Beyaz Cam Avantaj Ankastre Set - 3’lü Ankastre Set Fırın + Ocak + Davlumbaz Alanlar Memnun Mu?
Beyaz Cam Avantaj Ankastre Set - 3’lü Ankastre Set Fırın + Ocak + Davlumbaz Güncel Fiyatı 22449.0 Tl'den Satılmaktadır.
Beyaz Cam Avantaj Ankastre Set - 3’lü Ankastre Set Fırın + Ocak + Davlumbaz Kaç Kişi Memnun?
Beyaz Cam Avantaj Ankastre Set - 3’lü Ankastre Set Fırın + Ocak + Davlumbaz Hakkında yaklaşık 4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Beyaz Cam Avantaj Ankastre Set - 3’lü Ankastre Set Fırın + Ocak + Davlumbaz Ürün Bilgisi
Beyaz Cam Avantaj Ankastre Set - 3’lü Ankastre Set Fırın + Ocak + Davlumbaz Ürününün Satıcısı, Beko Beyaz Cam Avantaj Ankastre Set - 3’lü Ankastre Set Fırın + Ocak + Davlumbaz ürününü 22449.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Beyaz Cam Avantaj Ankastre Set - 3’lü Ankastre Set Fırın + Ocak + Davlumbaz Yorum Ve Değerlendirmeler
22449.0 Tl ye satışta olan Beyaz Cam Avantaj Ankastre Set - 3’lü Ankastre Set Fırın + Ocak + Davlumbaz Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: hasarsiz ulasti
İsim: S** G**
Tarih: 25 Haziran 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: MURATOĞULLARI
Yorum: Beko tabi ki kaliteli
İsim: **** ****
Tarih: 03 Mart 2024
Satıcı: ODEL - Beko Yetkili Satıcı
Yorum: Bir hafta içerisinde teslim edildi anlaşmalı kargo tarafından. Ürüngüzeldi, beko servisi kurulumu yaptı zaten. Sadece fırında tesisatdışarıda buna dikkat edebilirsiniz. Bir de ürün tam bembeyaz değilgrimsi bir tonu var.
İsim: s** k**
Tarih: 04 Haziran 2024
Satıcı: GÖKÇE EV ALETLERİ
Beyaz Cam Avantaj Ankastre Set - 3’lü Ankastre Set Fırın + Ocak + Davlumbaz Sıkça Sorulan Sorular
Soru: Fırın kapağının iç camı var mı ,yani çift cam mı
Cevap: Var efendim
Soru: merhaba ankastre dolabımın iç genişliği 57cm uyarmı acaba
Cevap: Uyar efendim
Soru: ürünü alıp kurulumu için ileriki ayları seçme imkanımız var mı ?
Soru: merhaba, ocak ızgarası döküm mü acaba?
Cevap: Mwrhaba hayır deyil
Soru: Kaç tepsisi var bir de tepsi ebatları kaç cm?
Cevap: merhaba 1 tepsi var
Soru: Kaç tepsi adedi var öğrenebilirmiyim
Cevap: Merhaba. 1 adet
Soru: Davlumbaz ölçüsü nedir acaba
Cevap: Merhaba, 60 lık standart davlumbaz
Soru: Merhaba Beko’nun döküm ızgara ve bekli modeli var mı elinizde
Cevap: Siyah olan var efendim
Soru: kaç litre fırın
Cevap: 72 litre efendim
Soru: merhaba ankastre set için ölçümü nasıl olmalı bilgi verirmisiniz aspiratör eni boyumu ölçülmeli fırın ocak nasıl ölçüm olmali
Cevap: Merhaba, ölçüler standarttır. Sizin kullanacağınız yeri ölçmeniz lazım önce.
Soru: Benim aynısı Ocak düğmesi kırıldı tek alma imkanı var mı
Cevap: Servistem temin edebilirsiniz
Soru: rezidansı kapalı açık mı acaba ısınan telinden bahsediyorum
Cevap: Merhaba kapalı görünmüyor
Soru: Ürün modeli nedir? Davlumbazı filitreli midir?
Cevap: Bfc 220 boca 6011 ebh 6050 davlumbaza filitre servis tarafından kuruluyor
Soru: Demir döküm değilse emaye mı oluyor
Cevap: Evet efendim
Soru: kendi garantisi de var mı?trendyol bize garanti onerisinde bulunuyor .
Cevap: kendı ürünün 3 yıl garantı var
Soru: Ocak tüm gözleri elektrikli mi doğalgazlı mi
Cevap: Elektrikli değil sadece doğalgaz veya normal LPG dönüşümü
Soru: fırın kaç program içinde kaç adet tepsi var acaba
Cevap: Merhaba 5 program 1 tepsi
Soru: fıırn ve Ocak 2 li set olur mu? bu setin aynısı için.
Cevap: merhaba tabi uygun olur
Soru: davlumbaz filtremi
Cevap: Evet efendim filtreli
Soru: fırın kaç tepsili ızgarası var mıdır
Cevap: 1 tane var ızgarasıda var
Beyaz Cam Avantaj Ankastre Set - 3’lü Ankastre Set Fırın + Ocak + Davlumbaz Ürünün Detaylı Resimleri
Beyaz Cam Avantaj Ankastre Set - 3’lü Ankastre Set Fırın + Ocak + Davlumbaz En Uygun Satış Linki
Beyaz Cam Avantaj Ankastre Set - 3’lü Ankastre Set Fırın + Ocak + Davlumbaz Güncel Fiyatı 22449.0 Tl'den Satılmaktadır.
Beyaz Cam Avantaj Ankastre Set - 3’lü Ankastre Set Fırın + Ocak + Davlumbaz Kaç Kişi Memnun?
Beyaz Cam Avantaj Ankastre Set - 3’lü Ankastre Set Fırın + Ocak + Davlumbaz Hakkında yaklaşık 4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Beyaz Cam Avantaj Ankastre Set - 3’lü Ankastre Set Fırın + Ocak + Davlumbaz Ürün Bilgisi
Beyaz Cam Avantaj Ankastre Set - 3’lü Ankastre Set Fırın + Ocak + Davlumbaz Ürününün Satıcısı, Beko Beyaz Cam Avantaj Ankastre Set - 3’lü Ankastre Set Fırın + Ocak + Davlumbaz ürününü 22449.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Beyaz Cam Avantaj Ankastre Set - 3’lü Ankastre Set Fırın + Ocak + Davlumbaz Yorum Ve Değerlendirmeler
22449.0 Tl ye satışta olan Beyaz Cam Avantaj Ankastre Set - 3’lü Ankastre Set Fırın + Ocak + Davlumbaz Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: hasarsiz ulasti
İsim: S** G**
Tarih: 25 Haziran 2024
Satıcı: MURATOĞULLARI
Yorum: Beko tabi ki kaliteli
İsim: **** ****
Tarih: 03 Mart 2024
Satıcı: ODEL - Beko Yetkili Satıcı
Yorum: Bir hafta içerisinde teslim edildi anlaşmalı kargo tarafından. Ürüngüzeldi, beko servisi kurulumu yaptı zaten. Sadece fırında tesisatdışarıda buna dikkat edebilirsiniz. Bir de ürün tam bembeyaz değilgrimsi bir tonu var.
İsim: s** k**
Tarih: 04 Haziran 2024
Satıcı: GÖKÇE EV ALETLERİ
Beyaz Cam Avantaj Ankastre Set - 3’lü Ankastre Set Fırın + Ocak + Davlumbaz Sıkça Sorulan Sorular
Soru: Fırın kapağının iç camı var mı ,yani çift cam mı
Soru: merhaba ankastre dolabımın iç genişliği 57cm uyarmı acaba
Cevap: Uyar efendim
Soru: ürünü alıp kurulumu için ileriki ayları seçme imkanımız var mı ?
Soru: merhaba, ocak ızgarası döküm mü acaba?
Cevap: Mwrhaba hayır deyil
Soru: Kaç tepsisi var bir de tepsi ebatları kaç cm?
Cevap: merhaba 1 tepsi var
Soru: Kaç tepsi adedi var öğrenebilirmiyim
Cevap: Merhaba. 1 adet
Soru: Davlumbaz ölçüsü nedir acaba
Cevap: Merhaba, 60 lık standart davlumbaz
Soru: Merhaba Beko’nun döküm ızgara ve bekli modeli var mı elinizde
Cevap: Siyah olan var efendim
Soru: kaç litre fırın
Cevap: 72 litre efendim
Soru: merhaba ankastre set için ölçümü nasıl olmalı bilgi verirmisiniz aspiratör eni boyumu ölçülmeli fırın ocak nasıl ölçüm olmali
Cevap: Merhaba, ölçüler standarttır. Sizin kullanacağınız yeri ölçmeniz lazım önce.
Soru: Benim aynısı Ocak düğmesi kırıldı tek alma imkanı var mı
Cevap: Servistem temin edebilirsiniz
Soru: rezidansı kapalı açık mı acaba ısınan telinden bahsediyorum
Cevap: Merhaba kapalı görünmüyor
Soru: Ürün modeli nedir? Davlumbazı filitreli midir?
Cevap: Bfc 220 boca 6011 ebh 6050 davlumbaza filitre servis tarafından kuruluyor
Soru: Demir döküm değilse emaye mı oluyor
Cevap: Evet efendim
Soru: kendi garantisi de var mı?trendyol bize garanti onerisinde bulunuyor .
Cevap: kendı ürünün 3 yıl garantı var
Soru: Ocak tüm gözleri elektrikli mi doğalgazlı mi
Cevap: Elektrikli değil sadece doğalgaz veya normal LPG dönüşümü
Soru: fırın kaç program içinde kaç adet tepsi var acaba
Cevap: Merhaba 5 program 1 tepsi
Soru: fıırn ve Ocak 2 li set olur mu? bu setin aynısı için.
Cevap: merhaba tabi uygun olur
Soru: davlumbaz filtremi
Cevap: Evet efendim filtreli
Soru: fırın kaç tepsili ızgarası var mıdır
Cevap: 1 tane var ızgarasıda var
Beyaz Cam Avantaj Ankastre Set - 3’lü Ankastre Set Fırın + Ocak + Davlumbaz Ürünün Detaylı Resimleri
Beyaz Cam Avantaj Ankastre Set - 3’lü Ankastre Set Fırın + Ocak + Davlumbaz En Uygun Satış Linki
Beko Beyaz Cam Avantaj Ankastre Set - 3’lü Ankastre Set Fırın + Ocak + Davlumbaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Beko Beyaz Cam Avantaj Ankastre Set - 3’lü Ankastre Set Fırın + Ocak + Davlumbaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com