Buzdolabı 966411 Mb Alanlar Memnun Mu-

Nalan

Bilgili
Buzdolabı 966411 Mb En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
Buzdolabı 966411 Mb Şu Anki Değeri 25638.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Buzdolabı 966411 Mb Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?

Buzdolabı 966411 Mb Hakkında yaklaşık 33 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .

Buzdolabı 966411 Mb Teknik Bilgiler

Buzdolabı 966411 Mb Ürününün Satıcısı, Beko Buzdolabı 966411 Mb ürününü 25638.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Buzdolabı 966411 Mb Yorumlar Ve Değerlendirmeler
25638.0 Tl ye satışta olan Buzdolabı 966411 Mb Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
33 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5

Yorum: annemlere aldık gayet sağlam geldi
İsim: E** D**
Tarih: 22 Şubat 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: BAYRAKTAR ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ

Yorum: Dayıma aldım çok beğendi
İsim: P** P**
Tarih: 24 Mayıs 2022
Satıcı: SULTAN SHOP

Yorum: Şimdiye kadar aldığım be en güzel ürün iyi ki almışım 😍
İsim: Yeter S.
Tarih: 11 Ocak 2023
Satıcı: Piranlar Pazarlama

Yorum: çok güzel soğutması harika yeşilliklerim bozulmuyor artık
İsim: **** ****
Tarih: 07 Aralık 2022
Satıcı: ENES EFYKARDEŞLER (BEKO)

Yorum: Biz beğendik,teşekkürler
İsim: FERHAT K.
Tarih: 23 Ekim 2022
Satıcı: 23nisanelektronik

Yorum: trendyol ailesi olarak çok memnunum ve ayrıca satıcı firma ve yetkiliservise çok teşekkürler ve ayrıca aynı gün servis gelip kurulum oldu veevin içine kadar getirdiler evimin girişi çok sıkıntılı olduğu haldekargoya çok çok teşekkürler ellerine kollarına sağlık
Tarih: 11 Haziran 2022

Yorum: Sessiz çalışıyor.soğutmasıda gayet iyi. Görsel olarak şık boyutu banagöre ideal. Memnunum 👍🏿
İsim: a** u**
Tarih: 09 Mart 2022
Satıcı: UMUTPERAKENDE

Yorum: Biraz küçük ona göre alın
Tarih: 12 Eylül 2022
Satıcı: ÖZAYKOÇ - Beko Yetkili Satıcı

Yorum: Dolap gerçekten çok harika çok beğendim ama kapı yönü değişmiyor soğutmaolarak da çok güzel sessiz çalışıyor
İsim: BEKİR Y.
Tarih: 17 Temmuz 2024
Satıcı: GÜVEN AL MOBİLYA

Yorum: Çok çok iyi. Kesinlikle tavsiye ederim. Servis getirdi kurulumunu yaptı.Satıcı ve servis elemanlarına teşekkürler.
İsim: İ** K**
Tarih: 01 Haziran 2022
Satıcı: Piranlar Pazarlama

Yorum: ürün sağlam bir şekilde elimize geldi kurulum içinde herhangi birgecikme söz konusu değil ürünü çok beğendim kapılarında manyetikselbirşey var açık kalmayı engellemek maksatlı yapılmış kapak belirli birmesafeye getirildiği taktirde kendisi kapanıyor emeği geçen herkeseteşekkür ederim
İsim: Tayyip B.
Tarih: 23 Mart 2022
Satıcı: UMUTPERAKENDE

Yorum: Geç geldi iyi tavsiye ediyorum
İsim: N** A**
Tarih: 20 Mayıs 2023
Satıcı: BAYRAKTAR ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ

Yorum: ürün güzel minimal satıcı da gayet ilgiliydi fakat kargo süreci çok uzunsürdü 3 haftaya teslim aldık uzak mesafeden dolayı teşekkür ederim
İsim: G** ö**
Tarih: 09 Kasım 2022
Satıcı: BİRİNCİLER HALICILIK SANAYİ TİC

Yorum: buzdolabi güzel, iyi soğutuyor, sipariş yola erken çıktı amaçalıştıkları lojistik firması pek yardım sever degildi maalesef,teslimat saatinde küçük pürüzler yasansa da sonunda teslim aldım, evinicine kadar getirip bıraktılar sağolsunlar, sonrasında da yetkili servisgelip kurulum yaptı, yalnız kutudan ayaklardan biri eksik çıktı, yetkiliservis onunDevamını Oku
İsim: E** A**
Tarih: 03 Eylül 2022
Satıcı: ElektronikFırsatı

Yorum: kaliteli kargo firması eve cikarmadi dolabi kapida birakip gitti elemanvermediler bana seklinde aciklama yapti
İsim: E** D**
Tarih: 10 Mayıs 2022

Yorum: Ürünü 5900 tl ye sipariş ettiğimin ertesi günü aynı ürün 5400 tl yeindiğini gördüm , aradaki farkı kim ödeyecek ???
Tarih: 15 Mart 2022

Yorum: Almayın arkadaşlar ben aldım mağdur oldum . Afyon a gelecekken Gaziantepe göndermişler teslim ederken arayıp teyit etmeden direk vermişler .Kargo satıcıyı ,satıcı da kargoya yönlendiriyor. Kimse hatasınıkabullenmiyor gerekli yasal işlemler başlatılacak hakkımı oradaarayacağım artık
İsim: Ş** D**
Tarih: 20 Eylül 2022
Satıcı: HEMENN AL

Buzdolabı 966411 Mb Ürünü Hakkında Sorulan Sorular

Soru: Tam net en ölçüsü alabilir miyim
Cevap: Derinlik 70 cm Genişlik 66 cm Yükseklik 172 cm

Soru: ürün no frost mu buzlanma yapar mı .
Cevap: No frrost efendim

Soru: Bursa Kestel ilçesinin Aksu Köyüne servis ve kurulumunuz var mı?
Cevap: Evet efendim

Soru: Kırıkkale de Oturuyorum da Ürün Kaç Günde Gelir Hocam
Cevap: Birhafta içerisinde teslim olur Borusan lojistik ile gönderim sağlıyoruz saygılar

Soru: merhaba alırsak kaç gün içinde gelir acil gelmesi gerekiyor
Cevap: Teslimat süresi 1 hafta 10 gün efendim konuma göre değişiyor istanbul içi ise en fazla 5 gün

Soru: merhaba standart mıdır ebatı falan
Cevap: Evet efendim

Soru: Merhaba enerji sınıfı F nedir az tasarruflu mu diye düşünmek gerek
Cevap: Günaydın, artık tüm ürünler enerji tüketimi ve enerji verimliliğine göre iki sınıfa ayrılmaktadır. Avrupa standartlarına göre enerji verimlilik regilasyonu yaşanmıştır. Ürünün enerji tüketimi Türkiye standartlarına göre a++ olmakla beraber 365 günde 308 kwh enerji tüketmektedir(ürün günde 1 khw dahi tüketmemektedir).Ürünun (F) sınıfı olması enerji tüketimi değil enerji verimliliğini göstermektedir.

Soru: ürğnün kapak dahil derinlik ölçüsü nedir
Cevap: 70 cm net ölçü

Soru: dolabın boyu kaç cm
Cevap: Merhabalar 172cm efendim

Soru: Uzatılmış garanti süresi kaç tıl ve nedir buzdolabını alıcam hemen cvp verirseniz sevinirim
Cevap: Ürün üretici firma (beko) tarafından 3 yıl garantilidir. Ürün montaj işlemi gerçekleştikten sonra 4 yıl daha ek garanti satın alınabilir toplamda 7 yıl garanti olur. 4yıllık ek garanti ücreti şuan 500 tl. Bu ayın 15 inden sonra fiyatı değişebilir saygılar.

Soru: peynir zeytinlik sürgülü çekmece bölümünü ayrıca para ile alabiliyoruz mu O bölümü göremedigim icin soruyorum.
Cevap: Merhabalar efendim öncelikle sağlıklı ve mutlu alışverişler dileriz kahvaltılık çekmecesi için servisten bilgi almanız gerekmektedir mağaza olarak kahvaltı çekmecesi ayrı olarak satılmamakta mı bu konuda bilgimiz yoktur efendim

Soru: Ürün ölçüleri nedir
Cevap: Merhaba efendim yükseklik 172 genişlik 66 derinlik 70

Soru: Ürün nofrostmu
Cevap: evet efendim

Soru: en boy nedir
Cevap: Merhaba, modelimizin en boy ve derinlik bilgiler; Derinlik 70 cm Genişlik 66 cm Yükseklik 172 cm

Soru: deneme deneme
Cevap: İlgi ve alakanıza teşekkür ederiz

Soru: Merhabalar Fethiye kayaköye kargoyu getirip kurulum yapıyor musunuz?
Cevap: Merhaba türkiyenin heryerine kargomuz vardır borusan kargo ile gönderim sağlıyoruz. daha sonra yetkili servis kaydı açılıp kurulum sağlıyor.

Soru: bu urun elektronik sistemmi yoksa eski usül buzdolabimi
Cevap: İyi akşamlar ürünümüz 2021 serisi yeni nesil bir ürün NoFrost yaz-kış karlanma buzlanma yapmaz kalite üst sınıf

Soru: ürün kaç litre acaba
Cevap: Açıklama kısmında detaylı bilgiler mevcut efendim

Soru: satin alinan ürün eve mi geliyor yoksa servis mi getiriyor
Cevap: Merhaba satın alınan ürün borusan kargo ile evinize gelmektedir daha sonra beko yetkili servislerinden montaj kaydı açılması gerekmektedir.

Soru: merhaba net litre ne kadardır
Cevap: Açıklama kısmında detaylı bilgi mevcut efendim

Buzdolabı 966411 Mb Detaylı Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

Buzdolabı 966411 Mb En Uygun Satış Linki