Beyaz Ekonomik Buhar Destekli 3’lü Ankastre Set (fırın + Ocak + Davlumbaz) En Ucuzu Nerede Bulunur-

Zerrin

Bilgili
Beyaz Ekonomik Buhar Destekli 3’lü Ankastre Set (fırın + Ocak + Davlumbaz) Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
Beyaz Ekonomik Buhar Destekli 3’lü Ankastre Set (fırın + Ocak + Davlumbaz) Anlık Fiyatı 26999.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Beyaz Ekonomik Buhar Destekli 3’lü Ankastre Set (fırın + Ocak + Davlumbaz) Memnuniyet Oranı Nedir?

Beyaz Ekonomik Buhar Destekli 3’lü Ankastre Set (fırın + Ocak + Davlumbaz) Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

Beyaz Ekonomik Buhar Destekli 3’lü Ankastre Set (fırın + Ocak + Davlumbaz) Detaylı Bilgi

Beyaz Ekonomik Buhar Destekli 3’lü Ankastre Set (fırın + Ocak + Davlumbaz) Ürününün Satıcısı, Beko Beyaz Ekonomik Buhar Destekli 3’lü Ankastre Set (fırın + Ocak + Davlumbaz) ürününü 26999.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Beyaz Ekonomik Buhar Destekli 3’lü Ankastre Set (fırın + Ocak + Davlumbaz) Kullanıcı Geri Dönüşleri
26999.0 Tl ye satışta olan Beyaz Ekonomik Buhar Destekli 3’lü Ankastre Set (fırın + Ocak + Davlumbaz) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: aslında güzel bir ürün sadece ocağında çok küçük ayrıntılar olduğu içintemizliği biraz zor kalite olarak mükemmel
İsim: **** ****
Tarih: 14 Mayıs 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ODEL - Beko Yetkili Satıcı

Yorum: Sorunsuz teslim aldım daire içine kadar getirdiler
İsim: E** K**
Tarih: 19 Ocak 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Yetkili Satıcı DTM

Beyaz Ekonomik Buhar Destekli 3’lü Ankastre Set (fırın + Ocak + Davlumbaz) Sıkça Sorulan Sorular

Soru: sadece davrumbaz satılıyor mu
Cevap: Belirtilen model davlumbaz tekli olarak listemizde bulunmamaktadır.

Soru: Ocak 65 cm midir
Cevap: Evet 65 cmdir.

Soru: firin kendini temizliyor mu buhar destekli ya
Cevap: Evet efendim

Soru: Kurulum sırasında tezgahı kesme işlemi yaptırabiliyor musunuz
Cevap: ..........

Soru: fırının genişlik derinlik ve ve yükseklik ölçüleri nedir. dolap ona göre alağız
Cevap: MERHABALAR EFENDİM ÜRÜN STARNDRTTIR ANKASTRE MODÜL YAZARSANIZ ÇIKAR

Soru: merhaba turbolu mu
Cevap: Evet turbolu efendim

Soru: merhabalar şuan ki ankastıra setim 60 cm lik bu üründe 65 lik sanırım herhangi bir kesme işlemi yapmadan bu seti takabiliyormuyuz
Cevap: Merhaba evet takabiliyorsununuz ocakların yuvalarının ölcüleri aynı üstten daha gecmiş alt kısmı aynı

Soru: Merhaba bekler döküm mü ya da döküm model hangisi
Cevap: Döküm model bulunmamaktadır. 75 cm ve üzeri modellerde döküm bulunur.

Soru: Kullandıktan ne kadar sonra soğuyor
Cevap: O konuda bilgi sahibi değiliz.

Soru: filtre var mi
Cevap: Servis tarafından satılıyor.

Soru: baca mı filtre mi var
Cevap: İki şekildede kullanım yapabilirsiniz

Soru: İki tepsi aynı anda pişirebiliyor mu
Cevap: Merhaba , evet pişirir. İyi günler dileriz.

Soru: Ürünüm kargoya ne zaman verilir hangi kargoya verilecek
Cevap: SORUNUZA CEVAP VERİLMİŞTİR.

Soru: Merhaba çeyiz için alıcam bekletme süresi var mı
Cevap: Evet efendim kurulum yapmadan bekletebilirsiniz.

Soru: Airfryer özelliği olan modeliniz var mı
Cevap: Evet efendim trendyol mağazamızda bulunmaktadır. BFC631 B Kodlu fırının setidir.

Soru: Boy 47. En 37 fırın tepsisi bu ölçü de ankastre fırın oluyor mu
Cevap: Fırın tepsisininmi ölçülerini soruyorsunuz ?

Soru: fırını kaç litre
Cevap: Merhaba 72 Litre

Soru: merhaba ocağın 6o cm varmı
Cevap: Merhaba bu setin 65 cm efendim

Soru: 65lik mi oluyor ocagi acaba eger 65lik ise en boy uzunluk.olculerini yazarmisiniz
Cevap: Merhaba ,evet. Ölçüler Yükseklik 4.6 cm Derinlik 52.4 cm Genişlik 64.6 cm Niş Boyutlar (YxGxD) (cm) hx560x490

Soru: buhar destekli ile buhar destekli olmayan arasında fark nedir
Cevap: Merhaba 3D pişirme fonksiyon farkı var efendim

Beyaz Ekonomik Buhar Destekli 3’lü Ankastre Set (fırın + Ocak + Davlumbaz) Ürün Görselleri

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

5_org_zoom.jpg

Beyaz Ekonomik Buhar Destekli 3’lü Ankastre Set (fırın + Ocak + Davlumbaz) En Uygun Satış Linki