ve Mersin teslimatları mağaza araçlarımız ile yapılmaktadır.Adana içi 2 iş gününde Mersin Her hafta Cumartesi günü teslim edilir. Ürün Arçelik yetkili servis garantilidir.Ücretsiz montaj için 444 0 888 i arayarak destek alabilirsiniz._x000D_
Önemli Bilgilendirme*_x000D_
Kargonuzu teslim alırken kontrol etmeniz büyük önem arz etmektedir._x000D_
Paketlerin dışında hasar,eziklik,yırtılma,ıslaklık gibi normal olmayan bir durum tespit ettiğinizde ürünleri teslim almayarak kargo yetkilisine tutanak tutturmalı ve mutlaka iletişim formunu kullanarak veya telefon numaramızdan bizimle irtibata geçmelisiniz. _x000D_
SATIŞ SONRASI HİZMETAlmış olduğunuz ürün size ulaştığı zaman paketi kargo görevlisinin yanında kontrol ediniz._x000D_
Dış ambalajında bir hasar tespit etmeniz durumunda kargo görevlisine mutlaka "HASAR TESPİT RAPORU" tutturunuz._x000D_
Hasarlı kargolar için kargo görevlileri rapor tutmakla yükümlüdür. Aksi durumda oluşabilecek problemlerden firmamız sorumlu tutulamaz. Rapor tutturulmayan ürünlerde değişim ve iade yapılamayacaktır._x000D_
Lütfen değişim yapacağınız ürünleri, orijinal ambalajı ve kutusu ile zarar görmemiş halde, siparişiniz ile birlikte gelen faturanıza değişim sebebinizi yazdıktan sonra kutunun içine yerleştirip gönderiniz._x000D_
Sipariş edilen ürün hatası müşteri kullanımından meydana gelen bir hata ise veya 14 günlük süre içerisinde ürün kullanılmışsa ürünün iade ve değişimi yapılmaz._x000D_
Ürün iadesi ve değiştirme şartları olarak, 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun gereği uygulamalar esastır.

Alk 484 X Kombi No Frost Beyaz Buzdolabı Ürününün Satıcısı, Altus Alk 484 X Kombi No Frost Beyaz Buzdolabı ürününü 46791.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Alk 484 X Kombi No Frost Beyaz Buzdolabı Kullanıcı Değerlendirmeleri
46791.0 Tl ye satışta olan Alk 484 X Kombi No Frost Beyaz Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
15 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5

Yorum: uzun süredir arıyordum böyle büyük hacimli bir buzdolabı bu fiyata bencemükemmel bir ürün tavsiye ederim
İsim: E** M**
Tarih: 27 Haziran 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: ürün beklediğim den büyük ve içinde kullanisli
İsim: A** A** a**
Tarih: 20 Mart 2024
Satıcı: Tütüncü AVM

Yorum: teşekkürler güzel bir alışveriş oldu.
İsim: C** K**
Tarih: 03 Ocak 2024

Yorum: kocaman bi dolap geldi aşırı memnunum, umarim uzun yillar kullanirim
İsim: I** K**
Tarih: 16 Mayıs 2023
Satıcı: Tütüncü AVM

Yorum: Ürün gayet güzel
İsim: **** ****
Tarih: 06 Ekim 2023

Yorum: Biraz ses yapıyor. Tam olarak güven vermiyor. Ama büyüklük hacim olarakgayet iyi
Tarih: 31 Mart 2022

Yorum: iyiki almışım teşekkür ederim sorunsuz bi sekilde aldık geldi hemenservis geldi çok geniş büyük bi buzdolabı tavsiye ederim saticida bütünmesajlara hiç yorulmadan cevap verdi teşekkürler
İsim: ö** ç**
Tarih: 10 Mayıs 2024
Satıcı: Bedesten Alışveriş

Yorum: Ürün sağlam ve çabuk geldi teşekkürler
İsim: K** y** k** A**
Tarih: 18 Mayıs 2023
Satıcı: GÖK-PA

Yorum: Trendyol ve kargo şirketine sonsuz teşekkürler dilerim. ürün gayet güzelve oldukça büyük
Tarih: 19 Kasım 2021

Yorum: Yaralı ve defolu geldi servis fotorafla tespit etti ayın 27 Arçelikyetkilileri gelip tespit edecekler ayrıca
İsim: r** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 21 Ağustos 2024
Satıcı: SELÇUKTİCARET

Yorum: Üründen gayet memnunuz çok kullanışlı ama lojistik firması berbar dahaeve gelmeden asansör yoksa geri götürürüm diye tehdit ederek geldi…satıcının iyiliği için lojistik firmasını gözden geçirse iyi olur
İsim: Ö** G**
Tarih: 16 Mart 2024

Alk 484 X Kombi No Frost Beyaz Buzdolabı Merak Edilenler Neler?

Soru: ben ordaki satıcıda sizsiniz aynı dolapmi onu soruyorum seri no aynı Altus *484 yaziyo açıklamalar farkli
Cevap: Bakmış olduğunuz ürün 484 X modelidir.Ürün ile ilgili merak ettiğiniz bir soru var ise yardımcı olabiliriz.

Soru: 720lt niye bulamıyorum
Cevap: Merhaba, 720 Brüt Hacimdir efendim.

Soru: 720 litre var mı elinizde
Cevap: ŞU AN MEVCUT DEĞİL

Soru: Derece ayarı nasıl olacak
Cevap: Üzerinde bulunan dijital panelde yapılıyor efendim

Soru: buzdolabının ic kısmındaki cam ne kdr ağırlık taşıyabilir
Cevap: Efendim yani 10 kg ideal kilodur

Soru: Merhaba dolap ebat olarak büyükmü ben küçük istemıyorum
Cevap: Merhaba, yükseklik 182 cm, genişlik 84 cm, derinlik 75 cm'dir. İyi günler dileriz.

Soru: net hacim kaç lt
Cevap: 601 Litredir

Soru: mavi ışık teknoloji var mı resimde sanki sebzelikte öyle gördüm?
Cevap: hayır efendim.

Soru: İyi günler kaç litre hacmi var
Cevap: Merhaba, Toplam Hacim 615 Ldir.

Soru: merhaba bu ürün yeni tip enerji üretimine göre F sınıfı mı yoksa eski tip F sınıfı mı ??
Cevap: Merhaba, yeni enerji etiketine göre F sınıfıdır.

Soru: Sattığınız ürün sıfır kapalı kutu mu
Cevap: Değerli Müşterimiz; Ürünler, üretici firma tarafından kapalı kutu ve garantili olarak tarafımıza ulaşmaktadır. Ürünlerimiz, sıfır ve kapalı kutu olarak gönderilmektedir. Saygılarımızla; MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Soru: Yapı kredi eko kredi kartı na maksimum kaç taksit imkanı var
Cevap: Kredi kartı taksitleri alışveriş esnasında görünür sepete ekleyip satın alma ekranında görebilirsiniz

Soru: merhaba iyi akşamlar bana bulaşık Makinesi 445nx beyaz buzdolabı 484 beyaz televizyon 50 inç 8990 çamaşır makinesi 9123 d televizyon 55 l 850 çamaşır makinesi 9103 ds gri siyah ankastre set bunların hepsi ne kadar olur peşin para
Cevap: Sistemindeki fiyatlar güncel efendim

Soru: Kurulumu yapılıyor mu
Cevap: Merhaba yetkili Servis eve gelip kurulum yapıyor

Soru: net hacim ne kadar ?
Cevap: Merhabalar efendim toplam hacim 615 litre şeklinde belirtilmiştir. 430 litre soğutucu 185 litre dondurucu

Soru: Altus alk 484 buzdolabı 80 cm mutfak kapısından geçer mi? şimdiden teşekkürler
Cevap: Yanlamasına geçer efendim

Soru: Merhaba dondurucunun soğutma özelliği var mı
Cevap: merhaba evet

Soru: A ile F arasındaki enerji tasarrufu hangisi daha iyi?
Cevap: Merhaba A sınıfı eski sisteme göre iyiydi.fakat yeni düzenlemede F sınıfı

Soru: evime asansorsüz olmaz
Cevap: Merdivende çıkartirlar efendim

Soru: Merhabalar Vermiş olduğum siparişi tahminen ne zaman kargoya verirsiniz teşekkürler
Cevap: bizde siparişiniz gözükmüyor ancak

Alk 484 X Kombi No Frost Beyaz Buzdolabı Görsel Galerisi

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Alk 484 X Kombi No Frost Beyaz Buzdolabı En Uygun Satış Linki