ALK471XE490L Dijital Ekranlı Kombi Buzdolabı Alınır Mı-

ALK471XE490L Dijital Ekranlı Kombi Buzdolabı En Ucuzu Nerede Bulunur?
ALK471XE490L Dijital Ekranlı Kombi Buzdolabı Mevcut Fiyatı 24899.0 Tl'den Satılmaktadır.

ALK471XE490L Dijital Ekranlı Kombi Buzdolabı Gerçekten İyi Mi?

ALK471XE490L Dijital Ekranlı Kombi Buzdolabı Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.0 .

ALK471XE490L Dijital Ekranlı Kombi Buzdolabı Ürün Özellikleri

ALK471XE490L Dijital Ekranlı Kombi Buzdolabı Ürününün Satıcısı, Altus ALK471XE490L Dijital Ekranlı Kombi Buzdolabı ürününü 24899.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

ALK471XE490L Dijital Ekranlı Kombi Buzdolabı Yorumlar Hakkında Bilgi
24899.0 Tl ye satışta olan ALK471XE490L Dijital Ekranlı Kombi Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.0

Yorum: bir rafı eksik geldi nasıl destek alabiliriz . soru sorduk satıcıyagenel cevap verdi ilgilenmedi
İsim: M** H**
Tarih: 16 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: Çeyizlik aldığım için her hangi bir kurulum veya açılma yapılmadıborusan lojistik ile hızlı bir şekilde gönderdiler. Ürünü kurulumyaptığımda tekrar yorumlarım.
İsim: İsmail u. G.
Tarih: 06 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: MediaMarkt

ALK471XE490L Dijital Ekranlı Kombi Buzdolabı Hakkında Akıllara Takılanlar

Soru: bursaya satışınız var mı
Cevap: Merhaba efendim sadece İstanbul iline satış yapıyoruz.

Soru: merhaba İzmir e satış varmı teşekkür ederim

Soru: ayakarı çıkıyor mu
Cevap: Değerli müşterimiz ürün hakkında teknik bilgiyi markanın müşteri hizmetleri ve yetkili teknik servisinden sağlayabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: Siirte nakliyat var mı

Soru: merhaba ürünün kapı kollarını ayrı olarak satılıyor mu
Cevap: Değerli müşterimiz ürün hakkında teknik bilgiyi markanın müşteri hizmetleri ve yetkili teknik servisinden sağlayabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: Ürün L boy mudur yoksa XL midir ve İstanbul Sultanbeyli‘ye gönderim yapıyor musunuz

Soru: Merhaba kaç lt?
Cevap: merhabalar, 490 lt efendim.

Soru: Merhaba Altus ALK 471 ile LT farkı varmıdır?

Soru: Merhaba kaç lt?
Cevap: Merhabalar, 490 lt efendim, iyi günler dileriz.

Soru: merhaba. 471x ve 471xe arasındaki fark nedir

Soru: raf sayisi kac

ALK471XE490L Dijital Ekranlı Kombi Buzdolabı Ürün Resimleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

ALK471XE490L Dijital Ekranlı Kombi Buzdolabı En Uygun Satış Linki