Aylin
Bilgili
Ampul Kamera Harekete Duyarlı Gece Görüşlü Kablosuz Bebek Izleme Kamerası Güvenlik Akıllı Wifi 360hd Alanlar Memnun Mu?
Ampul Kamera Harekete Duyarlı Gece Görüşlü Kablosuz Bebek Izleme Kamerası Güvenlik Akıllı Wifi 360hd Güncel Fiyatı 489.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Ampul Kamera Harekete Duyarlı Gece Görüşlü Kablosuz Bebek Izleme Kamerası Güvenlik Akıllı Wifi 360hd Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
Ampul Kamera Harekete Duyarlı Gece Görüşlü Kablosuz Bebek Izleme Kamerası Güvenlik Akıllı Wifi 360hd Hakkında yaklaşık 2191 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .
Ampul Kamera Harekete Duyarlı Gece Görüşlü Kablosuz Bebek Izleme Kamerası Güvenlik Akıllı Wifi 360hd Ürün Bilgisi
Ampul Kamera Harekete Duyarlı Gece Görüşlü Kablosuz Bebek Izleme Kamerası Güvenlik Akıllı Wifi 360hd Ürününün Satıcısı, resolut Ampul Kamera Harekete Duyarlı Gece Görüşlü Kablosuz Bebek Izleme Kamerası Güvenlik Akıllı Wifi 360hd ürününü 489.0 Tl'den Satılmaktadır.
Ampul Kamera Harekete Duyarlı Gece Görüşlü Kablosuz Bebek Izleme Kamerası Güvenlik Akıllı Wifi 360hd Hakkında Yapılan Yorumlar
489.0 Tl ye satışta olan Ampul Kamera Harekete Duyarlı Gece Görüşlü Kablosuz Bebek Izleme Kamerası Güvenlik Akıllı Wifi 360hd Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2191 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1
Yorum: Köpeğim için aldım bi yere gittiğimde aklım hep evde kalıyordu şimdi okadar rahatım ki iyi ki almışım tavsiye ederim
İsim: Ö** B**
Tarih: 20 Temmuz 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: NEVAPORT
Yorum: çok teşekkür ederim ürün sağlam bir şekilde elime ulaştı kurulumunuyaptim çokta güzel bir görüntü veriyor tam istediğim gibi ortamdakisesleri çok net duyabiliyorsunuz ve bizimde sesimizi kameradan çok netduyabiliyorlar evimizde kedimiz var onun için aldik iyiki de almışızartık dışarı çıktığımızda aklımız onda kalmiyacak

İsim: I** K**
Tarih: 14 Temmuz 2023
Yorum: üründen memnunum. balkonuma güvenlik için aldim. isteyken açıpizliyorum. baya iş görüyor.
İsim: **** ****
Tarih: 10 Nisan 2023
Yorum: sağlam bir şekilde geldi indirimde aldım iyikide almısım
İsim: T** Ş**
Tarih: 07 Nisan 2023
Yorum: köyde yaşıyorum evin önünde kurulu uzaktan konuşa biliyoruz gayetgüzel. ikincisini aldım kullanıyorum.
İsim: E** E**
Tarih: 16 Mart 2023
Yorum: Öncelikle satıcıya çok teşekkürler üründen çok memnun kaldım ben bukadar beklemiyordum gece görüşü olsun hareket algılama olsun efsane benkesin bi 3 tane daha alacağım araştıran düşünen varsa daha fazladüşünmeden aldım kurulum çok çok kolay Ayrıca İkramı içinde satıcıyateşekkür ediyorum
İsim: Selçuk E.
Tarih: 22 Şubat 2023
Yorum: Kızım için aldım işyerimden onu izleyebiliyorum kurulumu da basit
İsim: R** G**
Tarih: Elite Üye
Beden: 25 Temmuz 2024
Satıcı: indirimhanem
Yorum: Harika ürün köpeğim için aldım çok memnunum arkadaşıma da bir tanehediye aldım
İsim: Pınar Ö.
Tarih: 15 Mayıs 2024
Yorum: resimdeki alt taraftaki üründen sipariş tekrarı verdim blic marka ürünyanlış geldi ürün çok kötü
İsim: M** D**
Tarih: 25 Kasım 2023
Yorum: gayet iyi bir ürün ev kapısına taktım köye yada başka bir yeregittigimizde evde yokken yabancı insanlar ya ayakkabilıramızı yadadegerli eşyaları alıp gidiyorlar önlem amaçlı kamera kurulumu kolay ve basit
İsim: Muzaffer D.
Tarih: 27 Temmuz 2023
Yorum: Ürüne bayıldım, kedim için aldım, tam bir fiyat performans ürünü hattaüstü, baya güzel, video kaydı alıyor renkli, ses kaydı alıyor, sesiduyuyorsun ve sen de ses verebiliyorsun
İsim: C** A**
Tarih: 26 Haziran 2023
Yorum: Beğendim sorunsuz
İsim: M** A**
Tarih: 19 Haziran 2023
Yorum: Kurulumu. Cok basit hem gece gorusu var hem renkli. Harika bir urun evinher yerine takmak istiyorum
İsim: C** A** A**
Tarih: 14 Haziran 2023
Yorum: çok güzel çok kaliteli emeği geçenlere teşekkür ederim

İsim: H** P**
Beden: 13 Haziran 2023
Yorum: mukemmel ürün
İsim: i** Y**
Tarih: 06 Haziran 2023
Yorum: güzel iş görür
İsim: A** Y**
Tarih: 29 Mayıs 2023
Yorum: Ürün sorunsuz hızlı bir şekilde elime ulaştı paketleme iyiydi
İsim: E** D**
Yorum: çok güzelsin video recording
İsim: Nodar B.
Tarih: 25 Mayıs 2023
Yorum: ürün geldi deneme yapıp kalitesine bakacağım
İsim: c** S** y**
Tarih: 22 Mayıs 2023
Yorum: teşekkür ederim
İsim: L** H**
Yorum: Güzel bir ürün her eve lazım
İsim: T** T**
Tarih: 18 Mayıs 2023
Yorum: Bu ürünü daha önceden de almıştım ikinci kez alıyorum kullanışlı güzelhafıza kartı kaydetme değişti sorun yaşıyoruz onun için istenen ücretlerçok yüksek
İsim: E** Ö**
Tarih: 15 Mayıs 2023
Yorum: GÖRÜNTÜ KALİTESİ ÇOK GÜZEL
İsim: tuna s.
Tarih: 09 Mayıs 2023
Yorum: Ürün gğüzel beğendim
İsim: Hasan A.
Tarih: 08 Mayıs 2023
Yorum: duklan icin aldim gayet güzel ise yarıyor tavsiye ederim
Tarih: 06 Mayıs 2023
Yorum: Ürün beklentimiz üzerinde hızlı ve sorunsuz alış veriş oidu teşekkür ederim
İsim: G** D**
Tarih: 03 Mayıs 2023
Yorum: Çok güzel
Tarih: 02 Mayıs 2023
Yorum: süper bi ürün tavsiye ederim bu fiyata işimi görüyor
İsim: E** Ç**
Tarih: 30 Nisan 2023
Yorum: çok güzel bir ürün
İsim: t** Ç**
Yorum: On numara beş yıldız evcil hayvanım için aldım. Gayet başarılı
İsim: R** E** H**
Tarih: 28 Nisan 2023
Ampul Kamera Harekete Duyarlı Gece Görüşlü Kablosuz Bebek Izleme Kamerası Güvenlik Akıllı Wifi 360hd Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: merhaba.birkaç ay önce aldığım üründe ekstra aparat yoktu, yeni mi eklendi acaba?
Cevap: Eklenen birşey yok efendim aynı ürün.
Soru: merhaba urun kamerasi kac mp dir
Cevap: Merhabalar , 2 mp efendim.
Soru: merhaba ürünü wifi bağlamak gerekiyor mu uzaktan nasıl kameraya bağlanıcaz
Cevap: Merhabalar , gerekiyor efendim.
Soru: merhaba ben evinim dışına takmak istiyoruz kaç metre uzaklığa kadar alıyor görüntüyü
Cevap: merhaba dıs mekan için uygun değildir wifi ile arasındaki mesafe 10 mt fazla olmamalıdır
Soru: bahçe evime koymak istiyorum internet olması gerekiyormu
Cevap: Merhabalar , internet olmadan olmaz efendim
Soru: havuza kartsız çalışır mi
Cevap: MErhabalar , kartsız çlışır fakat kayıt yapmaz.
Soru: Merhaba.hareket algılama kabiliyeti kaç metre için geçerlidir?
Cevap: Merhabalar , 10 metreye kadar efendim.
Soru: iyi günler ürünü kurup ayarladıkdan sonra internet olmadan kayıt yapabiliyor mu
Cevap: Merhaba malesef wifi olmadan kurulum yapılmaz çalışmaz ve izleme yapılmaz efendim
Soru: Daha önce bu ürünü farklı bir satıcıdan almıştım o Yoosee uygulamasını kullanıyordu acaba bunu da ona ekleye bilir miyiz
Cevap: MErhabalar , yoosee uygulaması ile çalışır efendim.
Soru: Daha önce bu ürünü farklı bir satıcıdan almıştım o Yoosee uygulamasını kullanıyordu acaba bunu da ona ekleye bilir miyiz
Cevap: Yoosee uygulaması ile çalışır efendim sorun olmaz.
Soru: Merhaba ben daha once de sizden ürün almistim,2 ay icerisinde iki kere garantiye gonderdim arizadan dolayi...sizden ricam cihazi bi test edip öyle gendermeniz.. teşekkürler şimdiden.
Cevap: MErhabalar , hergün yüzlerce kamera satılıyor maalesef tek tek kontropl edemiyoruz
Soru: Hafıza kartsız çalışmaz mı
Cevap: olmadan 7/24 canlı olarak izleme yapabilirsiniz
Soru: merhaba dış cephe için olur mu yağmura dayanıklı mı?
Cevap: merhaba hayır dıs mekan için uygun değildir
Soru: Üründen 10 adet almak istiyorum ama açık alanda yağmur dan etkilenir mi? Yağmur ve güneş altında çalışır mı?
Cevap: MErhabalar , dış mekan için uygun değildir efendim.
Soru: merhaba kurulumu ampul yerine taktigimizdan sonrami yapyoruz
Cevap: Merhaba evet efendiM.
Soru: merhaba. zifiri karanlıkta çekim yapa biliyormu?
Cevap: merhaba evet yapar karanlıkta ısıkları yanmaktadır
Soru: Yoosee ile çalışıyor mu?
Cevap: merhaba evet efendim yoosee uygulama ile çalışır
Soru: dışarı kurdugumuzda yağmurdan etkilenir mi
Cevap: merhaba dıs mekan uygun değildir.
Soru: kurulumu nasıl olması
Cevap: Kamera fişe takılır kamera fişe takıldıgında 30-40 saniye kendi kendine döner ardından kuruluma hazır oldugunu belirten aralıklarla dıt dıt dıt sesi verir.ardından uygulamaya girilir YENİ BİR CİHAZ EKLE secenegine tıklanır / ETKİN NOKTAYI EKLE olarak devam edilir dahasında KAMERAYI HAZIRLA diye ekran cıkar İLK ADIM ve İKİNCİ ADIM olarak 2 gorsel cıkar YUKARIDAKİ İŞLEMLER TAMAMLANDI secenegine tıklanarak devam edilir.KAMERANIN BAGLANACAGI WİFİ Yİ GİRİN sekmesi cıkar ve buradaki sizin evinizdeki wifi ve şifresi yazılır.sonraki adım da GW İLE BASLAYAN WİFİ YE BAGLANMAYA GİDİN secenegi işaretlenir ardından ekrana GERİ DON VE WİFİYE BAGLANMAYA GİT secenegi cıkar ve siz WİFİYE BAGLANMAYA GİT demelisiniz sonrasında KABLOSUZ BAGLANTIYI KULLAN segmesi acılır ve orada kameranın altında olan kod yani GW ile baslayan kod ve sizin wifi adınız cıkar siz gw ile baslayana tıkladıgınızda kurulum baslayacaktır 1-2 dakika içinde kurulum biter
Soru: Jjjıooooooooooooo
Cevap: merhaba sorun?
Ampul Kamera Harekete Duyarlı Gece Görüşlü Kablosuz Bebek Izleme Kamerası Güvenlik Akıllı Wifi 360hd Görseller
Ampul Kamera Harekete Duyarlı Gece Görüşlü Kablosuz Bebek Izleme Kamerası Güvenlik Akıllı Wifi 360hd En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Ampul Kamera Harekete Duyarlı Gece Görüşlü Kablosuz Bebek Izleme Kamerası Güvenlik Akıllı Wifi 360hd Güncel Fiyatı 489.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Ampul Kamera Harekete Duyarlı Gece Görüşlü Kablosuz Bebek Izleme Kamerası Güvenlik Akıllı Wifi 360hd Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
Ampul Kamera Harekete Duyarlı Gece Görüşlü Kablosuz Bebek Izleme Kamerası Güvenlik Akıllı Wifi 360hd Hakkında yaklaşık 2191 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .
Ampul Kamera Harekete Duyarlı Gece Görüşlü Kablosuz Bebek Izleme Kamerası Güvenlik Akıllı Wifi 360hd Ürün Bilgisi
Ampul Kamera Harekete Duyarlı Gece Görüşlü Kablosuz Bebek Izleme Kamerası Güvenlik Akıllı Wifi 360hd Ürününün Satıcısı, resolut Ampul Kamera Harekete Duyarlı Gece Görüşlü Kablosuz Bebek Izleme Kamerası Güvenlik Akıllı Wifi 360hd ürününü 489.0 Tl'den Satılmaktadır.
Ampul Kamera Harekete Duyarlı Gece Görüşlü Kablosuz Bebek Izleme Kamerası Güvenlik Akıllı Wifi 360hd Hakkında Yapılan Yorumlar
489.0 Tl ye satışta olan Ampul Kamera Harekete Duyarlı Gece Görüşlü Kablosuz Bebek Izleme Kamerası Güvenlik Akıllı Wifi 360hd Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2191 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1
Yorum: Köpeğim için aldım bi yere gittiğimde aklım hep evde kalıyordu şimdi okadar rahatım ki iyi ki almışım tavsiye ederim
İsim: Ö** B**
Tarih: 20 Temmuz 2023
Yorum: çok teşekkür ederim ürün sağlam bir şekilde elime ulaştı kurulumunuyaptim çokta güzel bir görüntü veriyor tam istediğim gibi ortamdakisesleri çok net duyabiliyorsunuz ve bizimde sesimizi kameradan çok netduyabiliyorlar evimizde kedimiz var onun için aldik iyiki de almışızartık dışarı çıktığımızda aklımız onda kalmiyacak

İsim: I** K**
Tarih: 14 Temmuz 2023
Yorum: üründen memnunum. balkonuma güvenlik için aldim. isteyken açıpizliyorum. baya iş görüyor.
Tarih: 10 Nisan 2023
Yorum: sağlam bir şekilde geldi indirimde aldım iyikide almısım
İsim: T** Ş**
Tarih: 07 Nisan 2023
Yorum: köyde yaşıyorum evin önünde kurulu uzaktan konuşa biliyoruz gayetgüzel. ikincisini aldım kullanıyorum.
İsim: E** E**
Tarih: 16 Mart 2023
Yorum: Öncelikle satıcıya çok teşekkürler üründen çok memnun kaldım ben bukadar beklemiyordum gece görüşü olsun hareket algılama olsun efsane benkesin bi 3 tane daha alacağım araştıran düşünen varsa daha fazladüşünmeden aldım kurulum çok çok kolay Ayrıca İkramı içinde satıcıyateşekkür ediyorum
İsim: Selçuk E.
Tarih: 22 Şubat 2023
Yorum: Kızım için aldım işyerimden onu izleyebiliyorum kurulumu da basit
İsim: R** G**
Beden: 25 Temmuz 2024
Yorum: Harika ürün köpeğim için aldım çok memnunum arkadaşıma da bir tanehediye aldım
İsim: Pınar Ö.
Tarih: 15 Mayıs 2024
Yorum: resimdeki alt taraftaki üründen sipariş tekrarı verdim blic marka ürünyanlış geldi ürün çok kötü
İsim: M** D**
Tarih: 25 Kasım 2023
Yorum: gayet iyi bir ürün ev kapısına taktım köye yada başka bir yeregittigimizde evde yokken yabancı insanlar ya ayakkabilıramızı yadadegerli eşyaları alıp gidiyorlar önlem amaçlı kamera kurulumu kolay ve basit
İsim: Muzaffer D.
Tarih: 27 Temmuz 2023
Yorum: Ürüne bayıldım, kedim için aldım, tam bir fiyat performans ürünü hattaüstü, baya güzel, video kaydı alıyor renkli, ses kaydı alıyor, sesiduyuyorsun ve sen de ses verebiliyorsun
İsim: C** A**
Tarih: 26 Haziran 2023
Yorum: Beğendim sorunsuz
İsim: M** A**
Tarih: 19 Haziran 2023
Yorum: Kurulumu. Cok basit hem gece gorusu var hem renkli. Harika bir urun evinher yerine takmak istiyorum
İsim: C** A** A**
Tarih: 14 Haziran 2023
Yorum: çok güzel çok kaliteli emeği geçenlere teşekkür ederim

İsim: H** P**
Beden: 13 Haziran 2023
Yorum: mukemmel ürün
İsim: i** Y**
Tarih: 06 Haziran 2023
Yorum: güzel iş görür
İsim: A** Y**
Yorum: Ürün sorunsuz hızlı bir şekilde elime ulaştı paketleme iyiydi
İsim: E** D**
Yorum: çok güzelsin video recording
İsim: Nodar B.
Tarih: 25 Mayıs 2023
Yorum: ürün geldi deneme yapıp kalitesine bakacağım
İsim: c** S** y**
Yorum: teşekkür ederim

İsim: L** H**
Yorum: Güzel bir ürün her eve lazım
İsim: T** T**
Tarih: 18 Mayıs 2023
Yorum: Bu ürünü daha önceden de almıştım ikinci kez alıyorum kullanışlı güzelhafıza kartı kaydetme değişti sorun yaşıyoruz onun için istenen ücretlerçok yüksek
İsim: E** Ö**
Tarih: 15 Mayıs 2023
Yorum: GÖRÜNTÜ KALİTESİ ÇOK GÜZEL
İsim: tuna s.
Tarih: 09 Mayıs 2023
Yorum: Ürün gğüzel beğendim
İsim: Hasan A.
Tarih: 08 Mayıs 2023
Yorum: duklan icin aldim gayet güzel ise yarıyor tavsiye ederim
Tarih: 06 Mayıs 2023
Yorum: Ürün beklentimiz üzerinde hızlı ve sorunsuz alış veriş oidu teşekkür ederim
İsim: G** D**
Tarih: 03 Mayıs 2023
Yorum: Çok güzel
Tarih: 02 Mayıs 2023
Yorum: süper bi ürün tavsiye ederim bu fiyata işimi görüyor
İsim: E** Ç**
Yorum: çok güzel bir ürün
İsim: t** Ç**
Yorum: On numara beş yıldız evcil hayvanım için aldım. Gayet başarılı
İsim: R** E** H**
Tarih: 28 Nisan 2023
Ampul Kamera Harekete Duyarlı Gece Görüşlü Kablosuz Bebek Izleme Kamerası Güvenlik Akıllı Wifi 360hd Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: merhaba.birkaç ay önce aldığım üründe ekstra aparat yoktu, yeni mi eklendi acaba?
Cevap: Eklenen birşey yok efendim aynı ürün.
Soru: merhaba urun kamerasi kac mp dir
Cevap: Merhabalar , 2 mp efendim.
Soru: merhaba ürünü wifi bağlamak gerekiyor mu uzaktan nasıl kameraya bağlanıcaz
Cevap: Merhabalar , gerekiyor efendim.
Soru: merhaba ben evinim dışına takmak istiyoruz kaç metre uzaklığa kadar alıyor görüntüyü
Cevap: merhaba dıs mekan için uygun değildir wifi ile arasındaki mesafe 10 mt fazla olmamalıdır
Soru: bahçe evime koymak istiyorum internet olması gerekiyormu
Cevap: Merhabalar , internet olmadan olmaz efendim
Soru: havuza kartsız çalışır mi
Cevap: MErhabalar , kartsız çlışır fakat kayıt yapmaz.
Soru: Merhaba.hareket algılama kabiliyeti kaç metre için geçerlidir?
Cevap: Merhabalar , 10 metreye kadar efendim.
Soru: iyi günler ürünü kurup ayarladıkdan sonra internet olmadan kayıt yapabiliyor mu
Cevap: Merhaba malesef wifi olmadan kurulum yapılmaz çalışmaz ve izleme yapılmaz efendim
Cevap: MErhabalar , yoosee uygulaması ile çalışır efendim.
Cevap: Yoosee uygulaması ile çalışır efendim sorun olmaz.
Soru: Merhaba ben daha once de sizden ürün almistim,2 ay icerisinde iki kere garantiye gonderdim arizadan dolayi...sizden ricam cihazi bi test edip öyle gendermeniz.. teşekkürler şimdiden.
Cevap: MErhabalar , hergün yüzlerce kamera satılıyor maalesef tek tek kontropl edemiyoruz
Soru: Hafıza kartsız çalışmaz mı
Cevap: olmadan 7/24 canlı olarak izleme yapabilirsiniz
Soru: merhaba dış cephe için olur mu yağmura dayanıklı mı?
Cevap: merhaba hayır dıs mekan için uygun değildir
Soru: Üründen 10 adet almak istiyorum ama açık alanda yağmur dan etkilenir mi? Yağmur ve güneş altında çalışır mı?
Cevap: MErhabalar , dış mekan için uygun değildir efendim.
Soru: merhaba kurulumu ampul yerine taktigimizdan sonrami yapyoruz
Cevap: Merhaba evet efendiM.
Soru: merhaba. zifiri karanlıkta çekim yapa biliyormu?
Cevap: merhaba evet yapar karanlıkta ısıkları yanmaktadır
Soru: Yoosee ile çalışıyor mu?
Cevap: merhaba evet efendim yoosee uygulama ile çalışır
Soru: dışarı kurdugumuzda yağmurdan etkilenir mi
Cevap: merhaba dıs mekan uygun değildir.
Soru: kurulumu nasıl olması
Cevap: Kamera fişe takılır kamera fişe takıldıgında 30-40 saniye kendi kendine döner ardından kuruluma hazır oldugunu belirten aralıklarla dıt dıt dıt sesi verir.ardından uygulamaya girilir YENİ BİR CİHAZ EKLE secenegine tıklanır / ETKİN NOKTAYI EKLE olarak devam edilir dahasında KAMERAYI HAZIRLA diye ekran cıkar İLK ADIM ve İKİNCİ ADIM olarak 2 gorsel cıkar YUKARIDAKİ İŞLEMLER TAMAMLANDI secenegine tıklanarak devam edilir.KAMERANIN BAGLANACAGI WİFİ Yİ GİRİN sekmesi cıkar ve buradaki sizin evinizdeki wifi ve şifresi yazılır.sonraki adım da GW İLE BASLAYAN WİFİ YE BAGLANMAYA GİDİN secenegi işaretlenir ardından ekrana GERİ DON VE WİFİYE BAGLANMAYA GİT secenegi cıkar ve siz WİFİYE BAGLANMAYA GİT demelisiniz sonrasında KABLOSUZ BAGLANTIYI KULLAN segmesi acılır ve orada kameranın altında olan kod yani GW ile baslayan kod ve sizin wifi adınız cıkar siz gw ile baslayana tıkladıgınızda kurulum baslayacaktır 1-2 dakika içinde kurulum biter
Soru: Jjjıooooooooooooo
Cevap: merhaba sorun?
Ampul Kamera Harekete Duyarlı Gece Görüşlü Kablosuz Bebek Izleme Kamerası Güvenlik Akıllı Wifi 360hd Görseller

Ampul Kamera Harekete Duyarlı Gece Görüşlü Kablosuz Bebek Izleme Kamerası Güvenlik Akıllı Wifi 360hd En Uygun Satış Linki

Resolut Ampul Kamera Gece Görüşlü Akıllı Wi-Fi Fiyatı - Trendyol
resolut Ampul Kamera Harekete Duyarlı Gece Görüşlü Kablosuz Bebek Izleme Kamerası Güvenlik Akıllı Wifi 360hd yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.