Çift Işıklı 3 Renkli Uzaktan Kumandalı 116 Cm Tripod, Özçekim Ve Selfie Çubuğu Alınmaya Değer Mi-

Saziye

Bilgili
Çift Işıklı 3 Renkli Uzaktan Kumandalı 116 Cm Tripod, Özçekim Ve Selfie Çubuğu Bu Ürünü Almalı Mı?
Çift Işıklı 3 Renkli Uzaktan Kumandalı 116 Cm Tripod, Özçekim Ve Selfie Çubuğu Güncel Satış Fiyatı 599.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Çift Işıklı 3 Renkli Uzaktan Kumandalı 116 Cm Tripod, Özçekim Ve Selfie Çubuğu Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?

Çift Işıklı 3 Renkli Uzaktan Kumandalı 116 Cm Tripod, Özçekim Ve Selfie Çubuğu Hakkında yaklaşık 9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .

Çift Işıklı 3 Renkli Uzaktan Kumandalı 116 Cm Tripod, Özçekim Ve Selfie Çubuğu Ürün Bilgisi

Çift Işıklı 3 Renkli Uzaktan Kumandalı 116 Cm Tripod, Özçekim Ve Selfie Çubuğu Ürününün Satıcısı, Asfal Çift Işıklı 3 Renkli Uzaktan Kumandalı 116 Cm Tripod, Özçekim Ve Selfie Çubuğu ürününü 599.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Çift Işıklı 3 Renkli Uzaktan Kumandalı 116 Cm Tripod, Özçekim Ve Selfie Çubuğu Son Yorumlar
599.0 Tl ye satışta olan Çift Işıklı 3 Renkli Uzaktan Kumandalı 116 Cm Tripod, Özçekim Ve Selfie Çubuğu Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0

Yorum: arkadaşıma doğum günü hediyesi olarak aldık çok memnun
İsim: c** n** ç**
Tarih: 19 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: AsfalAvm

Yorum: Oldukça kaliteli bir ürün. Satıcıya teşekkür ediyorum. Kargo süreçleride hızlıydı. Güzel bir amaç için güzel bir yerden harika bir ürünseçmişim. 😊
İsim: Ö** D**
Tarih: 27 Nisan 2024

Yorum: Ürün sorunsuz geldi
İsim: P** Ç**
Tarih: 19 Mayıs 2023

Yorum: 1 ay önce aldım ve 2 defa kullandım hiçbir düşme vs olmamasına rağmenyan tarafı bu şekilde oldu ve telefonu tutmuyor bu konu hakkındayardımcı olmanızı rica ediyorum teşekkürler
İsim: bensu_kaya
Tarih: Fenomen
Beden: 01 Haziran 2024

Yorum: Bu ürünü sipariş ettiğim halde tek ışıklı olan geldi. İade ileuğraşmamak için kullanacağım.
İsim: M** G** B**
Tarih: 04 Nisan 2024

Çift Işıklı 3 Renkli Uzaktan Kumandalı 116 Cm Tripod, Özçekim Ve Selfie Çubuğu Ürünü Hakkında Sorulan Sorular

Soru: Tripodun bacaklarını açamadım nasıl yapmam gerekiyor?
Cevap: Merhaba ürünü biraz uzatıp açabilirsiniz.

Soru: Merhaba telefon dik koyulabiliyor mu ve uzayınca kaç cm oluyor acaba
Cevap: Merhaba dikey ve yatay olarak kullanabilirsiniz. 116 santimetredir.

Soru: Merhaba ürünün ayaklarını hiç bir şekilde açamadım, bi videosu var mı?
Cevap: Merhaba trioodu ters çevirip ayaklarını açabilirsiniz veya tutacak kısmını yıkarındoğru çekip ayaklarını açabilirsiniz.

Soru: beya, sarı renk mi var sadece tek renkli mi led ışığı
Cevap: Merhaba 3 renklidir.

Soru: Led ısıkları tamamen çıkabiliyır değil mi
Cevap: Merhaab evet çıkarabilirsiniz.

Soru: Merhaba, uzaktan kumanda içinde geliyor değil mi?
Cevap: Merhabalar. Evet kumanda ürünün kendisine dahildir.

Soru: Merhaba, üründen çok memnunum ama açılıp kapanabilen ayaklarından biri kırıldı. Yedek parçası bulunur mu? Ya da ne yapabiliriz?
Cevap: Merhaba yedek parça stoklarımızda maalesef yoktur. Sadece selfie çubuğu olarak kullanabilirsiniz.

Soru: Yatay ve dikey kullanımı var mı
Cevap: Merhaba evet var.

Soru: Ürünün minimum ve maksimum boyu nedir
Cevap: Merhaba 20 ve 116 santimetredir.

Çift Işıklı 3 Renkli Uzaktan Kumandalı 116 Cm Tripod, Özçekim Ve Selfie Çubuğu Ürüne Ait Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Çift Işıklı 3 Renkli Uzaktan Kumandalı 116 Cm Tripod, Özçekim Ve Selfie Çubuğu En Uygun Satış Linki