Ebru
Bilgili
BD3056WFUN A++ Kombi No Frost Buzdolabı Satın Alır Mısınız?
BD3056WFUN A++ Kombi No Frost Buzdolabı Şu Anki Fiyat Aralığı 31490.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
BD3056WFUN A++ Kombi No Frost Buzdolabı Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
BD3056WFUN A++ Kombi No Frost Buzdolabı Hakkında yaklaşık 45 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
BD3056WFUN A++ Kombi No Frost Buzdolabı Teknik Açıklamalar
_x000D_
BD3056WFUN A++ Kombi No Frost Buzdolabı Ürününün Satıcısı, Profilo BD3056WFUN A++ Kombi No Frost Buzdolabı ürününü 31490.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
BD3056WFUN A++ Kombi No Frost Buzdolabı Yorum Ve Değerlendirmeler
31490.0 Tl ye satışta olan BD3056WFUN A++ Kombi No Frost Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
45 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: güzel. genis bir dolap. sorunsuz çalışıyor tesekkurler
İsim: k** G**
Tarih: 15 Mart 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: BİRTEK AVM
Yorum: çok beğendik.cok kullanışlı kibar .herkese tavsiye ederim
İsim: A** K**
Tarih: 12 Kasım 2022
Satıcı: Evsel Halı
Yorum: Çok güzel ürün tavsiye ederim
İsim: Ç** Ş**
Tarih: 17 Ocak 2023
Satıcı: ZERDAHOME
Yorum: tavsiye ederim ...
İsim: A** D**
Tarih: 28 Kasım 2022
Yorum: fiyat performans ürünü.Getiren arkadaşlar sağolsunlar eve kadarçıkardılar.Ürün gayet geniş ve kullanışlı.
İsim: S** K**
Tarih: 15 Temmuz 2022
Satıcı: ENiyifiyat
Yorum: Profilo yapmış abi güzel ürün
İsim: **** ****
Tarih: 22 Şubat 2022
Satıcı: karakuslar ıskenderun
Yorum: Beyendik kullanıyoruz çok güzel.
İsim: İ** y**
Tarih: Elite Üye
Beden: 14 Şubat 2022
Yorum: 5 aydır kullanıyoruz çok memnunuz
İsim: m** İ**
Tarih: 10 Ocak 2022
Satıcı: KARAKUŞLAR TİCARET
Yorum: ben aldım çok güzel bir ürün
İsim: Y** m**
Tarih: 16 Aralık 2021
Satıcı: ÜLKEA
Yorum: Ürün sorunsuzca geldi fiyatına göre iyi dolap tavsiye ederim.
İsim: Ali A.
Tarih: 04 Aralık 2021
Yorum: geniş dolap arayanlar için çok ideal çok beğendim
İsim: G** F**
Tarih: 05 Kasım 2021
Yorum: Gayet güzel 6 aydır sorun çıkarmadı
İsim: Muhammed D.
Tarih: 21 Nisan 2023
Satıcı: CazipAlışveriş
Yorum: indirimdeyken aldım baya büyük güzel bir dolap kutusu qcilmadi qmqtekrar kullanınca yazicam yorumumu horoz lojistik çok dikkatli taşıdı
İsim: Ş** H**
Tarih: 19 Kasım 2022
Satıcı: NEVPAZAR
Yorum: Geniş ve kullanışlı
İsim: b** n** g**
Tarih: 15 Haziran 2022
Satıcı: Massimo Home
Yorum: firma makul bir sürede ürünü ulaştırdı ve buzdolabı iç hacmi ve enerjitasarrufu acisindan profilo kalitesini yansitiyor
İsim: m** b**
Tarih: 13 Şubat 2022
Yorum: buzdolabim elime ulaştı.ceyizim için almıştım. daha kurduramadiksabırsızlıkla tasinacagimiz evi bekliyoruz ve satıcı okadar ilgiliydikicokk teşekkür ederim
Tarih: 16 Şubat 2022
Yorum: Almış olduğum ürün gayet iyi memnun kaldım Profilo BD 3056 kargolama veservisi gayet iyi bir haftada elimize ulaştı alacak olan kişileretavsiye ederim
Tarih: 15 Aralık 2021
Yorum: ürün bildiğim bi üründü bayilerden fiyatın çok altında olması ürünün tambir fırsat ürünü olduğunu gösterir .. memnuniyeti mi mutluluk ilebelirterek herlese tavsiye ederim teşekkür ler
İsim: M** A**
Tarih: 06 Kasım 2021
Yorum: kargo biraz daha hızlı olsaydi daha iyi olurdu 10 kasimda sipariş verdim17 kasımda evimize geldi horoz lojistik çalışanları sağolsunlar 2 .katakadar çıkardılar onun dışında bir sorun yok profilo servisinden gelipgarantisini vs açacaklar teşekkürler.
İsim: S** E**
Tarih: 17 Kasım 2022
Yorum: daha geleli bir gün oldu satıcı hemen kargoladı fakat bayram üstüsipariş verdiğim için gelmesi zaman aldı şimdilik bir sıkıntı yokmerdivenim dar olduğu için çıkartırken çökmeler oldu yapacak bir şey yoksoğutması iyi olsun yeterli kullanınca yorumumu yenilerim
Tarih: 16 Temmuz 2022
Yorum: Ürünü bize taşıttınız 2. Kata kadar yazıklar olsun kargocunun yanına 1adam vermek bu kadar zormuydu CEVA LOJİSTİK HİZMET BERBAT
İsim: S** Ç**
Tarih: 13 Aralık 2021
Yorum: satıcı tüm aşamalar İLE ilgileneceğini söylemişti hatta teslimat için dekendi araçları İLE olacak demişti fakat Borusan lojistik ile geldi,sorun değil ama müşteriyi yanıltmayın demem o ki başından sonunakendiniz ilgilenin servisi de kendiniz teslimattan bir gün önce arayınkargo takibine bakarak benim gibi satıcıya inanıp mağduriyet yaşamayın,içi çoDevamını Oku
İsim: C** Ç**
Beden: 13 Aralık 2021
Yorum: ürün istediyim gibi geldi
İsim: ş** k**
Yorum: sakın almayın bu firmadan
İsim: Ö** B**
Tarih: 24 Haziran 2024
Yorum: Ürünle ilgili bir problemim yok fakat getiren firma yani horoz lojistikdolabımı yukarı 3.kata merdiven dar diyerek yukarı çıkarmadı evi üstkatta olanlara duyurulurrrrrr.Dolaba bu kadar para verdiğimizyetmiyormuş gibi 200 lira asansör parası verdim.NAKLİYE REZALET!!!!!
İsim: başak ç.
Tarih: 25 Ocak 2022
Yorum: ürünün yaninda 2 adet ezik vardı. satıcı da sorumluluk almadı. kargofirmasının hatasiymis, onların hatası değilmiş. iade etmem önerildifakat maddi zarara uğruyorum bu durumda. farklı satıcıdan almanızıöneririm. 4 yıldızı da görünsün diye verdim
İsim: y** z**
Beden: 20 Aralık 2021
Yorum: Ürün geldi çok isteyerek beğenerek almıştım fakat servis geldiğinde yanarka tarafın göçük olduğunu belirtti,gösterdi maalesef iade.
İsim: B** Y**
Tarih: 12 Ağustos 2022
Satıcı: DOLUNAY45
BD3056WFUN A++ Kombi No Frost Buzdolabı Ürüne İlişkin Sorular
Soru: Merhaba kolay gelsin. indirim kuponunuz mevcut mudur? son fiyatımız bu mu , destek olmanızı rica ederim
Cevap: iyi günler indirim kuponumuz mevcut değil son fiyatınımız budur
Soru: Merhaba, dolabı alacağım ama afet dolayısıyla çalışıyor musunuz acaba gönderim yapabiliyor musunuz
Cevap: iyi günler şuan gönderim yapabilmekteyiz
Soru: buzdolabi koyacağım yerin yüksekliği 193,5 buzdolabının yüksekliği 193 cm yeterli olurmu yoksa sıkıntı yasarmiyim
Cevap: sıkıntı yaşamazsınız
Soru: Ürün kaç litre?
Cevap: 559 bürüt de net 521
Soru: net kaç litre acaba
Cevap: Merhabalar, toplam hacim 508 litredir.
Soru: merhaba profilo bd2076 wfxn buzdolabi stoğunuzda var mi
Cevap: MERHABA, EVET VAR EFENDİM.
Soru: Merhaba, hataya gönderim yapıyor musunuz
Cevap: Evet efendim
Soru: kurul zorunlumu alsak kurdurmasak ürünü olurmu
Cevap: Mutlaka kurulum hizmetinin yaptırılması gerekiyor,siz sonrasında isterseniz ürünü kapatırsınız efendim ürünü teslim aldığınızda montaj kaydı için bizi aramanız yeterli olacaktır kolide iletişim bilgilerimizi göreceksiniz
Soru: Bu ürün f sınıfı yazıyor ürün açıklamasında a ++ yazıyor
Cevap: A++ ile F sınıfı aynı değerler enerji etiketleri tüm avrupada değiştiği için Türkiye de buna uydu üründe değişen bişey yok
Soru: Aldığımız gibi kurulum zorunlu mu ? kurulum hemen zorunlu değilse ne kaç yıl içinde kurulum zorunluluğu vardır ?
Cevap: Merhabalar evet hemen zorunludur.
Soru: Merhaba, hataya gönderim yapıyor musunuz acaba
Soru: Ürün elime ulaşınca 1 yıl sonra servis açarsa olurmu garanti den yana bi sorun çıkar mı
Cevap: Merhabalar. Servis 1 yıl sonra açtığında bir sıkıntı olmaz fakat ürün tarafınıza problemli ulaşmış ise tespit etmeniz sıkıntı olur. 1 yıl sonra tespiti halinde ise servis veya kargo sorumluluk kabul etmez maalesef
Soru: boyu ve eni nedir
Cevap: YÜKSEKLİK 193 CM GENİŞLİK 70 CM DERİNLİK 80 CM
Soru: ölçüleri nelerdir
Cevap: merhabalar, Boyutlar (YxGxD): 193 x 70 x 80 cm
Soru: Ürünü şimdi alıp 6 ay sonra kurulumunu yaptırsak olur mu
Cevap: Olur efendim yalnız altı ay sonra koliyi açtığınızda hasarı olursa sorumluluk size ait olur.
Soru: profilo bd3056 wfvn ile farkı nedir
Cevap: Merhabalar BD3086WFAN nofrost buzdolabında hacim (681 lt) ve üzerinde dijital sıcaklık ayarlama mevcuttur. BD3056WFUN buzdolabında ise hacim (508lt) diğer özellikleri hemen hemen aynıdır
Soru: toplam net kaç lt ürün
Cevap: 515 lt efendim
Soru: buzdolabı no frost mu sebzelerde terleme yapıyor mu
Cevap: Merhabalar ürün nofrost terleme buzlanma karlanma yapmaz
Soru: üretim yılı nedir
Cevap: merhaba efenıdm urun kutusu kapalı kutu oldugundan uretım yılına bakamıyoruz.
Soru: Çeyiz için uygun mu ?
Cevap: şuan ki fiyat kısa süreliğine geçerlidir almanız lehinizedir çeyiz içinde uygundur efendim
BD3056WFUN A++ Kombi No Frost Buzdolabı Ürünün Detaylı Resimleri
BD3056WFUN A++ Kombi No Frost Buzdolabı En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
BD3056WFUN A++ Kombi No Frost Buzdolabı Şu Anki Fiyat Aralığı 31490.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
BD3056WFUN A++ Kombi No Frost Buzdolabı Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
BD3056WFUN A++ Kombi No Frost Buzdolabı Hakkında yaklaşık 45 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
BD3056WFUN A++ Kombi No Frost Buzdolabı Teknik Açıklamalar
_x000D_
BD3056WFUN A++ Kombi No Frost Buzdolabı Ürününün Satıcısı, Profilo BD3056WFUN A++ Kombi No Frost Buzdolabı ürününü 31490.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
BD3056WFUN A++ Kombi No Frost Buzdolabı Yorum Ve Değerlendirmeler
31490.0 Tl ye satışta olan BD3056WFUN A++ Kombi No Frost Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
45 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: güzel. genis bir dolap. sorunsuz çalışıyor tesekkurler
İsim: k** G**
Tarih: 15 Mart 2023
Satıcı: BİRTEK AVM
Yorum: çok beğendik.cok kullanışlı kibar .herkese tavsiye ederim
İsim: A** K**
Tarih: 12 Kasım 2022
Yorum: Çok güzel ürün tavsiye ederim
İsim: Ç** Ş**
Tarih: 17 Ocak 2023
Yorum: tavsiye ederim ...
İsim: A** D**
Tarih: 28 Kasım 2022
Yorum: fiyat performans ürünü.Getiren arkadaşlar sağolsunlar eve kadarçıkardılar.Ürün gayet geniş ve kullanışlı.
İsim: S** K**
Tarih: 15 Temmuz 2022
Satıcı: ENiyifiyat
Yorum: Profilo yapmış abi güzel ürün
Tarih: 22 Şubat 2022
Yorum: Beyendik kullanıyoruz çok güzel.
İsim: İ** y**
Beden: 14 Şubat 2022
Yorum: 5 aydır kullanıyoruz çok memnunuz
İsim: m** İ**
Tarih: 10 Ocak 2022
Satıcı: KARAKUŞLAR TİCARET
Yorum: ben aldım çok güzel bir ürün
İsim: Y** m**
Tarih: 16 Aralık 2021
Yorum: Ürün sorunsuzca geldi fiyatına göre iyi dolap tavsiye ederim.
İsim: Ali A.
Tarih: 04 Aralık 2021
Yorum: geniş dolap arayanlar için çok ideal çok beğendim
İsim: G** F**
Tarih: 05 Kasım 2021
Yorum: Gayet güzel 6 aydır sorun çıkarmadı
İsim: Muhammed D.
Tarih: 21 Nisan 2023
Satıcı: CazipAlışveriş
Yorum: indirimdeyken aldım baya büyük güzel bir dolap kutusu qcilmadi qmqtekrar kullanınca yazicam yorumumu horoz lojistik çok dikkatli taşıdı
İsim: Ş** H**
Tarih: 19 Kasım 2022
Yorum: Geniş ve kullanışlı
İsim: b** n** g**
Tarih: 15 Haziran 2022
Satıcı: Massimo Home
Yorum: firma makul bir sürede ürünü ulaştırdı ve buzdolabı iç hacmi ve enerjitasarrufu acisindan profilo kalitesini yansitiyor
İsim: m** b**
Tarih: 13 Şubat 2022
Yorum: buzdolabim elime ulaştı.ceyizim için almıştım. daha kurduramadiksabırsızlıkla tasinacagimiz evi bekliyoruz ve satıcı okadar ilgiliydikicokk teşekkür ederim

Tarih: 16 Şubat 2022
Yorum: Almış olduğum ürün gayet iyi memnun kaldım Profilo BD 3056 kargolama veservisi gayet iyi bir haftada elimize ulaştı alacak olan kişileretavsiye ederim
Tarih: 15 Aralık 2021
Yorum: ürün bildiğim bi üründü bayilerden fiyatın çok altında olması ürünün tambir fırsat ürünü olduğunu gösterir .. memnuniyeti mi mutluluk ilebelirterek herlese tavsiye ederim teşekkür ler
İsim: M** A**
Yorum: kargo biraz daha hızlı olsaydi daha iyi olurdu 10 kasimda sipariş verdim17 kasımda evimize geldi horoz lojistik çalışanları sağolsunlar 2 .katakadar çıkardılar onun dışında bir sorun yok profilo servisinden gelipgarantisini vs açacaklar teşekkürler.
İsim: S** E**
Tarih: 17 Kasım 2022
Yorum: daha geleli bir gün oldu satıcı hemen kargoladı fakat bayram üstüsipariş verdiğim için gelmesi zaman aldı şimdilik bir sıkıntı yokmerdivenim dar olduğu için çıkartırken çökmeler oldu yapacak bir şey yoksoğutması iyi olsun yeterli kullanınca yorumumu yenilerim
Tarih: 16 Temmuz 2022
Yorum: Ürünü bize taşıttınız 2. Kata kadar yazıklar olsun kargocunun yanına 1adam vermek bu kadar zormuydu CEVA LOJİSTİK HİZMET BERBAT
İsim: S** Ç**
Tarih: 13 Aralık 2021
Yorum: satıcı tüm aşamalar İLE ilgileneceğini söylemişti hatta teslimat için dekendi araçları İLE olacak demişti fakat Borusan lojistik ile geldi,sorun değil ama müşteriyi yanıltmayın demem o ki başından sonunakendiniz ilgilenin servisi de kendiniz teslimattan bir gün önce arayınkargo takibine bakarak benim gibi satıcıya inanıp mağduriyet yaşamayın,içi çoDevamını Oku
İsim: C** Ç**
Beden: 13 Aralık 2021
Yorum: ürün istediyim gibi geldi
İsim: ş** k**
Yorum: sakın almayın bu firmadan
İsim: Ö** B**
Tarih: 24 Haziran 2024
Yorum: Ürünle ilgili bir problemim yok fakat getiren firma yani horoz lojistikdolabımı yukarı 3.kata merdiven dar diyerek yukarı çıkarmadı evi üstkatta olanlara duyurulurrrrrr.Dolaba bu kadar para verdiğimizyetmiyormuş gibi 200 lira asansör parası verdim.NAKLİYE REZALET!!!!!
İsim: başak ç.
Tarih: 25 Ocak 2022
Yorum: ürünün yaninda 2 adet ezik vardı. satıcı da sorumluluk almadı. kargofirmasının hatasiymis, onların hatası değilmiş. iade etmem önerildifakat maddi zarara uğruyorum bu durumda. farklı satıcıdan almanızıöneririm. 4 yıldızı da görünsün diye verdim
İsim: y** z**
Beden: 20 Aralık 2021
Yorum: Ürün geldi çok isteyerek beğenerek almıştım fakat servis geldiğinde yanarka tarafın göçük olduğunu belirtti,gösterdi maalesef iade.
İsim: B** Y**
Tarih: 12 Ağustos 2022
Satıcı: DOLUNAY45
BD3056WFUN A++ Kombi No Frost Buzdolabı Ürüne İlişkin Sorular
Soru: Merhaba kolay gelsin. indirim kuponunuz mevcut mudur? son fiyatımız bu mu , destek olmanızı rica ederim
Cevap: iyi günler indirim kuponumuz mevcut değil son fiyatınımız budur
Soru: Merhaba, dolabı alacağım ama afet dolayısıyla çalışıyor musunuz acaba gönderim yapabiliyor musunuz
Cevap: iyi günler şuan gönderim yapabilmekteyiz
Soru: buzdolabi koyacağım yerin yüksekliği 193,5 buzdolabının yüksekliği 193 cm yeterli olurmu yoksa sıkıntı yasarmiyim
Cevap: sıkıntı yaşamazsınız
Soru: Ürün kaç litre?
Cevap: 559 bürüt de net 521
Soru: net kaç litre acaba
Cevap: Merhabalar, toplam hacim 508 litredir.
Soru: merhaba profilo bd2076 wfxn buzdolabi stoğunuzda var mi
Cevap: MERHABA, EVET VAR EFENDİM.
Soru: Merhaba, hataya gönderim yapıyor musunuz
Soru: kurul zorunlumu alsak kurdurmasak ürünü olurmu
Cevap: Mutlaka kurulum hizmetinin yaptırılması gerekiyor,siz sonrasında isterseniz ürünü kapatırsınız efendim ürünü teslim aldığınızda montaj kaydı için bizi aramanız yeterli olacaktır kolide iletişim bilgilerimizi göreceksiniz
Soru: Bu ürün f sınıfı yazıyor ürün açıklamasında a ++ yazıyor
Cevap: A++ ile F sınıfı aynı değerler enerji etiketleri tüm avrupada değiştiği için Türkiye de buna uydu üründe değişen bişey yok
Soru: Aldığımız gibi kurulum zorunlu mu ? kurulum hemen zorunlu değilse ne kaç yıl içinde kurulum zorunluluğu vardır ?
Cevap: Merhabalar evet hemen zorunludur.
Soru: Merhaba, hataya gönderim yapıyor musunuz acaba
Soru: Ürün elime ulaşınca 1 yıl sonra servis açarsa olurmu garanti den yana bi sorun çıkar mı
Cevap: Merhabalar. Servis 1 yıl sonra açtığında bir sıkıntı olmaz fakat ürün tarafınıza problemli ulaşmış ise tespit etmeniz sıkıntı olur. 1 yıl sonra tespiti halinde ise servis veya kargo sorumluluk kabul etmez maalesef
Soru: boyu ve eni nedir
Cevap: YÜKSEKLİK 193 CM GENİŞLİK 70 CM DERİNLİK 80 CM
Soru: ölçüleri nelerdir
Cevap: merhabalar, Boyutlar (YxGxD): 193 x 70 x 80 cm
Soru: Ürünü şimdi alıp 6 ay sonra kurulumunu yaptırsak olur mu
Cevap: Olur efendim yalnız altı ay sonra koliyi açtığınızda hasarı olursa sorumluluk size ait olur.
Soru: profilo bd3056 wfvn ile farkı nedir
Cevap: Merhabalar BD3086WFAN nofrost buzdolabında hacim (681 lt) ve üzerinde dijital sıcaklık ayarlama mevcuttur. BD3056WFUN buzdolabında ise hacim (508lt) diğer özellikleri hemen hemen aynıdır
Soru: toplam net kaç lt ürün
Cevap: 515 lt efendim
Soru: buzdolabı no frost mu sebzelerde terleme yapıyor mu
Cevap: Merhabalar ürün nofrost terleme buzlanma karlanma yapmaz
Soru: üretim yılı nedir
Cevap: merhaba efenıdm urun kutusu kapalı kutu oldugundan uretım yılına bakamıyoruz.
Soru: Çeyiz için uygun mu ?
Cevap: şuan ki fiyat kısa süreliğine geçerlidir almanız lehinizedir çeyiz içinde uygundur efendim
BD3056WFUN A++ Kombi No Frost Buzdolabı Ürünün Detaylı Resimleri

BD3056WFUN A++ Kombi No Frost Buzdolabı En Uygun Satış Linki

Profilo BD3056WFUN A++ Kombi No Frost Buzdolabı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Profilo BD3056WFUN A++ Kombi No Frost Buzdolabı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.