Ankastre Set (bo6502w02-cs5349w01-3481 Beyaz) Alınmaya Değer Mi-

Halide

Bilgili
Ankastre Set (bo6502w02-cs5349w01-3481 Beyaz) En Düşük Fiyat Nerede?
Ankastre Set (bo6502w02-cs5349w01-3481 Beyaz) Şuanki Fiyatı Ne Kadar 24150.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Ankastre Set (bo6502w02-cs5349w01-3481 Beyaz) Kullanıcılar Memnun Mu?

Ankastre Set (bo6502w02-cs5349w01-3481 Beyaz) Hakkında yaklaşık 10 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .

Ankastre Set (bo6502w02-cs5349w01-3481 Beyaz) Teknik Detaylar

Ankastre Set (bo6502w02-cs5349w01-3481 Beyaz) Ürününün Satıcısı, Silverline Ankastre Set (bo6502w02-cs5349w01-3481 Beyaz) ürününü 24150.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Ankastre Set (bo6502w02-cs5349w01-3481 Beyaz) Yorumlar Ve Değerlendirmeler
24150.0 Tl ye satışta olan Ankastre Set (bo6502w02-cs5349w01-3481 Beyaz) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
10 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8

Yorum: Ürün sapasağlam elime ulaştı hiçbir sıkıntı yaşamadım gayet güzel oldutavsiye ederim
İsim: M** P**
Tarih: 29 Ocak 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: AnkastReyon

Yorum: Göründüğü gibi sorunsuz elime ulaştı
İsim: b** c**
Tarih: 27 Haziran 2023
Satıcı: Galeri Beyaz

Yorum: Urun gayet şık bir urun
İsim: H** A**
Tarih: 27 Şubat 2023

Yorum: Fazlasıyla iyi fiyata takılıyorsanız kumtelde iyi künyeli anneme aldıkçok memnun
İsim: M** M**
Tarih: 17 Ocak 2023

Yorum: Çok memnunum kaliteli
İsim: **** ****
Tarih: 09 Aralık 2022
Satıcı: GaleriStore

Yorum: daha kurulum olmadı ama memnun kalicagimi düşünüyorum
İsim: k** s** k**
Tarih: 30 Aralık 2023

Yorum: İlk kullanıma göre güzel bir ürün
İsim: F** D**
Tarih: 16 Kasım 2022
Satıcı: GaleriStore

Yorum: setüstü ve fırın gayet iyi ancak davlumbazda amortisör olmaması üzdü.Keşke farklı bir davlumbaz seçeneği olsaymış yada açıklamalarda dahadetaylı yazılsaymış.
İsim: **** ****
Tarih: 20 Kasım 2022

Ankastre Set (bo6502w02-cs5349w01-3481 Beyaz) Merak Edilenler Neler?

Soru: Mrhblr ocak kaç cm acaba
Cevap: 60 cm efendin

Soru: ön cam çizgili i gösterge ortadaki dijitalmi
Cevap: Evet efendim.ortasinda dijital ekran mevvuttur

Soru: Ocak ayakları krommu acaba fırını fanlı fansız özelliklimi
Cevap: Merhaba efendim.ocak ızgaraları emayedir.Fırın 6 programlı turbo özelliği mevcut.

Soru: Merhaba çeyizim için alıyorum Edirne Keşanda 9 ay sonra kurulum yapılacak servisiniz varmı?
Cevap: Merhaba,ürünler kampanya dahilinde ise 5 yıl garantilidir.Ürün Silverline Yetkili servisi tarafından ücretsiz olarak montaj yapılmaktadır.Ürünler sizlere ulaşınca Silverline sitesindeki iletişim bölümündeki numarayı arıyarak kendiniz için randevu talebinde bulunmanız yeterlidir.Ürünlerin kutularını sizlerin açmaması gerekmektedir.Siparişiniz için teşekkür eder iyi günler dileriz.İleri tarihte kurulum yaptırabilirsiniz.Lpg/Doğalgaz dönüşümü ilk kurulumda ücretsiz olarak yapılmaktadır.

Soru: merhabalar aynı ürünün 3420 numaralı modeli ile ne farkı var acaba
Cevap: Detaylı bilgi için silverline sitesinden ürün özelliklerini karşılaştırma yapabilirsiniz

Soru: kurulum kim tarafından karşılanıyor?
Cevap: Merhaba,kurulu silverline servisi tarafından ücretsiz yapılmaktadır.

Soru: rica etsem bu setim 70 cm ocak modeli olanını satışa sunar mısnız
Cevap: Merhaba efendim. Satışını yaptığımız ürünler stoklarımız yer alan kapalı kutu ürünlerden yapılmaktadır. Stokta az olan veya teşhir ürünü olan ürünler satışa açılmamaktadır

Soru: firinin ön cami düz mü,benek ya da cizgi mi var
Cevap: Düz efendim.

Soru: Buharda pişirme özelliği var mıdır
Cevap: Yok efendim

Soru: alarm ozelligi varmi
Cevap: yok efendim.

Soru: kurulumunu nasıl yaptırcaz
Cevap: Merhaba efendim.Ürünler tüm Türkiye genelinde bulunan silverline yetkili servisleri tarafından ücretsiz olarak yapılmakradır.Silverline çağrı merkezini aramanız halinde size en yakın yetkili servis yönlendirilecektir.

Soru: Merhaba fırın tuşları gömmelimi
Cevap: Merhaba efendim.Evet fırın düğmeleri gömülebilir özellikte oluyor

Soru: fırın saatli mi mersin mut ta servis var mı kurulum yapar mı
Cevap: Merhaba efendim; Bakmış olduğunuz fırında zaman ayarı vardır. Her bölgede yetkili servisimiz mevcut olup ücretsiz kurulum gerçekleştiriyoruz. Bulunduğunuz lokasyona ait en yakın Silverline servis bilgilerini faturanızla beraber sizlere göndermiş olacağız. Dilerseniz de müşteri hizmetlerinden montaj kaydı oluşturabilirsiniz. Herhangi bir arıza da yine SSH müşteri hizmetlerinden destek alabiliyorsunuz. Siparişinizi bekler, keyifli alışverişler dileriz.

Soru: merhaba kendi kendini temizleyen ayarı varmı
Cevap: merhaba, bu üründe mevcut değildir.

Soru: Ocak sadece doğalgaza mı uygun tüpe uygun mu
Cevap: Merhaba efendim; Tüm ürünlerimiz fabrika çıkışı doğalgaz uyumlu olup, montaj esnasında ücretsiz bir şekilde tüpe dönüşümde yapılabiliyor. Siparişinizi bekler, keyifli alıverişler dileriz.

Soru: merhaba davulumbazda sadece baca sistemimi var acaba
Cevap: Merhaba Davlumbaz hem bacalı hemde karbon filtre ile bacasız kullanıma uygundur. Keyifli alışverişler

Soru: Standart mı ölçüler ?
Cevap: Merhaba efendim. Ürünlerin tamamı standart ölçülere sahiptir.

Soru: Merhabalar davlumbazin amortisorlu olmadigini soylemisler tam olarak ne ise yariyor amortisör onemli bir sey mi bilgi verirseniz sevinirim
Cevap: Merhaba efendim. Davlumbazlarda amortisör kullanımı sadece temizlik esnasında kapağın açık vaziyette durmasını sağlıyor. onun haricinde kullanım ile ilgili farklı bir amacı yok. Davlumbazların tamamı kapalı olarak çalışmaktadır.

Soru: Davlımbaz amartüsörlümü
Cevap: Merhaba bu seride yoktur.3420-3457 serilerinde vardır.

Soru: merhaba alt ve üst ızgara kapalimi
Cevap: üst acık alt kapalıdır efendim.

Ankastre Set (bo6502w02-cs5349w01-3481 Beyaz) Ürüne Ait Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

Ankastre Set (bo6502w02-cs5349w01-3481 Beyaz) En Uygun Satış Linki