Cmı 89242 Wıfı 8 Kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Ürün Alınmaya Değer Mi-

Kubra

Bilgili
Cmı 89242 Wıfı 8 Kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Alınır Mı?
Cmı 89242 Wıfı 8 Kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Güncel Fiyatı 19900.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Cmı 89242 Wıfı 8 Kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?

Cmı 89242 Wıfı 8 Kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Hakkında yaklaşık 17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .

Cmı 89242 Wıfı 8 Kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Ürün Bilgisi

Cmı 89242 Wıfı 8 Kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Ürününün Satıcısı, VESTEL Cmı 89242 Wıfı 8 Kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi ürününü 19900.0 Tl'den Satılmaktadır.

Cmı 89242 Wıfı 8 Kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Ürün Hakkındaki Yorumlar
19900.0 Tl ye satışta olan Cmı 89242 Wıfı 8 Kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5

Yorum: Firma gerçekten ilgili..Vestel servisi mükemmel ötesi…koordineçalışıyor,inanılmaz şaşırdım çalışma sistemlerinin bu kadar düzenliolmasına..Borusan lojistikte iyiydi..Makine göründüğü gibi..Bir sürekullandıktan sonra yorumu güncellerim..Alabilirsiniz..
İsim: I** E**
Tarih: 19 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Aras Ticaret-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Sipariş verdikten 9 saat sonra makinem geldi, sorunsuz şekilde teslimedildi, 4 kez kullandım çok memnunum çok sessiz, çamaşırlar yıkanırkenuygulama üzerinden programı değiştirebiliyorum bu harika bir özellik
İsim: Z** Y**
Tarih: 27 Kasım 2023
Satıcı: Vestel Kurumsal Mağaza

Yorum: Ğüzel ğüzel ğüzel
İsim: E** B**
Tarih: 14 Mart 2023
Satıcı: Orhan Mob-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: ürün gayet güzel alalı iki gün oldu kullaniyotuz çamaşırlar temizçıkıyor. sadece kapağı bizim eski usül olsa daha iyi olurdu sanki
İsim: **** ****
Tarih: 18 Şubat 2023
Satıcı: Çapkinoglu-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: 3 haftadir kullaniyorum. süper, cok memnunum. InshaAllah uzun ömürlüdür,cok begendim. tavsiye ederim, vestel servis ayrica mükemmel
Tarih: 12 Aralık 2022
Satıcı: Zoroğlu Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Urunu 1 aydir kullaniyorum cok memnunum, satici cok ilgiliydi tesekkurler.
İsim: B** O**
Tarih: 22 Kasım 2022
Satıcı: Simport

Yorum: Güzel yıkıyor teşekkürler vestel
Tarih: 12 Temmuz 2022
Satıcı: Altınoğlu-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Şu an için hiç bi sorun yok
İsim: N** G**
Tarih: Elite Üye
Beden: 06 Temmuz 2023

Yorum: Daha kullanmadım ama görüntü olarak beğendim
İsim: farnaz m.
Tarih: 13 Aralık 2022

Yorum: sakin ama sakın almayın urun elime 20 günde ulaştı horoz lojistikkapının önüne bıraktı içeri sokmayız bizim işimiz değil diye para tutupaldırdım içeri yetkili servis derseniz 5 gün sonraya atıyor günündegelmiyor yetistiremedik diye ürün hala kurulum bekliyor trenyolaşikayetini iletiyorum 5 is günü içerisinde sonuçlanacak değip 5 is günügeçiyor geriDevamını Oku
İsim: H** l** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 06 Temmuz 2024
Satıcı: Evdirhandtm-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: yorumum en üstte görünsün diye 5 yıldız veriyorum kesinlikle almayınmakine 9 ayda mahvetti bütün Psikolojimi bozdu verdiğiniz para çöp oldukesinlikle Memnun kalmadım çamaşırlarımı Paramparça etti
Tarih: 15 Mart 2024
Satıcı: Simport

Cmı 89242 Wıfı 8 Kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Ürünü Hakkında Sorulan Sorular

Soru: merhaba sessiz calusma özelliği var mi
Cevap: Merhabalar ; ürün motor tipi sessiz inverter motor olup Ses Seviyesi (dBA)75 tir ,iyi akşamlar dileriz.

Soru: Ebatları nedir
Cevap: Merhabalar.Yükseklik 845 mm, Genişlik, 597 mm, Derinlik 582 mm dir. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: merhaba iyi günler, makina yıkama sırasında sessiz çalışıyor değilmi?
Cevap: Merhaba ürün sessiz inverter motor olup Ses Seviyesi (dBA) 75 desibeldir sağlıklı günler dileriz

Soru: Merhaba makina bugün elimize ulastı fakat bi kitapcığı garanti belgesi falan göremedim
Cevap: Ürün kurulumu için servis tarafından yapıldığı için garantisini onlar başlatacak ve ürünü anlatacaktırlar.

Soru: Üstüne Altus marka kurutma makinası koyuluyor mu
Cevap: Aynı kilo olduğu sürece sorun yok

Soru: En kısa programı kaç dakikada yıkıyor? Sessiz mi?
Cevap: Merhabalar,hızlı 12 dk programı mevcuttur, ürün sessiz inverter motor özelliğine sahiptir, iyi akşamlar dileriz

Soru: makinenin kazanı plastik mi yoksa metal mi
Cevap: PLASTİK DEĞİLDİR EFENDİM

Soru: motoru kaç yıl garantili acaba
Cevap: Merhabalar ; ürün motor garantisi 10 yıldır ,iyi günler dileriz.

Soru: Merhaba nusayblnden yazıyorum. Ürün Cizre’den mi geliyor ?
Cevap: Merhabalar ; ürün Diyarbakır ilimizden gönderilmektedir ,iyi günler dileriz.

Soru: ürün hangi kargo firması ile gönderilecek acaba
Cevap: Değerli müşterimiz, Horoz lojistik ile kat'a teslim olarak gönderilmektedir. İstanbul içi teslimatlar; özel servis teslimatı ile siparişinizi takip eden 1-2 iş günü içinde teslim edilmektedir. Kurulum gerektiren ürünler için bizlerle irtibata geçerek ÜCRETSİZ montaj kaydı oluşturmanız gerekmektedir.(Yerleşim yerinizin köy-kasaba-teslimat dışı bölge olması durumunda; ürününüz bölgenizdeki yetkili servise teslim edilir. Sizin adınıza ürünü teslim alan servis, sizleri arayarak randevu alır, teslimat ve ücretsiz montajı gerçekleştirir.) Saygılarımızla.

Soru: İstanbul'da kurulum yaptırabiliyor musunuz?
Cevap: Merhaba efendim evet

Soru: Merhaba bu ürün Kirisiklikönleyici sistem var mı?
Cevap: Merhaba Yoktur

Soru: merhaba eski makinayı alıyormusunuz
Cevap: Merhabalar ; ürün alımı yapılmamaktadır ,iyi günler dileriz.

Soru: merhaba kırışık azaltma ve leke çıkarma özelliği var mı
Cevap: Değerli müşterimiz, Teknik detaylara sahip bilgi talepleri için marka müşteri hizmetleri ile irtibata geçerek, daha detaylı bilgi almanızı öneririz. Teknik konularda sizleri yanlış yönlendirmek istemeyiz. Saygılarımızla

Soru: merhaba yorgan vs yıkamak için uygun mu acaba
Cevap: Merhaba üründe yorgan yıkama özelliği mevcuttur sağlıklı günler dileriz

Soru: Kendı sıtesınde 9 bın TL sizde neden bu kadar uygun.
Cevap: Merhaba efendim ürün birkaç ay önce alındığı için fiyatı uygundur.

Soru: Bir kurutucu var mı ve içindeki en yüksek sıcaklık nedir?
Cevap: Merhabalar, ürün de sıkma özelliği mevcuttur, en yüksek sıcaklık 60 derecedir,iyi akşamlar dileriz

Soru: Uyku seti veya yorgan yıkamak için uygun mudur?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Yorgan yıkama özelliği Var olarak belirtilmiştir. Saygılarımızla

Soru: bu ürün eski üretimmi 2024 mü 1400 devir vifili
Cevap: Merhabalar , ürün üretim tarihleri seri numaralarından belirlenmekte olup ürünler kapalı kutu olduğu için bizler tarafından herhangi bir bilgi verilememektedir ,dilerseniz Vestel müşteri hizmetlerinden çıkış yılı ile ilgili bilgi alabilirsiniz ,iyi günler dileriz.

Cmı 89242 Wıfı 8 Kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Ürün Görselleri

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

5_org_zoom.jpg

6_org_zoom.jpg

7_org_zoom.jpg

Cmı 89242 Wıfı 8 Kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi En Uygun Satış Linki