Calgon Boykot mu Calgon kimin - Alternatif ürünler Boykot Listesinde

Calgon Boykot Mu? Calgon Kimin? Alternatif Ürünler

Dünyada yaşanan adaletsizliklere karşı duyarlı olmak, bilinçli bir tüketici olarak sorumluluklarımız arasında yer alıyor. Filistin halkına yapılan zulmü destekleyen firmalara karşı boykot bilincini artırmak, insanlık adına önemli bir adım. Bu yazımızda, temizlik sektöründe sıkça tercih edilen **Calgon** markasının sahibi, desteklediği gruplar ve alternatif ürünler hakkında bilinçlendirme yapacağız.

Calgon Kimin? İsrail’i Destekliyor Mu?

Calgon, temizlik ve su yumuşatma ürünleri ile bilinen bir markadır ve **Reckitt Benckiser** (RB) şirketine aittir. Reckitt Benckiser, küresel çapta faaliyet gösteren ve birçok temizlik ve hijyen ürününü piyasaya süren bir şirkettir.

Ancak, **RB'nin büyük hissedarları arasında siyonist yatırım grupları olan Vanguard Group Inc. ve BlackRock Investment yer almaktadır**. Bu şirketler, İsrail’in ekonomik ve askeri faaliyetlerini destekleyen önemli yatırımcılardandır. Ayrıca Reckitt Benckiser’in İsrailli teknoloji ve sağlık girişimlerine yaptığı yatırımlar da bilinmektedir. Bu nedenlerle, **Calgon markası boykot edilmesi gereken firmalar listesinde yer almaktadır.**

Calgon’a Alternatif Ürünler Var mı?

Şu an için su yumuşatma ve kireç önleyici ürünler konusunda kesin bir alternatif önerimiz bulunmamaktadır. Ancak doğal ve yerli ürünler tercih edilerek hem daha sağlıklı hem de etik tüketim yapmak mümkündür.

Bize yardımcı olmak ve alternatif öneriler sunmak isterseniz, önerilerinizi paylaşabilirsiniz. Birlikte daha adil bir dünya için tüketim alışkanlıklarımızı gözden geçirebiliriz.

Bilinçli Bir Tüketici Olalım!

**İsrail'in işgal politikalarına maddi destek sağlayan markaları tercih etmemek**, sadece Müslümanlar için değil, tüm vicdan sahibi insanlar için bir görevdir. Adaletin ve insan haklarının yanında yer almak adına, desteklediğimiz markaları iyi araştırmalı ve ona göre hareket etmeliyiz.

Eğer elinizde boykot edilmesi gereken başka markalar hakkında kesin bilgi varsa, bizimle paylaşarak daha fazla insanın bilinçlenmesine yardımcı olabilirsiniz. Unutmayın, **küçük gibi görünen tercihlerimiz büyük değişimlere yol açabilir!**