Alttan Donduruculu Buzdolabı F Enerji Sınıfı 483 Lt Nofrost Bu Ürünü Almalı Mı-

Zeliha

Bilgili
Alttan Donduruculu Buzdolabı F Enerji Sınıfı 483 Lt Nofrost Fiyatına Göre Alınır Mı?
Alttan Donduruculu Buzdolabı F Enerji Sınıfı 483 Lt Nofrost Güncel Fiyatı 27699.0 Tl'den Satılmaktadır.

Alttan Donduruculu Buzdolabı F Enerji Sınıfı 483 Lt Nofrost Kaç Kişi Memnun?

Alttan Donduruculu Buzdolabı F Enerji Sınıfı 483 Lt Nofrost Hakkında yaklaşık 8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

Alttan Donduruculu Buzdolabı F Enerji Sınıfı 483 Lt Nofrost Açıklama Ve Özellikler

Alttan Donduruculu Buzdolabı F Enerji Sınıfı 483 Lt Nofrost Ürününün Satıcısı, Profilo Alttan Donduruculu Buzdolabı F Enerji Sınıfı 483 Lt Nofrost ürününü 27699.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Alttan Donduruculu Buzdolabı F Enerji Sınıfı 483 Lt Nofrost Ürünü Kullananların Görüşleri
27699.0 Tl ye satışta olan Alttan Donduruculu Buzdolabı F Enerji Sınıfı 483 Lt Nofrost Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: Profilo kalitesi... Lojistik firması muhteşemdi asansöre sığmadığı için6 kat taşıdılar çok teşekkür ediyorum çok yardımcı oldular
İsim: D** Ü**
Tarih: 09 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: kahvecioglu

Yorum: Çok güzelll
İsim: İ** Ç**
Tarih: 18 Aralık 2023
Satıcı: BİRTEK AVM

Yorum: ürün sessiz,iç hacmi geniş,ancak derin dondurucu bölmesinde yeni üründondurma için ayrı bölme,seperator yok.
İsim: **** ****
Tarih: 23 Aralık 2023
Satıcı: Dınkırcı Avm

Yorum: Ürün sağlam paketli hasarsız teslim aldık. Bizim için asıl önemli olanhacmi dolayısıyla kaldırabileceği mız birşey olmadığı için daireye kadarteslimat bizi sevindirdi umarım uzun ömürlü bozulmadan kullanırız tşk ederim
İsim: Z** G**
Tarih: 29 Temmuz 2024
Satıcı: karakuslar ıskenderun

Yorum: satıcı hemen kargoya verdi. iç genişliği benim için gayet yeterli. çoksessiz tavsiye ederim.
İsim: k** a**
Tarih: 20 Nisan 2024
Satıcı: BİRTEK AVM

Yorum: İç hacmi yeterli, üründe dikkatimi çeken arkasının hiç ısınmaması(alüminyum bir panel kaplı arkası) ama yanlarının yüksek ayardaçalışırken ısınması. bu yeni buzdolaplarını alırken özellikle güneyillerimizde oturuyorsanız MDF/Sunta dolap içine sıkışık alanlara koymakiyi fikir değil. Kompresörü çok sessiz. eni fazla olmamasına rağmenderinliği fazla,Devamını Oku
İsim: S** A**
Tarih: 13 Haziran 2024
Satıcı: İstereyon

Alttan Donduruculu Buzdolabı F Enerji Sınıfı 483 Lt Nofrost Ürüne İlişkin Sorular

Soru: e sınıfı mı f sınıfı mı urun
Cevap: Enerji verimlilik sınıfı: E dir efendim...

Soru: Hangi kargo firması ile çalışıyorsunuz
Cevap: Merhaba Horoz Lojistik ile çalışmaktayız efendim. 😊

Soru: Merhaba ürünün dondurucu kısmında ışık var mı?
Cevap: Merabalar dondurucu kısmında ışık bulunmuyor

Soru: Merhaba, çeyiz için alacağım garantisini ne kadar süre sonra başlatabilirim ?
Cevap: Beş yıl efendim

Soru: rengi nedr grimi inoxmu
Cevap: Inox efendim

Soru: hangi kargo getiriyor
Cevap: horoz efendim

Soru: Tekirdağ’a gönderim sağlıyor musunuz? Kurulum sağlıyor musunuz?
Cevap: Merhabalar, evet gönderim yapoyor ve ücretsiz kurulum. Bilginize.

Soru: Merhaba, Evim adana da ve 11. Kat taşıma ve kurulum için sorun olur mu
Cevap: Merabalar ürün paketli asansörünüze sığarsa sorun olmaz

Soru: hangi kargo şirketi
Cevap: Borusan lojistik

Soru: Merhaba. Artvin ili Hopa İlçesine gönderim yapıyormusunuz?
Cevap: Merhabalar, evet gönderim yapıyoruz.

Soru: Merhaba , kompresörün markası nedir
Cevap: MERHABA EFENDİM ÜRÜN DETAYI HAKKINDA PROFİLO MÜŞTERİLERİNİ ARAYIP BİLGİ ALABİLİRSİNİZ.

Soru: Merhaba, Kurulum önümüzdeki yıl için oluyor zorunluluk yok değilmi ?
Cevap: Merhaba dilediğiniz zaman kurulum yaptırabilirsiniz efendim.

Cevap: Merabalar teknik sorular için Profilo servislerini arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz

Soru: Merhaba gri ve inox renklerin arasında bir farkı var mı yoksa hepsi aynı mi?
Cevap: gri boya oluyor inox olan çelik oluyor

Soru: Tekirdağa gönderim sağlıyor musunuz?
Cevap: Evet efendim

Cevap: Maalesef ürün özelliklerinde yazan özellikler dışında bilgimiz bulunmamakta

Cevap: TEKNİK BİLGİYİ 444 77 66 dan alabilirsiniz.

Soru: iç aydınlatma kapak yanında varmi
Cevap: İç aydınlatması vardır efendim.

Soru: Merhabalar rengi nedir acaba
Cevap: merhaba inox efendim.

Soru: hem inox demişsin hem gri
Cevap: Merhabalar, baktığınız ürün ınox ve E sınıfı . Bilginize

Alttan Donduruculu Buzdolabı F Enerji Sınıfı 483 Lt Nofrost Resim Ve Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Alttan Donduruculu Buzdolabı F Enerji Sınıfı 483 Lt Nofrost En Uygun Satış Linki