Nurdan
Bilgili
Bm4380eg 4 Programlı Inox Bulaşık Makinesi Satın Alır Mısınız?
Bm4380eg 4 Programlı Inox Bulaşık Makinesi Güncel Satış Fiyatı 18000.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Bm4380eg 4 Programlı Inox Bulaşık Makinesi Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
Bm4380eg 4 Programlı Inox Bulaşık Makinesi Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
Bm4380eg 4 Programlı Inox Bulaşık Makinesi Ürün Tanıtımı
Bm4380eg 4 Programlı Inox Bulaşık Makinesi Ürününün Satıcısı, Profilo Bm4380eg 4 Programlı Inox Bulaşık Makinesi ürününü 18000.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Bm4380eg 4 Programlı Inox Bulaşık Makinesi En Son Yapılan Yorumlar
18000.0 Tl ye satışta olan Bm4380eg 4 Programlı Inox Bulaşık Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: sıkıntısız hizmet servis kalite... Profilo.
İsim: Ö** K**
Tarih: 12 Eylül 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Dınkırcı Avm
Yorum: Fiyatı diğer yerlerden daha uygundu, ayrıca sipariş verir vermez ErdalBey tarafından aranıp teslimat süreciyle ilgili bilgilendirildim.Kurulum ve lojistik ile ilgili de hiç bir problem yaşamadık, teşekkür ederiz.
İsim: **** ****
Tarih: 31 Aralık 2021
Satıcı: DOĞU ELEKTRONİK
Bm4380eg 4 Programlı Inox Bulaşık Makinesi Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: E enerji derken yani
Cevap: Merhaba efendım enerjıetıketlerı urunlerın ne kaar elektrık tüketiklerini gösteren bır belgedir. Enerjı etiketleri deişmesinden kaynaklı yenı enerjı etıketi F enerji olmusutr. Eskı enerjı etıketı yonetmeliğine gore A+ enerjıdır.
Soru: renk bordo derken anlamadım ekrandaki gri renkli
Cevap: evet ürün gri renkli bordo mu yaziyor ? öyleyse yazim hatasi vardır..
Soru: merhabalar ürün de c sınıfı enerji yazıyor doğru mudur acaba
Cevap: Enersi Sınıfı F dir .
Bm4380eg 4 Programlı Inox Bulaşık Makinesi Ürünün Detaylı Resimleri
Bm4380eg 4 Programlı Inox Bulaşık Makinesi En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Bm4380eg 4 Programlı Inox Bulaşık Makinesi Güncel Satış Fiyatı 18000.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Bm4380eg 4 Programlı Inox Bulaşık Makinesi Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
Bm4380eg 4 Programlı Inox Bulaşık Makinesi Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
Bm4380eg 4 Programlı Inox Bulaşık Makinesi Ürün Tanıtımı
Bm4380eg 4 Programlı Inox Bulaşık Makinesi Ürününün Satıcısı, Profilo Bm4380eg 4 Programlı Inox Bulaşık Makinesi ürününü 18000.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Bm4380eg 4 Programlı Inox Bulaşık Makinesi En Son Yapılan Yorumlar
18000.0 Tl ye satışta olan Bm4380eg 4 Programlı Inox Bulaşık Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: sıkıntısız hizmet servis kalite... Profilo.
İsim: Ö** K**
Tarih: 12 Eylül 2023
Satıcı: Dınkırcı Avm
Yorum: Fiyatı diğer yerlerden daha uygundu, ayrıca sipariş verir vermez ErdalBey tarafından aranıp teslimat süreciyle ilgili bilgilendirildim.Kurulum ve lojistik ile ilgili de hiç bir problem yaşamadık, teşekkür ederiz.
İsim: **** ****
Tarih: 31 Aralık 2021
Satıcı: DOĞU ELEKTRONİK
Bm4380eg 4 Programlı Inox Bulaşık Makinesi Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: E enerji derken yani
Cevap: Merhaba efendım enerjıetıketlerı urunlerın ne kaar elektrık tüketiklerini gösteren bır belgedir. Enerjı etiketleri deişmesinden kaynaklı yenı enerjı etıketi F enerji olmusutr. Eskı enerjı etıketı yonetmeliğine gore A+ enerjıdır.
Soru: renk bordo derken anlamadım ekrandaki gri renkli
Cevap: evet ürün gri renkli bordo mu yaziyor ? öyleyse yazim hatasi vardır..
Soru: merhabalar ürün de c sınıfı enerji yazıyor doğru mudur acaba
Cevap: Enersi Sınıfı F dir .
Bm4380eg 4 Programlı Inox Bulaşık Makinesi Ürünün Detaylı Resimleri

Bm4380eg 4 Programlı Inox Bulaşık Makinesi En Uygun Satış Linki

Profilo Bm4380eg 4 Programlı Inox Bulaşık Makinesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Profilo Bm4380eg 4 Programlı Inox Bulaşık Makinesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.