BM 5302 X WIFI 5 Programlı Bulaşık Makinesi Bu Ürünü Almalı Mı-

Seda

Bilgili
BM 5302 X WIFI 5 Programlı Bulaşık Makinesi En Düşük Fiyat Nerede?
BM 5302 X WIFI 5 Programlı Bulaşık Makinesi Şu Andaki Fiyatı 17999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

BM 5302 X WIFI 5 Programlı Bulaşık Makinesi Olumlu Yorum Sayısı Nedir?

BM 5302 X WIFI 5 Programlı Bulaşık Makinesi Hakkında yaklaşık 185 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .

BM 5302 X WIFI 5 Programlı Bulaşık Makinesi Ürün Özellikleri

BM 5302 X WIFI 5 Programlı Bulaşık Makinesi Ürününün Satıcısı, VESTEL BM 5302 X WIFI 5 Programlı Bulaşık Makinesi ürününü 17999.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

BM 5302 X WIFI 5 Programlı Bulaşık Makinesi Kullanıcı Geri Dönüşleri
17999.0 Tl ye satışta olan BM 5302 X WIFI 5 Programlı Bulaşık Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
185 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4

Yorum: sorunsuz geldi beğendik
İsim: S** D**
Tarih: 02 Ağustos 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Tuna Ticaret-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Makinayı 8 şubatta aldım. Çok memnun olarak kullanıyorum. Herhangi birkir artığı bulaşık artığı su artığı vb oluşmadı. Aras ticaretten aldım.Yetkili servis geldi. Su kalitesini ölçtüler. Ayarını yaptılar. Gayetgüzel yıkıyor. Geniş bir makina. 4 kişilik bir aileyiz ama misafirgelince de 4-5 tencere rahatça sığıyor. Çok güzel yıkıyor. Tavsiye ediyoruDevamını Oku
İsim: **** ****
Tarih: 07 Mayıs 2023
Satıcı: Aras Ticaret-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Aldığınız ürün size en yakın yetkili servis tarafından kurulumuyapılıyor hem teslimat hem kurulum aynı gün içerisinde ve çok kolayoldu. Çok teşekkür ederim, her şey için almak isteyip de tereddütedenler hiç düşünmeden alabilir. Satıcıya bol kazançlar diliyorum tekrarteşekkürler 🙏
İsim: Hacer D.
Tarih: 05 Nisan 2023
Satıcı: Altınoğlu-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: ürünü yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. 5 programı var ancak 1 i hızlıyıkama duş gibi olduğu için hiç kullanmıyorum ekoplus modu 3.5 saatteyıkıyor çok uzun olduğu için 1 kere tercih ettim hijyen programı çokdadiğerlerinden farklı bir program gibi gelmedi bana oda 2 saatte yıkıyor, sadece 2 programı kullaniyorum yoğun ve eko onlarda güzel yıkıyorortalaDevamını Oku
İsim: N** Ö**
Tarih: 10 Aralık 2022
Satıcı: Simport

Yorum: beklentilerimin üzerinde çıktı teşekkürler Vestel
Tarih: 21 Ekim 2022

Yorum: Çok şık ve çok güzel.Kargo hızlıydı ve servis aynı gün içinde geldi.Çokilgilendiler.10 gündür kullanıyorum hiçbir sorun çıkmadı.Çok güzelyıkıyor.Beklediğimden de güzel çıktı.Tavsiye ederim.
İsim: G** T**
Tarih: 26 Şubat 2022

Yorum: çok araştırma yaptım En son fiyat ve kalite olarak Vestel tercihim olduindirimli aldım çok güzel evimin bütün beyaz eşyası Vestel oldu Çokteşekkürler kurulum anında yapıldı servis ile sorun yaşamadım
İsim: Perihan V.
Tarih: 03 Şubat 2022
Satıcı: Has-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Hızlı teslimat sorunsuz teslimat oldu ürünü çok uyguna aldım teşekkürler
İsim: Ayşe B.
Tarih: 20 Ekim 2021
Satıcı: Özşanal-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: teşekkürler
İsim: Beyhan B.
Tarih: 23 Eylül 2024
Satıcı: BillurTicaret Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Çok güzel tereddüt etmeden alın bence fiyatıda iyi
İsim: Rabia A.
Tarih: 09 Temmuz 2024

Yorum: Cok güzel teşekkürler
İsim: Z** Ç**
Tarih: 22 Nisan 2024
Satıcı: Vestel Kurumsal Mağaza

Yorum: cokk güzel
İsim: m** g**
Tarih: 11 Şubat 2024

Yorum: benim bütün beyaz esyam Vestel memnunum
İsim: TUNCAY K.
Tarih: 04 Kasım 2023

Yorum: çok araştırdım aynı özellikte olan diğer makinalara daha fazla paravermek istemedim bir de yerli olsun istedim Vestel aldım çok memnunumsatıcı da çok ilgili Vestel servisine çok güzel ilgilendiler çok kısazamanda makinamgeldi ve hemen kurulum yapıldı Vesteli tavsiye ederim
İsim: H** T**
Tarih: 01 Kasım 2023
Satıcı: Gençlik-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Ege bölgesinde Vestel Ağı yaygın diye tercih ettim. Yetkili servis AKINbeyden çok memnun kaldım ilgi alakası için çok teşekkür ederimVestel’den ve kullanımından memnunum
İsim: A** o** D**
Tarih: 21 Ekim 2023
Satıcı: Elmacıoğlu-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Gayet güzel ve sorunsuz kullanıyorum. Tavsiye ederim
İsim: Ö** Y**
Tarih: 02 Ekim 2023

Yorum: Vestel kalitesi ben çok memnunum
İsim: O** A**
Tarih: 11 Eylül 2023
Satıcı: Efegaz - Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Kargı hasarsız ulaştı çok memnun kaldım ilginize teşekkürler
İsim: H** O**
Tarih: 01 Eylül 2023
Satıcı: Elmacıoğlu-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Çok güzel bir ürün fiyatı da bulunduğum yerden 3 bin TL daha aşağıda.Wifi ozelligide çalışıyor. Kargo biraz uzun sürdü ama değdi. Yikamasidagayet güzel.
İsim: A** V** G**
Tarih: 28 Ağustos 2023
Satıcı: Gülşal-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Tavsiye ederim gayet iyi
İsim: R** S**
Tarih: 15 Haziran 2023

Yorum: Ürün çok güzel beğendim
İsim: a** s**
Tarih: 06 Haziran 2023
Satıcı: Egeizo DTM Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: tavsiye ederim bu fiyata bu urun iyi...
İsim: f** E**
Tarih: 22 Mayıs 2023
Satıcı: AkareDticaret

Yorum: teşekkürler simport teşekkürler Vestel bu fiyata kaçmaz mükemmel
Tarih: 18 Mayıs 2023

Yorum: Çok kullanışlı programları var ve çok iyi yıkıyor beğendim
İsim: Ş** K**
Tarih: 24 Nisan 2023

Yorum: Yani daha iyi olabilirdi
İsim: N** A**
Tarih: 23 Mart 2023

Yorum: Ürün gayet güzel
İsim: Engür E. A.
Tarih: 02 Mart 2023

Yorum: ufak bir kurutma problemi var onun dısında cok iyi
İsim: Ö** B**
Tarih: 08 Şubat 2023

Yorum: Tam bir fiyat performana ürünü.
İsim: Ferdi A.
Tarih: 29 Ocak 2023
Satıcı: Çapkinoglu-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: ÜRÜN GAYET ŞIK VE YIKAMASI GÜZEL WİFİ ÖZELLİĞİ AKTİF GİRİŞ YAPTIM GAYET KULLANIŞLI
İsim: murat ç.
Tarih: 29 Ocak 2023
Satıcı: Evdirhandtm-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Haziran ayında 5568’e almıştık şimdi enflasyondan dolayı uçmuş.Kesinlikle çok iyi bir makine, fiyatının üstünde bir makine. Vestel deçok hızlı
İsim: M** K**
Tarih: 22 Ocak 2023
Satıcı: MediaMarkt

BM 5302 X WIFI 5 Programlı Bulaşık Makinesi Ürünü Hakkında Sorulan Sorular

Soru: merhaba indirim yapılacakmi alicaktik fiyat çıkmış
Cevap: Merhaba, Şu an için herhangi bir indirim söz konusu değildir. Sayg.

Soru: ürünü servis eve getirdiğinde hemen ürünü kurması gerekiyor mu? ben daha sonra kurdurmak istesem mesela 1 ay sonra, o zaman kurabilir mi?
Cevap: Merhaba Beyaz eşyada 3 yıl bekletme süresi bulunuyor. Ürün teslimatı yapılır , kurulum yapılmasını istediğinizde Vestel iletişim merkezini arayıp kurulum kaydı açabilirsiniz. İyi akşamlar.

Soru: urun inoxmu
Cevap: Mrb, evet inoxtur.

Soru: merhaba renk beyaz mı inox mu acaba?
Cevap: Merhabalar; ürün İnox rengindedir. Tarafınıza ürün başlığında yazan model ve özellikteki ürün gönderilmektedir. Ürün hakkında detaylı bilgi için Vestel'in sitesini incelemenizi veya Vestel Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçmenizi rica ederiz. (Vestel'in sitesinde beyan edilen bilgiler geçerlidir.) Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, mutlu ve sağlıklı günler dileriz.

Soru: kaç taksit oluyor
Cevap: Merhabalar efendim taksit ve ödeme seçenekleri trendyol tarafndan belirlenmektedir. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: Ürünün fiyatı devamlı neden değişiyor
Cevap: Kampanyaya göre değişiklik gösteriyor olabilir.

Soru: çeyiz için alcam ne zaman kurulur bilmiyorum kurdurduğum zaman garantisi olur mu
Cevap: Değerli müşterimiz; Satın almış olduğunuz ürünlerin garantileri fatura tarihi itibariyle başlar ve yetkili servisin açması/kurması gerekmektedir. Olası bir arıza vs gibi sorun yaşamamanız adına; ürünü teslim aldığınızda bizlerle irtibata geçerek montaj kaydı oluşturmanız ve servisin ürünü açarak kontrol etmesi, bir sorun var ise değişim/onarım/iade gibi imkanların sağlanması adına; ilerleyen dönemlerde kurulumu tavsiye etmiyoruz. En kısa zamanda kurulumun yapılması, ilerleyen dönemlerde kullanılacaksa bile kurulumun yapılarak; cihazda sorun olmadığının tespiti sonrası paketlenerek saklanmasını öneririz. Saygılarımızla

Soru: merhabalar 5 ve 6 programın farkı nedir
Cevap: Değerli Müşterimiz, İlgilendiğiniz diğer modeli iletmeniz halinde teknik farkları size iletebiliriz. Programlar genel olarak sıcaklık ve süre olarak farklılık göstermektedir. Saygılarımızla

Soru: Merhaba çeyizime almak istiyorum kurulumu hemen olmayacak ve garantisi nasıl oluyor
Cevap: Değerli müşterimiz; Satın almış olduğunuz ürünlerin garantileri fatura tarihi itibariyle başlar ve yetkili servisin açması/kurması gerekmektedir. Olası bir arıza vs gibi sorun yaşamamanız adına; ürünü teslim aldığınızda bizlerle irtibata geçerek montaj kaydı oluşturmanız ve servisin ürünü açarak kontrol etmesi, bir sorun var ise değişim/onarım/iade gibi imkanların sağlanması adına; ilerleyen dönemlerde kurulumu tavsiye etmiyoruz. En kısa zamanda kurulumun yapılması, ilerleyen dönemlerde kullanılacaksa bile kurulumun yapılarak; cihazda sorun olmadığının tespiti sonrası paketlenerek saklanmasını öneririz. Saygılarımızla

Soru: Ek olarak durulama programi varmi
Cevap: Merhaba. Sadece Durulama adımı mevcuttur. İyi akşamlar.

Soru: merhabalar parmak izi birakirmi ürün
Cevap: Merhaba. Ürün Parmak İzi Bırakmaz Inox ' dur. Sağlıklı günler.

Soru: Asansörlü mü
Cevap: Merhaba, bu konu hakkında yetkili servislerden veya vestel müşteri hizmetlerinden bilgi almanızı öneririz.

Soru: Ne zaman gelip bulaşık makinesini kurduklarını bilmek istiyorum çok acelem var
Cevap: Merhabalar efendim. Sorunuzu tam olarak anlayamadık

Soru: İyi çalışmalar, gönderim Mersin şubenizden yapılabilir mi?
Cevap: Merhabalar; hafta içi öğleden önce alınan siparişlerin çıkışı aynı gün gerçekleşmektedir. Cumartesi günü sabah 09.00'dan sonra alınan siparişlerin çıkışı pazartesi günü sağlanmaktadır. Ürün lojistik firma ile tüm il ve ilçelere gönderilmektedir Lojistik firmanın maksimum teslimat süresi 7 iş günüdür. Lojistik firma kata kadar teslimat sağlamaktadır. Tercih ettiğiniz ürünün çıkışı Hatay depo biriminden sağlanacaktır. Detaylı bilgi için Borusan Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçmeniz gerekmektedir. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, mutlu ve sağlıklı günler dileriz.

Soru: 3 katlı mı
Cevap: Merhaba, raflı sepet sistemi mevcuttur. Üç kademeli sepet ayarlaması özelliği, yükseklik ayar mekanizması teknolojisi sayesinde üst sepet doluyken bile rafları üç farklı şekilde konumlandırmanıza imkan sağlıyor. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: reddedildi diyor
Cevap: İsteiğiniz anlamadık. Detaylı olarak yazarmısınız.

Soru: Merhabalar bu makinede jet programı var mı 15 dakikalık
Cevap: Değerli Müşterimiz, Üründe Hızlı 30 dk 40 ᵒC özelliği bulunmaktadır. Saygılarımızla

Soru: üretim tarihini öğrene bilirmiyiz mümkünse
Cevap: MERHABA, 2023

Soru: Merhabalar tel rafların katlanabilir özelliği var mı acaba?
Cevap: Merhaba, katlanabilir özellik mevcuttur

Soru: kolay gelsin. üründe çocuk kilidi özelliği varmıdır
Cevap: Değerli Müşterimiz, İlgili üründe Çocuk kilidi bulunmaktadır. Saygılarımızla.

BM 5302 X WIFI 5 Programlı Bulaşık Makinesi Resim Galerisi

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

BM 5302 X WIFI 5 Programlı Bulaşık Makinesi En Uygun Satış Linki