Bluetooth Kumandalı 10- Inç Led Işıklı Halka Yaylı Telefon Tutacağı Youtuber Tiktok 2.10 Cm Tripod Alınmaya Değer Mi-

Gulsah

Bilgili
Bluetooth Kumandalı 10" Inç Led Işıklı Halka Yaylı Telefon Tutacağı Youtuber Tiktok 2.10 Cm Tripod Tavsiye Edilen Yer Neresi?
Bluetooth Kumandalı 10" Inç Led Işıklı Halka Yaylı Telefon Tutacağı Youtuber Tiktok 2.10 Cm Tripod Şu Andaki Değeri 448.12 Tl'den Satılmaktadır.

Bluetooth Kumandalı 10" Inç Led Işıklı Halka Yaylı Telefon Tutacağı Youtuber Tiktok 2.10 Cm Tripod Memnuniyet Durumu Nedir?

Bluetooth Kumandalı 10" Inç Led Işıklı Halka Yaylı Telefon Tutacağı Youtuber Tiktok 2.10 Cm Tripod Hakkında yaklaşık 45 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .

Bluetooth Kumandalı 10" Inç Led Işıklı Halka Yaylı Telefon Tutacağı Youtuber Tiktok 2.10 Cm Tripod Detaylı Açıklama

Bluetooth Kumandalı 10" Inç Led Işıklı Halka Yaylı Telefon Tutacağı Youtuber Tiktok 2.10 Cm Tripod Ürününün Satıcısı, Protonust Bluetooth Kumandalı 10" Inç Led Işıklı Halka Yaylı Telefon Tutacağı Youtuber Tiktok 2.10 Cm Tripod ürününü 448.12 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Bluetooth Kumandalı 10" Inç Led Işıklı Halka Yaylı Telefon Tutacağı Youtuber Tiktok 2.10 Cm Tripod Ürünü Kullananların Görüşleri
448.12 Tl ye satışta olan Bluetooth Kumandalı 10" Inç Led Işıklı Halka Yaylı Telefon Tutacağı Youtuber Tiktok 2.10 Cm Tripod Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
45 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0

Yorum: Ürünüm gerçekten sorunsuz geldi teşekkür ederim ve güzel paketlenmıstıseve seve kızımla kullanıyoruz
İsim: B** B**
Tarih: 03 Mart 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Avantaj sepeti

Yorum: Öncelikle satıcıya çok teşekkür ediyorum, usb de sorun vardı hemendeğişimi sağlandı, tekrar tekrar alışveriş yapacağım bir satıcı, ürüngayet güzel aydınlatması, sağlamlığı ben beğendim
İsim: z** K**
Tarih: 26 Mart 2022

Yorum: Hoş ve kullanışlı
İsim: M** S**
Tarih: 29 Ocak 2024

Yorum: urun cok guzeldi fotorafda nasilsa aynisi geldi cok begendim paketlemedecok iyidi
İsim: **** ****
Tarih: 31 Ekim 2023

Yorum: harika otesi kesinlikle alin derim boyu daha da uzuyor kurmasi da basityoutube dan bulabilirsiniz
İsim: E** G** K**
Tarih: 25 Nisan 2023

Yorum: Kaliteli ürün
Tarih: 13 Şubat 2023

Yorum: teşekkür ederim, gayet iyi ürün
İsim: V** A**
Tarih: 13 Şubat 2023

Yorum: Sorunsuz kullanıuorum teşekkrğler
İsim: A** U**
Tarih: 26 Ağustos 2022

Yorum: ürün beklediğim gibi geldi kullanışlı ve kaliteli teşekkürler
İsim: power_at_you59
Tarih: Fenomen
Beden: 17 Mayıs 2022

Yorum: Profesyonel olarak kullanmadığınız sürece gayet yeterli güzel
İsim: A** Ü**
Tarih: 13 Şubat 2022

Yorum: Ürün çekimi için kullanıyorum yaptığım çekim çadırının içinede şerit ledçektim tripod led ışığınıda kullanarak harika profesyonel resimlerçekiyorum. Satıcı çok ilgili ufak bir sıkıntı yaşadım ilgilendileryardımcı oldular. Ayrıca kargo özenli ve sorunsuz geldi. Ürün epeyuzuyor en kısa hali de 70cm civarı. Herşey için teşekkürler bol satışlardiliyoruDevamını Oku
İsim: Hanife Y.
Tarih: 01 Şubat 2022

Yorum: cok guzel bir sey iyiki trentyol var
Tarih: 01 Şubat 2022

Yorum: memnun kaldım çok güzel geldi hala kullanıyorum
İsim: Fatmanur Ö.
Tarih: 25 Ocak 2022

Yorum: işimi görüyor fakat ayakları daha sağlam basmalı yere telefon ağırgeliyor devriliyor
İsim: G** T**
Tarih: 19 Aralık 2023

Yorum: Ürün çok çabuk ulaştı elime patpata sarilmisti kargo ama yinede ayağınbiri ezik ti üretim hatası galiba
İsim: T** D**
Tarih: 06 Kasım 2023

Yorum: tam bir fiyat performans ürünü, beklentinizi tamamiylekarşılayabilecektir. Paketleme, içerik her şey çok başarılıydı. Kurulumuda gayet basitti.
İsim: m** s**
Tarih: 09 Ekim 2023

Yorum: Gelir gelmez kurduk çalıştırdık, çok güzel tavsiye ediyorum. Boyuoldukça uzuyor, uzaktan kumandalı selfie çekebiliyorsunuz, ve ürünoldukça kaliteli, pişman olmazsınız.
İsim: Ö** Ö**
Tarih: 04 Temmuz 2023

Yorum: Hepsi beklediğim gibi boyutu da ideal parasına hak ediyor
İsim: Feride M.
Tarih: 09 Haziran 2023

Yorum: ürün çok güzel fakat daha özenli kargolanabilirdi
İsim: Ş** Y**
Tarih: 22 Mayıs 2023

Yorum: Ben tatilde fotoğraf çekinmek için aldım. Çok güzel paketlenmişti, herşey eksiksiz geldi. Kurulum aşamasında biraz zorlandım ama bir şekildeyaptım (umarım doğru yapmışımdır hâlâ emin değilim) onun dışında ışıkhalkası keşke pilli olsaymış her zaman priz bulmak zor. Benim gibizorlananlar olursa diye detay çektim
İsim: A** D**
Tarih: 08 Mayıs 2023

Yorum: fiyatına göre iyi. paketleme daha özenli olabilirdi bu yuzden puan kırdım
İsim: E** ü**
Tarih: 02 Eylül 2022

Yorum: D/p ürünü işimi gördü ama çabuk kırılgan telefon dışında bir şeyi taşımaz
İsim: e** ç**
Tarih: 26 Ağustos 2022

Yorum: bunu nerede kullanacaz çözemedim
Tarih: 20 Nisan 2022

Yorum: ürün ayaklari ezikti
İsim: Sezin Ç.
Tarih: 13 Ağustos 2024

Yorum: Ürün o kadar basit o kadar kötü ki iyi yorum yapanlara şaşırdım ayrıcabaşkasının iadesinin iade notu ile bana göndermişler demekki geleniadelerini kontrol bile etmiyorlar telefonu koyunca devrilecek gibiduruyor o kadar basit
İsim: sedef İ. y.
Tarih: 24 Kasım 2023

Yorum: Bütün özellikleri belirtildiği gibi ve çakışır durumdaydı tek kötü yanıışık başlığı fazla sıkılamıyor bazen oynuyor
İsim: S** B** B**
Tarih: 04 Temmuz 2023

Yorum: kırık geldi resmen. vidalarından biri yok. çatıda çürümeyi bekliyor.
Tarih: 06 Mart 2023

Yorum: Kalitesi kötü. Birkaç kez kullandım, bozuldu
İsim: D** A**
Tarih: 01 Aralık 2023

Yorum: Sinirlerim bozuldu kullanırken. Devamlı telefon aşağıya düşüyor. Birtürlü sabit durmuyor. Bırak açı vermeyi sabit durmuyor telefon. Işıkolarak kullanacaksınız iyi ama çekim için falan işkence. Bir de nedenkabloyu kısacık yaptınız? Nereye koysam oraya 3lu priz uzatıyorum. Hicpratik bir ürün değil.
Tarih: 29 Kasım 2023

Yorum: Paketleme güzel değil hatalı geldi ayağı ezik beğenmedim kötü yani almayın
İsim: s** o**
Tarih: 27 Haziran 2023

Bluetooth Kumandalı 10" Inç Led Işıklı Halka Yaylı Telefon Tutacağı Youtuber Tiktok 2.10 Cm Tripod Ürüne Dair Sorular

Soru: merhaba ışığı çıkarıp tripod olarak kullanabilir miyiz yani telefon tutuculu özellikli olan bu model mi
Cevap: evet kullanabilirsiniz efendim

Soru: bu ürüne projeksiyon cihazını da takabilirmiyiz 2 kg ağırlığı
Cevap: maalesef efendim ilanlarımız arasında farklı modeller mevcuttur

Soru: Ayaklık dahil mi içeriğinde tripot ve ayakları ile birlikte i geliyor
Cevap: merhaba görseldeki tüm parçalar mevcuttur

Soru: Işık olmadan Bluetooth kumandasıyla telefon tutucu kullanılır mı
Cevap: Merhaba evet kullanabilirsiniz

Soru: 2 metre mi boyu
Cevap: evet efendim

Soru: görünen hersey geliyormu
Cevap: Merhaba efendim evet görselde ki ürünün aynısıdır sağlıkla kalın

Soru: merhaba uzaktan kumanda dahilmi
Cevap: merhaba evet efendim

Soru: Merhaba led kısmını kullanmadan sadece telefon tutacağı şeklinde de kullanabiliyor muyuz
Cevap: Merhaba efendim evet kullanabilirsiniz sağlıkla kalın

Soru: Ürünün boyutu nedir? Iphone için uyumlu mu ve en önemlisi telefonu dik şekilde yerleştirebiliyor muyuz
Cevap: Merhaba efendim 2.25 m dir uyumludur ve kullanabilirsiniz

Soru: Merhaba tripotu aldığımda çok beğendim telefonu düz tutunca sıkıntı yok ama azıcık eğim verince Led ışık eğiliyor ve telefon devriliyor, fark ettim ki led parçayı taşıyan en üstteki parça tam sıkılmıyor boşa dönüyor o parçayı temin edebilirmiyiz ürünü çok beğendim
Cevap: Merhaba efendim sipariş numarası yazabilir misiniz yardımcı olalım

Soru: Merhaba bluetooth ipone 7plus ile uyumlumu
Cevap: Merhaba evet uygundur

Soru: 92 adet led ampulun kaç tanesi beyaz ,sarı ,gün ışığı acaba?
Cevap: Merhaba efendim 60 sarı 60 beyaz olarak 120 leddir

Soru: merhaba net ağırlığı nedir ve kaliteli mi?
Cevap: Merhaba efendim ürün kalitelidir 1,5 kg kadar gelmektedir sağlıklı günler

Soru: Mavi ışık var demi
Cevap: sarı beyaz gün ışığı olarak 3 mod mevcuttur

Soru: Ben telefon takılcak yerlerı yapmadım
Cevap: Merhaba telefon tutucusu arkasındaki somonu çıkartın çubuk ile birleştirip sıkın efendim

Soru: sadece telefon koyarak foto çekimi için dışarıda kullanabilirmiyiz
Cevap: Merhaba evet kullanabilirsiniz

Soru: yanimizda tasinabilir mi yani cubuk boyu kisaltilip bir cantaya koyacak kadar oluyor mu
Cevap: tripod 70 cm kadar kısalır ışık 26 cm dir

Soru: Merhaba . Tam paket olarak ağırlığı kaç kilodur?. Teşekkürler
Cevap: merhaba 1,5-2 kğ kadardır

Soru: hangi kargo ile gönderim sagliyosunuz acaba ayrıca ışığı çıkarıp telefon tutucu olarak kullanabiliyomuyum urunu
Cevap: Merhaba Aras kargo efendim evet kullanabilirsiniz

Soru: merhaba ışığı kaç lm
Cevap: Merhaba maalesef lümen bilgisi mevcut değildir

Bluetooth Kumandalı 10" Inç Led Işıklı Halka Yaylı Telefon Tutacağı Youtuber Tiktok 2.10 Cm Tripod Ürün Resimleri

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

Bluetooth Kumandalı 10" Inç Led Işıklı Halka Yaylı Telefon Tutacağı Youtuber Tiktok 2.10 Cm Tripod En Uygun Satış Linki