Çift Kameralı Sim Kart İle Çalışan Elektrikli 4G Dual PTZ Akıllı Kamera Bu Ürünü Almalı Mı-

Nergis

Bilgili
Çift Kameralı Sim Kart İle Çalışan Elektrikli 4G Dual PTZ Akıllı Kamera Satın Alır Mısınız?
Çift Kameralı Sim Kart İle Çalışan Elektrikli 4G Dual PTZ Akıllı Kamera Güncel Satış Fiyatı 4399.0 Tl'den Satılmaktadır.

Çift Kameralı Sim Kart İle Çalışan Elektrikli 4G Dual PTZ Akıllı Kamera Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?

Çift Kameralı Sim Kart İle Çalışan Elektrikli 4G Dual PTZ Akıllı Kamera Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 2.0 .

Çift Kameralı Sim Kart İle Çalışan Elektrikli 4G Dual PTZ Akıllı Kamera Detaylı Bilgi

_x000D_
HAREKET TAKİPLİ ÇİFT KAMERALI SİM KART İLE ÇALIŞAN_x000D_
PİRİZE BAĞLI OLARAK KULLANIM İMKANI SUNAN YENİ MODEL PTZ AKILLI KAMERA_x000D_
_x000D_
NOT: ÜRÜN SADECE TÜRKCELL VE VODAFONE HATLAR İLE ÇALIŞIR DİĞER HATLARLA ÇALIŞMAZ_x000D_
ÜRÜNLERİMİZ TAMAMEN YASAL İTHALAT OLUP İMEİ LER KAYITLIDIR_x000D_
Ürünü Kurmak İstediğiniz Bölgede 4G- Çekiyorsa Ürünü Sorunsuz Bir Şekilde Kullanabilirsiniz_x000D_
ÖZEL SES YÜKLEME ÖZELLİĞİ ?_x000D_
(Yükleyeceğiniz Konuşma Yada Uyarı Sesini =_x000D_
Örnek ( Özel Mülk Yaklaşma Polisi Arıyorum ) Şeklinde_x000D_
Hareket Algıladığında Otomatik Konuşmasını sağlayabilirsiniz_x000D_
Bu Sayede Yaklaşan Kişinin Tedirgin Olup Uzaklaşmasını Sağlar)_x000D_
Full HD Kayıt_x000D_
Ses Alma Ve Ses Gönderebilme Özelliğine Sahiptir (Telsiz Tarzında Bas Konuş)_x000D_
Dış Ortam İçin Uygundur Suya Dayanıklı Üründür_x000D_
Ön Kısımda Bulunan Aydınlatma LED leri Sayesinde Renkli Gece Görüş_x000D_
Yada Kızılötesi Gece Görüş Yada Akıllı Gece Görüş-_x000D_
(hareki görünce yak hareket sonrasında söndür) Ayarları Yapılabilmektedir_x000D_
Kullanım Sizin Tercihinize Bağlıdır Ve Mobil Uygulamadan Kontrol Edilir_x000D_
İster Sadece Gece Görüşünü Kullanabilir_x000D_
İsterseniz Aydınlatmayı Otomatiğe Alıp_x000D_
Gece Hareketi Gördüğü Anda Sensörlü LED Aydınlatmayı Devreye Almasını Sağlayabilirsiniz_x000D_
Hareket Algıladığında Telefonunuza Mobil Uygulamadan Resimli Bildirim Gönderir_x000D_
Kayıtları SD Kartın İçerisine Depolar Kayıt Cihazına İhtiyacı Yoktur_x000D_
Bulut Özelliği de Mevcuttur Fakat Tüm Kameralarda Bulut Hizmetleri Ücretlidir_x000D_
SD Kart Kullanımında İse Herhangi Bir Ücret Ödemeden Kayıt Alabilirsiniz_x000D_
128 GB Kadar Desteği Mevcuttur_x000D_
Not: (Kart Dahil Değildir Ve Tüm Kartlar Uygun Değildir_x000D_
Kaliteli Ve Okuma Yazma Hızları Yüksek Olan Kartlar Takılması Gerekir_x000D_
Döngüsel Kayıt Özelliği Sayesinde_x000D_
Kart Dolduğunda En Eski Kayıtları Silip Üstüne Yazmaya Devem Eder_x000D_
12V Piriz Adaptörü İle Birlikte Gönderilir_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_

Çift Kameralı Sim Kart İle Çalışan Elektrikli 4G Dual PTZ Akıllı Kamera Ürününün Satıcısı, WIFICAM PLUS Çift Kameralı Sim Kart İle Çalışan Elektrikli 4G Dual PTZ Akıllı Kamera ürününü 4399.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Çift Kameralı Sim Kart İle Çalışan Elektrikli 4G Dual PTZ Akıllı Kamera Kullananlar
4399.0 Tl ye satışta olan Çift Kameralı Sim Kart İle Çalışan Elektrikli 4G Dual PTZ Akıllı Kamera Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 2.0

Yorum: Çok özelliği var iyi. görüntü kalitesini daha net beklerdim taktığımmüşteri de pek beğenmedi…
İsim: **** ****
Tarih: 11 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: WIFICAM STORE

Yorum: Ürün türk Telekom hattıyla çalışmıyormuş diğer hatlarlada çalışırmıbilmiyorum ürünü satarken söylemiyorlar ben beğenmedim
İsim: M** K**
Tarih: 20 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: WIFICAM STORE

Çift Kameralı Sim Kart İle Çalışan Elektrikli 4G Dual PTZ Akıllı Kamera Ürünü Hakkında Sorulan Sorular

Soru: goruntu alma metresi kc metre 50 metreden arac plaksi alabilir
Cevap: Merhabalar bu tarz ürünlerde araç plakası alamazsınız

Soru: hangi hat ika çalışıyor bu ürün türk Telekom çalıştırmıyor mu
Cevap: Merhabalar ürün sadece Turkcell ve Vodafone hatları ile çalışır

Soru: hangi kanera lar alir marka tur varmi bildiğiniz varmi yardimci olursaniZ sevinirim
Cevap: Plaka okuma kameraları özel üretim kameralardır bu tarz bağımsız olarak kullanabileceğiniz ürünler değildir kayıt cihazına bağlanırlar plaka okuma kamerası yazarak Google üzerinden araştırma yapabilirsiniz

Soru: uygulama nedir kameranin 128 GB hafıza Karti ile kaç gün kayıt yapıyor
Cevap: Merhabalar v380 pro programı ile çalışır 128GB kart ile tahmini 20 30 gün arası kayıt alır

Soru: Kaç gb internet harcar
Cevap: Merhabalar 20 gb yeterlidir

Soru: 2 tane almayı düşünüyom 1 tanesinin sim kartıyla diğer kameraya wifi internet bağlantısı olur mu ?
Cevap: merhabalar olmaz efendim 2 sinede ayrı ayrı kart takilmalidir

Çift Kameralı Sim Kart İle Çalışan Elektrikli 4G Dual PTZ Akıllı Kamera Ürün Görselleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Çift Kameralı Sim Kart İle Çalışan Elektrikli 4G Dual PTZ Akıllı Kamera En Uygun Satış Linki