Ampul Kamera Harekete Duyarlı Gece Görüşlü Sesli Kablosuz 360 Hd Ip Kamera Alınmaya Değer Mi-

Cansel

Bilgili
Ampul Kamera Harekete Duyarlı Gece Görüşlü Sesli Kablosuz 360 Hd Ip Kamera Bu Ürünü Almalı Mı?
Ampul Kamera Harekete Duyarlı Gece Görüşlü Sesli Kablosuz 360 Hd Ip Kamera Şu Andaki Değeri 560.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Ampul Kamera Harekete Duyarlı Gece Görüşlü Sesli Kablosuz 360 Hd Ip Kamera Kullanıcılar Memnun Mu?

Ampul Kamera Harekete Duyarlı Gece Görüşlü Sesli Kablosuz 360 Hd Ip Kamera Hakkında yaklaşık 7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .

Ampul Kamera Harekete Duyarlı Gece Görüşlü Sesli Kablosuz 360 Hd Ip Kamera Teknik Açıklamalar

Ampul Kamera Harekete Duyarlı Gece Görüşlü Sesli Kablosuz 360 Hd Ip Kamera Ürününün Satıcısı, Bakeey Ampul Kamera Harekete Duyarlı Gece Görüşlü Sesli Kablosuz 360 Hd Ip Kamera ürününü 560.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Ampul Kamera Harekete Duyarlı Gece Görüşlü Sesli Kablosuz 360 Hd Ip Kamera Kullanıcı Yorumları
560.0 Tl ye satışta olan Ampul Kamera Harekete Duyarlı Gece Görüşlü Sesli Kablosuz 360 Hd Ip Kamera Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4

Yorum: hızlı ve güvenilir satıcı
İsim: A** G**
Tarih: 04 Şubat 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: QASUL

Yorum: çox yaxşı gəldi
İsim: Sahib M.
Tarih: 29 Eylül 2023
Satıcı: NAVİLANDER

Yorum: ürün harketi algılıyor ama sürekli takip etmiyor. Takip bitince birdahaönünden geçene kadar bakmıyor. ses çıkışı iyi. Türkçe ara yüzü yok.Türkiye deki son kullanıcı düşünülmemiş. Paketleme çok kötü ürğn kargodazarar görmüş.
İsim: K** K**
Tarih: 03 Ekim 2023
Satıcı: TECHADRES

Ampul Kamera Harekete Duyarlı Gece Görüşlü Sesli Kablosuz 360 Hd Ip Kamera Sorulan Sorular Ve Cevaplar

Soru: telefon la arasında kaç metre olması lazım
Cevap: İstediğiniz her yerden canlı olarak izleyebilirsiniz

Soru: Kamerayı sabitleyip izleme şansımız var mı
Cevap: Merhaba, Lamba duyuna takılarak programı sayesinde ister bakmak istediğiniz noktaya odaklayabilir, isterseniz sabit bir şekilde izleyebilirsiniz

Soru: merhaba kat 5 te oturuyorm girişte internet yok mesafede çok oldu için bağlanmax demi
Cevap: Merhabalar efendim telefon oradan çekiyorsa kamerada çeker rahat kullanabilirsiniz

Soru: WİFİSİZ KULLANAMAZMIYIM BEN KURUCAM HAFIZA KARTINA KAYIT YAPSIN BEN SONRA İZLERIM OLAĞAN ÜSTÜ Bİ DURUM OLDUGUNDA ?
Cevap: Olur kullanabilirsiniz efendim

Soru: Yousee proqrami ile calisirmi?
Cevap: Merhaba v380pro programı ile çalışır

Soru: İnternet Wi-Fi üzerindendir ve aylık abonelik yoktur.
Cevap: Merhaba, sormak istediğiniz aylık ücreti varmıdır ise, hayır efendim üyelik ücreti yoktur

Soru: iPhone XS telefonuma kurulumu nasıl yapabilirim
Cevap: Kitapçığında yazan programı telefona yüklediğinizde kamera kontrolünü sağlıyorsunuz efendim, ürünü aldıktan sonra gene de takilirsaniz yardımcı oluruz

Soru: 5ghz ve renkli gece görüşü bilgileri doğru mudur?
Cevap: Merhaba 2.4g bağlantısı gece görüşlü siyah beyaz

Soru: sim kart üstündemi kayıt için
Cevap: Merhaba hayır efendim

Soru: aynı anda kaç kişi telefondan izleye bilir
Cevap: Merhaba, beş uygulamadan aynı andan izlenebilir. Sağlıklı günler

Soru: hem ampul hemde kamera olarak mi kullaniliyir. enerji ihtiyacı nasıl karşılanıyor örneğin ampul kısmına takılınca ampul enerjisi sürekli acikmi kalacak ne kadar kayıt kapasitesi var
Cevap: merhaba elektrik ihtiyacını duydan alır duyun sürekli açık olması lazım 64 gb sd kart ile 0-10 gün arası kayıt yapar

Ampul Kamera Harekete Duyarlı Gece Görüşlü Sesli Kablosuz 360 Hd Ip Kamera Görseller

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Ampul Kamera Harekete Duyarlı Gece Görüşlü Sesli Kablosuz 360 Hd Ip Kamera En Uygun Satış Linki