Beyaz Cam Avantaj Ankastre Set - 3’lü Ankastre Set Fırın + Ocak + Davlumbaz En Ucuzu Nerede Bulunur-

Zeliha

Bilgili
15 Eyl 2023
706
0
0
Beyaz Cam Avantaj Ankastre Set - 3’lü Ankastre Set Fırın + Ocak + Davlumbaz Alanlar Memnun Mu?
Beyaz Cam Avantaj Ankastre Set - 3’lü Ankastre Set Fırın + Ocak + Davlumbaz Güncel Fiyatı 22449.0 Tl'den Satılmaktadır.

Beyaz Cam Avantaj Ankastre Set - 3’lü Ankastre Set Fırın + Ocak + Davlumbaz Kaç Kişi Memnun?

Beyaz Cam Avantaj Ankastre Set - 3’lü Ankastre Set Fırın + Ocak + Davlumbaz Hakkında yaklaşık 4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .

Beyaz Cam Avantaj Ankastre Set - 3’lü Ankastre Set Fırın + Ocak + Davlumbaz Ürün Bilgisi

Beyaz Cam Avantaj Ankastre Set - 3’lü Ankastre Set Fırın + Ocak + Davlumbaz Ürününün Satıcısı, Beko Beyaz Cam Avantaj Ankastre Set - 3’lü Ankastre Set Fırın + Ocak + Davlumbaz ürününü 22449.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Beyaz Cam Avantaj Ankastre Set - 3’lü Ankastre Set Fırın + Ocak + Davlumbaz Yorum Ve Değerlendirmeler
22449.0 Tl ye satışta olan Beyaz Cam Avantaj Ankastre Set - 3’lü Ankastre Set Fırın + Ocak + Davlumbaz Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5

Yorum: hasarsiz ulasti
İsim: S** G**
Tarih: 25 Haziran 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: MURATOĞULLARI

Yorum: Beko tabi ki kaliteli
İsim: **** ****
Tarih: 03 Mart 2024
Satıcı: ODEL - Beko Yetkili Satıcı

Yorum: Bir hafta içerisinde teslim edildi anlaşmalı kargo tarafından. Ürüngüzeldi, beko servisi kurulumu yaptı zaten. Sadece fırında tesisatdışarıda buna dikkat edebilirsiniz. Bir de ürün tam bembeyaz değilgrimsi bir tonu var.
İsim: s** k**
Tarih: 04 Haziran 2024
Satıcı: GÖKÇE EV ALETLERİ

Beyaz Cam Avantaj Ankastre Set - 3’lü Ankastre Set Fırın + Ocak + Davlumbaz Sıkça Sorulan Sorular

Soru: Fırın kapağının iç camı var mı ,yani çift cam mı
Cevap: Var efendim

Soru: merhaba ankastre dolabımın iç genişliği 57cm uyarmı acaba
Cevap: Uyar efendim

Soru: ürünü alıp kurulumu için ileriki ayları seçme imkanımız var mı ?
Cevap: Var efendim

Soru: merhaba, ocak ızgarası döküm mü acaba?
Cevap: Mwrhaba hayır deyil

Soru: Kaç tepsisi var bir de tepsi ebatları kaç cm?
Cevap: merhaba 1 tepsi var

Soru: Kaç tepsi adedi var öğrenebilirmiyim
Cevap: Merhaba. 1 adet

Soru: Davlumbaz ölçüsü nedir acaba
Cevap: Merhaba, 60 lık standart davlumbaz

Soru: Merhaba Beko’nun döküm ızgara ve bekli modeli var mı elinizde
Cevap: Siyah olan var efendim

Soru: kaç litre fırın
Cevap: 72 litre efendim

Soru: merhaba ankastre set için ölçümü nasıl olmalı bilgi verirmisiniz aspiratör eni boyumu ölçülmeli fırın ocak nasıl ölçüm olmali
Cevap: Merhaba, ölçüler standarttır. Sizin kullanacağınız yeri ölçmeniz lazım önce.

Soru: Benim aynısı Ocak düğmesi kırıldı tek alma imkanı var mı
Cevap: Servistem temin edebilirsiniz

Soru: rezidansı kapalı açık mı acaba ısınan telinden bahsediyorum
Cevap: Merhaba kapalı görünmüyor

Soru: Ürün modeli nedir? Davlumbazı filitreli midir?
Cevap: Bfc 220 boca 6011 ebh 6050 davlumbaza filitre servis tarafından kuruluyor

Soru: Demir döküm değilse emaye mı oluyor
Cevap: Evet efendim

Soru: kendi garantisi de var mı?trendyol bize garanti onerisinde bulunuyor .
Cevap: kendı ürünün 3 yıl garantı var

Soru: Ocak tüm gözleri elektrikli mi doğalgazlı mi
Cevap: Elektrikli değil sadece doğalgaz veya normal LPG dönüşümü

Soru: fırın kaç program içinde kaç adet tepsi var acaba
Cevap: Merhaba 5 program 1 tepsi

Soru: fıırn ve Ocak 2 li set olur mu? bu setin aynısı için.
Cevap: merhaba tabi uygun olur

Soru: davlumbaz filtremi
Cevap: Evet efendim filtreli

Soru: fırın kaç tepsili ızgarası var mıdır
Cevap: 1 tane var ızgarasıda var

Beyaz Cam Avantaj Ankastre Set - 3’lü Ankastre Set Fırın + Ocak + Davlumbaz Ürünün Detaylı Resimleri

Beyaz Cam Avantaj Ankastre Set - 3’lü Ankastre Set Fırın + Ocak + Davlumbaz En Uygun Satış Linki

Hakkımızda

• Enuygunfirmalar.com, kullanıcıların her türlü ürünün en uygun fiyatlarını bulmalarına yardımcı olan bir forum platformudur. Gönüllü üyelerimiz tarafından sağlanan bilgilerle alışveriş deneyiminizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Ancak, burada sunulan bilgilerin doğruluğunu garanti edemeyiz. Kullanıcıların, alışveriş yaparken kendi araştırmalarını yapmaları önemlidir. En iyi fırsatları keşfedin, fakat kararlarınızı dikkatli bir şekilde verin!

Hızlı Linkler

Kullanıcı Menüsü