PusulaRüya
Bilgili
CMR-16 Mor Mini 1080p Hd Çocuk Kamera Dijital Fotoğraf Makinesi 2.0 Inç Ekran 5 Adet Oyun Alınmaya Değer Mi?
CMR-16 Mor Mini 1080p Hd Çocuk Kamera Dijital Fotoğraf Makinesi 2.0 Inç Ekran 5 Adet Oyun Güncel Satış Fiyatı 498.0 Tl'den Satılmaktadır.
CMR-16 Mor Mini 1080p Hd Çocuk Kamera Dijital Fotoğraf Makinesi 2.0 Inç Ekran 5 Adet Oyun Memnuniyet Durumu Nedir?
CMR-16 Mor Mini 1080p Hd Çocuk Kamera Dijital Fotoğraf Makinesi 2.0 Inç Ekran 5 Adet Oyun Hakkında yaklaşık 12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9 .
CMR-16 Mor Mini 1080p Hd Çocuk Kamera Dijital Fotoğraf Makinesi 2.0 Inç Ekran 5 Adet Oyun Detaylı Açıklama
Torima CMR-16 Mor Mini 1080p HD Çocuk Kamerası: Küçük Fotoğrafçılar İçin Eğlenceli Bir Dünya!Torima CMR-16 minik eller için özel olarak tasarlanmış, sevimli ve kullanımı kolay bir dijital fotoğraf makinesidir. Mor rengi ve eğlenceli tasarımıyla çocukların dikkatini çekerken, 1080p HD çözünürlüğü ile de kaliteli fotoğraflar ve videolar çekme imkanı sunar.Ürünün Özellikleri:1080p HD Çözünürlük: Net ve canlı görüntüler için yüksek çözünürlük.2.0 İnç Ekran: Görüntüleri kolayca incelemek ve ayarları yapmak için büyük bir ekran.5 Farklı Oyun: Fotoğraf çekmenin yanı sıra çocukların eğlenmesi için 5 farklı oyun.400mAh Batarya: Uzun süreli kullanım için yeterli batarya ömrü.Maksimum 64GB TF Kart Desteği: Bolca fotoğraf ve video kaydı yapabilme imkanı.Kullanıcı Dostu Arayüz: Çocukların kolayca kullanabileceği basit bir arayüz.Çeşitli Çekim Modları: Otomatik manzara gibi farklı çekim modları.Dayanıklı Kasa: Çocukların düşürse bile zarar görmeyecek kadar dayanıklı.
CMR-16 Mor Mini 1080p Hd Çocuk Kamera Dijital Fotoğraf Makinesi 2.0 Inç Ekran 5 Adet Oyun Ürününün Satıcısı, Torima CMR-16 Mor Mini 1080p Hd Çocuk Kamera Dijital Fotoğraf Makinesi 2.0 Inç Ekran 5 Adet Oyun ürününü 498.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
CMR-16 Mor Mini 1080p Hd Çocuk Kamera Dijital Fotoğraf Makinesi 2.0 Inç Ekran 5 Adet Oyun Yorumlar Ve Değerlendirmeler
498.0 Tl ye satışta olan CMR-16 Mor Mini 1080p Hd Çocuk Kamera Dijital Fotoğraf Makinesi 2.0 Inç Ekran 5 Adet Oyun Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9
Yorum: kendime ani makinasi olarak aldim is gorur sd kart daha takmadim takincadaha iyi olucak kaltesi fiyatina gore iyi baya video vs kasiyor amacocuk/ani biriktirmek icin okay
İsim: E** E**
Tarih: 27 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Torima
Yorum: kesinlikle tavsiye ederim çok ama çok güzel kızım çok beğendi
İsim: **** ****
Tarih: 21 Ağustos 2024
Yorum: bayıldık herkes mutlaka almalı
Tarih: 05 Ekim 2024
Yorum: kızım bayıldı.cocuklar için tavsiye ederim
İsim: A** Ö**
Tarih: 28 Eylül 2024
Yorum: Basarili ve tatli bir urun
İsim: Sıla E. D.
Tarih: 21 Eylül 2024
Yorum: Hediyye aldik cok guzeldi
İsim: Z** F**
Tarih: 20 Eylül 2024
Yorum: yeğenime aldım çok beğendi
İsim: S** Ç**
Tarih: Elite Üye
Beden: 20 Eylül 2024
Yorum: Bizde kızımda bayildi. Beklentimizi karşıladı çok hızlı kargolandı. Cokmemnun kaldık.
İsim: ö** a**
Tarih: 19 Eylül 2024
Yorum: tek kelimeyle harika
Beden: 06 Eylül 2024
Yorum: çok beğendik hafıza kartını ayrı aldık hafıza kartsız olmuyor.
İsim: s** t** e**
Tarih: 04 Eylül 2024
Yorum: ürün ilk geldiği gün çok güzel gitti şarjı fakat artık uzun süregitmiyor iki saati anca görüyor foto çekmeyi çok sevdiği için doğum günühediyesi almıştık fakat fotodan ziyade sürekli oyunlarıyla oynuyoryanında kart hediyesi olsa daha makul olurdu fiyatı bir tık yüksek onundışında rengi vs çok iyi başka bir yerde PC ile şarj edilince daha uzungittiDevamını Oku
İsim: M** A**
Tarih: 24 Ağustos 2024
CMR-16 Mor Mini 1080p Hd Çocuk Kamera Dijital Fotoğraf Makinesi 2.0 Inç Ekran 5 Adet Oyun Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: merhaba müzik atılıyormu
Cevap: Merhaba, Evet efendim Sd kart yardımı ile . İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Merhaba şarjı ne kadar gidiyor abaca?
Cevap: Merhaba, 2-3 saat efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Merhaba makinenin ölçüsü ne kadar?pembe renk var mı?oyun var mı?
Cevap: MERHABA,5X10CM EFENDİM,PEMBE REBK VAR , OYUN EFENDİM.
Soru: Merhaba,fotaraf içinde mi kalıyor yoksa çıkartabiliyormuyuz
Cevap: Merhaba sd kart taktıktan sonra sd karta kaydolmaktadır efendim
Soru: yanında kart hediyesi yok sanirim kaç GB destekliyor şarjı ne kadar gidiyor
Cevap: Merhaba, 32 gb desteklemektedir efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.
Soru: şarjı ne kadar gidiyor diye de sordum ve yanında hafıza kartı var mı
Cevap: Merhaba, yanında hafıza kartı yok ürün şarjı 3-4 saat gider efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Magzanızda bu ürüne uygun hafıza kartı var mı ne yazsak magzanızda çıkar
Cevap: Merhaba, var ama yarın satışa açacağız efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Herhangi bir hafıza kart olur mu 32 gb
Cevap: Merhaba, Evet efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.
Soru: merhaba, ürünün selfie özelliği var mı?
Soru: Toplam kaç tane fotoğraf hafızada tutabiliyor acaba?
Cevap: Merhaba, hafıza kartı takmanız gerekir ürüne efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Merhaba , kac megapiksel acaba ?
Cevap: Merhaba, 48 megapiksel efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Türkçe dil seçeneği var mı?
Soru: merhaba SD kart desteği varmı acaba
Soru: Hafıza Kartı koyuyormusunuz içine
Cevap: Merhaba, Hayır efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Merhaba kaç yaş çocuklar için bu
Cevap: Merhaba, yaş aralığı bulunmamaktadır efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.
Soru: merhaba ürünün menüsü hangi dilde ? En azından İngilizce seçeneği var mıdır
Cevap: Merhaba, Evet efendim ingilizce seçenekli . İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.
Soru: iyi günler urun 64 gb desteklermi ve sarj saklama suresi nə kadar?
Cevap: Merhaba, Evet efendim destekler sarj kullanım sırasında 3-4 saat dayanır . İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Merhabalar içeriğinde kaç çeşit oyun var acaba?
Cevap: Merhaba, 5 adet oyun var efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.
Soru: merhaba, kaç fotoğraf depolanabilir? SD kart gönderiliyor mu
Cevap: Merhaba, sd kart ayrıca almanız gerekir efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.
Soru: merhaba şarjı ne kadar süre gidiyor?
CMR-16 Mor Mini 1080p Hd Çocuk Kamera Dijital Fotoğraf Makinesi 2.0 Inç Ekran 5 Adet Oyun Resim Galerisi
CMR-16 Mor Mini 1080p Hd Çocuk Kamera Dijital Fotoğraf Makinesi 2.0 Inç Ekran 5 Adet Oyun En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
CMR-16 Mor Mini 1080p Hd Çocuk Kamera Dijital Fotoğraf Makinesi 2.0 Inç Ekran 5 Adet Oyun Güncel Satış Fiyatı 498.0 Tl'den Satılmaktadır.
CMR-16 Mor Mini 1080p Hd Çocuk Kamera Dijital Fotoğraf Makinesi 2.0 Inç Ekran 5 Adet Oyun Memnuniyet Durumu Nedir?
CMR-16 Mor Mini 1080p Hd Çocuk Kamera Dijital Fotoğraf Makinesi 2.0 Inç Ekran 5 Adet Oyun Hakkında yaklaşık 12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9 .
CMR-16 Mor Mini 1080p Hd Çocuk Kamera Dijital Fotoğraf Makinesi 2.0 Inç Ekran 5 Adet Oyun Detaylı Açıklama
Torima CMR-16 Mor Mini 1080p HD Çocuk Kamerası: Küçük Fotoğrafçılar İçin Eğlenceli Bir Dünya!Torima CMR-16 minik eller için özel olarak tasarlanmış, sevimli ve kullanımı kolay bir dijital fotoğraf makinesidir. Mor rengi ve eğlenceli tasarımıyla çocukların dikkatini çekerken, 1080p HD çözünürlüğü ile de kaliteli fotoğraflar ve videolar çekme imkanı sunar.Ürünün Özellikleri:1080p HD Çözünürlük: Net ve canlı görüntüler için yüksek çözünürlük.2.0 İnç Ekran: Görüntüleri kolayca incelemek ve ayarları yapmak için büyük bir ekran.5 Farklı Oyun: Fotoğraf çekmenin yanı sıra çocukların eğlenmesi için 5 farklı oyun.400mAh Batarya: Uzun süreli kullanım için yeterli batarya ömrü.Maksimum 64GB TF Kart Desteği: Bolca fotoğraf ve video kaydı yapabilme imkanı.Kullanıcı Dostu Arayüz: Çocukların kolayca kullanabileceği basit bir arayüz.Çeşitli Çekim Modları: Otomatik manzara gibi farklı çekim modları.Dayanıklı Kasa: Çocukların düşürse bile zarar görmeyecek kadar dayanıklı.
CMR-16 Mor Mini 1080p Hd Çocuk Kamera Dijital Fotoğraf Makinesi 2.0 Inç Ekran 5 Adet Oyun Ürününün Satıcısı, Torima CMR-16 Mor Mini 1080p Hd Çocuk Kamera Dijital Fotoğraf Makinesi 2.0 Inç Ekran 5 Adet Oyun ürününü 498.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
CMR-16 Mor Mini 1080p Hd Çocuk Kamera Dijital Fotoğraf Makinesi 2.0 Inç Ekran 5 Adet Oyun Yorumlar Ve Değerlendirmeler
498.0 Tl ye satışta olan CMR-16 Mor Mini 1080p Hd Çocuk Kamera Dijital Fotoğraf Makinesi 2.0 Inç Ekran 5 Adet Oyun Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9
Yorum: kendime ani makinasi olarak aldim is gorur sd kart daha takmadim takincadaha iyi olucak kaltesi fiyatina gore iyi baya video vs kasiyor amacocuk/ani biriktirmek icin okay
İsim: E** E**
Tarih: 27 Ağustos 2024
Yorum: kesinlikle tavsiye ederim çok ama çok güzel kızım çok beğendi
Tarih: 21 Ağustos 2024
Yorum: bayıldık herkes mutlaka almalı

Tarih: 05 Ekim 2024
Yorum: kızım bayıldı.cocuklar için tavsiye ederim
İsim: A** Ö**
Tarih: 28 Eylül 2024
Yorum: Basarili ve tatli bir urun
İsim: Sıla E. D.
Tarih: 21 Eylül 2024
Yorum: Hediyye aldik cok guzeldi
İsim: Z** F**
Tarih: 20 Eylül 2024
Yorum: yeğenime aldım çok beğendi
İsim: S** Ç**
Beden: 20 Eylül 2024
Yorum: Bizde kızımda bayildi. Beklentimizi karşıladı çok hızlı kargolandı. Cokmemnun kaldık.
İsim: ö** a**
Tarih: 19 Eylül 2024
Yorum: tek kelimeyle harika
Beden: 06 Eylül 2024
Yorum: çok beğendik hafıza kartını ayrı aldık hafıza kartsız olmuyor.
İsim: s** t** e**
Tarih: 04 Eylül 2024
Yorum: ürün ilk geldiği gün çok güzel gitti şarjı fakat artık uzun süregitmiyor iki saati anca görüyor foto çekmeyi çok sevdiği için doğum günühediyesi almıştık fakat fotodan ziyade sürekli oyunlarıyla oynuyoryanında kart hediyesi olsa daha makul olurdu fiyatı bir tık yüksek onundışında rengi vs çok iyi başka bir yerde PC ile şarj edilince daha uzungittiDevamını Oku
İsim: M** A**
Tarih: 24 Ağustos 2024
CMR-16 Mor Mini 1080p Hd Çocuk Kamera Dijital Fotoğraf Makinesi 2.0 Inç Ekran 5 Adet Oyun Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: merhaba müzik atılıyormu
Cevap: Merhaba, Evet efendim Sd kart yardımı ile . İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Merhaba şarjı ne kadar gidiyor abaca?
Soru: Merhaba makinenin ölçüsü ne kadar?pembe renk var mı?oyun var mı?
Cevap: MERHABA,5X10CM EFENDİM,PEMBE REBK VAR , OYUN EFENDİM.
Soru: Merhaba,fotaraf içinde mi kalıyor yoksa çıkartabiliyormuyuz
Cevap: Merhaba sd kart taktıktan sonra sd karta kaydolmaktadır efendim
Soru: yanında kart hediyesi yok sanirim kaç GB destekliyor şarjı ne kadar gidiyor
Cevap: Merhaba, 32 gb desteklemektedir efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.
Soru: şarjı ne kadar gidiyor diye de sordum ve yanında hafıza kartı var mı
Cevap: Merhaba, yanında hafıza kartı yok ürün şarjı 3-4 saat gider efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Magzanızda bu ürüne uygun hafıza kartı var mı ne yazsak magzanızda çıkar
Cevap: Merhaba, var ama yarın satışa açacağız efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Herhangi bir hafıza kart olur mu 32 gb
Soru: merhaba, ürünün selfie özelliği var mı?
Soru: Toplam kaç tane fotoğraf hafızada tutabiliyor acaba?
Cevap: Merhaba, hafıza kartı takmanız gerekir ürüne efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Merhaba , kac megapiksel acaba ?
Cevap: Merhaba, 48 megapiksel efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Türkçe dil seçeneği var mı?
Soru: merhaba SD kart desteği varmı acaba
Soru: Hafıza Kartı koyuyormusunuz içine
Cevap: Merhaba, Hayır efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Merhaba kaç yaş çocuklar için bu
Cevap: Merhaba, yaş aralığı bulunmamaktadır efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.
Soru: merhaba ürünün menüsü hangi dilde ? En azından İngilizce seçeneği var mıdır
Cevap: Merhaba, Evet efendim ingilizce seçenekli . İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.
Soru: iyi günler urun 64 gb desteklermi ve sarj saklama suresi nə kadar?
Cevap: Merhaba, Evet efendim destekler sarj kullanım sırasında 3-4 saat dayanır . İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Merhabalar içeriğinde kaç çeşit oyun var acaba?
Cevap: Merhaba, 5 adet oyun var efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.
Soru: merhaba, kaç fotoğraf depolanabilir? SD kart gönderiliyor mu
Cevap: Merhaba, sd kart ayrıca almanız gerekir efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.
Soru: merhaba şarjı ne kadar süre gidiyor?
CMR-16 Mor Mini 1080p Hd Çocuk Kamera Dijital Fotoğraf Makinesi 2.0 Inç Ekran 5 Adet Oyun Resim Galerisi

CMR-16 Mor Mini 1080p Hd Çocuk Kamera Dijital Fotoğraf Makinesi 2.0 Inç Ekran 5 Adet Oyun En Uygun Satış Linki

Torima CMR-16 Mor Mini 1080p Hd Çocuk Kamera Dijital Fotoğraf Makinesi 2.0 Inç Ekran 5 Adet Oyun Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Torima CMR-16 Mor Mini 1080p Hd Çocuk Kamera Dijital Fotoğraf Makinesi 2.0 Inç Ekran 5 Adet Oyun yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.