Serpil
Bilgili
Bulaşık Makinesi Bm 5001 G En Düşük Fiyat Nerede?
Bulaşık Makinesi Bm 5001 G Şimdiki Fiyatı Ile 15249.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Bulaşık Makinesi Bm 5001 G Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
Bulaşık Makinesi Bm 5001 G Hakkında yaklaşık 12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
Bulaşık Makinesi Bm 5001 G Açıklama Ve Özellikler
_x000D_
Bulaşık Makinesi Bm 5001 G Ürününün Satıcısı, VESTEL Bulaşık Makinesi Bm 5001 G ürününü 15249.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Bulaşık Makinesi Bm 5001 G Kullanıcı Yorumları Nasıl?
15249.0 Tl ye satışta olan Bulaşık Makinesi Bm 5001 G Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: Ürün b marka bulaşık makinası deterjanı kullanmamıza rağmen güzelyıkıyor. Kaliteli ürün tavsiye ederim
İsim: b** e**
Tarih: Elite Üye
Beden: 19 Haziran 2023
Satıcı: Simport
Yorum: Çok güzel yıkıyor,ekonomi programı 1 saat ve gayet temiz,çok memnunum
İsim: s** D**
Tarih: 31 Ocak 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Altınoğlu-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: eşim çok beğendi güzel ürün
İsim: H** Ç**
Tarih: 20 Temmuz 2022
Yorum: Görüntü olarak çok iyi daha kullanmadim
İsim: T** T**
Tarih: 03 Kasım 2023
Satıcı: Evdirhandtm-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Özenli teslim edildi, sonrasında servis hemen gelip ücretsiz kurulumunuyaptı. Mutfağım küçük olduğu için biraz dışarıda kaldı, ama ben çokbeğendim. Zaten beğenerek sipariş etmiştim. Beklediğim gibi teşekkürler.
İsim: B** A**
Tarih: 01 Kasım 2023
Yorum: iki günde geldi ertesi gün de servis kurulumu yaptı
İsim: h** i** y**
Tarih: 29 Haziran 2022
Satıcı: NAZAR TİCARET-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Ürünü istediğiniz kadar övün araştırın Vestel arkasında duramadığı ürünüsatıyor. Müşteriye olan hizmetleri sıfır. Sizin memnun olmanız önemlideğil siz onları memnun etmeye uğraşıyorsunuz. Genel müdürlükten aldığımkurulum randevusunu Vestel Yetkili Bayisi kendi kararı doğrultusundadeğiştiriyor ve gerçekten siz onları memnun etmeye çalışıyorsunuz saaDevamını Oku
İsim: Anıl A.
Tarih: 02 Mart 2024
Satıcı: Aras Ticaret-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Ürün arızalı geldi
İsim: S** D**
Tarih: 29 Ağustos 2022
Bulaşık Makinesi Bm 5001 G Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: beyazı mevcut mu?
Cevap: Merhabalar ; şuan stoklarımızda beyaz rengi mevcut değildir , iyi akşamlar dileriz.
Soru: merhaba inox mu?
Cevap: Merhabalar ; ürün rengi gridir ,inox değil , iyi günler dileriz.
Soru: disi cam mi makinenin
Cevap: şeffaf sert plastik malzemedir efendim
Soru: Merhaba ürün kapağı cam mıdır
Cevap: Ürün inoxtur cam değil
Soru: Merhaba ekstra durulama varmıdır acaba
Cevap: merhaba ekstra durulama yoktur.
Soru: ön aksesuar ı cam olan değilmi bayide öyle gördüm
Cevap: Evet efendim
Soru: yalnızca bardak yıkamak için mi?
Cevap: Normal bulaşık Makinesi xir
Soru: Merhaba ben ürünü alacağım ama simdi kurdurmayacağım 1 ayı bulabilir oluyor mu öyle ?
Cevap: Merhabalar Tabi efendim 1 ay içerisinde ücretsiz kurulum yaptırabilirsiniz efendim iyi günler dileriz
Soru: Ürün dışı cammı
Cevap: HAYIR EFENDİM.
Soru: cammi dışı inoxmu resim yaniltiyo
Cevap: İnox değil mikadir
Soru: merhaba ürünler de kurulum var mı ?
Cevap: Merhabalar;ürün ceva lojistik firması ile on iş günü içinde kata kadar teslim edilmektedir,teslimat öncesi arayıp bilgi verilmektedir,ürün size teslim edildiğinde fatura üzerindeki numaralardan bizimle iletişime geçip ücretsiz montaj kaydı oluşturabilirsiniz,vestel yetkili servisimiz arayıp randevu konusunda bilgi verecektir kurulumu ücretsiz olarak yapılacaktır,iyi günler dileriz
Soru: Ön kapagı cammı bu ürünün kimi sorularda evet kimisinde inox demissiniz
Cevap: Merhaba ürün rengi gridir
Soru: merhaba açılan kapak kısmı cam mı
Cevap: Merhaba camdır efendim
Soru: bazı firmalar cam demiş bazıları da cam değil demiş tam olarak nedir acaba
Cevap: Merhaba, en detaylı bilgiyi servisten almanızı öneririz.
Soru: Ürün enerji sınıfı nedir acaba
Cevap: Değerli müşterimiz E enerji sınıfıdır.
Soru: Kurulumu yaptırmak için kaydı sizin açmanız gerekiyormuş. Bizim açtığımız kaydı kabul etmedi. Ne yapmamız gerekiyor
Cevap: merhaba 16004155450 numarayı tersten okuyup arama yapabilirseniz yardımcı olabiliriz efendim
Soru: Kapak yüzeyi cam mı yoksa Boya mı ? ve Parlak mı mat mı ?
Cevap: EFENDİM BOYADIR MATTIR
Soru: kimi canmi soruyo kapak evet diyorsunuz kimisinede hayır cam değil diyorsunuz hangi söyleneni baz alalım
Cevap: Merhaba değerli müşterilerimiz ürün cam yüzeye sahip olup gri renklidir. Eski modellerde cam yüzey olmadığı için cam yüzey değildir diye belirtilmesi gerekiyor. Bu modelimiz için cam yuzeydir efendim yeni modeldir
Soru: Cam mı? Metal mi ?
Cevap: Değerli müşterimiz, Teknik detaylara sahip bilgi talepleri için marka müşteri hizmetleri ile irtibata geçerek, daha detaylı bilgi almanızı öneririz. Teknik konularda sizleri yanlış yönlendirmek istemeyiz. Saygılarımızla
Soru: Ön aksamın cam olması, daha fazla dikkat gerektirir mi? Yani ani çarpmalarda kırılma ihtimali yüksek midir?
Cevap: Çok sert darbe alması lazım
Bulaşık Makinesi Bm 5001 G Detaylı Resimler
Bulaşık Makinesi Bm 5001 G En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Bulaşık Makinesi Bm 5001 G Şimdiki Fiyatı Ile 15249.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Bulaşık Makinesi Bm 5001 G Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
Bulaşık Makinesi Bm 5001 G Hakkında yaklaşık 12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
Bulaşık Makinesi Bm 5001 G Açıklama Ve Özellikler
_x000D_
Bulaşık Makinesi Bm 5001 G Ürününün Satıcısı, VESTEL Bulaşık Makinesi Bm 5001 G ürününü 15249.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Bulaşık Makinesi Bm 5001 G Kullanıcı Yorumları Nasıl?
15249.0 Tl ye satışta olan Bulaşık Makinesi Bm 5001 G Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: Ürün b marka bulaşık makinası deterjanı kullanmamıza rağmen güzelyıkıyor. Kaliteli ürün tavsiye ederim
İsim: b** e**
Tarih: Elite Üye
Beden: 19 Haziran 2023
Yorum: Çok güzel yıkıyor,ekonomi programı 1 saat ve gayet temiz,çok memnunum

İsim: s** D**
Tarih: 31 Ocak 2023
Satıcı: Altınoğlu-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: eşim çok beğendi güzel ürün
İsim: H** Ç**
Tarih: 20 Temmuz 2022
Yorum: Görüntü olarak çok iyi daha kullanmadim
İsim: T** T**
Tarih: 03 Kasım 2023
Yorum: Özenli teslim edildi, sonrasında servis hemen gelip ücretsiz kurulumunuyaptı. Mutfağım küçük olduğu için biraz dışarıda kaldı, ama ben çokbeğendim. Zaten beğenerek sipariş etmiştim. Beklediğim gibi teşekkürler.
İsim: B** A**
Tarih: 01 Kasım 2023
Yorum: iki günde geldi ertesi gün de servis kurulumu yaptı
İsim: h** i** y**
Tarih: 29 Haziran 2022
Satıcı: NAZAR TİCARET-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Ürünü istediğiniz kadar övün araştırın Vestel arkasında duramadığı ürünüsatıyor. Müşteriye olan hizmetleri sıfır. Sizin memnun olmanız önemlideğil siz onları memnun etmeye uğraşıyorsunuz. Genel müdürlükten aldığımkurulum randevusunu Vestel Yetkili Bayisi kendi kararı doğrultusundadeğiştiriyor ve gerçekten siz onları memnun etmeye çalışıyorsunuz saaDevamını Oku
İsim: Anıl A.
Tarih: 02 Mart 2024
Yorum: Ürün arızalı geldi
İsim: S** D**
Tarih: 29 Ağustos 2022
Bulaşık Makinesi Bm 5001 G Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: beyazı mevcut mu?
Cevap: Merhabalar ; şuan stoklarımızda beyaz rengi mevcut değildir , iyi akşamlar dileriz.
Soru: merhaba inox mu?
Cevap: Merhabalar ; ürün rengi gridir ,inox değil , iyi günler dileriz.
Soru: disi cam mi makinenin
Cevap: şeffaf sert plastik malzemedir efendim
Soru: Merhaba ürün kapağı cam mıdır
Cevap: Ürün inoxtur cam değil
Soru: Merhaba ekstra durulama varmıdır acaba
Cevap: merhaba ekstra durulama yoktur.
Soru: ön aksesuar ı cam olan değilmi bayide öyle gördüm
Cevap: Evet efendim
Soru: yalnızca bardak yıkamak için mi?
Cevap: Normal bulaşık Makinesi xir
Soru: Merhaba ben ürünü alacağım ama simdi kurdurmayacağım 1 ayı bulabilir oluyor mu öyle ?
Cevap: Merhabalar Tabi efendim 1 ay içerisinde ücretsiz kurulum yaptırabilirsiniz efendim iyi günler dileriz
Soru: Ürün dışı cammı
Cevap: HAYIR EFENDİM.
Soru: cammi dışı inoxmu resim yaniltiyo
Cevap: İnox değil mikadir
Soru: merhaba ürünler de kurulum var mı ?
Cevap: Merhabalar;ürün ceva lojistik firması ile on iş günü içinde kata kadar teslim edilmektedir,teslimat öncesi arayıp bilgi verilmektedir,ürün size teslim edildiğinde fatura üzerindeki numaralardan bizimle iletişime geçip ücretsiz montaj kaydı oluşturabilirsiniz,vestel yetkili servisimiz arayıp randevu konusunda bilgi verecektir kurulumu ücretsiz olarak yapılacaktır,iyi günler dileriz
Soru: Ön kapagı cammı bu ürünün kimi sorularda evet kimisinde inox demissiniz
Cevap: Merhaba ürün rengi gridir
Soru: merhaba açılan kapak kısmı cam mı
Cevap: Merhaba camdır efendim
Soru: bazı firmalar cam demiş bazıları da cam değil demiş tam olarak nedir acaba
Cevap: Merhaba, en detaylı bilgiyi servisten almanızı öneririz.
Soru: Ürün enerji sınıfı nedir acaba
Cevap: Değerli müşterimiz E enerji sınıfıdır.
Soru: Kurulumu yaptırmak için kaydı sizin açmanız gerekiyormuş. Bizim açtığımız kaydı kabul etmedi. Ne yapmamız gerekiyor
Cevap: merhaba 16004155450 numarayı tersten okuyup arama yapabilirseniz yardımcı olabiliriz efendim
Soru: Kapak yüzeyi cam mı yoksa Boya mı ? ve Parlak mı mat mı ?
Cevap: EFENDİM BOYADIR MATTIR
Soru: kimi canmi soruyo kapak evet diyorsunuz kimisinede hayır cam değil diyorsunuz hangi söyleneni baz alalım
Cevap: Merhaba değerli müşterilerimiz ürün cam yüzeye sahip olup gri renklidir. Eski modellerde cam yüzey olmadığı için cam yüzey değildir diye belirtilmesi gerekiyor. Bu modelimiz için cam yuzeydir efendim yeni modeldir
Soru: Cam mı? Metal mi ?
Cevap: Değerli müşterimiz, Teknik detaylara sahip bilgi talepleri için marka müşteri hizmetleri ile irtibata geçerek, daha detaylı bilgi almanızı öneririz. Teknik konularda sizleri yanlış yönlendirmek istemeyiz. Saygılarımızla
Soru: Ön aksamın cam olması, daha fazla dikkat gerektirir mi? Yani ani çarpmalarda kırılma ihtimali yüksek midir?
Cevap: Çok sert darbe alması lazım
Bulaşık Makinesi Bm 5001 G Detaylı Resimler

Bulaşık Makinesi Bm 5001 G En Uygun Satış Linki

VESTEL Bulaşık Makinesi Bm 5001 G Fiyatı, Yorumları - Trendyol
VESTEL Bulaşık Makinesi Bm 5001 G yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.