Bo6504m01 - Cs5364m01 - 3457 Soho 80 Vizon Cam Ankastre Set En Düşük Fiyat Nerede-

Ozgul

Bilgili
Bo6504m01 - Cs5364m01 - 3457 Soho 80 Vizon Cam Ankastre Set Satın Alır Mısınız?
Bo6504m01 - Cs5364m01 - 3457 Soho 80 Vizon Cam Ankastre Set Güncel Fiyatı 38000.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Bo6504m01 - Cs5364m01 - 3457 Soho 80 Vizon Cam Ankastre Set Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?

Bo6504m01 - Cs5364m01 - 3457 Soho 80 Vizon Cam Ankastre Set Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

Bo6504m01 - Cs5364m01 - 3457 Soho 80 Vizon Cam Ankastre Set Ürün Detayları

Bo6504m01 - Cs5364m01 - 3457 Soho 80 Vizon Cam Ankastre Set Ürününün Satıcısı, Silverline Bo6504m01 - Cs5364m01 - 3457 Soho 80 Vizon Cam Ankastre Set ürününü 38000.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Bo6504m01 - Cs5364m01 - 3457 Soho 80 Vizon Cam Ankastre Set Ürünü Kullananların Görüşleri
38000.0 Tl ye satışta olan Bo6504m01 - Cs5364m01 - 3457 Soho 80 Vizon Cam Ankastre Set Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: iyiki almışım dediğim set kargo hızlı satıcı inanılmaz ilgiliydi, bizzatkendileri teslim ettiler.tesekurler ankastre center.
İsim: g** k**
Tarih: 19 Aralık 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: AnkastreCenter

Yorum: Ürün renkleri vs çok beğendik. teslimat, kurulum aşamaları boyuncafirma yetkilisi Merve hanım çok kibar ve ilgiliydi. her aşamada birtelefon uzağımizdaydı .ilgisinden dolayı Merve hanıma çok teşekkür ederiz😊
İsim: **** ****
Tarih: 16 Ekim 2021
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: best mağaza

Bo6504m01 - Cs5364m01 - 3457 Soho 80 Vizon Cam Ankastre Set Ürüne İlişkin Sorular

Soru: davlumbaz karbonfilitteli mi
Cevap: Merhaba efendim.Davlumbaz karbon filtre ile kullanılabiliyor fakat içinde karbon filtre çıkmaz.Ayrıca satın almanız gerekiyor.

Soru: Merhaba. 60 cm lik davlumbaz var mı aynı set için
Cevap: Merhaba. Aynı set icin 60 cm davlumbazlı satışa açacağız. Teşekkürler.

Soru: merhaba ocak ankastre fırın buzdolabı almak istiyorum silverline marka önerir misiniz
Cevap: Merhaba, Silverline Ankastre konusunda uzman bir markadır.Tavsiye ederiz. Ürünleri yılsonuna kadar beş yıl garantilidir.Dilerseniz derayli bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.Sağlıklı günler dileriz.Best Mağaza

Soru: ankastre fırın nın özelligi nedir davlumbaz çekiş gücü nedir
Cevap: Merhaba efendim. Fırın 8 programlı multi fonksiyonel bir üründür. turbo, alt üst pişirme, ızgara, sadece alt pişirme, 3D pişirme, buz çözme gibi fonksiyonlar mevcut. Onun haricinde bir adet Teleskopik ray takımı ve arka duvar kendi kendini temizleyen katalitik panel özelliği mevcuttur. Davlumbaz 80 cm genişliğinde olup emiş gücü ise Avrupa standartlarına göre maksimum seviyede 648 metreküp emiş gücüne sahiptir. Bu da yaklaşık olarak 40 50 metre karelik bir alana rahatlıkla yetebilmektedir.

Soru: Merhaba 90 lıkmı bu ürün bilgi verirmisiniz
Cevap: MERHABALAR BURADA DAVLUMBAZ 80 CM OCAK 75 CM DİR EFENDİM

Soru: merhaba fırın kaç fonksiyonlu? davlumbaz çeşidi nedir? birde ocağın gözleri emayemidir?
Cevap: Merhabalar, Fırın 8 programlıdır. Ocak Döküm ızgaralıdır. Davlumbaz 80 cm çekişi yüksek bir modeldir

Soru: fırın ocak davlumbaz ölçülerini öğrenebilirmiyim
Cevap: Merhaba efendim.Davlumbaz genişliği 80 cm,ocak genişliği 75 cm,fırın standart 60 cm oluyor.teknik çizim ve net ölçülerle ilgili Silverline resmi sitesinden bilgi alabilirsiniz.İyi akşamlar dileriz.

Soru: iyi günler davlumbaz ve ocağın ölçülerini öğrenebilir miyim?
Cevap: Merhaba efendim.Davlumbaz 80 cm genişliğinde.Ocak ise 75 cm genişliğinde oluyor.

Soru: mw9018s02 ne zaman gelir
Cevap: Merhaba efendim.Ürünün stoğa girişi hakkında bilgi sahibi değiliz maalesef.

Soru: konyada ikamet etmekteyim. kurulum icin servis yolluyor musunuz. onun icin ayriyeten ücret ödememiz gerekecek mi? bir de kac gün icinde elimizde olur.
Cevap: Merhaba efendim. Sipariş vermeniz halinde yarın kargoya verilir Pazartesi en geç salı günü size teslim edilir. Ürünü silverline yetkili servisleri ücretsiz olarak montaj yapıyor ürünleri teslim aldığınızda Çağrı merkezini arayıp ücretsiz olarak randevu almanız yeterli olacaktır

Soru: bu ürünün ocak kısmının arkasından çekilmiş bi fotoğrafını görmem gibi bi şanlım varmı bide net ölçülerini alma şansım varmı metre olarak
Cevap: efendim ocak 60 cm icin kesilen yere oturmaktadır.Alt kısım görselini buradan iletmemiz mümkün değildir.

Soru: davlumbaz ölçüsü kaç cm.? bacasız kullanım var mı?
Cevap: Merhaba, bu setimizde davlumbaz 80 cm 'dir ve karbon filtre ile kullanıma uygundur. Filtreyi montaj sırasında servisten ücreti karşılığı temin edebilirsiniz.

Soru: Merhaba mutfak mobilyasında 65 cm boşluk bırakmışlar daha tezgah ölçülmedi bu ürünü alsak ölçüde sorun olur mu? Tezgaha göre mi mobilyasına göre mi boşluk bırakılacak hangisi önemli yardımcı olursanız sevinirim
Cevap: Merhaba efendim.Mutfak mobilyasındaki 65 cm den kastınız davlumbazın geleceği iki dolap arası boşluk mu oluyor?Doğru bilgi vermek amaçlı soru cevap şeklinde gidersek daha sağlıklı bilgi aktarabiliriz.

Soru: kolay gelsin firin cami cikabiliyormu
Cevap: cıkabiliyor efendim.

Soru: Ürünün özellikleri hakkında bilgi verebilir misiniz
Cevap: 8 FONKSİYON FIRIN MEVCUTTUR 80 CM DAVLUMBAZ VARDIR.75CM DÖKÜM IZGARALI OCAK VARDIR EFENDİM.

Soru: Davlumbaz ölçüsü nedir. Bir de beyaz rengi var mı acaba?
Cevap: Merhaba,davlumbaz ölçüsü 80 cmdir.İsterseniz bu seti alın biz sizlere beyaz rengini gönderelim.

Soru: beyaz rengi var mı
Cevap: merhabalar var efendim

Soru: Ocağın demirlerini döküm değil emaye istiyorum siz de mevcut mu ?
Cevap: Merhaba, Bu modelimizin emaye olanı bulunmamaktadır efendim. Keyifli alışverişler dileriz..

Soru: Ocağın beş gözlü olması çok güzel ama orta kısma bir tencere koyunca diğer gözleri kullanmak olanaksız. Ocak göz aralıklarının genişletilmesi gerekiyor
Cevap: Merhaba,5 gozlu Ocak modelimiz ile standart boyutlarda ki tencereler ile aynı anda birden çok yemek yapmak mümkün. Ocaklarda daha geniş ve büyük boyutlu tencere kullanımları için sizlere 4 gözlü ara bekleri daha geniş SILVERLINE SOHO CS5427W01 modelimizi onerebiliriz keyifli alışverişler dileriz / Best Mağaza

Soru: Merhaba size ulaşa bilecegimiz tel No varımdır
Cevap: Merhaba efendim, Trendyol üzerinden numara paylaşılması prosedür gereği yasaktır. Arama motoru üzerinden Galeri Beyaz olarak aratırsanız iletişim numaramızı görebilirsiniz.

Bo6504m01 - Cs5364m01 - 3457 Soho 80 Vizon Cam Ankastre Set Resim Ve Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

Bo6504m01 - Cs5364m01 - 3457 Soho 80 Vizon Cam Ankastre Set En Uygun Satış Linki