Tuba
Bilgili
BM 5001 Retro Bordo 5 Programlı Bulaşık Makinesi Bu Ürünü Almalı Mı?
BM 5001 Retro Bordo 5 Programlı Bulaşık Makinesi Şu Anki Fiyatı 23999.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
BM 5001 Retro Bordo 5 Programlı Bulaşık Makinesi Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
BM 5001 Retro Bordo 5 Programlı Bulaşık Makinesi Hakkında yaklaşık 31 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
BM 5001 Retro Bordo 5 Programlı Bulaşık Makinesi Teknik Detaylar
_x000D_
BM 5001 Retro Bordo 5 Programlı Bulaşık Makinesi Ürününün Satıcısı, VESTEL BM 5001 Retro Bordo 5 Programlı Bulaşık Makinesi ürününü 23999.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
BM 5001 Retro Bordo 5 Programlı Bulaşık Makinesi Kullanıcı Yorumları Nasıl?
23999.0 Tl ye satışta olan BM 5001 Retro Bordo 5 Programlı Bulaşık Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
31 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: Çok şık çok güzel
İsim: B** T**
Tarih: 31 Ocak 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Simport
Yorum: Çok araştırma yaptım retro serilerini uzun zamandır beğeniyordum ancaktabiki öncelik görselden çok performans bı çok marka bulaşık Makinesikullandım çok ciddi fiyatlara satılanlarda dahil İyiki kararımıvestelden yana kullanmışım satın aldığım andan itibaren çok hızlıgelişti herşey kargo süreci teslimat vs horoz lojistik mutfağıma kadartaşıdı hasDevamını Oku
İsim: Berna Ö.
Tarih: 12 Ocak 2023
Satıcı: PINAR MOBİLYA BEYAZ EŞYA
Yorum: çok hızlı kargo. mükemmel tasarım. tavsiye ederim
İsim: F** A**
Tarih: 08 Ocak 2023
Yorum: Bulaşık makinasının içi baya geniş ve çok kullanışlı. Ürün sorunsuz vekısa sürede elime ulaştı.
İsim: **** ****
Tarih: 17 Ağustos 2022
Satıcı: Aras Ticaret-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Çok guzel beğendım görünüşü yıkaması harıka
İsim: Ö** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 10 Mayıs 2022
Satıcı: MediaMarkt
Yorum: Çok temiz yıkıyor alırken tereddüt ederek aldım ama çok memnun kaldım, super
Tarih: 28 Haziran 2024
Satıcı: Büyükdere-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Görünüşü ve yıkaması güzel begenerek aldığımız bir ürün.
İsim: O** A**
Tarih: 11 Mart 2024
Yorum: guzel fena degil buzdolabini da kullaniyorum
Tarih: 24 Ocak 2024
Satıcı: Tekuğur-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Bayıldımmm buz dolabımıda bordo aldım ikiside harika yıkaması tertemizIşıl Işıl bulaşıklarım kesinlikle tavsiye ediyorum
İsim: A** Ö**
Tarih: 26 Kasım 2023
Satıcı: Orhan Mob-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: rengi kendi muhteşem tavsiye ederim mağza fiyatına bakarak 20000 tlindirimli aldım hem bütçeme de uygun oldu

İsim: H** K**
Tarih: 16 Eylül 2023
Satıcı: Evdirhandtm-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Çok kullanışlı ve güzel sasece azıcık su sesi fazlaca
İsim: I** Ç** K**
Tarih: 09 Eylül 2023
Yorum: hızlıca geldi ve kurulumu servis tarafından yapıldı zaten servis getirdibulaşık makinesini de, bayıldım ben yıllardır istiyordum çok sevdimsessiz çalışıyor tek kötü özelliği yıkama bittikten sonra aralıklarlauyarı sesi çıkıyor kapatmak için ama o da hiç sorun olmuyor geneldeevdeyken açıyorum bitince hemencecik kapatıyorummmm
İsim: E** Ş**
Tarih: 11 Haziran 2023
Yorum: Gayet güzel çalışıyor yıkıyor sorun yaşamadım
İsim: B** K**
Tarih: 19 Mayıs 2023
Yorum: çok güzel oldu mutfağa çok yakıştı
İsim: Ş** K**
Tarih: 15 Mayıs 2023
Yorum: Memnunuz severek kullanıyorum
İsim: F** K**
Tarih: 19 Ocak 2023
Yorum: Hızlı geldi henüz kurulum yaptıramadım
İsim: Ahmet Ö.
Tarih: 13 Ocak 2023
Yorum: İnternetten beyaz eşya almak çok mantıklı. Hem çok uyguna geldi hem deteknik servis oldukça iyiydi. Teslimat hızlıydı
Tarih: 23 Ekim 2022
Yorum: Rahatlıkla alabilirsiniz kusursuz geldi
İsim: Bahtınur Y.
Tarih: 11 Ocak 2024
Yorum: Çok hızlı geldi
İsim: A** Y**
Tarih: 12 Temmuz 2022
Yorum: 5 programlı , üst rafı asansörlü gayet güzel
İsim: A** İ** S**
Tarih: 21 Mayıs 2022
Yorum: Taşıma firması direk servise verdi çabuk kuruldu
İsim: A** E** K**
Beden: 27 Mayıs 2023
Yorum: Ürünün sol alt köşesinde açıklık var defolu ürün gibi duruyor dahadikkatli gönderim sağlayabilirlerdi!
İsim: E** K**
Tarih: 18 Mart 2024
Yorum: günlerdir bir iletisim adresi bulamadım kurulum için. arıyoruminternetteki nunarai biz ilgenmiyoruz diyorlar. vesteli arıyorum satıcıfirmayı arayın diyorlar. ürün resmen kurulmadan elimde patladı. Allahrızası için kim kuruyorsa kurşun şunu artık
Tarih: 10 Temmuz 2023
BM 5001 Retro Bordo 5 Programlı Bulaşık Makinesi Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: Enerji sınıfı nedir
Cevap: E sınıfı enerji sınıfı
Soru: kurulum ücretlimi
Cevap: Merhaba, Kurulum ücretleri marka ve modele göre değişiklik gösterebilmektedir. VESTEL Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: En boyu kaç cmdie?
Cevap: Merhabalar ; Ürün Boyutları (cm) (YxGxD)85,0x59,8x59,8 şeklindedir ,iyi günler dileriz.
Soru: Bunun beyaz rengi yok mu
Cevap: merhaba retro serilerinde beyaz renk yok.
Soru: Ben bugün online olarak yaptım vestelden arayıp cumartesi günü geleceklerini belirttler öyle oluyormu kurulum
Cevap: YETKİLİ SERVİS İSE PROBLEM OLMAZ EFENDİM
Soru: Krem rengini de yukleyin siteye
Cevap: Merhaba, VESTEL BM 5001 Retro Bej 5 Programlı Bulaşık Makinesi satıştadır. Mağazamızı ziyaret edebilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Merhaba, Vettel bulaşikmakinesinin çatal bıçaklık sepeti lazim bana varmidir elinizde?
Cevap: EN YAKIN VESTEL SERVİSİNDEN BİLGİ ALABİLİRİSNİZ EFENDİM
Soru: 1 ay önce 4200 du tekrar indirime.girmezmi acaba fiyati
Cevap: Merhabalar efendim şu anlık bir indirim söz konusu değil.
Soru: merhaba bu makine kısa programlarda kurutma yapiyormu acaba
Cevap: merhaba kısa programlar kurutma yapmaz efendim
Soru: e sınıfı olduğu için elektrik çok harcarmı
Cevap: Değerli Müşterimiz, Yasalaşan yeni enerji sınıflandırmasına göre (+) ibaresi artık kaldırılmıştır. Bunun yerine A’dan G’ye kadar yeni sınıflandırmaya geçilmiştir(Enerji sınıflarının daha da iyileştirilmesine yönelik, ulusal bir yönetmeliktir.)Örneğin eski yönetmelikte A++ olan bir cihaz şuan F veya G sınıfıdır. Beyazeşya grubunda artık A++ sınıfı yoktur(Var olan modeller eski yönetmeliğe göre belirtilmiştir) Konu hakkında detaylı bilgiye marka çağrı merkezlerinden veya marka internet sitelerinden erişebilirsiniz. Saygılarımızla.
Soru: Mrb kurulumunu nasıl yaptırabiliriz. bilgi verirmisiniz
Cevap: Değerli Müşterimiz, Kurulumun ücretsiz yapılabilmesi için ürünü teslim aldıktan sonra irsaliye üzerindeki yada kutu üzerindeki numaralardan bize bilgi vermeniz gerekmektedir. Montaj kaydınız firmamız tarafından bölgenize en yakın Vestel servisine oluşturulmaktadır. Saygılarımızla.
Soru: merhaba bu makine çok guzel gorunuyor fakat bulaşigin bittiğini nasil anlicaz ?
Cevap: Merhabalar,üründe bitti sinyali mevcut olup sinyal ile uyarı vermektedir, iyi günler dileriz
Soru: Siz kurum için yönlendiremiyormusunz
Cevap: Merhaba, ürünlerimiz öncelikle servisimize gitmektedir. Servisimiz sizden randevu alıp müsait olduğunuz zaman diliminde ürünü getirip ücretsiz kurulum nakliye hizmeti vermektedir. İyi günler dileriz.
Soru: merhaba bu retro serinin çamaşır makinesi de varmı acaba bulamadım varsa kod falan atarmsiniz
Cevap: çamaşır makinesi yoktur efendim
Soru: Merhaba ben Vestel retro bordo buzdolabı aldım trendyoldan bu bulaşık makinesi buzdolabının borda renk tonu birebir aynı mı acaba ?
Cevap: Aynıdır efendim
Soru: Boyu tam 85 cm dir değilmi ? Ayakları ile brlikte olmalı..çünkü boşluğumuz tam 85cm uzunluğunda
Cevap: Değerli Müşterimiz, belirtilen ölçüye ayak dahildir.Saygılarımızla
Soru: Ürün 12.400 neden sepette 18 bin küsür oluyor ?
Cevap: Merhabalar, konuyla ilgili Trendyol müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz, iyi akşamlar dileriz
Soru: merhaba elinizde fırın da var mı? ikisini birden almak istiyorum.
Cevap: Merhaba, maalesef stoğumuzda yok.
Soru: tezgah altına yerleştirebilmek için,üst kapak çıkarılabilir,değil mi?
Cevap: merhaba belirttiğiniz şekilde üst kapağı çıkarıp kullanan tüketiciler olduğu bilgisi bazı kullanıcılarımız tarafından tarafımıza iletilmiştir
Soru: urunu aldiktan sonra kurulumunu nasil yaptiriyoruz?
Cevap: Tarafamıza ulaşırsanız çağrı kaydı açıyoruz.
BM 5001 Retro Bordo 5 Programlı Bulaşık Makinesi Ürüne Ait Resimler
BM 5001 Retro Bordo 5 Programlı Bulaşık Makinesi En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
BM 5001 Retro Bordo 5 Programlı Bulaşık Makinesi Şu Anki Fiyatı 23999.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
BM 5001 Retro Bordo 5 Programlı Bulaşık Makinesi Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
BM 5001 Retro Bordo 5 Programlı Bulaşık Makinesi Hakkında yaklaşık 31 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
BM 5001 Retro Bordo 5 Programlı Bulaşık Makinesi Teknik Detaylar
_x000D_
BM 5001 Retro Bordo 5 Programlı Bulaşık Makinesi Ürününün Satıcısı, VESTEL BM 5001 Retro Bordo 5 Programlı Bulaşık Makinesi ürününü 23999.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
BM 5001 Retro Bordo 5 Programlı Bulaşık Makinesi Kullanıcı Yorumları Nasıl?
23999.0 Tl ye satışta olan BM 5001 Retro Bordo 5 Programlı Bulaşık Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
31 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: Çok şık çok güzel
İsim: B** T**
Tarih: 31 Ocak 2023
Yorum: Çok araştırma yaptım retro serilerini uzun zamandır beğeniyordum ancaktabiki öncelik görselden çok performans bı çok marka bulaşık Makinesikullandım çok ciddi fiyatlara satılanlarda dahil İyiki kararımıvestelden yana kullanmışım satın aldığım andan itibaren çok hızlıgelişti herşey kargo süreci teslimat vs horoz lojistik mutfağıma kadartaşıdı hasDevamını Oku
İsim: Berna Ö.
Tarih: 12 Ocak 2023
Satıcı: PINAR MOBİLYA BEYAZ EŞYA
Yorum: çok hızlı kargo. mükemmel tasarım. tavsiye ederim
İsim: F** A**
Tarih: 08 Ocak 2023
Yorum: Bulaşık makinasının içi baya geniş ve çok kullanışlı. Ürün sorunsuz vekısa sürede elime ulaştı.
Tarih: 17 Ağustos 2022
Yorum: Çok guzel beğendım görünüşü yıkaması harıka
İsim: Ö** K**
Beden: 10 Mayıs 2022
Satıcı: MediaMarkt
Yorum: Çok temiz yıkıyor alırken tereddüt ederek aldım ama çok memnun kaldım, super
Tarih: 28 Haziran 2024
Satıcı: Büyükdere-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Görünüşü ve yıkaması güzel begenerek aldığımız bir ürün.
İsim: O** A**
Tarih: 11 Mart 2024
Yorum: guzel fena degil buzdolabini da kullaniyorum
Tarih: 24 Ocak 2024
Satıcı: Tekuğur-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Bayıldımmm buz dolabımıda bordo aldım ikiside harika yıkaması tertemizIşıl Işıl bulaşıklarım kesinlikle tavsiye ediyorum
İsim: A** Ö**
Tarih: 26 Kasım 2023
Yorum: rengi kendi muhteşem tavsiye ederim mağza fiyatına bakarak 20000 tlindirimli aldım hem bütçeme de uygun oldu

İsim: H** K**
Tarih: 16 Eylül 2023
Satıcı: Evdirhandtm-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Çok kullanışlı ve güzel sasece azıcık su sesi fazlaca
İsim: I** Ç** K**
Tarih: 09 Eylül 2023
Yorum: hızlıca geldi ve kurulumu servis tarafından yapıldı zaten servis getirdibulaşık makinesini de, bayıldım ben yıllardır istiyordum çok sevdimsessiz çalışıyor tek kötü özelliği yıkama bittikten sonra aralıklarlauyarı sesi çıkıyor kapatmak için ama o da hiç sorun olmuyor geneldeevdeyken açıyorum bitince hemencecik kapatıyorummmm
İsim: E** Ş**
Tarih: 11 Haziran 2023
Yorum: Gayet güzel çalışıyor yıkıyor sorun yaşamadım
İsim: B** K**
Tarih: 19 Mayıs 2023
Yorum: çok güzel oldu mutfağa çok yakıştı
İsim: Ş** K**
Tarih: 15 Mayıs 2023
Yorum: Memnunuz severek kullanıyorum
İsim: F** K**
Tarih: 19 Ocak 2023
Yorum: Hızlı geldi henüz kurulum yaptıramadım
İsim: Ahmet Ö.
Tarih: 13 Ocak 2023
Yorum: İnternetten beyaz eşya almak çok mantıklı. Hem çok uyguna geldi hem deteknik servis oldukça iyiydi. Teslimat hızlıydı
Tarih: 23 Ekim 2022
Yorum: Rahatlıkla alabilirsiniz kusursuz geldi
İsim: Bahtınur Y.
Tarih: 11 Ocak 2024
Yorum: Çok hızlı geldi
İsim: A** Y**
Tarih: 12 Temmuz 2022
Yorum: 5 programlı , üst rafı asansörlü gayet güzel
İsim: A** İ** S**
Tarih: 21 Mayıs 2022
Yorum: Taşıma firması direk servise verdi çabuk kuruldu
İsim: A** E** K**
Beden: 27 Mayıs 2023
Yorum: Ürünün sol alt köşesinde açıklık var defolu ürün gibi duruyor dahadikkatli gönderim sağlayabilirlerdi!
İsim: E** K**
Tarih: 18 Mart 2024
Yorum: günlerdir bir iletisim adresi bulamadım kurulum için. arıyoruminternetteki nunarai biz ilgenmiyoruz diyorlar. vesteli arıyorum satıcıfirmayı arayın diyorlar. ürün resmen kurulmadan elimde patladı. Allahrızası için kim kuruyorsa kurşun şunu artık
Tarih: 10 Temmuz 2023
BM 5001 Retro Bordo 5 Programlı Bulaşık Makinesi Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: Enerji sınıfı nedir
Cevap: E sınıfı enerji sınıfı
Soru: kurulum ücretlimi
Cevap: Merhaba, Kurulum ücretleri marka ve modele göre değişiklik gösterebilmektedir. VESTEL Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: En boyu kaç cmdie?
Cevap: Merhabalar ; Ürün Boyutları (cm) (YxGxD)85,0x59,8x59,8 şeklindedir ,iyi günler dileriz.
Soru: Bunun beyaz rengi yok mu
Cevap: merhaba retro serilerinde beyaz renk yok.
Soru: Ben bugün online olarak yaptım vestelden arayıp cumartesi günü geleceklerini belirttler öyle oluyormu kurulum
Cevap: YETKİLİ SERVİS İSE PROBLEM OLMAZ EFENDİM
Soru: Krem rengini de yukleyin siteye
Cevap: Merhaba, VESTEL BM 5001 Retro Bej 5 Programlı Bulaşık Makinesi satıştadır. Mağazamızı ziyaret edebilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Merhaba, Vettel bulaşikmakinesinin çatal bıçaklık sepeti lazim bana varmidir elinizde?
Cevap: EN YAKIN VESTEL SERVİSİNDEN BİLGİ ALABİLİRİSNİZ EFENDİM
Soru: 1 ay önce 4200 du tekrar indirime.girmezmi acaba fiyati
Cevap: Merhabalar efendim şu anlık bir indirim söz konusu değil.
Soru: merhaba bu makine kısa programlarda kurutma yapiyormu acaba
Cevap: merhaba kısa programlar kurutma yapmaz efendim
Soru: e sınıfı olduğu için elektrik çok harcarmı
Cevap: Değerli Müşterimiz, Yasalaşan yeni enerji sınıflandırmasına göre (+) ibaresi artık kaldırılmıştır. Bunun yerine A’dan G’ye kadar yeni sınıflandırmaya geçilmiştir(Enerji sınıflarının daha da iyileştirilmesine yönelik, ulusal bir yönetmeliktir.)Örneğin eski yönetmelikte A++ olan bir cihaz şuan F veya G sınıfıdır. Beyazeşya grubunda artık A++ sınıfı yoktur(Var olan modeller eski yönetmeliğe göre belirtilmiştir) Konu hakkında detaylı bilgiye marka çağrı merkezlerinden veya marka internet sitelerinden erişebilirsiniz. Saygılarımızla.
Soru: Mrb kurulumunu nasıl yaptırabiliriz. bilgi verirmisiniz
Cevap: Değerli Müşterimiz, Kurulumun ücretsiz yapılabilmesi için ürünü teslim aldıktan sonra irsaliye üzerindeki yada kutu üzerindeki numaralardan bize bilgi vermeniz gerekmektedir. Montaj kaydınız firmamız tarafından bölgenize en yakın Vestel servisine oluşturulmaktadır. Saygılarımızla.
Soru: merhaba bu makine çok guzel gorunuyor fakat bulaşigin bittiğini nasil anlicaz ?
Cevap: Merhabalar,üründe bitti sinyali mevcut olup sinyal ile uyarı vermektedir, iyi günler dileriz
Soru: Siz kurum için yönlendiremiyormusunz
Cevap: Merhaba, ürünlerimiz öncelikle servisimize gitmektedir. Servisimiz sizden randevu alıp müsait olduğunuz zaman diliminde ürünü getirip ücretsiz kurulum nakliye hizmeti vermektedir. İyi günler dileriz.
Soru: merhaba bu retro serinin çamaşır makinesi de varmı acaba bulamadım varsa kod falan atarmsiniz
Cevap: çamaşır makinesi yoktur efendim
Soru: Merhaba ben Vestel retro bordo buzdolabı aldım trendyoldan bu bulaşık makinesi buzdolabının borda renk tonu birebir aynı mı acaba ?
Cevap: Aynıdır efendim
Soru: Boyu tam 85 cm dir değilmi ? Ayakları ile brlikte olmalı..çünkü boşluğumuz tam 85cm uzunluğunda
Cevap: Değerli Müşterimiz, belirtilen ölçüye ayak dahildir.Saygılarımızla
Soru: Ürün 12.400 neden sepette 18 bin küsür oluyor ?
Cevap: Merhabalar, konuyla ilgili Trendyol müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz, iyi akşamlar dileriz
Soru: merhaba elinizde fırın da var mı? ikisini birden almak istiyorum.
Cevap: Merhaba, maalesef stoğumuzda yok.
Soru: tezgah altına yerleştirebilmek için,üst kapak çıkarılabilir,değil mi?
Cevap: merhaba belirttiğiniz şekilde üst kapağı çıkarıp kullanan tüketiciler olduğu bilgisi bazı kullanıcılarımız tarafından tarafımıza iletilmiştir
Soru: urunu aldiktan sonra kurulumunu nasil yaptiriyoruz?
Cevap: Tarafamıza ulaşırsanız çağrı kaydı açıyoruz.
BM 5001 Retro Bordo 5 Programlı Bulaşık Makinesi Ürüne Ait Resimler

BM 5001 Retro Bordo 5 Programlı Bulaşık Makinesi En Uygun Satış Linki

VESTEL BM 5001 Retro Bordo 5 Programlı Bulaşık Makinesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
VESTEL BM 5001 Retro Bordo 5 Programlı Bulaşık Makinesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.